Hevige krampen, dagenlang zwaar bloedverlies, vrouwen in de menopauze die plotseling weer menstrueren, onregelmatige menstruaties en nog veel meer worden gemeld door vrouwen die een experimentele Covid-injectie hebben gekregen.

Maar er wordt nog een ander fenomeen gemeld: deze symptomen worden ook gemeld bij vrouwen die de injecties NIET hebben gekregen, maar wel in de buurt zijn geweest van degenen die ze wel hebben gekregen, bericht Healthimpactnews.com.

Wat is er aan de hand?

Vrouwen zeggen dat ze zwaardere en meer pijnlijke PERIODEN hebben sinds ze hun Covid-19-vaccins hebben gekregen – en velen beweren dat het ook hun maandelijkse cyclus in de war heeft gestuurd.

Daily Mail (uittreksel):

Verschillende vrouwen zeggen dat ze zwaardere en meer pijnlijke menstruaties hebben sinds ze het Covid-19 vaccin hebben gekregen, met sommigen die ook onthullen dat ze doorbraakbloedingen hebben gehad in het midden van een cyclus nadat ze de prik hebben gekregen.

Dr. Kate Clancy, een universitair hoofddocent aan de Universiteit van Illinois, tweette in februari dat ze had gehoord over vrouwen die veranderingen in hun menstruatie hadden ervaren sinds ze één of twee vaccinaties hadden gekregen.

Haar Twitterdraad heeft meer mensen ertoe aangezet om hun eigen menstruatieproblemen te delen, door hun hevige vloed, verergerde krampen en onregelmatige timing te onthullen sinds ze de prik hebben gekregen – met één vrouw die zei dat ze 16 dagen heeft gebloed nadat ze de Johnson & Johnson prik had gekregen.

Dr. Clancy tweette voor het eerst op 24 februari, maar haar draad is doorgegaan met het vinden van andere Twitter-gebruikers die op zoek zijn naar verklaringen voor hun symptomen (zie het artikel “Maakt een vaccinatie tegen Covid-19 een vrouw onvruchtbaar?” dat eerder door frontnieuws is gepubliceerd).

  Vaccingevolgen waarvoor God ons moge behoeden

“Een collega vertelde me dat ze van anderen heeft gehoord dat hun menstruatie zwaar was na de vaccinatie”, schreef ze.

“Ik ben benieuwd of andere menstrueerders ook veranderingen hebben opgemerkt? Ik ben anderhalve week uit dosis 1 van Moderna, werd misschien een dag of wat te vroeg ongesteld en ben aan het gutsen alsof ik weer in de 20 ben”.

“Ik ben nu op dag 3 van mijn menstruatie en wissel nog steeds een paar keer per dag van extra dik maandverband. Typisch voor mij op dit moment is misschien een of twee normale maandverbanden (hoewel extra absorberend, de Always Infinity) voor de hele dag”, schrijft ze verder.

“Heeft dit te maken met de manier waarop de vaccin-respons een bredere ontstekingsreactie in gang zet, mogelijk meer vanwege het lipiden-nanopartikel of het mRNA-mechanisme? Hoe dan ook, ik ben gefascineerd! Ontsteking + hermodellering van weefsel = extra bloedingen!”, voegt ze eraan toe.

Al snel kwamen andere Twitteraars met hun eigen ervaringen.

Lees het volledige artikel in de Daily Mail.

Teegan Braun – Facebook

Er vindt een gesprek op grote schaal op meerdere platforms plaats en ik denk dat het een belangrijk gesprek is. Kritisch belangrijk.

In mijn verhalen van de afgelopen 48 uur heb ik getuigenissen gedeeld van vrouwen die verschillende reacties en symptomen hebben gehad, in verschillende ervaringen, zowel na de vaccinatie als van degenen die GEEN vaccinatie hebben gehad maar wel in de buurt zijn geweest van degenen die dat wel hebben gehad.

Deze vrouwen (en veel mannen die ervaringen delen van vrouwen, vriendinnen of vrouwen die zij kennen), hebben o.a. bloedingen, stolsels, vertraagde cyclus, verlengde cyclus, bloedingen POST menopauze, miskramen, deciduale afgietsels, ernstige menstruatiekrampen en abnormale pijn, enz. De lijst is enorm en de toevloed van getuigenissen zijn oogopenend geweest…

  Tandartsen zeggen dat onverklaarbare pijn en tandverlies verband kunnen houden met Covid-vaccin

Vooral als je bedenkt dat de meerderheid van de getuigenissen komt van vrouwen die ervoor gekozen hebben geen vaccinatie te ondergaan, maar wel in de buurt zijn geweest van degenen die dat wel hebben gedaan….wat spreekt van besmetting.

