De Duitse federale regering bereidt de burgers voor op de onvermijdelijke sterfgevallen als gevolg van het Coronavirus-vaccin. Het hoofd van het Duitse equivalent van Amerika’s Centers for Disease Control and Prevention (CDC) verzekerde de bevolking dat de “statistisch zeer waarschijnlijke” sterfgevallen hoogstwaarschijnlijk te wijten zullen zijn aan “reeds bestaande aandoeningen” in plaats van aan het vaccin.

In een exclusief voor RAIR Foundation vertaalde verklaring herinnert Prof. Lothar H. Wieler, voorzitter van het Robert Koch Instituut, de Duitsers eraan dat “in Duitsland gemiddeld 2.500 – 2.700 mensen per dag sterven”. Met dit in gedachten, vervolgt hij, is het belangrijk om te onthouden “dat mensen in verband met de inenting zullen sterven”.

Prof. Wieler vertelt vervolgens dat wanneer deze mensen sterven na het nemen van het vaccin, “het dan uiterst belangrijk zal zijn om te bepalen of de doodsoorzaak het vaccin was of een andere reeds bestaande ziekte. Veel van deze mensen zijn bejaard en extreem oude mensen, wat impliceert dat deze mensen hoe dan ook kwetsbaar zouden zijn om te sterven”.

RAIR rapporteerde in mei over professor forensische geneeskunde Klaus Püschel, die verklaarde dat de meerderheid van de sterfgevallen die aan het Coronavirus worden toegeschreven, afkomstig zijn van zeer zieke patiënten die waarschijnlijk binnen een jaar zouden overlijden. “De angst dat dit een dodelijk virus is en dat velen eraan zullen sterven is volledig overdreven”, zei Püschel. “We moeten duidelijk maken dat we niet in een glazen kast willen leven. We kunnen ons niet overal tegen beschermen. En dit virus is een relatief laag risico”.

De ironie is dat de regering de aan het Coronavirus toegeschreven sterfgevallen overdrijft, maar ze lijkt het tegenovergestelde te doen voor de onvermijdelijke sterfgevallen als gevolg van het vaccin. Opgemerkt moet worden dat het opdoemende vaccin is uitgeroepen tot potentieel gevaarlijk door zeer geloofwaardige wetenschappers, waaronder de Duitse viroloog Doctor Sucharit Bhakdi.

  Pathetisch: sojaboy gaat op zijn knieën en smeekt Trump-supporters een mondkapje te dragen bij MAGA-bijeenkomst

Prof. Lothar H. Wieler sloot zijn verklaring af met een merkwaardige opmerking over de noodzaak van “vaccinatiecentra met gecentraliseerde gegevensverzameling” om de doodsoorzaak van degenen die het vaccin nemen op te sporen.

RAIR heeft de tirannie van het Coronavirus in Duitsland nauwlettend in de gaten gehouden (zie onderstaande lijst van artikelen). Het is duidelijk dat de tirannen die het mooie Europese land leiden misbruik maken van hun macht door willekeurige en gevaarlijke mandaten uit te voeren die doen denken aan Oost-Duitsland, waar vaccins verplicht waren.

Bekijk de video hier:

CNN: Wees niet gealarmeerd als mensen beginnen te sterven na het nemen van het vaccin

Vorig artikelStaatssteun voor dakloze Duitsers verbleekt in vergelijking met de steun aan immigranten
Volgend artikelErnstige bijwerkingen gemeld voor Covid-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Ik kan dit niet anders zien dan moord met voorbedachte rade op een bepaalde bevolkingsgroep.
  We kunnen ze nou eenmaal niet hun hele leven blijven beschermen tegen wat gaat komen, dus helpen we ze een handje in het uitzichtloze bestaan van een glazen kooi.
  En het scheelt ook enorm in de kosten.

