Ik kan me geen tijd in de westerse geschiedenis herinneren waarin de medische raad je zou vervolgen voor het voorschrijven van een goedgekeurd off-label geneesmiddel voor een aandoening die wordt ondersteund door meer dan 60 positieve studies en meerdere peer-reviewed systematische reviews en meta-analyses, wat het hoogste niveau is van empirisch onderbouwd medicijn. Kunt u dat? schrijft Steve Kirsch.

Is er ergens een kosten-batenanalyse die ik heb gemist waaruit blijkt dat Ivermectine schade veroorzaakt?

Als de kosten-batenanalyse duidelijk negatief is, hoe kunnen die positieve meta-analyses dan zijn gepubliceerd?

Waarom is de FDA op oorlogspad tegen ivermectine? Kijk eens naar dit artikel: TrialSiteNews getiteld “Feds Coming After Doctors & Pharmacies that Market Ivermectin as Effective & Safe for COVID-19”.

Misschien willen ze niet dat u het neemt omdat als mensen erachter komen dat het werkt, de pandemie voorbij zou zijn? Wow. Dat zou echt slecht zijn.

Laten we eens kijken naar een land dat wel Ivermectine mag gebruiken: Japan

Hier is een artikel dat beschrijft hoe Japan Ivermectine gebruikt om COVID te bestrijden. Hier is een uittreksel:

Ivermectine werd tot nu toe onverbiddelijk weggegooid, maar Japan heeft aangetoond dat het medicijn kan worden gebruikt als een effectievere remedie en een permanente vervanger voor de COVID-19 vaccins geproduceerd door grote farmaceutische bedrijven.

De pandemie in Japan liep uit de hand, maar de Japanse regering was slim genoeg om bij haar COVID-19 beheersingsinspanningen verder te kijken dan vaccins.

In september zette Japan Ivermectine in en de legalisering van het gebruik van het antiparasitaire geneesmiddel heeft mensen geholpen te herstellen van COVID-19 met een meer duurzame en langdurige immuniteit. Het aantal ziektegevallen is snel gedaald zonder de noodzaak van boosters. In Tokio waren er medio augustus ongeveer 6.000 gevallen, maar het aantal is nu gedaald tot minder dan honderd.

  COVID-19 vaccins met bijwerkingen: Duitse gezondheidsautoriteit schrapt ernstige gevallen van lijst

Japan is nu het Coronavirus aan het overwinnen: het aantal COVID-tests is gedaald van 25% eind augustus tot slechts 1% medio oktober.

Het gebruik van Ivermectine helpt Japan dus om de COVID-19-pandemie permanent te verslaan. Als en wanneer de werkzaamheid van het vaccin afneemt, zal Japan de keuze hebben om een ​​antiparasitair medicijn te gebruiken als een permanente remedie om snel herstel van geïnfecteerde patiënten met duurzame immuniteit te garanderen. Japan heeft dus Big Pharma verpletterd met een kleine stap – het gebruik van Ivermectin.

Laten we eens kijken naar de sterftecijfers in Japan vs. de VS. Ziet u een verschil? Op een per hoofd van de bevolking basis, verslaat Japan de VS met een factor 17. Zodra Japan Ivermectine uitbracht, daalde hun sterftecijfer snel tot 0.

Ik vraag me af of het veroorzaakt kan worden door de Ivermectine? Wat denkt u?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 IVERMECTINE DOSSIER

Indische staat met 240 miljoen inwoners CORONA-VRIJ verklaard dankzij IVERMECTINEVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFinse Jan Doedel heeft zich voor niks laten vaccineren
Volgend artikelDrievoudig gevaccineerde 40-49-jarigen hebben 10,3x meer kans om Omicron op te lopen dan ongevaccineerden, volgens officiële Britse data
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Beter nog, doe helemaal NIKS. Geen Ivermectine, HCQ of welke andere troep dan ook. Eet en drink gezond, beweeg een beetje, kom buiten in de natuur en stop met al die medicijntroep en meuk met toevoegingen. Klaar, pandemie weg, epidemie weg, onzin weg. En afrekenen met politiek. Kom maar met dat tribunaal.

  • Ik vind die insteek erg passen.
   Iets nemen om te voorkomen dat je misschien in de toekomst ergens ziek van zou kunnen worden>Vreet dan de hele apotheek leeg!
   Doet me denken aan die Loser-reclame van zo’n jongeling met autoverzekering die ergens staat en bang is,dat hij ooit schade krijgt.
   Spring dan meteen voor de trein!!

