Hoort u ook het gras groeien? De regelgevende instanties in de hele wereld trekken momenteel aan de alarmbel, zijn momenteel bezorgd, houden de vinger aan de pols, hebben iets ongewoons ontdekt, iets dat niet zorgwekkend is, iets dat niet ontsnapt is aan de waakzame ogen van de altijd oplettende beschermers van de menselijke gezondheid, ook al is het aantal gevallen minimaal, is het risico onbestaand, is het gevaar niet aanwezig, en zijn er maar heel weinig in een bepaalde leeftijdsgroep die er überhaupt last van hebben, dus eigenlijk is er niks aan de hand. Dus: vergeet het, schrijft sciencefiles.org.

De zorgen die niet nodig zijn, worden van u weggenomen. Laten we het toch maar zeggen:

Het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis  na vaccinatie met een van beide mRNA-vaccins neemt toe.

Niets om u zorgen over te maken. Niets dat echt de moeite van het vermelden waard is, iets dat uitsluitend aantoont hoe nauw en gedetailleerd zij op uw gezondheid letten.

Een paar voorbeelden: het gisteren door het Paul Ehrlich Instituut gepubliceerde veiligheidsrapport bevat de volgende regels:

“In de afgelopen weken heeft het Paul Ehrlich Instituut steeds meer meldingen ontvangen van vermoedelijke myocarditis of pericarditis in temporale samenhang met de toediening van COVID-19 mRNA-vaccins, met name bij adolescenten en jongvolwassenen. De gemelde gevallen kwamen voornamelijk voor bij mannelijke adolescenten en jonge volwassenen van 16 jaar en ouder, in overeenstemming met andere internationale gegevens. Wanneer het verloop van de ziekte naar behoren was gedocumenteerd, reageerden patiënten die zich voor medische verzorging meldden meestal goed op medicatie en rust en vertoonden zij een snelle verbetering van de symptomen. De eerste symptomen van de ziekte verschenen gewoonlijk binnen enkele dagen na de mRNA-COVID-19 vaccinatie.

In verscheidene gevallen is de klinische informatie over de diagnose, de differentiële diagnose, het verloop van de ziekte, bijkomende ziekten en bijkomende medicatie momenteel onvolledig. Het Paul Ehrlich Instituut werkt aan meer informatie. Voor een volledige evaluatie van de meldingen is het van belang andere mogelijke oorzaken van myocarditis en pericarditis  uit te sluiten, met name infectieuze (waaronder infectie met SARS-CoV-2) of reumatische oorzaken moeten worden opgehelderd.

  Verschrikkelijke beelden gaan viraal: bange autistische jongen (12) wordt onder dwang op Covid getest

Myocarditis en pericarditis moeten worden beschouwd als een differentiële diagnose bij adolescenten of jonge volwassenen met acute pijn op de borst, kortademigheid of hartkloppingen. In deze jongere populatie is het minder waarschijnlijk dat coronaire aandoeningen de oorzaak van de symptomen zijn. Patiënten moeten worden gevraagd naar de voorgeschiedenis van het COVID-19-vaccin, evenals naar andere relevante factoren”.

De overeenkomstige tekst van de Medicines and Healtcare Products Regulatory Agency van het Verenigd Koninkrijk geeft iets meer informatie:

“De MHRA volgt nauwlettend de meldingen van myocarditis en pericarditis (ontsteking van het hart) die met de COVID-19-vaccins zijn ontvangen. Deze meldingen zijn geanalyseerd ten opzichte van het aantal gevallen dat naar alle waarschijnlijkheid bij toeval zou optreden bij afwezigheid van vaccinatie (het “achtergrond/natuurlijke percentage”). Het aantal meldingen van myocarditis en pericarditis met de vaccins in het VK blijft vergelijkbaar met of onder het verwachte achtergrondpercentage in verschillende leeftijdsgroepen binnen de algemene bevolking en wijst momenteel niet op een verhoogd risico na vaccinatie tegen COVID-19.

We hebben 34 meldingen van myocarditis en 26 meldingen van pericarditis ontvangen na gebruik van het Pfizer/BioNTech-vaccin, evenals elk één melding van virale pericarditis en Streptokokken-endocarditis tot en met 2 juni 2021. Voor het COVID-19-vaccin van AstraZeneca zijn er tot en met 2 juni 2021 31 meldingen van myocarditis en 55 meldingen van pericarditis na vaccinatie geweest. Er zijn twee meldingen van myocarditis en geen meldingen van pericarditis geweest na gebruik van COVID-19 Vaccin Moderna tot en met dezelfde datum. Wij zullen deze in het VK en internationaal gemelde voorvallen nauwlettend blijven volgen”.

Op 24 mei meldden wij al dat de Amerikaanse VAST-werkgroep in een technisch verslag had aangegeven dat het aantal gevallen van myocarditis aan het toenemen was. Nu is pericarditis aan de lijst toegevoegd. De accumulatie, die volgens het Britse MHRA niet boven het niveau ligt dat ook zonder vaccinatie te verwachten zou zijn, bezorgt het Amerikaanse CDC blijkbaar aanzienlijke buikpijn, zo aanzienlijk dat het onderwerp op de agenda staat van het ADVISORY COMMITTEE ON IMMUNIZATION PRACTICES (ACIP) van het CDC op 18 juni in Atlanta:

  Coronavaccin is verborgen genetische manipulatie

VS Gezondheidsautoriteit CDC geeft verbijsterende gegevens vrij waaruit blijkt dat jonge mensen groter risico lopen op hartontsteking door COVID-vaccin

Zoals te zien is, zijn er geen andere specifieke agendapunten dan die met betrekking tot myocarditis. Dat een bijwerking die tot nu toe in het V.S. VAERS [Vaccine Adverse Event Reporting System] systeem in aantal achterblijft bij andere bijwerkingen, zoals COVID-19 ziekte of visuele problemen tot blindheid, überhaupt op de agenda is gekomen, dat wat de MHRA voor het VK nog steeds ontkent, is in de VS gebeurd: het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis overtreft wat in een normaal jaar zou worden verwacht, namelijk in de leeftijdsgroepen 16 en 17 jaar en 18 tot 24 jaar.

Zoals de Epoch Times meldt, is het normale aantal gevallen van myocarditis, in de leeftijdsgroep van 16 en 17 jaar, 2 tot 19, het aantal dat in VAERS voor deze leeftijdsgroep wordt gemeld is reeds 79. De leeftijdsgroep van 18 tot 24 jaar is niet beter, met tussen de 2 en 83 gevallen in een normaal jaar in de gehele VS, bedraagt het in VAERS geregistreerde aantal reeds 196. Dit is de reden tot bezorgdheid die tot het onderwerp van de vergadering van 17 juni heeft geleid, omdat het onvermijdelijk is dat het aantal gevallen van myocarditis zal toenemen als de groep van 12 tot 15 jaar systematisch wordt doorgevaccineerd, aangezien de belangrijkste slachtoffers adolescente mannen zijn. Momenteel heeft VAERS:

 • 131 gevallen van myocarditis na vaccinatie met Moderna;
 • 391 gevallen van myocarditis na vaccinatie met Pfizer/Biontech;
 • 56 gevallen van pericarditis na vaccinatie met Moderna;
 • 28 gevallen van pericarditis na vaccinatie met Pfizer/Biontech;

De WHO-databank heeft tot dusver 713 gevallen van myocarditis en 588 gevallen van pericarditis geregistreerd.

Opnieuw is de framing waarmee dergelijke waarnemingen van de accumulatie van significante ongewenste bijwerkingen worden ingelijst opmerkelijk. De CDC schrijft:

 • Meer dan 165 miljoen mensen in de VS zijn al gevaccineerd;
 • Sinds april 2021 zijn er meer meldingen van mycarditis en pericarditis;
 • Deze meldingen zijn zeldzaam in vergelijking met het aantal vaccinaties;
 • Zij hebben voornamelijk betrekking op mRNA-vaccins;
 • De meeste gevallen kunnen met medicijnen worden behandeld;
 • De gevallen deden zich vooral voor bij adolescente mannen na de tweede vaccinatie;
 • De CDC beveelt nog steeds vaccinatie aan, ook voor kinderen vanaf 12 jaar;
  Japan gelast onderzoek naar sterfgevallen door Covid-vaccins nu MSM toegeven dat "de prikken ons doden"