 2. Mijn ouders zijn 80jaar en ouder.
  En het is daar soms een gekkenhuis aan drukte.wat betreft bezoek.
  Kinderen en aangetrouwden, school gaande kleinkinderen en een hulp komen daar, en vaak allemaal tegelijk.
  Niemand is ziek of heeft ergens last van.
  Niemand doet aan afstand houden, we geven mekaar een hand en een knuffel als je jarig bent.
  Verder komen ze een paar keer week in de winkel, net als ieder ander.
  En het maakt ons geen hol uit wat een ander daar van vind of denkt.
  Het leven gaat gewoon door zo als altijd.
  Als ze niet op hun eigen hadden gewoond dan waren ze allang afgemaakt.

 3. Oké ik geloof het hoofd van de Duitse gezondheidsdienst bijna onvoorwaarlijk, maar hoe wordt het OMT en het duo list & bedrog op andere gedachten gebracht, niet dus want vermoedelijk brengt deze Convid-psychose hun flink wat geld op een Zwitserse bankrekening onder een geheimnummer. De hoofdrolspelers hebben plat gezegd schijt aan een stel dode mensen, dat is al een bewezen feit dat door een laks beleid in zake de Convid plandemie in het begin van het jaar meer dan 3000 verzorgingstehuis bewoners zijn gevallen. Maar aan de andere kant vermoordt de influenza elk jaar ook duizenden mensen.

 4. Opnieuw rijst er twijfel rondom de integriteit van het OMT, het overheidsorgaan dat de regering moet adviseren over het coronavirus. Een lid van de club blijkt namelijk zélf een zakelijk belang te hebben bij het testbeleid: arts-microbioloog Jan Kluytmans.

  “Arts-microbioloog Jan Kluytmans verdient aan coronatesten. Als lid van het Outbreak Management Team (OMT) adviseert hij gelijktijdig over het testbeleid en over de inzet van sneltesten, een bron van inkomsten voor zijn laboratorium en hemzelf. Maar dat financiële belang heeft hij niet gemeld. Het RIVM ontkent het bestaan van een belangenconflict..”

  Kluytmans is overigens niet de eerste OMT’er over wie er vragen rondom integriteit ontstaan. Ook virologe Ann Vossen kwam eerder in opspraak vanwege een dubbele pet.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/vriendjespolitiek-in-het-omt-lid-jan-kluytmans-is-behalve-adviseur-ook-betrokken-bij-fabrikant-coronatesten/

 5. De uitleg van deze professor? klinkt als: Kort nadat hij door een auto was aangereden is hij overleden; maar dat had niets met de auto te maken??

  • Als je ouder wordt, heb je meestal defecten; maar daar kan je nog heel lang mee leven. Als dan een vaccinatie je om zeep helpt, is de vaccinatie de schuld van dood.

   Maar dat is net wat ze willen.

   Dokters en verpleegsters ertegen? Welnee. In de jaren 30 in DE maakten de dokters en verpleegsters ook 840.000 af; van babies tot bejaarden.
   Niemand protesteerde.

   Eed van Hypocrates? Meer van Hypocrietus.

   • Het zou me NIETS verbazen , waneer deze “toevallige” overlijdns-gevallen , mensen zijn die reeds een NANO-chip hebben geimplanteerd gekregen , waarvan per computer reeds is vastgesteld WELKE persoon van welke familie , het llodje zal legen en de “batterij” van die NANO-chip , het na enkele dagen “begeeft” … Op dze wijze …zorgen de linksen en elites er wel voor dat ZIJ het ’t langste zullen uithoudn cq zullen overleven.

 6. Dit spreekt zichzelf toch al tegen … “” Waarschuwing: hoofd van de Duitse gezondheidsdienst geeft op voorhand toe: mensen zullen sterven aan de inenting “” en dan DIT commentaar van de Amerikaanse CDC “” Het hoofd van het Duitse equivalent van Amerika’s Centers for Disease Control and Prevention (CDC) verzekerde de bevolking dat de “statistisch zeer waarschijnlijke” sterfgevallen hoogstwaarschijnlijk te wijten zullen zijn aan “reeds bestaande aandoeningen” in plaats van aan het vaccin. “”

 7. Als u naar Bil Gates luisterd, dan moeten 80% van de werreld verdwijnen, eerst de oudjes, dan gehandicapten! Alleen wat gezond blijft en op bitshutecom kan werken mag blijven en kan als slaaf dienen! Een aanrader is de protocollen van de wijzen van Zion, gratis in pdf te downloaden en de docu Europa, the last batttle! Misschien worden we dan helemaal wakker!

 8. Bedoeling is simpel: afmaken van ouderen. leve de omvolking!
  Vandaar dat ze vaccinatie verplicht willen stellen.

  Welke idioot zou vaccinatie verplicht stellen,als het risico zo hoog is, behalve als het risico het doel is?

  Moge het zo zijn, dat alleen ouders en familie van linksen de pijp uitgaan, misschien dat ze dan wat leren.

   • Jij weigert te reageren op mij vraag of je nou al een palestijn of Arabier jood heb durven noemen.
    Ik ben benieuwd naar de reactie van hun.
    En of je klappen heb gehad.

   • Eigenlijk ben je dus niet meer dan iemand met een grote bek, veel fantasie, een ziekelijk obsessie en een nazi fixatie.
    Want lef heb je niet van alles wat je beweerd en om dat in daden om te zetten.
    Je roept gewoon maar iets, en houd het nog vol ook.

     • Ik weet niet wat ik verder met die site moet.
      Maar hij heeft het echt over palestijnse joden.
      Niet omdat ze er misschien ook wonen maar over de palestijnen zelf.

      • https://www.bitchute.com/video/GdS3FgymNQZm/

       10-10-2011 – THE ‘HOLOCAUST DENIAL’ DEBATE

       Sorry, geen ondertiteling maar op zich ook geen lange video. Ondertussen heb ik begrepen dat het getal 6 miljoen een bepaalde occulte betekenis heeft al heb ik geen idee wat en hoe. In elk geval komt dat getal meerdere malen terug betreffende diverse aangelegenheden. Tim, die hier ook weleens langskomt, weet er ook het een en ander van, maar vooralsnog is het voor mij een mysterie. Ik weet er slechts een snipper van en dat is niet voldoende om hierover een goed pleidooi te kunnen houden. Wel heb ik eens vernomen dat de filmbeelden welke zijn verspreid om de Holocaust te propaganderen werden gemaakt door Hollywood en dat de meest akelige beelden kwamen uit de Holodomor van Rusland. Op de website van Stop World Controle, maar ook op de website van We Want To Know zijn bepaalde uitspraken te vinden van ‘hoge heren’ dat men de Holocaust zou gebruiken/misbruiken om kwade zaken aan te richten in het Westen. Er is meer onder de zon dan we zien, daarvan ben ik wel overtuigd. En ja, als jonge puber was ik totaal overrompeld bij het zien van de serie The Holocaust welke destijds wekelijks in delen werd uitgezonden. Ik sta dus open voor de waarheid ook als dat zou betekenen dat bepaalde aangeleerde / rondgebazuinde verhalen niet zouden kloppen met de realiteit.

      • Je kan ook beweren dat alle locaties waar kampen en verbranding ovens nep zijn.
       En na de oorlog gebouwd zijn door Hollywood.
       Inclusief de beeld van bewoners die verplicht daar een bezoek moest afleggen, met hun, dat wisten we niet.
       Net zo goed als alle beeld van mengele en de treinen of de vele foto’s die er zijn gemaakt.
       Daar hebben ze dan een hoop werk aan gehad, de foto’s zijn ook in particulier bezit.
       Maar die zijn natuurlijk dan allemaal omgekocht om daar mee naar buiten te komen.
       Even als de vele dossiers die ze gevonden.
       Dat moet toch zo even goed een hoop werk geweest zijn om dat allemaal te vervalsen met namen van mensen die bestaan hebben.
       Allemaal door Hollywood gemaakt.

      • Ook zijn er nooit joden opgehaald in Nederland of ergens anders.
       Daar waren eigenlijk allemaal communisten waar ze graag van af wilden.
       Want daar draaien het allemaal om tenslotte.
       Al die mensen zijn vervoerd naar een schitterende vakantie plek en omgekocht om nooit meer iets van zich te laten horen.
       En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan.