   • Dit is niks nieuws.
    Mocht je hobden/paarden gebben ga dan eens “in gesprek” met je dierenarts over ontwormingsmiddelen.
    Zoals de naam zegt, ontdoen van wormen, dus preventief kan niet.
    En of die arrigante muslukte dierenarts vannins woedend werd. Het verdient lekker voor de moderne nepmedicie.
    Medicijn(vooschrijf)mannen… De hele medische nepwetenschap.

   • Ja, ik vroeg me ook altijd af waarom mensen niet preventief halfjaarlijks ingespoten worden met chemo, om de kanker te voorkomen. Lijkt me toch hartstikke goed! Lekker effe je chemo boostertje halen… Maar chemo werkt helaas alleen maar tegen actieve kankertumoren, dat zijn de tumoren die snel aan het verdelen zijn, de woekerende tumoren. En ja, dan zullen mensen gaan klagen dat alle andere snel-delende cellen ook naar de verdommenis gaan, zoals de haren, de nagels, de slijmvliezen, etc die door de chemo ook kapot gaan. Dus dan krijg je dat gezanik weer… Maar met de gen-spuit zie je dit soort “bijwerkingen” niet meteen, dat duurt pas langer, en niemand heeft “last” van de spuit… ahhhhh wat zijn ze toch sluw he, die pharma’s…..

 2. Interessant artikeltje ook binnen dit artikel, door een reaguurder. Hij schrijft dat er nauwelijks getest wordt in Japan. Testen is overduidelijk de strategie om de schapen naar de giftrog te leiden. Als je niet test, heb je ook geen pandemie, maar ook niemand die aan een onzichtbare pandemie dood gaat (ja, aan de griep sterven er uiteraard regelmatig wat mensen, vooral zwakkeren en ouderen…)

  https://thelightpaper.co.uk/assets/pdf/Light-15-iFinal.pdf

 3. Als we even een aantal aannames ‘for the sake of discussion’ accepteren, zoals überhaupt het bestààn van een ‘pandemie’ of dat de PCR test METHODE inderdaad een juist gebruikte methode voor vaststelling v/e diagnose ZOU zijn, dan zouden we kunnen zeggen, dat Japan inderdaad covid verslagen heeft. Dus in verhouding met de rest vd wereld.
  Ik begrijp dat de boodschap in dit artikel heel belangrijk en doorslaggevend is, omdat het verbieden van een bestaand en erg goed werkend middel natuurlijk bezòpen is. Het is natuurlijk inmiddels klink klaar duidelijk waarom Ivermectine verboden wordt, maar het BLIJFT lastig als je als land het op éen punt goed doet, maar op andere punten gewoon ermee blijft gaan.
  Je komt dan snel op het terrein van Ockham’s Scheermes [ Ockhams Raisor ] die zegt dat je zo min mogelijk aannames in je stelling dient mee te nemen, omdat het anders nog steeds lood om oud ijzer is.
  Je kunt geen punt maken, bijvoorbeeld als reactie op de puinhopen van hoe de rest vd wereld ‘het’ aanpakt, als je zèlf ook met een aantal kwalijke methoden blijft doorgaan.
  Je blijft dan hangen in een situatie van ‘Beter dan . .” [ maar nog steeds niet echt goed ].
  Heb je als land het LEF om de PCR test methode achterwege te laten, een foutieve methode die aan de BASIS ligt van deze mondiale hoax, dan zul je als land al heel snel dit merken: Zonder PCR, geen pandemie. De hele grònd voor alle inmiddels reguliere paniek-statistieken verdwijnt. Zonder deze test methode is er NIKS aan de hand en dan zul je al heel snel zien dat de ordinaire griep overblijft [ waar dus ook zoals altijd al de kwetsbaren aan kunnen overlijden, die nu omwille vd mondiale machtsgreep vd Oligarchie strategisch onder het vergrootglas gelegd wordt !].
  Zoals we weten is deze test methode al vòòr de ‘officiële’ aanvang van deze zgn. “gezondheidscrisis” zodanig gekalibreerd door een team van omgekochte mensen onder leiding van de niet gepromoveerde “Dr.” Drosten, dat deze methode de GEWENSTE uitslag geeft, nl een positieve uitslag.
  BLIJF je deze methode hanteren aan de basis terwijl je betreffende andere kwesties een pùnt wenst te maken, dan ga je al MANK.
  Nu we inmiddels ook weten, dat het normale natuurlijk gedrag van het respiratoir seizoen virus corona [ dat gewoon bij de groep vd griepachtigen hoort ] nu door de massa-‘vaccinatie’ aardig VERSTOORD wordt, waardoor het zich nu WEL kan gaan muteren tot een vorm waarover we ons WEL bezorgd over moeten gaan maken. Massa-‘vaccinatie’ lost niks op, maar creëert juist onhoudbare mondiale situaties. En nog even los van de injecties ZELF, die levensgevaarlijk zijn. En die de immuniteitscapaciteit vd mens gericht degradeert.
  Zoals iedereen heeft gemerkt is bijna elke comment die je ergens schrijft al heel snel onvolledig wegens de [ bewust gecreëerde ] krankzinnige complexiteit betreffende een op zich eenvoudig ziektebeeld.
  Als je ondanks alle hysterie het je nog lukt om bij de basisfeiten te blijven, zoals corona = IFR 0,15 – 0,23%, dan is de hele poeha een kermis, die voortkomt uit de Verdeel & Heers strategieën van hen die koste wat kost een financial reset willen doorvoeren.
  Ja, mensen, we moeten bij de les blijven: het gaat nog steeds om geld & macht. ( . .en ook deze laatste opmerking is wederom niet volledig, enz. )

