De laatste dagen is er opnieuw opschudding ontstaan over het zogeheten spike-eiwit en de vraag of mensen het in hun omgeving afgeven na een COVID-19 vaccinatie. In een nieuwe – maar nog niet peer-reviewde – studie wordt nu beweerd dat kinderen zelfs kunnen sterven aan de gevolgen van een dergelijke “shedding” van de kant van de gevaccineerden.

  • De studie gaat uit van een toename van de totale sterfte door het vrijkomen van spike-eiwitten.
  • Uit onderzoek onder kinderen in 22 landen zou blijken dat vooral jongeren worden getroffen – en dat de bijwerkingen in de loop van de tijd toenemen.
  • Andere wetenschappers hebben reeds gesuggereerd dat vaccinaties een schadelijk effect kunnen hebben op zowel gevaccineerden als hun contacten.
  • Er is een “geloofsoorlog” uitgebroken over de authenticiteit van de bevindingen nadat verscheidene gerenommeerde wetenschappers het zogeheten “vaccin-shedding” aan de orde hadden gesteld.

Het is een irritant onderwerp waar zelfs het kritische kamp verdeeld over is. Enerzijds zijn er alarmerende berichten van mensen die klagen over negatieve bijwerkingen nadat zij in contact zijn gekomen met gevaccineerde mensen. Zo heeft Frontnieuws reeds melding gemaakt van vrouwen die klaagden over hevig bloedverlies – niet alleen wanneer zij zelf onlangs waren gevaccineerd, maar ook wanneer zij zich in de nabijheid van gevaccineerde personen bevonden. Sommige kritische medische deskundigen roepen op om uit de buurt van gevaccineerden te blijven – terwijl anderen zich in deze kwestie op grond van wat tot nu toe bekend is terughoudend opstellen, maar vaccinatie nog steeds gevaarlijk en onverantwoord vinden. De nieuwe studie heeft het debat over “shedding” aangewakkerd.

Studie heeft tot doel de situatie in 22 landen te analyseren

  Charlotte's man, een 32-jarige arts, stierf als gevolg van het COVID-19 vaccin - Hier is nu haar verhaal

Zoals Reitschuster op zijn blog meldt, beweert ene Hervé Seligmann, die zegt voor het gerenommeerde Karlsruhe Institute of Technology (KIT) te werken, voor de studie ongevaccineerde kinderen tussen 0 en 14 jaar uit 22 Europese landen te hebben geanalyseerd. Het KIT daarentegen ontkent elke medewerking en beweert dat het een gepland gastbezoek van de onderzoeker heeft geannuleerd – de studie zou gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor de annulering.

Toch heeft de centrale bevinding van de studie van Seligmann een explosieve kracht: “Indirecte effecten van het Covid-19 vaccin, vermoedelijk door uitscheiding van spike-eiwitten en/of andere moleculen, verhogen de mortaliteit door alle oorzaken bij de ongevaccineerden – vooral in de vroege fase wanneer de vaccinatie nadelige effecten heeft op de gevaccineerden”. En kinderen zouden in bijzonder onder dit effect te lijden hebben.

Ongewenste bijwerkingen nemen toe met de tijd

De ongewenste bijwerkingen zouden in de loop van de tijd toenemen. Seligmann wil niet uitsluiten dat ook ongevaccineerde volwassenen in alle leeftijdsgroepen kunnen worden getroffen. Bij kinderen onder de 15 jaar wil hij echter opmerken dat “de bijwerkingen drie tot vier weken na de vaccinatie beginnen”. Hoe dichter men bij het einde van de studieperiode kwam – d.w.z. tot 20 weken na de vaccinatie – hoe meer bijwerkingen werden waargenomen.

In het proces, kunnen de gevolgen zich uitstrekken tot de dood. Het vaccineren van één procent van de volwassenen zou leiden tot een toename van acht procent van het gemiddelde wekelijkse sterftecijfer onder niet-gevaccineerde kinderen. Als voorbeeld van een mogelijk dergelijk effect geeft de auteur het trieste geval van een vijf maanden oude baby in de VS. De baby stierf twee dagen nadat zijn moeder was ingeënt met het serum van Pfizer. In het ziekenhuis vonden de artsen een hoog niveau van enzymen in de lever – dit was een teken van vergiftiging.

  Ze doen het al met muizen... de gevaccineerden zijn de volgende: een schakelaar omzetten in het hoofd

Borstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomen

Blijven bijwerkingen en kindersterfte onopgemerkt?