       • Ik ben ook in het Holocaust museum geweest; afschuwelijk. Ik heb ook rondgelopen tussen de barakken. Afschuwelijk. Ik heb ook filmpjes gezien waar jij een beeld van geeft. Afschuwelijk. Dus Bert, ik weet er ook serieus het fijne niet van. Brother Nathanael stelt dat er welzeker een aantal duizenden zijn omgebracht, maar geen 6 miljoen en hij acht het van belang dat de onderste steen boven water komt door dialogen tussen historici die een en ander bevestigen of een en ander afwijzen. Er zijn mensen gevangen gezet omdat ze met andere bewijsmaterialen kwamen die ontkende dat het om 6 miljoen doden gaat. Oppositie ook wordt maar al te vaak de mond gesnoerd, daar kunnen we toch een soort van over meepraten. Dus ik blijf bij mijn stelling: dat ik opensta voor de absolute waarheid. Heinrich Bartuleit heeft geschiedenis gestudeerd en is dit thema gaan onderzoeken en brengt binnenkort zijn boek uit. Dat boek zal hoogstwaarschijnlijk de dialoog weer openbreken. Ik ontken niet dat er vreselijk mensonterende dingen zijn gebeurd in ’40-’45 en A.H. zie ik nog altijd als een puppet van de Vrijmetselarij en zijn artsenteam zie ik als monsters die in vol sadisme eugenetica toepasten. En verder? Je ne ce pas!

       • Aanvullend: Alweer enige jaren geleden kwamen we er hier achter dat het voornamelijk Joodse organisaties zijn die de islamitische invasie naar het Westen steunden en organiseerden. Merkel was de eerste in 2015 die de grenzen opengooide en eiste dat alle landen in Europa hetzelfde zouden doen. Ik ben video’s tegengekomen van Joodse rabbi’s die lieten weten dat de islam de bezem was om Europa schoon te vegen. Er was een video van een Joods/Amerikaans/Zweedse vrouw (drie paspoorten) die ons liet weten dat wij – volkeren in het Westen – nog niet voldoende geleerd hadden om ‘multi-cultureel’ te zijn en dat de Joden ervoor zouden zorgen middels immigratie van islamieten dat we dat werden en we hadden daarin geen keus. Ik kan even niet op haar naam komen, maar die video heb ik destijds meermalen gedeeld. Aha, Mevrouw Lerner-Spectre. Te vinden op y.t. Gaat er al een lichtje branden? Zie je de verbanden? Er zit iets grandioos scheef … In Israël is een paar jaar geleden een nieuwe bijbel uitgekomen zonder het Nieuwe Testament. In een deel van het Oude Testament namelijk is het volk van Israel = Jakob de uitverkorenen! Maar het volk keerde God meerdere malen de rug toe om afgoden te dienen. Met de komst van Christus = Messias = Jezus van Nazareth is er een nieuw convenant gesloten en waar niet alleen de Joden maar ook de Grieken = alle andere volkeren de gelegenheid kregen om zich via Jezus met God te verzoenen. Vele Joden erkenden Jezus als Zoon van God – de Messias, maar vele Joden deden dat niet en zij zijn dan ook degenen die niet erkennen dat zij niet langer het uitverkoren volk zijn en zullen heersen over alle andere volkeren. Ook hier zijn filmpjes op yt over te vinden met inherente uitspraken van Joden. Ik weet dat Bijbelse geschiedenis niet helemaal je ding is, maar dit is relevant om te kunnen begrijpen hoe bepaalde relaties liggen en dat er welzeker bepaalde belangen zijn …

 9. Zullen wij hier mee stoppen.
  Jij vind wat jij vind en ik denk daar duidelijk anders over.
  We komen hier nooit uit. En moet dat ook eigenlijk?
  En eigenlijk maakt het mij weinig uit hoe mensen tegen de 2de WO aankijken en alle gebeurtenissen die er plaats gevonden hebben.
  Ik heb daar zo mijn eigen gedachte over, en jij duidelijk andere.

  • No problem. Ik onderzoek nu eenmaal graag en heb mijn bevindingen gedaan waar niemand omheen kan. Gesteld hebbende dat ik niet alles weet, maar voldoende om open te staan voor andere geluiden dan mij is aangeleerd en verteld. Tot zover dan maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in