Deze beelden hieronder zijn gedeeld in een reactiegroep waar ik in zit, of via Kim Alberts Instagram, of rechtstreeks naar mij gestuurd in berichten.

Meer op Teegan Braun – Facebook

Deze verontrustende berichten volgen op de ernstige waarschuwing van Clif High (zie hieronder).

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zeer verontrustende waarschuwing van Clif High over mRNA-vaccins

Vorig artikelNieuwe wetgeving: veroordeelde asielzoekers wordt Deense nationaliteit geweigerd
Volgend artikelStanford-studie: mondkapjes zijn nutteloos tegen COVID-19 en kunnen zelfs leiden tot verslechtering van de gezondheid en vroegtijdige dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het experiment loopt nog maar foutjes of misvattingen lijken heel onwaarschijnlijk. Daar ga je de mensen die denken dat er ook gelogen wordt of vrezen voor kwaardaardige incompetentie etc niet mee geruststellen, dat is een marginaal groepje, daar verlies je niks mee.
  Echt. Mogelijke nadelen wegen niet op tegen de voordelen van de vaccinatie, zelfs al waren er geen maatregelen.

  De beweringen dat deze mRNA-vaccins ervoor zorgen dat het immuunsysteem syncytine-1 aanvalt, zijn ongegrond. Syncytin-1 zit niet in het SARS-CoV-2-spike-eiwit en het SARS-CoV-2-spike-eiwit en syncytin-1 lijken niet erg op elkaar.

  Pfizer-woordvoerder Dervila Keane bevestigde aan Reuters via e-mail eerdere rapporten dat het eiwit waarop hun vaccin gericht is, slechts een sequentie van vier aminozuren deelde met syncytine-1, dat te kort is om auto-immuniteitsproblemen te veroorzaken. Syncytin-1 bestaat hier uit 538 aminozuren).

  “Gezien het feit dat er maar 20 verschillende soorten aminozuren zijn, is het niet verwonderlijk dat veel, veel eiwitten overeenkomsten vertonen”, schreef Catherine Thornton, hoogleraar menselijke immunologie aan de Swansea University en April Rees, een PhD-onderzoeker in immunologie aan Swansea. University in een artikel over het onderwerp voor The Conversation-publicatie hier.

  Talrijke experts hebben bevestigd dat er weinig overeenkomsten zijn tussen het COVID-19-spike-eiwit en syncytin-1 en dat deze niet significant genoeg waren om het immuunsysteem tussen de twee te verwarren.

  Mooi. En gelukkig maar.

  • Tjonge jonge toch, wat ben jij wijs, althans, dat denk je van jezelf natuurlijk, maar je ogen en oren zitten potdicht voor de rampzalige gevolgen van die dodelijke vaccinatie. Je moet voortaan eerst het nieuws bekijken en beluisteren voor dat je je bek weer open trekt.

 2. Van wat ik heb begrepen test de pcr-test een deel van chromsoom 8 en die gaat over je vruchtbaarheid. Dus duh dat vaccin doet iets daar. Nu is het ook zo dat vrouwen lezen energie velden van hun omgeving en hun menstuatiecylus past daar op aan. Je ziet dat als een aantal vrouwen in 1 huis wonen dat hun cylus vaak gelijk gaat lopen. Is geen germ bij te pas gekomen heeft iets met quantum field te maken.

  Nu ik dit hierboven lees was de eerste gedachte mooi dan gaan nu al die mensen mischien iets snappen wat ik elke maand doorga. Sinds ik op mijn 15e zwaar ben mishandeld door 2 jongens van mijn klas die hard hebben lopen trappen op mijn baarmoeder daar ik me niet liet aanranden (ben daar ook nog eens door schoolleiding voor gestraft want de jongens hadden gelijk en ik moest maar hergeprogrammeerd worden bij de schoolpsycholoog) heb ik verschrikkelijke menstruatie weeen , met veel bloed verlies, koorts aanvallen welke al eens door iemand met malaria dacht dat ik malaria aanval had. Echter ik heb NIMMER begrip gehad als ik me de ziek moest melden. Volgens collega’s had ik last van aanstellerites. Ik weet ook welke mindset deze mensen zijn. en ik denk nu god straft toch. Nu mogen ze het gaan ervaren via deze weg. En als ik eerlijk ben diegenen die mij zo neerhaalde met dit probleem als die erlast van krijgen ik ga er niet mee zitten. Voor mensen die wel empathie hebben en voor die tijd ook snapte dat niet iedereen probleemloos menstruatie heeft hoop ik oprecht dat ze veschoond blijven want eerlijk je gun dit niemand. En huisarts die heeft me poedertjes pilletjes gegeven en niks hielp. Wat mij erg goed heeft geholpen zodat ik maar de 1e dag rustig aan hoef te doen is vrouwenmantel zet er maar thee van.