Dit geval is ook opgenomen in het U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), onder incidentnummer 1166062-1. De dood van het kind was “te wijten aan geen andere oorzaak dan het indirecte effect van het vaccin”. De beschrijving klinkt heel plausibel: Frontnieuws berichtte enige tijd geleden al over deels zeer ernstige bijwerkingen bij baby’s van gevaccineerde moeders. Deels wordt de moedermelk verondersteld te dienen als een bemiddelaar van de gevaarlijke spike-eiwitten. In de EMA-databank werden medio mei al meer dan 1.000 bijwerkingen bij kinderen gevonden.

Verlamming, stuiptrekkingen, dood: zo gevaarlijk kan het COVID-19 ‘vaccin’ voor kinderen zijn

Vanwege het over het algemeen lage sterftecijfer bij kinderen, vreest Seligmann dat het door hem waargenomen effect “grotendeels onopgemerkt” zou kunnen blijven. Met een wekelijkse toename van het aantal vaccinaties met twee procent, zei hij, kunnen in totaal 58 sterfgevallen worden verwacht onder 60 miljoen kinderen jonger dan 15 jaar. Omgerekend naar een vaccinatiegraad van honderd procent zouden er vijf sterfgevallen per 100.000 kinderen zijn als gevolg van indirecte bijwerkingen van de vaccinatie.

Gevolgen op lange termijn en kanker te vrezen?

Het duistere cijfer van niet-dodelijke, ongewenste bijwerkingen is natuurlijk nog niet ingecalculeerd – evenmin als de gevolgen op lange termijn. Zoals Seligmann zelf uitlegt, was de door vaccins veroorzaakte toename van het aantal auto-immuunziekten, kankers, enz. niet het onderwerp van zijn studie. Niettemin acht hij een verhoogd risico waarschijnlijk – voor alle leeftijdsgroepen. In feite zijn dergelijke symptomen al bekend. Met name het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis (hartziekten) na vaccinatie met een van beide mRNA-vaccins neemt toe.

  Health Canada bevestigt aanwezigheid van niet-gerapporteerd kanker-DNA in Covid-vaccins

Met betrekking tot de studie van Seligmann is inmiddels in de publieke sfeer dezelfde verhitte discussie losgebarsten als bij eerdere theorieën van kritische onderzoekers over het spike-eiwit. Zo koesterden Luigi Warren en Robert Malone, verschillende deskundigen die jaren geleden onderzoek deden naar mRNA-technologie, bange vermoedens. Warren is er zeker van dat gevaccineerden epidemische aanjagers worden door het vrijkomen van spike-eiwitten – en Malone was het eens met zijn immunologiecollega Byram Bridle, die zei dat het eiwit een cytotoxisch effect heeft, d.w.z. dat het bloedvaten en cellen aanvalt.

Diverse zogenaamde ‘factcheckers’ daarentegen zijn in rep en roer en ontkennen dat de bezwaren van de even kritische als gerenommeerde onderzoekers terecht zijn. Dit gold ook voor de verklaringen van Warren, Malone, Bridle en nu Seligmann. In het geval van de laatstgenoemde studie wordt zelfs beweerd dat het om een “nepstudie” gaat. Reitschuster, daarentegen, herinnert ons eraan dat Seligmann bijna 200 wetenschappelijke artikelen publiceerde en eerder “geen duidelijke vervalsingen” verspreidde.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuw rapport werpt licht op het Doomsday VaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGezondheidsautoriteit medische onderzoekers verdoezelen data over 82% miskramen bij mRNA gevaccineerde vrouwen
Volgend artikelDeze tien dingen zullen gebeuren als de samenzweerders de schroef aandraaien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit is waarschijnlijk een onderdeel van het draaiboek van het wef en dus ook van de combinatie rit/kaag met hun zielige meelopers.
    Het houdt in ieder geval de angst er in, alleen waarvoor wordt steeds psychologisch goed gemaskeerd.
    Het nieuwe ras van ratten, genaamd factchecker, wordt goed betaald maar maakt de parallel met wat gebeurde in 1936/45 wel steeds duidelijker. Enige verschil zit alleen in de woorden, niet de daden.

  2. Natuurlijk komen dan de “factcheckers” weer om de hoek kijken … want als er iets onder de pet moet blijven dan komen zij wel even in actie … en dan zullen ze die vermaledijde echte wetenschappers die er sinds het eerste uur bij waren wel eens even tegenspreken … het zal inmiddels wel duidelijk moeten zijn in naam van wie zij tegenspreken … diegenen die baat hebben bij een wereldwijde technocratische staatsgreep door Big Tech, Big Pharma en Big Money … “factcheckers” … my ass !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in