De COVID fraude zal niet voor altijd verborgen blijven

2

De medische beroepsgroep heeft zich aan de Covid-hype verkocht vanwege het simpele feit dat ze bonussen kregen uitbetaald als de persoon Covid had. Ze beweerden dat Covid meer gevolgen had voor minderheden, maar verzuimden te vermelden dat als je geen verzekering had en zei dat je Covid had, de overheid 100% van alle medische kosten betaalde. Ze hebben medische professionals omgekocht om van Covid een nationale crisis te maken, en zelfs met al die hype is het dodental slechts 0,028%.

Nu beginnen families onderzoeken te eisen omdat hun dierbaren waren vermeld als zijnde overleden aan Covid terwijl dat niet zo was. Ik heb e-mails ontvangen van talloze mensen die een moeder in de 90 hadden en op sterven lagen, voor hun laatste dagen naar het ziekenhuis ging en plotseling stierf aan Covid, bericht Martin Armstrong op HoweStreet.

In Groot-Brittannië wijzen veel medische deskundigen er nu op dat te veel sterfgevallen aan het virus worden toegeschreven. Een begrafenisondernemer noemde dit “een nationaal schandaal”, aldus de Daily Mail. In Groot-Brittannië zijn er geen griepgevallen gemeld, en in Canada zijn de meldingen van griep nog maar een fractie van wat ze waren.

De fraude die zo alomtegenwoordig is, heeft de wereldeconomie verwoest, voedseltekorten in gang gezet, en is misbruikt om onze fundamentele mensenrechten te elimineren. Ze hebben de horeca weggevaagd, een eind gemaakt aan de kunsten, en veel studenten depressief gemaakt en niet in staat om op afstand te leren. Er is een stijgende trend in zelfmoorden, die met 60% zijn toegenomen. Intussen zien we een scherpe daling van het aantal nieuwe Covid-19 gevallen, zowel in de VS en Canada als in India. Dit impliceert dat een groot deel van de Covid-kwestie wordt gefabriceerd door de pers en corrupte individuen in de medische wereld. Dan hebben we het toppunt van corruptie in Dr. Anthony Fauci, die alles zal zeggen om de Covidcrisis gaande te houden. Hij zegt nu dat hij, omdat hij gevaccineerd is, eindelijk zijn dochter kan omhelzen omdat zij ook gevaccineerd is. Hij heeft zijn dochter al een jaar niet kunnen omhelzen, beweert hij. Als jij nu ook het vaccin van Gates neemt, hoef je niet sociaal afstand te nemen van anderen, die ook gevaccineerd zijn. Deze man hoort in de gevangenis. Hij heeft zo veel gelogen en zo vaak in Schwabs promotievideo’s te zien waarin hij de noodzaak van de economische Great Reset aanprijst, terwijl hij geen enkele kwalificatie heeft op dat gebied. We hebben zoveel verloren door deze fraude en ze hebben de mensen zo geterroriseerd, dat ze maskers dragen en bang zijn om zelfs maar te socialiseren. De schade aan de samenleving is onherstelbaar. De mensen beginnen terug te vechten.

Covid-19: bewijs van globale fraude

  Infectieziekten autoriteit geeft toe: FFP-2 mondkapjes zijn een gevaar voor de gezondheid
Vorig artikelEen clandestien Frans diner tussen journalisten en medische “deskundigen” waaruit blijkt dat ze niet in het Coronacircus geloven
Volgend artikelChinezen strompelen het ziekenhuis uit na Covid-19 anaal uitstrijkje
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Met medewerking van de zogenaamde oppositie partijen in de wereld, die blijkbaar niet durven ( omgekocht of gechanteerd ) eisen, dat de heersende volksverraders, bewijs leveren van het bestaan van het virus, dmv, genetische code, foto, of isolaat !

  2. Jean, slaap mensjes slaap jullie financieren jullie eigen ondergang en dat van je kinderen schaam jullie als je zo min geeft om je kind waarom neem je ze dan.
    In Duitsland is het verzet tegen de misdadigers begonnen de elite en macht hebbers zullen ook hun straf gaan krijgen en uiteindelijk zullen er in heel de wereld verzet groepen zich gaan verenigen en dat vind ik beangstigen maar wel terecht het zal ook lang niet meer duren of er zal honger en dood aan de orde van de dag zijn, jullie kunnen mij nu uit lachen maar die het laats lacht lacht het best slaap maar lekker verder bangeriken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in