 4. Dat “voorkomen” van ziekte door die gifspuit, daar is uiteraard ook nooit op getest. Dat kan ook niet. Er waren 22000 mensen gebruikt om het gif in te spuiten. Dan zou je ze daarna ook de covid moeten toedienen, om te zien wie er overeind blijft dankzij die gifspuit. Maar dat kan dus niet, want je kan covid niet toedienen. De spuit is een schot in het donker. Maar je kan wel testen op de bijwerkingen van de gifspuit, door mensen in te spuiten met het gif. En dan zie je dat er 21 mensen van die 22000 bezweken door dood door spuit. (Zie FN artikel waar ik dit vandaan haal:

  https://www.frontnieuws.com/fda-geeft-toe-dat-sterfte-door-alle-oorzaken-hoger-is-onder-gevaccineerden/

  en daarin:

  https://www.conservativeworldnews.com/just-in-pfizer-lied-about-cardiovascular-deaths-in-vaccine-trials/ )

  In dit artikel wordt de bullshit van de spuit bevestigd. 1 op de 1000 gaat dood aan de gifspuit. En er is nergens bewijs dat er mensen “gered” worden van de covid in die testen. Er waren ook 22000 mensen ingespoten met zout water. Daar stierven er geen van. 1 op de 1000 kan sterven aan de covid. Wat is er zo goed aan die spuit als je niet kan bewijzen dat het werkelijk een ziekte tegenhoudt? Welk medicijn houdt ueberhaupt ziektes tegen? Doe wat Vrijheid Ivtz schrijft: leef gezond. En accepteer dat organismen zoals mensen ook ziek kunnen worden, dat is de natuur die je niet kan tegenhouden. Een pleistertje op de wond, uiteraard, zoals een aspirine, wat antibiotica, etc. Maar een ziekte voorkomen? Dat is god spelen. Maar het levert verdomd veel poen op, want iedereen trapt er in; iedereen denkt dat zij nu voorkomen worden van het krijgen van deze gruwelijke ziekte. Een ziekte die zo opgekrikt is in de media dat je al ziek wordt bij het lezen er over. En ondertussen krijg jij helemaal geen “preventief ” medicijn ingespoten – dat bestaat gewoonweg niet, zoals bewezen hier – maar een experiment dat puur en alleen bedoeld is om jouw fundamentele genetica te veranderen.

  Heeeeeeeeel zieke zooi dus.
  Booster up baby! Want je gelooft dit toch niet! Ga maar lekker boosteren! Yippie!

  • Die spuiten, de grootste nonsens die de afgelopen tijd aan ons verkocht werd.
   De booster, nog zo’n bullshit.
   In onze familie/kennissenkring een corona uitbraak, veroorzaakt door een gevaccineerde.
   Wie ook besmet werd? Iemand die de booster al heeft gekregen, een paar weken geleden.
   Allemaal NEP, die zogenaamde vaccins ?

 5. Corona hype: It is a small opportunity window for the introduction of…. Een duidelijke uitspraak van het opperhoofd van het wef.

 6. Waarom Japan met rust wordt gelaten? Misschien omdat Japanse burgers al een overkoepelende app van hun overheid hebben? En daarnaast discipline hebben en goed gehoorzamen? En omdat ze niet blank zijn?

