De Duitse federale regering bereidt de burgers voor op de onvermijdelijke sterfgevallen als gevolg van het Coronavirus-vaccin. Het hoofd van het Duitse equivalent van Amerika’s Centers for Disease Control and Prevention (CDC) verzekerde de bevolking dat de “statistisch zeer waarschijnlijke” sterfgevallen hoogstwaarschijnlijk te wijten zullen zijn aan “reeds bestaande aandoeningen” in plaats van aan het vaccin.

In een exclusief voor RAIR Foundation vertaalde verklaring herinnert Prof. Lothar H. Wieler, voorzitter van het Robert Koch Instituut, de Duitsers eraan dat “in Duitsland gemiddeld 2.500 – 2.700 mensen per dag sterven”. Met dit in gedachten, vervolgt hij, is het belangrijk om te onthouden “dat mensen in verband met de inenting zullen sterven”.

Prof. Wieler vertelt vervolgens dat wanneer deze mensen sterven na het nemen van het vaccin, “het dan uiterst belangrijk zal zijn om te bepalen of de doodsoorzaak het vaccin was of een andere reeds bestaande ziekte. Veel van deze mensen zijn bejaard en extreem oude mensen, wat impliceert dat deze mensen hoe dan ook kwetsbaar zouden zijn om te sterven”.

RAIR rapporteerde in mei over professor forensische geneeskunde Klaus Püschel, die verklaarde dat de meerderheid van de sterfgevallen die aan het Coronavirus worden toegeschreven, afkomstig zijn van zeer zieke patiënten die waarschijnlijk binnen een jaar zouden overlijden. “De angst dat dit een dodelijk virus is en dat velen eraan zullen sterven is volledig overdreven”, zei Püschel. “We moeten duidelijk maken dat we niet in een glazen kast willen leven. We kunnen ons niet overal tegen beschermen. En dit virus is een relatief laag risico”.

De ironie is dat de regering de aan het Coronavirus toegeschreven sterfgevallen overdrijft, maar ze lijkt het tegenovergestelde te doen voor de onvermijdelijke sterfgevallen als gevolg van het vaccin. Opgemerkt moet worden dat het opdoemende vaccin is uitgeroepen tot potentieel gevaarlijk door zeer geloofwaardige wetenschappers, waaronder de Duitse viroloog Doctor Sucharit Bhakdi.

Schotse vrouw kampt met "kwellende" uitslag over het hele lichaam na AstraZeneca-injectie

Prof. Lothar H. Wieler sloot zijn verklaring af met een merkwaardige opmerking over de noodzaak van “vaccinatiecentra met gecentraliseerde gegevensverzameling” om de doodsoorzaak van degenen die het vaccin nemen op te sporen.

RAIR heeft de tirannie van het Coronavirus in Duitsland nauwlettend in de gaten gehouden (zie onderstaande lijst van artikelen). Het is duidelijk dat de tirannen die het mooie Europese land leiden misbruik maken van hun macht door willekeurige en gevaarlijke mandaten uit te voeren die doen denken aan Oost-Duitsland, waar vaccins verplicht waren.

Bekijk de video hier:

CNN: Wees niet gealarmeerd als mensen beginnen te sterven na het nemen van het vaccin

14 REACTIES

 1. Ik kan dit niet anders zien dan moord met voorbedachte rade op een bepaalde bevolkingsgroep.
  We kunnen ze nou eenmaal niet hun hele leven blijven beschermen tegen wat gaat komen, dus helpen we ze een handje in het uitzichtloze bestaan van een glazen kooi.
  En het scheelt ook enorm in de kosten.

 2. Mijn ouders zijn 80jaar en ouder.
  En het is daar soms een gekkenhuis aan drukte.wat betreft bezoek.
  Kinderen en aangetrouwden, school gaande kleinkinderen en een hulp komen daar, en vaak allemaal tegelijk.
  Niemand is ziek of heeft ergens last van.
  Niemand doet aan afstand houden, we geven mekaar een hand en een knuffel als je jarig bent.
  Verder komen ze een paar keer week in de winkel, net als ieder ander.
  En het maakt ons geen hol uit wat een ander daar van vind of denkt.
  Het leven gaat gewoon door zo als altijd.
  Als ze niet op hun eigen hadden gewoond dan waren ze allang afgemaakt.

