Drie Zweedse oudjes na dubbele vaccinatie overleden – aan Corona

1

Drie mensen in een bejaardentehuis in Svedala zijn overleden aan Covid-19, ondanks het feit dat zij waren ingeënt.

Drie senioren die twee keer waren ingeënt tegen Covid-19 zijn overleden in een verpleeghuis in Svedala. Nog twee mensen zouden besmet zijn, evenals twee personeelsleden. Ze zijn allemaal twee keer ingeënt, bericht Sveriges Radio.

Het verpleeghuis is nu gesloten voor bezoekers.

Leena Berlin Hallrup, hoofd van de gezondheidsautoriteit van de gemeente Svedala, wil niet zeggen welk vaccin is gebruikt en evenmin of de overledenen onderliggende ziekten hadden.

Staatsepidemieloog Anders Tegnell gaf commentaar op het incident:

“Dergelijke incidenten moeten worden onderzocht en dat gebeurt zeker al in Skåne”, zei Tegnell tijdens een persconferentie met het Bureau Volksgezondheid.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”

  Parodontale aandoeningen, mondzweren, herpes, gordelroos, huideczeem - "De symptomen zijn na de derde vaccinatie het sterkst"
Vorig artikelOoggetuigenverslag van een intensive care arts: “Dood na een COVID-19 vaccinatie”
Volgend artikelIsraël: nu vier keer per jaar vaccinaties – anders geen vaccinatiebewijs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in