  • Hoi Anders,

   De verklaring is, denk ik, dat de Oosterse cultuur heel anders is dan de onze. Ze hebben daar iets wat ze echt heel, heel belangrijk vinden en dat is eer. Zeker als je daar leider bent en faalt of openlijk liegt is dat een enorme schande die je niet alleen over jezelf afroept maar ook over je familie.

   In het Oosten gehoorzamen ze zeker. Maar als ze genaaid worden door een leider zijn de ”gehoorzamen” genadeloos. Tot na de WW2, ik meen de jaren 60 of 70 was het maar beter om (heel pijnlijke) zelfmoord te plegen dan de schande met je mee te dragen. Dat was het enige om die schande ongedaan te maken.

   Ik denk dat dat de reden is.

   Groeten,
   Hugo

 7. Geschiedenis herhaalt zich. Vanaf 1935 moesten de duitse levens onwaardigen dood–dokters en verpleegsters vermoordden 840.000– vanaf 1940 alle homo’s, zigeuners, mensen die vreemde taal spraken, alle joden, Russen.

  Nu zijn we wat groniger: 4 milliard en alle blanken moeten vervangen worden door haslfbloed negers.

  Foutje overheid: boomkap. Waar moeten al die Afrikanen nu in wonen?

  • Sommige mensen hebben geen eer.

   Waar jij telkenmale goochelt met nazi-dokter misdaden cijfers, zullen we het maar houden op een vergissing.
   En halen we gelijk het filmpje van klaus er weer bij, waarom niet alle vergissingen vergissingen zijn.
   https://www.frontnieuws.com/het-is-officieel-wef-in-bed-met-de-mainstream-media-om-the-great-reset-uit-te-rollen-nederlands-ondertiteld/

   Met een kleine toegift

   https://www.youtube.com/watch?v=qrrsA6Qx1A4
   Die Rosenstraße mahnt – erfolgreicher Widerstand war und ist im Faschismus möglich – (D., ENG.) 4min32

   Vrijheid en leven kan ons worden ontnomen, maar geen eer “- dat waren de laatste woorden van het SPD-parlementslid Otto Wels vóór de stemming over Hitler’s Machtigingswet van 23/24. maart 1933 in de Reichstag. Vandaag zou de sociaaldemocraat zich in zijn graf omdraaien – de afschaffing van de vrije democratische basisorde kan zijn partij niet meer snel genoeg gaan. (..) Hoewel de levensomstandigheden van de meerderheid destijds verbeterden, werd het voor een minderheid een marteling.
   Vandaag zijn de gevolgen precies andersom. Dit zou binnenkort op brute wijze kunnen worden gedemonstreerd aan veel meer mensen die tot op de dag van vandaag geloven dat alles om een ​​virus draait. Er zijn nog steeds geen hygiëneconcentratiekampen, vaccinatie-euthanasie of infectiebeschermingsoorlogen (oh wacht, het filmpje is pas een goed jaar oud) …
   Van iets vergelijkbaars was begin jaren ’30 ook geen sprake. Het is des te opmerkelijker dat er in het Derde Rijk, ondanks de “tijdelijke” opschorting van de vrijheid van vergadering, steeds weer getolereerde protesten tegen de Hitler-regering waren – moeders bevrijdden hun gehandicapte kinderen uit de klauwen van de autoriteiten … en in 1943 vrouwen zelfs hun joodse echtgenoten.

 8. Er is ook een goed middel tegen misdrijven: massa executies. Werkt! geen van degenen die doodgeschoten worden zal nog een misdrijf plegen!

  Corona is niets meer dan een ngriepje.
  het middel “ertegen”vermoord meer dan het griepje.

  Net als de polio vaccinaties in India door Gates.

  De enige die het virus geisoleerd heeft is een kleind duitse pharma industrie.
  Eigenaar zit zonder proces in de bajes…..moderne oubliette.

 9. De Steve Kirsch website is goed om te lezen – nuttige opmerkingen van reaguurders daar. Bijvoorbeeld:

  “Who funds ourworldindata. It’s most convenient that the data is provided by the various Gov health authorities who are funded by the very same institution. They are colluding to create a number scare using a fictitious test not fit for purpose. https://ourworldindata.org/funding

  Our World in Data is supported by grants from the Quadrature Climate Foundation, the Bill and Melinda Gates Foundation, and a grant from the German entrepreneur, businesswoman and philanthropist Susanne Klatten.
  In the past we have also received grants from the World Health Organization, the Department of Health and Social Care in the United Kingdom, the Centre for Effective Altruism – Effective Altruism Meta Fund, and the Nuffield Foundation.”

  Dan weet je dat ook weer. Vertrouw dus niet op “Our world in data”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in