 3. Oké ik geloof het hoofd van de Duitse gezondheidsdienst bijna onvoorwaarlijk, maar hoe wordt het OMT en het duo list & bedrog op andere gedachten gebracht, niet dus want vermoedelijk brengt deze Convid-psychose hun flink wat geld op een Zwitserse bankrekening onder een geheimnummer. De hoofdrolspelers hebben plat gezegd schijt aan een stel dode mensen, dat is al een bewezen feit dat door een laks beleid in zake de Convid plandemie in het begin van het jaar meer dan 3000 verzorgingstehuis bewoners zijn gevallen. Maar aan de andere kant vermoordt de influenza elk jaar ook duizenden mensen.

 4. Opnieuw rijst er twijfel rondom de integriteit van het OMT, het overheidsorgaan dat de regering moet adviseren over het coronavirus. Een lid van de club blijkt namelijk zélf een zakelijk belang te hebben bij het testbeleid: arts-microbioloog Jan Kluytmans.

  “Arts-microbioloog Jan Kluytmans verdient aan coronatesten. Als lid van het Outbreak Management Team (OMT) adviseert hij gelijktijdig over het testbeleid en over de inzet van sneltesten, een bron van inkomsten voor zijn laboratorium en hemzelf. Maar dat financiële belang heeft hij niet gemeld. Het RIVM ontkent het bestaan van een belangenconflict..”

  Kluytmans is overigens niet de eerste OMT’er over wie er vragen rondom integriteit ontstaan. Ook virologe Ann Vossen kwam eerder in opspraak vanwege een dubbele pet.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/vriendjespolitiek-in-het-omt-lid-jan-kluytmans-is-behalve-adviseur-ook-betrokken-bij-fabrikant-coronatesten/

 5. De uitleg van deze professor? klinkt als: Kort nadat hij door een auto was aangereden is hij overleden; maar dat had niets met de auto te maken??

  • Als je ouder wordt, heb je meestal defecten; maar daar kan je nog heel lang mee leven. Als dan een vaccinatie je om zeep helpt, is de vaccinatie de schuld van dood.

   Maar dat is net wat ze willen.

   Dokters en verpleegsters ertegen? Welnee. In de jaren 30 in DE maakten de dokters en verpleegsters ook 840.000 af; van babies tot bejaarden.
   Niemand protesteerde.

   Eed van Hypocrates? Meer van Hypocrietus.

   • Het zou me NIETS verbazen , waneer deze “toevallige” overlijdns-gevallen , mensen zijn die reeds een NANO-chip hebben geimplanteerd gekregen , waarvan per computer reeds is vastgesteld WELKE persoon van welke familie , het llodje zal legen en de “batterij” van die NANO-chip , het na enkele dagen “begeeft” … Op dze wijze …zorgen de linksen en elites er wel voor dat ZIJ het ’t langste zullen uithoudn cq zullen overleven.

 6. Dit spreekt zichzelf toch al tegen … “” Waarschuwing: hoofd van de Duitse gezondheidsdienst geeft op voorhand toe: mensen zullen sterven aan de inenting “” en dan DIT commentaar van de Amerikaanse CDC “” Het hoofd van het Duitse equivalent van Amerika’s Centers for Disease Control and Prevention (CDC) verzekerde de bevolking dat de “statistisch zeer waarschijnlijke” sterfgevallen hoogstwaarschijnlijk te wijten zullen zijn aan “reeds bestaande aandoeningen” in plaats van aan het vaccin. “”

 7. Als u naar Bil Gates luisterd, dan moeten 80% van de werreld verdwijnen, eerst de oudjes, dan gehandicapten! Alleen wat gezond blijft en op bitshutecom kan werken mag blijven en kan als slaaf dienen! Een aanrader is de protocollen van de wijzen van Zion, gratis in pdf te downloaden en de docu Europa, the last batttle! Misschien worden we dan helemaal wakker!

 8. Bedoeling is simpel: afmaken van ouderen. leve de omvolking!
  Vandaar dat ze vaccinatie verplicht willen stellen.

  Welke idioot zou vaccinatie verplicht stellen,als het risico zo hoog is, behalve als het risico het doel is?

  Moge het zo zijn, dat alleen ouders en familie van linksen de pijp uitgaan, misschien dat ze dan wat leren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here