© brian / Flickr (CC BY-ND 2.0)

De fatale bijwerkingen van COVID-19 vaccinaties zijn steeds moeilijker te verbergen. Het US Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) heeft onlangs de grootste stijging van het aantal sterfgevallen sinds de invoering van de vaccinatiecampagne aangetoond. 2.083 mensen stierven tussen de laatste twee updates van het Vaccine Adverse Event Reporting System, bericht reitschuster.de.

Dit bracht het totale aantal gerapporteerde Amerikaanse sterfgevallen na de toediening van het COVID-19 vaccin op 9.048, naast 985 miskramen, meer dan 3.300 hartaanvallen, bijna 7.500 handicaps, bijna 20.000 ernstige allergische reacties en 2.200 gevallen van hartontsteking.

Een analyse door onderzoekers van de Queen Mary University in Londen werpt nog een ander licht op een ander punt:

“Bijna een tiende (9%) van de gemelde vaccin-sterfgevallen van 65 jaar en ouder stierf binnen slechts zes uur na vaccinatie en 18 procent stierf binnen minder dan 12 uur. Meer dan een derde (36 procent) overleefde de volgende dag niet.”

Sterke toename van hartspier- (myocarditis) en hartzakontstekingen (pericarditis)

De ontwikkeling van de sterftecijfers van VAERS wordt bevestigd door de VigiAccess-databank van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, die wordt bijgehouden aan de universiteit van Uppsala en de bijwerkingen van geneesmiddelen of vaccins verzamelt. Daar was het laatste cijfer van 97,8 sterfgevallen per dag na een COVID-19 vaccinatie het hoogste sinds eind maart. Ter vergelijking: in de week daarvoor was dit cijfer 71,9.

Het aantal gemelde sterfgevallen per 100.000 was met 636 ook aanzienlijk hoger dan de week ervoor – hoewel het aantal meldingen is gedaald.

Het portaal Sciencefiles heeft de gegevens van de VigiAccess-databank als volgt grafisch samengevat:

  Vaccinzeloot Bob Saget boosterdood: Komediant en televisieacteur dood na inenting met booster

Bovenaan: Aantal na een COVID-19 vaccinatie gestorvenen / Onderaan: Aantal na een COVID-19 vaccinatie gestorvenen per 100.000 meldingen.

Er is ook een aanzienlijke toename van gevallen van myocarditis en pericarditis. Sciencefiles meldde op 11 juni 2021 dat de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC – gealarmeerd door toegenomen gevallen van deze ernstige bijwerkingen – een diepgaander onderzoek is begonnen. Op dat ogenblik werden 713 gevallen van myocarditis en 588 gevallen van pericarditis in VigiAccess geregistreerd. In iets meer dan een maand, zijn beide nummers bijna verdrievoudigd. Er zijn nu respectievelijk 2.213 en 1.695 gevallen.

Vaccinaties als “wondermiddel tegen de pandemie” aanmerken, zoals de werkgeversvoorzitter Rainer Dulger en DGB-voorzitter Reiner Hoffmann in een begin juli gepubliceerde gezamenlijke oproep deden, getuigt in dit verband op zijn best van buitensporige onwetendheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gewoon een klein prikje – en de levenslustige familievader was doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFvD staat op: “Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog”
Volgend artikelDeskundigen waarschuwen voor “enorm risico” nu Moderna COVID-vaccintesten start voor zwangere vrouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Nope.
  Hier in de VS gaat de MSM vol op het orgel dat er 1000 nieuwe gevallen per uyr zijn, allemaal deltavariant en bijna alleen maar onder de niet gevaccineerden natuurlijk. Pure angstporno om de rotzooi te blijven pushen.

