Hal Turner over waarom er een kernoorlog met Rusland gepland is, en hoe de raderen al aan het rollen zijn. Daarom heeft het US Dept of Homeland Security vorige maand posters verspreid in heel New Jersey, waarop de mensen gewaarschuwd worden wat ze moeten doen in geval van “Een radioactieve noodtoestand”.

Een kernoorlog met Rusland lijkt nu een doelbewuste, geplande, actie van het Westen te zijn, en dit weekend hebben gekozen leden van de twee meest invloedrijke westerse regeringen zich in kaart laten kijken. Met wat zij zeiden, is een kernoorlog misschien nog maar DAGEN verwijderd.

Zoals de meeste lezers wel weten, is er veel gesproken over de kerncentrale van Zaporozyhe in Oekraïne. Die centrale is al heel vroeg door Rusland overgenomen in het kader van hun Speciale Militaire Operatie (SMO) om Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren.

De reden waarom Rusland de centrale al vroeg in handen kreeg, is dat, als er een of ander radioactieve lek uit die centrale zou komen, de plaatselijke heersende winden niet alleen een dodelijke bedreiging zouden vormen voor de Russische troepen die in Oekraïne opereren, maar de winden ook radioactieve straling naar Rusland zouden kunnen voeren. Zoals te verwachten is, wil Rusland geen van beide voorvallen.

Dus nam Rusland, dat een supermacht is waartegen Oekraïne geen enkele kans heeft, de controle over de centrale over, bleef de Oekraïense deskundigen de centrale laten runnen, en alles ging goed … tot ongeveer twee weken geleden.

Ongeveer twee weken geleden begon Oekraïne artilleriegranaten op de centrale af te vuren. Oekraïne beweert dat Rusland troepen in de centrale heeft, en dat die troepen aanvallen tegen Oekraïne zouden uitvoeren.

Rusland ontkent dat het aanvallen uitvoert vanuit de fabriek, en eist dat Oekraïne stopt met het afvuren van artillerie op de fabriek. Oekraïne is daar NIET mee gestopt.

Meer recentelijk is Oekraïne nu publiekelijk gaan beweren dat het RUSLAND is, dat in die centrale op zijn eigen mensen vuurt, om “een vals vlag-excuus te creëren om tactische atoombommen tegen Oekraïne te gebruiken”.

Rusland heeft herhaaldelijk en in het openbaar de beschieting van de centrale veroordeeld, en heeft herhaaldelijk en in het openbaar gewaarschuwd voor een stralingsramp als Oekraïne blijft vuren op de centrale.

Rusland heeft deze kwestie bij de VN-Veiligheidsraad aangekaart, en Rusland heeft de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA) gevraagd onmiddellijk naar de centrale te komen om zelf te zien wie er nu eigenlijk op de centrale vuurt.

De VN-Veiligheidsraad deed precies niets. De IAEA heeft deze week aan Rusland geantwoord, dat de IAEA misschien in september iemand kan sturen. Ja, u leest dat goed . … misschien in september.

  Nucleaire fall-out? Russische aanvallen veroorzaken explosie op schaal van Richter in Khmelnitsky + updates

De Hal Turner Radio Show waarschuwt het publiek al bijna twee weken dat, als Oekraïne een gevoelig deel van de centrale treft, dit een meltdown en explosie van de reactor kan veroorzaken, waardoor pluimen straling de atmosfeer in worden gestuurd, Europa in, en een regelrechte catastrofe ontstaat. Wij meldden ook dat de heersende winden de straling binnen ongeveer tien dagen naar de Verenigde Staten zouden voeren, en ongeveer vier dagen later het hele land zouden bedekken.

Wij hebben zelfs een wetenschappelijk model gepubliceerd dat laat zien waar de plaatselijke heersende winden de straling BINNEN EUROPA zouden brengen, als er tussen 11 en 15 augustus 2022 een lek zou zijn. Dat model staat hieronder:

Het gebrek aan reactie van de VN-Veiligheidsraad, en de lakse houding van de IAEA is verbijsterend … het is voor geen enkel rationeel, denkend mens logisch … tenzij … het opzettelijk is.

Nu lijken wij ons antwoord te hebben.

Tobias Ellwood, parlementslid in het Britse parlement, zei vrijdagavond dat “elke opzettelijke beschadiging van de Oekraïense kernreactor met een mogelijk stralingslek een schending zou zijn van artikel 5 van de NAVO.”

Een soortgelijke verklaring werd afgelegd door Adam Kinzinger, lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Volgens hem zal een stralingslek die “mensen in NAVO-landen zal doden” automatisch artikel 5 van het handvest van het Bondgenootschap in werking stellen.

Nu weet u waarom, slechts een maand geleden, op 11 juli, het New York City Office of Emergency Management (OEM) een Public Service Announcement uitbracht waarin de inwoners van New York City werd geleerd “Wat te doen als er een kernbom in de stad ontploft” (Verhaal en PSA Video, HIER).

Nu weet u ook waarom, eveneens een maand geleden, het US Department of Homeland Security begon met het verspreiden van grote posters in winkelcentra rond New Jersey, om het winkelend publiek te waarschuwen voor wat te doen in “Radioactieve Noodtoestand” (Verhaal HIER).

Dat komt omdat zij deze afloop al die tijd gepland hebben.

En op dit moment, terwijl U dit artikel leest, is het enige wat nodig is om dit hele gebeuren af te trappen, een of andere Oekraïense nazi, die een artilleriegranaat afvuurt op de juiste plek bij die centrale, en alles gaat vanaf dat moment op de automatische piloot. Er zal geen enkele manier zijn om alles wat daarna komt te controleren of te stoppen.

HAL TURNER REDACTIEADVIES

  Zelensky blaast tegenoffensief Kherson af: De aankondiging was "psychologische oorlogsvoering"

Nu is het plan voor iedereen zichtbaar: Het is het Westen dat Oekraïne heeft voorzien van geavanceerde wapens met een grotere reikwijdte om tegen Rusland te gebruiken. Het is het Westen dat Rusland economische sancties heeft opgelegd, veel erger dan de sancties die het Congres vóór de Tweede Wereldoorlog aan Japan oplegde, en die Japan ertoe aanzetten de Verenigde Staten aan te vallen.

Elke stap van de VS en zijn vazal NAVO “partners” is speciaal ontwikkeld om de gevechten tussen Oekraïne en Rusland te laten escaleren, en een excuus te creëren voor de NAVO om in die situatie te komen.

Nu gebruikt Oekraïne door het Westen geleverde wapens om een kerncentrale in hun eigen land aan te vallen … en het Westen zegt dat als er een radioactieve straling uit de centrale lekt, “dat automatisch de collectieve zelfverdediging van artikel 5 van de NAVO in werking zal stellen”.

Wel, nee, dat is het niet.

Oekraïne is geen lid van de NAVO.

Erger nog, het is Oekraïne dat de kerncentrale aanvalt.

Dus als er radioactieve straling uitlekt, zal Oekraïne dat veroorzaakt hebben, en niet Rusland, en zullen de VS en de NAVO dat in de hand gewerkt hebben door Oekraïne te bewapenen!

Is de NAVO van plan artikel 5 in te roepen om zichzelf aan te vallen … want als er een radioactieve straling lekt, is dat voor 99% de schuld van de VS/NAVO! Zij voorzien Oekraïne van de wapens die gebruikt worden om de kerncentrale aan te vallen!

Natuurlijk kan zelfs de meest hersendode lezer zien dat de NAVO niet direct zelf zal aanvallen, maar een radioactieve lekkage zal gebruiken … die ZIJ GEFACILITEERD hebben … als een excuus om oorlog te voeren tegen Rusland.

Dit is grootscheeps bedrog van het westen … en het is letterlijk suïcidaal.

Rusland heeft vanaf het begin van zijn SMO duidelijk gemaakt dat “als landen van buitenaf zich ermee zouden bemoeien, zij gevolgen zouden ondervinden zoals nog nooit eerder in de geschiedenis is vertoond.”

Rusland maakte heel duidelijk wat het bedoelde: “De Russische conventionele strijdkrachten zijn niet te vergelijken met de conventionele strijdkrachten van de NAVO; dat weten we,” zei de Russische president Vladimir Poetin. “Maar Rusland is ook een kernmacht. En ons vermogen is superieur aan dat van de NAVO. Als de NAVO zich op artikel 5 tegen Rusland beroept, zal dat een oorlog worden die niemand zal winnen.” vervolgde Poetin.

Zoals de meeste gewone mensen van kindsbeen af weten, is de enige “oorlog die niemand zal winnen” een atoomoorlog.

  Rapport: India koopt goedkope gesanctioneerde Russische olie op en verkoopt die met enorme winsten aan de VS en de EU

Rusland legde zijn fiches al in februari op tafel toen het zijn SMO in Oekraïne begon. Zij waarschuwden iedereen om zich er niet mee te bemoeien.

Vanaf het allereerste begin hebben de VS en de NAVO er alles aan gedaan om zich ermee te bemoeien, de gevechten te laten escaleren, en Rusland schade te berokkenen.

Nu zeggen de VS/NAVO tegen Oekraïne dat het artilleriegranaten op de kerncentrale van Zaporozyhe moet afvuren, duidelijk met de bedoeling om een stralingslek te veroorzaken, dat de VS en de NAVO kunnen gebruiken als een excuus om artikel 5 van het NAVO-verdrag in te roepen, en oorlog te voeren met Rusland.

En op het moment dat artikel 5 ingeroepen wordt, heeft Rusland ons al gezegd “dat het een oorlog zal worden die niemand zal winnen”.

Het plan is zo klaar als een klontje. De stukken liggen op hun plaats.

Het is mij nu volkomen duidelijk dat de federale regering van de Verenigde Staten letterlijk buiten zinnen is, en eigenlijk probeert de Derde Wereldoorlog te beginnen, waarvan zij nu al weten dat het een atoomoorlog zal zijn.

Als u nieuwsberichten hoort over een stralingslek in de kerncentrale van Zaporozyhe in Oekraïne, DAT is uw laatste waarschuwingssignaal om ONMIDDELLIJK naar uw noodevacuatieplaats te gaan en daar te blijven.

Slechts enkele uren nadat er een lek is, zal de NAVO artikel 5 inroepen, en minder dan een dag voordat de vijandelijkheden tussen de NAVO en Rusland tot een kernoorlog escaleren.

Wij zijn nu allen in groot gevaar door het optreden van onze regering. Hun daden zullen velen van ons, en onze gezinnen, de dood injagen.

Maak het goed met God. Het lijkt mij dat er bijna helemaal geen tijd meer is.

U moet dit verhaal wellicht verspreiden aan iedereen die u kent of om wie u geeft, zodat zij zich kunnen voorbereiden in de piepkleine tijd die er nog is. Het is ook belangrijk om zoveel mogelijk mensen te vertellen hoe onze eigen regering dit gebruikt als een FRAUDE, om een nucleaire wereldoorlog met Rusland te beginnen, zodat iedereen in het land weet WIE er schuldig aan is dat onze natie vernietigd wordt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De schandalige onjuiste berichtgeving van de mainstream media over Oekraïne – Oekraïne schijnt, net als “Covid” daarvoor, bij velen de innerlijke fascist naar boven gebracht te hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChemisch terrorisme door het regime in Kiev – Russische soldaten in Oekraïne in ziekenhuis opgenomen met ernstige chemische vergiftiging
Volgend artikelDe moordaanslag op de dochter van Alexander Dugin, Darya, was een laaghartige terroristische aanslag – UPDATE: Russen willen wraak!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

  • @Sandra,

   Hèhè,

   Gelukkig weer iemand die het helemaal doorheeft dat deze akketoombommen niet bestaan maar helaas zijn er toch nog steeds voldoende die hards hier op dit forum die simpelweg niet eens de moeite willen nemen om dit gewoon zelf te onderzoeken waarbij ze feitelijk zelf dan tot de conclusie zullen moeten komen dat ze het gewoon fout hebben gehad al die tijd en eens eindelijk over hun ego moeten heen stappen……maar nee, beter is het om mee te helpen om verder deze fearporn te blijven mee strooien!!

   Dat is heel jammer want ook dit helpt hen die tegen ons zijn om mensen in domme discussies te verankeren.

   Desalniettemin ben ik blij dat u het in elk geval 100% correct ziet.

   En daarbij de term ICBM (Inter Continental Ballistic Missiles) welke nog nooit iemand heeft zien vliegen wat ook totaal niet mogelijk is. Ik zie zo’n enorme beschuitbus welke in de militaire parades te zien zijn in vooral Rusland nog niet zo 1,2,3 de lucht ingaan…….technisch niet mogelijk namelijk en ook hier is meer dan genoeg over te vinden.

   Gladiator

    • Ja die leeft in de wizard…pluim voor Ravian in 1 ja één zin (met 2 komma’s) die pipo op zijn plaatsje gezet 😁👍❗

   • Beste Gladiator, bestaan er eigenlijk wel auto’s en vliegtuigen ? Ik begin nu toch ook daaraan wel te twijfelen… Zou toch een reuzeprestatie op zich zijn, als ook dat allemaal voorgespiegelde illusie is….

   • