Klaus Schwab in gesprek met de voorzitster van de Europese Commissie Ursula von der Leyen op de Davos Agenda © WEC-McCrickard (CC BY-NC-SA 2.0)

De zwaar geprofileerde globalist, technocraat en oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, gelooft dat een op handen zijnde sociale revolutie, die hij zelf proclameert, een veel diepgaander samensmelting van de fysieke en digitale identiteit van mensen zal inluiden.

Klaus Schwab zit onder meer achter de veelbesproken en controversiële slogan “The Great Reset” – iets waarover de afgelopen week ook met globale en nationale autoriteiten is gesproken op het evenement “The Davos Agenda” van het Wereld Economisch Forum.

In de praktijk betekent deze transformatie onder meer dat het huidige kapitalistische systeem moet worden omgevormd tot een meer geglobaliseerde en technocratische overheid, met een verregaande digitalisering en robotisering, niet alleen van de samenleving als geheel, maar ook van de mensen zelf.

Aan de gesprekken met Schwab namen onder anderen deel de secretaris-generaal van de VN Antonio Gutérres, de directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie Thedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur van het Internationaal Monetair Fonds Kristalina Georgieva, de Amerikaanse antitrustcommissaris Anthony Fauci, de president van de Europese Centrale Bank Christine Learde en de voorzitster van de Europese Commissie Ursula von der Leyen.

Klaus Schwab: “Fourth Industrial Revolution will Lead to Fusion of our Physical, Digital & Biological Identity”

De controversiële globalist heeft zelf specifiek benadrukt dat de “vierde industriële revolutie”, die nauw verbonden is met het idee van de grote verandering die hij voorspelt en voorstaat, zal leiden tot een samensmelting van mens en machine – het zogeheten transhumanisme.

Uiteindelijk zal de vierde industriële revolutie leiden tot een samensmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteiten, verklaarde Schwab zelf al in 2019 in een verklaring aan de Chicago Council on Global Affairs.

In zijn boek “Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution” legt Schwab over hetzelfde thema uit hoe nieuwe technologie onder meer overheden en andere sociale actoren toegang zal geven tot de hersenen van mensen om hun gedachten te lezen en hun gedrag te controleren. Hij benadrukt dit als iets positiefs dat politie en justitie adembenemende mogelijkheden zal geven om de ultratotalitaire orde te consolideren die hij in de toekomst voor ogen heeft.

Naarmate de mogelijkheden op dit gebied zich ontwikkelen, zullen politie en rechtbanken geneigd zijn de technieken te gebruiken om de waarschijnlijkheid van criminele activiteiten in te schatten, schuld vast te stellen of misschien zelfs herinneringen rechtstreeks uit de hersenen van mensen op te halen, schrijft hij.

Zoiets eenvoudigs als het overschrijden van een landsgrens kan in de toekomst bijvoorbeeld gepaard gaan met een hersenscan om te bepalen of de persoon in kwestie een bedreiging vormt voor de veiligheid, aldus Schwab.

De technologieën van de vierde industriële revolutie zullen niet alleen deel gaan uitmaken van de wereld om ons heen – ze zullen ook deel van ons gaan uitmaken, vervolgt hij.

Zelf kijkt hij vol verwachting uit naar de “revolutie” en hoe mensen nu meer definitief cybernetische organismen zullen worden.

Sommigen van ons hebben nu al het gevoel dat onze smartphones een verlengstuk van onszelf zijn geworden. De externe apparaten van vandaag, zoals laptops en VR-headsets, zullen hoogstwaarschijnlijk in ons lichaam en in onze hersenen kunnen worden geïmplanteerd.

Schwab benadrukt ook “actieve” geïmplanteerde microchips als iets wenselijks en positiefs – een techniek die voorheen werd geassocieerd met dystopieën en door de mainstream media werden afgeschilderd als idiote samenzweringstheorieën die de machthebbers ooit op grotere schaal zouden willen implementeren.

  Barbie en de mobilisatie van imbecielen

De Davos Agenda van dit jaar omvatte ook een volledige dag gewijd aan Schwab’s visie voor de vierde industriële revolutie onder de thematische kop op donderdag “De technologieën van de vierde industriële revolutie benutten”.

Great Reset-Schwab spreekt van een cyberpandemie na de pandemie

Vorig artikelDe op twee na grootste partij van Spanje wordt door Twitter geblokkeerd – twee weken voor de verkiezingen
Volgend artikelDe pandemie gaf mannen meer energie op het werk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  1. Hij had een voor hem prettige ervaring met een Japanse opblaas vrouw denk ik; de enige vrouwen in zijn leven die niet van die lul kotsen.

  2. Kan niet wachten om mijn eerste mens te hacken.
    In plaats van corona, een virus schrijven met Python of C.
    Just kiddin’…
    Het is een dwaling te denken dat het vangen van bewustzijn in data, het vangen van de menselijke ziel betekend.

  3. Who the fuck is klaus nou weer de man gaat binnen twee jaar al aan ouderdom dood als die voor die tijd niet is geholpen en die met nog een paar andere seniele maakt zich druk om hoe de wereld na zijn tijd verder gaat. Geef de privé kok van het Wef gewoon wat arsenicum om roet in het eten te gooien.. Heel moeilijk allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in