  • Inderdaad rc. Die test is net zo shit maar dat dringt nog niet helemaal tot de kudde door. Sorry dat je hier allemaal doorheen ging. Ik geloof je. De wereld is keihard en dat komt in deze tijd maar al te goed naar voren.

  • Je stelt de goede vraag. Wat niet uit te sluiten is of die mensen die “niet”gevaccineerd zijn wel zich hebben laten testen. Wat velen niet beseffen is dat de test het “vaccin”is . Er is genoeg naar buiten dat de wattestaafjes verontreinigd maar dan met opzet met nanotech.

   Ach als je je bovenkamer gewoon gebruikt weet je aan alle kanten dat je beet genomen wordt. Ik ken iemand die moet een taakstraf doen. 1 vd dingen die diegene moet doen is het inpakken van die bekluiers. Diegene is aardig wakker draagt die bekluier niet en heeft een pasje zodat de reclasereing dat snapt. Maar ze vraagt zouden we dan niet wat hygienischer moeten werken ivm besmetting gevaar door bv handschoenen gebruiken als die mondkapjes inpakt? ze werken daar immers zonder handschoenen en deel zonder muilkorf dat praat hoest etc. Uiteiendelijk was het niet nodig met handschoenen te werken.

   • Je bent er 1 uit duizenden rc! Ik blijf me verbazen over het gebrek aan linken met PCR test nu dit “shedding” zo’n hot topic overal is. Kwam gisteren een video tegen hierover met o.a. Carrie Madej, Tenpenny en nog wat anderen… genaamd “The “Vaccine” is a Bioweapon – 5 Doctors Testify | Discuss Vaccinated people causing health issues foe unvaccinated people around them” te vinden op beforeitsnews.com … not a word again about PCR! 😉 (aanrader, kijk maar eens die vid). Het lijkt een corrupte agenda allemaal goed uit te komen dat de PCR test zo ongeschonden blijft…. hehe.

 3. Ik heb begrepen dat het staafje wat in je neusholte tot naasy de hersenen word ingebracht. Net als die in achteringang je keel word geduwd een soort nanodeeltjes bevat die met het blote oog onzichtbaar zijn. Maar net als een virus in beweging komt zodra het in contact komt met lichaamswarmte. Ik heb zelf zo het idee dat daar al kans op bestaat dat dit ook niet voor niets is. En ondanks deze kennis willen ze toch pas deze nep onderzoeken in december sto zetten. Dus dezr tests hebben ookal een doel. En als je niet laat vaccineren word je vaker aan zo’n test blootgesteld dan wanneer je braaf meedoet. En scheiding…daar moet ik nog over nadenken. Ik hoop maar dat er geen dag komt dat eindelijk de gezondheid hun geld gaan spenderen aan way echt belangrijk is. Namelijk echte zorg en een beetje meet personeel zodat in zorg wezen mensen ook weer behandeld kunnen worden als mensen. En niet alleen patiënt nr zo en zo met de diagnose die op het kaart wordt vermeld door een arts die de patiënt misschien 1x gezien heeft. En ook de ouderen zorg hebben hard meer personeel en geld nodig. Maar nu wordt er gekozen voor vrije bedden die vaker vrij komen na vaccinatie. Arme ouderen. Ik laat het er even bij. Heel droevig wat er zo stiekem via gezondheid oorlog word gevoerd.

 4. Zo sorry. Ik bedoelde natuurlijk shedding. Geen scheiding. En in plaats van Geen dag om de waanzin stop te zetten bedoelde ik natuurlijk precies hey omgekeerde. Ik moet eigenlijk naar het ziekenhuis om aan m’n ogen geopereerd te worden. Maar de gezondheidszorg heeft me te veel onvertwouwen gegeven. Ik weet dat het moet. Maar als er complicaties optreden..of misschien eisen ze binnenkort dat je eerst even een prilke moet nemen . Ziekenhuis….brrr enge panden tegenwoordig.

 5. Ik wil dit bevestigen dat dit tevens ook mijn ervaring is. Als ongevaccineerde vrouw in contact komen met gevaccineerde mensen is bij mij ook van invloed geweest op mijn cyclus. Ik ben altijd regelmatig 7 dagen ongesteld en nu mag ik blij zijn als het er 2 zijn. Ik verlies bijna geen bloed meer. Ontzettend bizar! Waar kan ik dit beamen ? Ik heb het Lareb instituut gecontacteerd. Maar wat kan ik nog meer doen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in