Een medisch tijdschrift ontdekte dat 82% van de vrouwen die in de eerste 20 weken van de zwangerschap een mRNA-vaccin namen, een miskraam kregen – en begroef vervolgens de gegevens, bericht thegoodlylawfulsociety.org.

Medio juni publiceerde het New England Journal of Medicine een studie genaamd “Preliminary FIndings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons” door Tom T. Shimabukuro en anderen van het Center of Disease Control’s “v-safe COVID-10 Pregnancy Registry Team”. Het team schreef dat er “geen duidelijke veiligheidssignalen waren bij zwangere [vrouwen] die Covid-19 vaccins kregen”, ook al publiceerde het een tabel waaruit bleek dat 82% van de vrouwen in de studie die tijdens de vroege zwangerschap werden geïnjecteerd met hetzij het Pfizer of het Moderna vaccin hun baby’s verloren. Nog opvallender in hun studie was de bewering dat slechts 13,9% van alle “voltooide zwangerschappen” in een miskraam waren geëindigd – maar dit cijfer omvatte de vrouwen die pas in de tweede helft van hun zwangerschap waren gevaccineerd.

Het belang van de verstopte informatie ging niet verloren voor een Britse oncologie-wetenschapster die haar informatie deelde met LifeSiteNews. Na eerst de conclusies van de samenvatting van de studie “geruststellend” te hebben gevonden, ontdekte de wetenschapster vervolgens “Tabel 4” en de kleine lettertjes eronder.

“De onderzoekers hebben op onverklaarbare wijze de spontane abortussen in het eerste trimester – vóór, en inclusief, 20 weken – opgenomen in de voltooide zwangerschappen/verliezen als geheel-104 [miskramen] op 827 zwangerschappen”, schreef ze aan twee vooraanstaande Britse artsen, Dr. Peter Rabey, de medisch directeur van het Britse Kanaaleiland Guernsey, en Dr. Nicola Brink, Guernsey’s directeur van Volksgezondheid.

  De eerste COVID-doden in Australië waren allemaal VOLLEDIG GEVACCINEERD, zo blijkt uit gegevens van de Australische staat

“Aangezien het echter de bedoeling was om na te gaan of de Covid-vaccinatie nadelige gevolgen had in de verschillende trimesters, hadden de auteurs van het NEJM-document de 700 vrouwen die pas in het derde trimester werden gevaccineerd, moeten aftrekken van het totaal van 827, zodat alleen de vrouwen die in de eerste 20 weken werden gevaccineerd overbleven, d.w.z. 127 vrouwen die in dat deel van tabel 4 voorkomen”.

De wetenschapster wees erop dat het “werkelijke percentage” spontane miskramen bij vrouwen die in de eerste 20 weken van hun zwangerschap waren gevaccineerd, niet 12,6% maar 82% bedroeg, omdat 104 van deze 127 zwangerschappen verloren gingen. Zij wees op de “kleine lettertjes” in de studie waarin stond dat “in totaal 700 deelneemsters (84,6) hun eerste in aanmerking komende dosis in het derde trimester ontvingen” en dat “in totaal 96 van 104 spontane abortussen (92,3%) plaatsvonden vóór 13 weken zwangerschap”.

“Dus het bewijs is er wel degelijk in de NEJM studie, maar volledig verkeerd voorgesteld in de manier waarop de gegevens in het algemeen werden voorgesteld”, verklaarde zij.

De oncoloog zei verder dat de norm voor miskramen zonder vaccinatie in het eerste trimester, voordat COVID-19 zich begon te verspreiden, naar verluidt tussen de 10 en 26% lag. De incidentie van 82% van de zwangerschappen van gevaccineerde vrouwen in de eerste 20 weken eindigend in een miskraam was dus “een meer dan 3-voudig verhoogde incidentie van spontane abortussen rechtstreeks gelinkt aan de mRNA-vaccins”, schreef ze.

“Dus, ja, er is een enorme rode vlag [tegen] het vaccineren van zwangere vrouwen hier”.

LifeSiteNews werd gecontacteerd door een andere medische professional die bevestigde dat de beweringen in het NEJM artikel onnauwkeurig waren. De lezeres, die zichzelf omschreef als een docent medisch onderzoek, zei dat ze het artikel zelf had gelezen en kon verifiëren dat de resultaten die beweren dat slechts een klein percentage van de gevaccineerde vrouwen miskramen hadden, onnauwkeurig waren.

