“Alle blanken zijn racisten – geef me geld”

Legt de blanke deelnemers uit dat ze "demonen" zijn. Nu wil Trump stoppen met fiscaal gefinancierde cursussen in "kritische rassenstudies"

Nadat Donald Trump had besloten de opleidingen “kritische rassentheorie” voor overheidsmedewerkers stop te zetten, is er een clip van zo’n cursus op grote schaal verspreid op social media, meldt The Post Millennial.

Kritische rassentheorie is een ultralinkse ideologie die stelt dat alle blanken in principe kwaadaardige racisten zijn.

In de Verenigde Staten worden mensen die deze boodschap uitdragen, ingehuurd om cursussen te geven aan werknemers bij zowel de overheid als bij overheidsinstellingen. Het geheel is een door de belastingen gefinancierde miljoenenindustrie geworden.

Een clip van zo’n cursus, gehouden door een persoon genaamd Ashleigh Shackelford in 2017, wordt nu verspreid op het internet.

Backup:

Tijdens haar lezing staat Shackelford voor een bord waarop in grote letters staat dat “alle blanken racisten zijn”. Tijdens haar blankenhaat voordracht vraagt Schackelford om geld te storten op haar Paypal-rekening.

In het filmpje legt ze de blanke cursisten uit dat ze “eigenlijk altijd racisten zullen zijn”. Verder stelt ze dat blanken “niet geboren zijn om mens te zijn” en dat ze opgevoed worden om “demonen” te zijn.

De aandacht op de video komt nadat de Amerikaanse president Donald Trump de federale overheid heeft bevolen om onmiddellijk te stoppen met het betalen voor dit soort cursussen voor werknemers. Volgens Trump gaan de cursussen over het verspreiden van “anti-Amerikaanse propaganda”.

De westerse media zijn echter tegen het besluit van de president tekeergegaan en schilderen het af als een poging om belangrijk werk ter bevordering van “antiracisme” te stoppen.

Trump maakt een einde aan anti-blanke cursussen

Blanke schoolkinderen leren de politie en hun ouders te haten
Vorig artikelItaliaanse meisjes als lokvogels voor illegale immigranten: “Ze wachten op je…”
Volgend artikelDenemarken: geen schending van internationale regels om criminelen uit te zetten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. De campagne om blanke te demoniseren is gestart mensen: Eindhovens dagblad kopt in met deze “klapper”:

  https://www.ed.nl/buitenland/italie-in-shock-jongeman-21-op-straat-doodgeslagen-verdachten-zijn-bekende-mma-broers~a401688d/

  Als ze dit soort verslaggeving nu eens zouden doen bij iedere misdaad zou er geen allachtoon meer in Nederland rondlopen….als je ascisten wil, bij het Eindhovens dagblad werken ze, kruipen en likken ze voor alles vreemd en gekleurd. Ik hoop dat deze soort van hoernalisten op alle lijsten ter correctie staan als de grote schoonmaak begint….

  Dit soort berichtgeving is letterlijk haat zaaien….

  • Leugen en Waarheid liepen langs het water.
   Kom, laten we onze kleren uit doen en gaan zwemmen. Zei leugen tegen Waarheid.
   Nou, dat vond Waarheid een goed idee en hij trok zijn kleren uit en sprong in het water.
   Maar Leugen sprong niet. Hij pakte snel de kleren van Waarheid, trok ze aan en ging er als een haas vandoor.
   Waarheid zwom snel naar de kant en ging snel Leugen achterna.
   En sindsdien rent de naakte Waarheid achter de Leugen aan.

 2. Dat er nog mensen zijn die die wandelende hoop slachtafval serieus nemen. Bovendien liegt ze.
  Ze boert: “Ik denk,…….”Dat kan niet; daarvoor heb ze levende hersencellen nodig.

  Nou heb ik wel het idee, dat die gekken van BLM in bomen woonden,maar zij echt niet.
  geen boom kan dat monster dragen.

  Zou er iemand zijn waarvan het getal, waarin zijn/haar IQ wordt uitgedrukt, hoger is dan het getal waarin zijn/haar leeftijd wordt uitgedrukt die deze hoop gestoorde mislukking serieus neemt?

 3. Schandalig om alle blanken over één kam te scheren en ze zo te beledigen…deze dame kan beter een afslankcursus volgen, dat zou beter zijn voor haar gezondheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in