Het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie heeft het gebruik van een chemisch oorlogsmiddel tegen het Russische leger in de regio Zaporozhye aangekondigd. Het Russische Ministerie van Defensie bericht over de massale chemische vergiftiging van Russische militairen in de regio Zaporozjye, bericht Top War.

Verschillende Russische soldaten die betrokken waren bij de militaire operatie in Oekraïne zijn in het ziekenhuis opgenomen met een ernstige chemische vergiftiging, zo heeft het Russische Ministerie van Defensie zaterdag gezegd.

Er werd een laboratoriumanalyse van het bloed van de militairen van de RF strijdkrachten uitgevoerd, waaruit bleek dat de stof botulinum toxine type “B” gebruikt was tegen soldaten en officieren. Het is een neurotoxisch gif en behoort tot de gevaarlijkste giffen. Zelfs de kleinste dosis van zo’n stof kan onomkeerbare gevolgen hebben voor het menselijk lichaam, tot de dood aan toe.

Het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie meldt dat op grond van het chemische strijdmiddel dat de vijand tegen het Russische leger gebruikt heeft, besloten zal worden om het volledige bewijsmateriaal te verzamelen dat het feit van chemisch terrorisme door het Kiev-regime bevestigt.

Tegelijkertijd ontstaat er een beeld in verband met de gegevens over de vergiftiging van het hoofd van het bestuur van Kherson, Vladimir Saldo, met militaire chemicaliën. Herinnert u zich dat hij enkele dagen geleden met spoed in het ziekenhuis was opgenomen op de intensive care van het Sklifosovsky Onderzoeksinstituut in Moskou.

“Het Zelensky-regime heeft toestemming gegeven voor terroristische aanvallen met het gebruik van giftige stoffen tegen Russisch personeel en burgers, na een reeks militaire nederlagen in Donbass en andere gebieden,” benadrukte het ministerie.

  Tsjetsjeense leider wil kernwapens inzetten in Oekraïne

Het blijkt dat het Oekraïense regime dus ook tekent voor het gebruik van chemische strijdmiddelen, hetgeen in strijd is met alle verdragen over het voeren van vijandelijkheden. Nog meer bewijs dat het regime in Kiev een typisch voorbeeld is van een terroristisch conglomeraat dat bereid is alles te doen in het belang van zijn Westerse sponsors.

Moskou is van plan laboratoriumproeven van de soldaten naar de Organisatie voor het Verbod van Chemische Wapens (OPCW) te sturen.

Botulinum toxine, vaak het “wondergif” genoemd, is een van de giftigste biologische stoffen die de wetenschap kent. Het wordt geproduceerd door de Clostridium botulinum bacterie en blokkeert de afgifte van de neurotransmitter acetylcholine, waardoor spierverlamming optreedt.

Ter referentie: Type B botulinum toxine werd halverwege de jaren zeventig door het Amerikaanse leger gebruikt. Code-aanduiding – XR. In de Verenigde Staten liggen nog aanzienlijke arsenalen van dit BOV (chemisch oorlogsmiddel) opgeslagen, onder andere op de militaire basis van Pine Bluff.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het Zelensky-narratief verschuiftVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelReuters “Factcheckers” gedwongen toe te geven dat 1 op de 6 tieners hartproblemen ontwikkelt na COVID prik
Volgend artikelHet eindspel is nu in aantocht: Radioactieve lek in Oekrainse kerncentrale zal “Artikel 5 van de NAVO in werking stellen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Rutte en zijn psychopaatjes zijn hierin net zo verantwoordelijk als die domme Zelensky. Stuk voor stuk zijn het gevoelloze moordenaars.

      • Maar hij zal er nooit van kunnen genieten. Houd daar aan vast. Het is hem niet gegund. Helaas. Sommige mensen worden niet oud. Zijn gulzigheid keert zich tegen hem en zijn vrouw en kinderen. Zielig eigenlijk dat hij niet alleen met de levens van oekrainers speelt, maar ook met die van zijn eigen gezin.

    • Ja dat is wat zij willen wat jij moet denken, angstporno. Zodat jij je machteloos voelt en zij jou levensruimte om te focussen wegkapen in jou. Zodat jij niet kunt gedijen zoals zij dat willen. Je bent een feestmaal voor hun , zij kunnen geen levensnergie putten uit hun bron omdat ze geen bron hebben. Jij moet hun bron zijn waarin zij zich als parasieten laven. Zonder jou angst kunnen zij niet in leven blijven.

  2. Hij zit niet in Kiev. Maar hij moet vindbaar zijn. Volg de coke….

    Maar wel: hetzelfde terugdoen, op een grote oekie stad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in