Een vrijwilligster vertelt over haar ervaringen in een opvangcentrum: “We werden voortdurend christelijke hoeren genoemd en aangevallen door de vluchtelingen”.

Nickelsdorf was een rustige Oostenrijkse stad met 1.700 inwoners voor september 2015, voordat Merkel de MENA-hordes naar Europa uitnodigde. In één dag werd het overspoeld door 10.256 illegalen die het tot iets transformeerde dat niet te beschrijven is. Het was de voorhoede van de mars die kort daarop in Midden-Europa zou aankomen: meer dan 1 miljoen moslims, meldt Voxnews.

De toenmalige Oostenrijkse centrumlinkse regering besloot het leger te sturen ter ondersteuning van de politie, die al aan de grens met Hongarije opereerde. Maar niet om de invasie te stoppen, maar om het te “controleren”.

Het resultaat was chaos. Na de invasie konden de lokale meisjes en vrouwen het huis niet meer alleen verlaten. Vergelijkbaar met Lampedusa en Italiaanse steden vandaag de dag. Het was ineens voorbij met activiteiten zoals fietsen met kinderen en vriendinnen: te veel “mannen” die in roedels op seksjacht gingen.

Maar ook overal vuilnis en uitwerpselen:

Zoals de lokale media meldden, vertelde een vrijwilligster hoe geschokt ze was door wat ze meemaakte:

We werden voortdurend christelijke hoeren genoemd en aangevallen door de vluchtelingen.

Er waren de vreemdste types, zoals lange Chinezen, waarschijnlijk uit Mongolië of soortgelijke gebieden (Oezbeken of andere Turkse volkeren, redactie), gekleurde mensen in alle tinten, maar bijna geen Syriërs.

En ze hadden allemaal veel geld. Ze belegerden lokale winkels zoals tabakswinkels en wilden altijd al met 500 eurobankbiljetten betalen. Typisch voor wanhopige mensen die oorlogen ontvluchten.

Het is net als aan het einde van de oorlog, toen de Wehrmacht zich overgaf en wij aan de genade van de plunderaars van het Rode Leger waren overgeleverd, zeiden ze.

Maar alsof dat niet genoeg was, raakten veel treinen onbruikbaar als gevolg van het “gebruik” door de “vluchtelingen”, wat grote overlast veroorzaakte voor de forensen in de omgeving.

  Rellen in Weens asielzoekers Corona-noodkwartier

Al het treinverkeer van en naar Nickelsdorf was lange tijd volledig geblokkeerd.

Alle spoorwagons waren smerig, zoals men zich kan voorstellen. De treinen moesten worden gereinigd en gedesinfecteerd. Veel wagens waren infectiebommen als gevolg van uitwerpselen.

Vandaag beleven we de resultaten van wat er in die tijd gebeurde.

Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

Vorig artikelFBI’s kinderporno-rechercheur onderzoekt de Biden-clan
Volgend artikelÉric Zemmour: “Politici, rechters en de media zijn voor de onthoofding verantwoordelijk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Deze vluchtelingen zijn onze toekomstige moordenaars zij verkrachten nu al alles wat zij tegen komen en de dames worden volgens mij ook nog graag genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in