Een gevaccineerde piloot van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines is tijdens een vlucht overleden. De piloot had vreemde dingen gezegd en was toen gestorven, kondigde de co-piloot aan. Dit geval werd bevestigd door drie verschillende klokkenluiders, zegt Dr. Jane Ruby op de Stew Peters Show.

Het vliegtuig moest toen een noodlanding maken. De piloot vloog vanaf Los Angeles International Airport. Een paar dagen voor de vlucht, had hij zich voor de tweede keer laten injecteren.

“Het is veel groter dan mensen denken,” zegt Dr. Ruby. Vluchten worden omgeleid omdat de piloten pijn op de borst hebben. Eén vlucht werd ook omgeleid omdat een gevaccineerde passagier pijn op de borst had en niet meer kon ademen.

Een piloot uit Seattle is dood aangetroffen in zijn huis. Hij werd gediagnosticeerd met een embolie. Twee stewardessen uit Atlanta werden een paar dagen na de tweede injectie dood aangetroffen. En een steward in Salt Lake City overleed na een tweede Janssen vaccinatie.

Afgelopen weekend heeft Southwest Airlines meer dan 1800 vluchten geannuleerd, waardoor de reisplannen van duizenden passagiers werden verstoord. Volgens een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij was dit te wijten aan “weersomstandigheden”.

Het bureau van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten FAA zei dat de annuleringen werden veroorzaakt doordat Southwest te kampen had met een groot personeelstekort.

Via Stew Peters Show Rumble-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom streven globalisten en regeringen zo wanhopig naar 100% vaccinatiepercentages?Volg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinpaspoorten werden besteld vóór de vaccins
Vorig artikelTe veel mensen sterven en het begint de demografen zorgen te baren
Volgend artikelDingen gaan mis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. De gifspuit nemen om “weer te kunnen vliegen.” Een dode piloot heeft het te danken aan de Ingespotenen die het gif programma ondersteunen.

  2. Het is geen noodlanding maar een voorzorgslanding. Ook met 1 piloot kan een vliegtuig veilig landen.
    Het is een noodlanding als er direct gevaar dreigt voor de inzittende en snel gehandeld moet worden.

  3. Het wordt dan wel heikel als ook de co piloot “gevaccineerd” is … wie nog een paar hersencellen over heeft stapt nu niet meer in een vliegtuig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in