Men kan zich afvragen waarom de CDC überhaupt een onderzoek doet naar myocarditis en pericarditis als alles geen probleem is zoals hier wordt voorgesteld. Het kan zijn omdat er bij het CDC mensen zijn die weten dat de referentie voor risico’s die een bepaalde leeftijdsgroep treffen en die zich voornamelijk na de tweede vaccinatie voordoen, uiteraard niet ALLE gevaccineerden zijn, maar alleen het aantal gevaccineerden in de primair getroffen leeftijdsgroep, en dat dan, als de gevallen na de tweede vaccinatie oplopen, het aantal tweemaal mRNA gevaccineerden in die leeftijdsgroep de enige relevante referentiegroep is.

Het CDC is dus frauduleus, want hier worden irrelevante gegevens over het totale aantal vaccinaties schaamteloos opgedist om de ongerustheid weg te nemen en de mensen te doen geloven dat een gebeurtenis vrij zeldzaam is, geen reden tot ongerustheid geeft en dat het CDC, zoals alle bewakingsagentschappen, natuurlijk zal optreden bij de geringste problemen.

Het is duidelijk dat dit niet zo is. En het is net zo duidelijk dat de tekst van de CDC, die ook in gewijzigde vorm te vinden is bij Europese instanties voor vergunningen en toezicht, in de eerste plaats bedoeld is om mensen te manipuleren en hen vervolgens in een gevoel van veiligheid te sussen.

Waarom doen ze dit?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zombie ApocalypseVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeen eis voor PCR-test of vaccinatie – nieuwe manier om toeristen aan te trekken
Volgend artikelAmerikaanse uroloog vindt tekenen van onvruchtbaarheid en prostaatkanker bij mannen die zijn ingeënt met COVID-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Nou kinders (16-24jr)

  Een reactie op een pinda? Dat is volgens de checklist gesneden koek, maak uw borst maar nat, er volgen misschien nog wat testen maar dat hoeft niet altijd en dan een lijst met dingen die je mag vermijden, waaronder pinda’s.

  Een reactie op een injectie? Mmhh, daar vind de dokter vast wat van, er wordt gewerkt aan een checklist, ook aan mogelijk aanvullende testen (ter uitsluiting/oid – bij de pinda gaat het om testen over de verdachte pinda/bij de injectie kijken we eerst even of u niet gewoon pech hebt, de grote-injectie-test loopt nog en dat biedt weinig tot geen referentiekader met aanvullende onderzoeken ed moet u begrijpen), ook wordt er nog gewerkt aan advies maar voorlopig is het nog #get the second jab.

 2. Hallo allemaal sinds een paar dagen volg ik het frontnieuws erg interessant ik ben geen voorstander van het vaccineren ik woon in Catalonië dus hier zijn andere regels dan in de andere regio’s nu heeft hier iemand van de regering in januari afgekondigd dat je per 1 juli geregistreerd wordt als geënt of niet geënt dit is weer zo n dwangmiddel om mensen over de streep te halen de mensen met wie ik in contact kom laten zich wel enten en vinden het dom dat ik het niet wil eerst was het een prik toen twee nu hebben we het al over drie of vier vaccinaties ik heb alleen als commentaar. Gegeven als Julie in de enting geloven en imuum zijn hoef je niet bang te zijn van mij als ik niet geënt ben ik weiger me zelf als proefkonijn te laten gebruiken in deze heksenketel waar nog niets zeker is over de werking van het vaccin denken ze nu echt dat er per 1 juli een politie agent voor de deur van de supermarkt staat haha het moet toch niet gekker worden terwijl je nu Spanje in kan met of zonder de enting je kan zelfs komen als je corona hebt gehad met een brief erbij waar een arts in verklaart dat je het gehad hebt en nu imuum bent waar gaat dit over ja Spanje ligt op z’n kont net als de rest van de mediterrane landen er moet geld binnen komen maar ben ik nu een aso of een egoïstische persoon omdat ik het weiger graag jullie mening hierover dank jullie wel

  • Je moet je niks laten aanpraten door andere.
   Denk na over je eigen gezondheid en de gevolgen.
   Een ander doet het niet voor je.
   Dus wie is er nou eigenlijk de aso of egoïst?

  • Dank je wel Car voor je concrete informatie!!!! Ik ben gek op Spanje, en dacht er over om in Barcelona te gaan wonen. Mooi niet dus. Heel gevaarlijke fascistische bende weer aan het worden daar, klinkt het. Die gifspuit is inderdaad geen vaccin zoals we vaccins kenden. Het is een troep die je DNA verandert, voor altijd. Het heeft niks te maken met bescherming tegen de eoa “virus” die nog nooit gevonden is. Maar het heeft alles te maken met het maken van een eiwit die jouw eigen lichaam aanvalt. Nog nooit daarvoor zijn er zoveel problemen geweest met een “vaccin” maar nu wel. En dat komt omdat het GEEN vaccin is!!! Het is een smerige rattebende die de mensheid genetisch wilt veranderen, dit gaat hand in hand met de lopende geo-engineering die ook al jaren aan de gang is. Hier is geen samenzwering over, het zijn gewoon de feiten. Neem die spuit nooit of te nimmer! Laat je niet onder druk zetten, je bent niet gek of een aso! De aso’s zijn in feite de gasten die de gifspuit nemen, en die de eiwitten uitasemen tegen de mensen om zich heen. De Ingespotenen zijn wandelende giffabrieken geworden, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Dus, vergeet het nooit: je bent geen aso of egoist, maar een gezond denkend mens!

 3. Ja daar heb je gelijk in je niet laten dwingen ik heb er goed over nagedacht ik werk al dertig jaar met honden nu wil ik een hond niet met een mens vergelijken maar jullie hebben vast wel van kennel hoest gehoord bordatella met een mooi woord er zijn 80 verschillende soorten kennel hoest is ook een long aandoening net als long covid je kan een dier nooit voor al die varianten enten dus wordt hij geënt met de meest voorkomende variant ze hebben nu het zogenaamde vaccin er zijn al 30 verschillende varianten van covid waar worden we dan mee geënt het bestaat niet dat je veilig bent met deze vacins er zijn ook gevallen waarbij de geënte hond de kennehoest uitscheid na enting en zelf niet ziek is terwijl een andere wel besmet ermee kan raken ja daar denk ik dan aan ik heb al die jaren tussen honden geleefd gegeten en geslapen nooit ziek geweest nog geen cocidiose of giardia opgelopen en grote groepen honden hoor honderd of meer ik denk dat het enten van de mensen inderdaad een teweeg gebrachte massa hysterie is geworden helaas

 4. Hallo meneer of mevrouw zonder reden ik ben blij met uw reactie hierop ook van meneer Bert trouwens ik woon vrij afgelegen in de Campo maar er zijn altijd wel mensen die het héél erg vreemd vinden dat je dit niet wil ik vertrouw het niet en zeker Spanje met name Catalonië is het meest corrupte deel voor het virus uitbrak nou ja virus was dit best leuk hoor om te wonen nog steeds wel omdat ik niet in Barcelona woon daar is het heel moeilijk op het moment ik heb een zwager en zus die zich wel hebben laten enten en nu zijn ze bang om te komen omdat ik weiger ja ook dat veroorzaakt het vaccin nu ja de overheid in dit geval ik vind het jammer maar ook onder deze druk laat ik me niet vaccineren mijn zus heeft me dit net vertelt over de telefoon ook de Nederlandse man waarbij ik op het terrein woon probeert me te overtuigen maar daar ben ik helemaal niet gevoelig voor. Als hij dat wil hij is onder de vijftig en krijgt volgende week z.n eerste gifprik wat hij wil is z.n eigen feestje dank jullie wel voor jullie steun nu weet ik echt voor honderd procent zeker dat ik het juiste doe groetjes uit Spanje olé

 5. Nog even een interessant weetje als je hier je prik krijgt krijg je wat ze je willen geven dat kan Astra zenica zijn of moderna of wat ze maar hebben reden meer om te weigeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in