© Freepik

Dode kinderen en baby’s, gezichtsverlamming, toevallen, hartspierontsteking – in de Europees Geneesmiddelenbureau databank zijn al meer dan duizend gevallen van ernstige bijwerkingen bij kinderen gedocumenteerd. Deze kunnen zelfs voor een groot deel worden veroorzaakt door moedermelk.

Verlammingen, ongecontroleerde stuiptrekkingen en zelfs sterfgevallen: in de EMA-databank zijn reeds 1.268 gevallen van bijwerkingen bij kinderen en jeugdigen tot 17 jaar geregistreerd in verband met een Covid-19 vaccinatie , aldus een verslag van tkp.at. Bij zuigelingen tot 2 jaar gaat het om bijna 500 gevallen van bijwerkingen bij AstraZeneca, en iets minder dan 100 gevallen bij Biontech/Pfizer. Bijzonder dramatisch: er zijn drie sterfgevallen gedocumenteerd – twee na vaccinatie door Biontech/Pfizer en één na vaccinatie door AstraZeneca.

Bijwerkingen van borstvoeding?

Kortademigheid, stuiptrekkingen, gezichtsverlamming – al deze bijwerkingen schijnen zelfs alleen al door moedermelk bij zuigelingen te worden teweeggebracht, zoals tkp.at meldt. Als men daarentegen de mainstream media en de vakbladen mag geloven, is het juist de vaccinatie van moeders die geacht wordt hun ongeboren kinderen of zuigelingen te beschermen. Het doorgeven van antigenen wordt verondersteld de reden te zijn voor de veronderstelde bescherming. Maar dit kan ook de oorzaak van de symptomen zijn.

Vaccineren tegen elke prijs

Er wordt momenteel een echte propagandacampagne gevoerd voor de vaccinatie van zwangere vrouwen en kinderen. De indruk moet worden gewekt dat vaccinaties veilig zijn. Tot dusver is echter nog geen enkel vaccin voor kinderen goedgekeurd, en vaccinaties voor volwassenen zijn alleen via een spoedgoedkeuring tot stand gekomen – iets waarover de mainstream media echter graag zwijgen.

Nalatigheid of opzet?

  COVID-prikken vernietigen de spermabeweeglijkheid, veroorzaken spontane abortussen en beschadigen de eierstokken van vrouwen

Dr. Sucharit Bhakdi spreekt in zijn nieuwe boek “Corona unmasked” van een reusachtig experiment – “maar zonder enige aansprakelijkheid van de kant van de fabrikanten […]. Want bij noodvaccinaties […] kan niets worden gegarandeerd – […] tot de dood […]”. Tegelijkertijd zou, vooral voor volkomen nieuwe, op genen gebaseerde vaccins zoals de mRNA-vaccins tegen Corona, “het onderzoek naar mogelijke risico’s in bijzondere mate moeten worden geëist, vooral wanneer men de vele ernstige bijwerkingen in aanmerking neemt”.

EMA-gegevens verdwenen – tegenstrijdige weergaven

Bij nader toezien zijn er verschillen tussen de bestaande bronnen. Bijvoorbeeld, tkp.at en het nieuwsportaal report24.news melden elk drie overleden kinderen, tkp.at maakt echter melding van twee sterfgevallen van kinderen als gevolg van vaccinatie met Biontech/Pfizer en één na AstraZeneca, terwijl het bewuste nieuwsportaal spreekt van dode kinderen na injectie met de geneesmiddelen van Biontech, AstraZeneca, maar ook Moderna.

Volgens het verslag betreft één sterfgeval een meisje tussen 12 en 17 jaar, dat binnen 24 uur na de eerste vaccinatie met Moderna is overleden.

De sterfgevallen betreffen verder een kind van 3-7 jaar na een aanval, een meisje van 7 jaar (EU-EC-10008321943) overleed na 8 dagen met symptomen van hematoom, hartfalen en chronische bronchitis.

Een ander sterfgeval werd geregistreerd bij een 7-jarige jongetje onder EU-EC-10007559081, zonder verdere bijzonderheden over de oorzaak.

Het meest recente dodelijke slachtoffer is een klein meisje van 2 maanden tot 2 jaar dat eveneens binnen 24 uur na de eerste vaccinatie met BioNTech/Pfizer is overleden, bericht wochenblick.at.

Deze informatie kan echter niet meer onomstotelijk worden geverifieerd aan de hand van de gegevens van het EMA, aangezien de gegevensbladen van de gevallen momenteel geen informatie over de leeftijd meer bevatten.

  Aan degene die bereid is en open staat voor een ander verhaal van een wakkere mooie inspirerende oude ziel

Enigszins verrassend zijn de twee categorieën onder de 2 jaar. In sommige wordt moedermelk als oorzaak opgegeven, in andere is er geen aanwijzing.

In 2020 zullen er ongeveer 2,35 miljard kinderen en adolescenten (0-17 jaar) in de wereld zijn. Met ongeveer 881 miljoen kinderen vertegenwoordigt de groep van 11- tot 17-jarigen het grootste aandeel. Mensen tot 17 jaar maken ongeveer 30,2 procent uit van de totale wereldbevolking. Kinderen en adolescenten hebben door hun jonge leeftijd bijzondere bescherming nodig en genieten daarom ook bijzondere bescherming uit hoofde van de VN-mensenrechtenverdragen. Of dat zouden ze moeten hebben, schrijft tkp.at.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse nonnen verhuurden weeskinderen aan zakenlieden voor orgieën: bericht onderdrukt door media

Vorig artikelCOVID-vaccins: Noodzaak, Doeltreffendheid en Veiligheid
Volgend artikelTucker Carlson: “Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Het Covid19 vaccin roept herinnering op van 40-45 toen er ook werd geëxperimenteerd op mensen in de de kampen

  2. Dit is nu een groep mensen die door hun leeftijd GEEN zeggenschap hebben of ze zelf vijwillig aan een medisch experiment willen meedoen. Alle prikkers bij kinderen en mensen van wie besliisingen worden genomen door anderen dan de mensen zelf, dien een zeer langzame maar wel uiteindelijk effectieve marteldood te krijgen. Voorstel vieren delen maar net voor da het uit mekaar gaat stoppen. Brandstappel 3e graads verbranding geven en dan stoppen en zo weer in de kerker gooien op water en brood. En ik zeg dit NIET in haat maar uit liefde voor me medemens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in