Als u van plan bent om naar China te reizen, bereidt u zich dan maar alvast voor om uw broek naar beneden te trekken als u op het vliegveld aankomt, zodat ze u nu via uw anus kunnen “swabben”.

Maar maakt u zich geen zorgen, het is totaal pijnloos. Vraag maar aan deze mensen in China die het net hebben ondergaan:

Backup:

En waarom niet?

Als mensen zo gewillig toestemmen in het wroeten in hun neus en het injecteren met wie weet wat allemaal in de naam van Covid, waarom dan niet beginnen met dingen in andere delen van je lichaam te steken, samen met de naalden die rechtstreeks in je huid en spieren gaan om een twijfelachtig serum in te spuiten dat een “vaccin” wordt genoemd.

De technocraten, geleid door hun leider, Bill Gates, zijn hun transhumanistische agenda in sneltreinvaart aan het uitrollen, en het publiek schikt zich er tot nu toe volledig naar.

De proclamatie van de ultra-globalist: “Mens en machine moeten samensmelten”

"We zien niets verontrustends", zegt Noorse geneesmiddelenregulator, na 13 sterfgevallen in verband met Pfizer-vaccin injecties

6 REACTIES

 1. das natuurlijk zwaar overdreven en nep. Als er een keutel door kan dan kan een test staal die nog dunner is dan een thermometer er makkelijk in. Wij nemen met regelmaat anale stalen voor chlamydia, wat dezelfde stalen zijn en bij ons loopt niemand zo uit het ziekenhuis.

 2. Tonny,

  Jij weet toch helemaal niet wat men met deze mensen gedaan heeft? In de Oekraine worden Russische krijgsgevangen met een bayonet in de ogen gestoken, weten wij veel wat de ‘gezondsheids’ rakkers daar met het volk uitspoken?

  Het verplegend personeel en de artsen in NL hebben in grote meerderheid ook geholpen mensen meermaals te prikken met bewezen gifstoffen die gepatenteerd zijn als bio-wapens. Zonder ook maar even met de ogen te knipperen.

 3. Sorry mensen ik moet er om lachen
  Zouden ze aan dat staafje een camera hebben gehangen
  Een polaroid nou die zijn niet klein hoor
  Haha nogmaals sorry dat ik er zo om moet lachen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here