 2. Het dringt helaas niet door zolang mensen alleen maar naar de msm kijken en luisteren. Ik deel krantjes en volders uit als ik boodschappen ga halen. Voorheen lag ik ze bij de supermarkt op de balie maar ze worden weggehaald. Ik spreek mensen. Degene die de keus hebben gemaakt voor de prik of al hebben genomen die willen het krantje niet aanpakken… De mensen die net als ik zijn heb ik hele gesprekken mee. Het valt me zwaar hoeveel mensen het niet geloven. Onze hele vriendenkring is geprikt. Ik kan er nu wel mee omgaan, het is zoals het is. Zolang ze nog met kinderen bezig zijn blijf ik dit doen. Ik hoop voor iedereen het allerbeste en laten wij de wijste zijn. Als je iemand spreekt die ervoor gekozen heeft. Respecteer dat en ga het gesprek verder niet aan. Het heeft geen zin. Ik laat ze gewoon uitpraten, en heb het over een ander onderwerp. Ik wil mijn vrienden ook niet kwijt. Ze vinden mij al een wappie en ik vind het best. Laten wij sterk zijn om niet mee te gaan om mensen tegen elkaar op te zetten. Ik vind dat zo erg. Ik hoop op het allerbeste voor iedereen.

  • Als iemand je een Wappie noemt , zeg dan dat jullie toch wat gemeen hebben. Namelijk dat we beide niet in de toekomst kunnen kijken. Dan zie je ze (na) denken. Dat verwachten ze niet , normaal stopt dan de discussie.

  • Goed bezig! Ik heb ook geflyerd en ook heb ik veel mensen geprobeerd toch nog eens na te denken. Niet zo snel laten prikken. Experiment… Nee hoor.. de vakantie moet doorgaan. Je hoort bijna niemand over de angst voor corona. De zomervakantie moet en zal doorgaan. Gen therapie erger dan de kwaal. Het is stuitend waar ik voor ben voor alles uitgemaakt. Nu boeit het mij niets mee. Gisteren zei iemand tegen mij: Jij hebt geen QR code toch? Nee, ik pas forever met deze waanzin. De mensen zijn zo dom.. Ongelofelijk. Samen sterk-er blijven. Eens komt het keerpunt en het is nabij.

 3. Ik ben er ook klaar mee,ik heb heb
  genoeg mijn best gedaan
  Ze geloven mij niet als ik wat vertelt
  maar ik zie wel rare dingen om mij heen gebeuren
  Maar sommige komen er verlopig goed door heen , de tijd zal leren
  De meeste mensen zijn nog heel bang ,alleen doen ze wel dingen wat ik dan niet begrijp Vakantie is heel belangrijk voor hun

 4. Heb gisteren voor de derde keer een oproep gekregen om te prikken. Hoezo geen druk ? Het lijkt de postcodeloterij wel met dat gestuur. Als ik twee keer niet reageer , dan doe ik het de derde keer ook niet. Wat een stalkers , zal ik nog een vierde brief ontvangen ? De “vaccinatie “ is onder de noodwet een voorlopige goedkeuring verleent. Een van de voorwaarde’s daarvan was , geen dwang , geen verplichting. Juist omdat het nog niet op de langere termijn is getest. En kijk nu een wat een schending van voorwaarde’s , de meeste vinden deze gang van zaken normaal.

 5. Ik begrijp er werkelijk niets, de Nederlander kiest voor ze eigen ondergang.
  Ze vragen er gewoon om.
  Nog steeds lees ik volledig blinde adoratie voor de PVV. Het maakt niet wat ze uitspoken.
  Ondanks dat de PVV voor een medische apartheid systeem hebben gestemd en het door gaan met prikken.
  Alleen Wilders heeft de waarheid en ik blijf op ‘m stemmen, lees ik dan.
  En dat zijn zogezegd de grootste tegenstanders van die gif prik.
  Ze willen het gewoon niet weten wat hun toekomst wel eens zou kunnen zijn.

 6. Als stralingsgevoelige, ik krijg hoofdpijn van wifi, heb ik al 5 jaar onderzoek gedaan naar de gevolgen van de toenemende stralings verhoging en dichtheid in ons land. Eén van de gevolgen daarvan is het zogenaamde rouleaux effect, klontering van rode bloedcellen vanwege elektromagnetische velden, te zien op de site van dr. Magda Havas. Laat dit nu ook de meeste symptomen verklaren van corona patiënten! Het immuunsysteem wordt verzwakt door bloot te staan aan al die frequenties de hele dag door. Maar daar wordt geen ruchtbaarheid aan gegeven en helemaal niets aan gedaan. Ik heb het Kennisplatform Elektromagnetische Velden en Gezondheid, onderdeel van het RIVM hierover ingelicht. Zij ondernemen echter geen enkele actie. Het RIVM zou dit kunnen onderzoeken maar doet niets.
  Zegt genoeg lijkt me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in