  Vader in ziekenhuis verlamd door eerste Covid-vaccin blijft sms'jes ontvangen over tweede prik

“Het is duidelijk een leugen en voor bijna iedereen duidelijk”, schreef ze en wees op dezelfde discrepanties die de oncologie-onderzoeker had opgemerkt: de onderzoekers hadden verklaard dat er slechts 104 miskramen waren onder 827 zwangere vrouwen die een COVID-vaccin hadden gekregen, maar meldden alleen in een voetnoot dat 700 van de zwangere vrouwen de prik na 28 weken hadden gekregen. Het verliezen van een baby na 20 weken wordt niet beschouwd als het krijgen van een miskraam maar als een doodgeborene, verklaarde zij.

“Ervan uitgaande dat de resterende 127 vrouwen vóór 20 weken zwanger waren, laat dat een miskraampercentage van 82% (104 van de 127) zien”, vervolgde onze bron.

Zij vergeleek deze studie, waarin zwangere vrouwen die in de eerste 20 weken zijn gevaccineerd en zwangere vrouwen die na 28 weken zijn gevaccineerd over één kam worden geschoren, met een hypothetische studie waarin de incidentie van zwangerschap bij vrouwen en mannen wordt onderzocht.

“Het is alsof er 700 mannen en 127 vrouwen werden onderzocht en slechts een klein percentage zwanger werd”, zei ze.

“Welnu, vanaf het begin konden 700 niet zwanger zijn geworden”.

Onze bron sloot af met een pleidooi: “Breng deze informatie alstublieft naar buiten”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zijn de Covid-vaccins veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap? – De 920 vrouwen die er hun baby door verloren hebben, denken wellicht van nietVolg Frontnieuws op Telegram

  De bevolking wordt uitgeroeid met Covid mRNA "Vaccins"
Vorig artikelGevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon …
Volgend artikelControverse over onderzoek naar spike-eiwit: dodelijk voor kinderen in contact met gevaccineerden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Ik denk niet dat ze t wisten Bert, maar ze wilden het ook niet weten, diep in slaap….en schelden je verrot als je ze wakker wil maken….dus laat ze allemaal maar, de niksnutten…

    • Ik moet nu denken aan een liedje van Armand van vroeger: wat voor de een natte dromen zijn is voor de ander heel normaal. Ik denk dat wij, complotdenkers/-gekkies/ wappies of wat dan ook, nu pas gaan beseffen dat we t nog niet zo verkeerd gedaan hebben, dat we rijk zijn want t is toch wel handig van ons dat we weten dat we een vijand hebben en wie dat is.
     Even buiten beschouwing gelaten dat we de echte top niet kennen, swaab en gates zijn net zo goed ook maar marionetten.
     Die lui die zich laten vergiftigen denken nog dat de staat het beste met zich voor heeft.

     • Ja! Marionetten. Maar ze maken allemaal gebruik van elkaar he. Ze gebruiken allemaal de waanzin wensen van de Inteelters (die jullie de elite noemen) om er zelf rijker van te worden.

 1. Mijn vriendin kreeg inmiddels de derde oproep per brief , hoezo geen druk ? Na 1 brief is het toch duidelijk ? Het lijkt wel post van loterijen . En maar sturen tot dat iemand er wel intrapt. Wat mij nog het meeste zorgen baart is dat het blijkbaar bekend en genoteerd is dat je nog niet gezwicht bent. Mijn derde oproep zal binnenkort wel op de mat liggen. Het mooie van drie oproepen per brief is wel dat ik de uitleg/ omschrijving van brief 3 met de brieven 1 en 2 kan vergelijken. Jullie horen mijn bevindingen in deze nog.

  • Ja! Marionetten. Maar ze maken allemaal gebruik van elkaar he. Ze gebruiken allemaal de waanzin wensen van de Inteelters (die jullie de elite noemen) om er zelf rijker van te worden.

 2. Man schijt er aan, laat ze maar noteren, het is oorlog en we moeten er t beste van maken, maar in ieder geval zonder de dodenprik. We laten ons niet vrijwillig vol met gif pompen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in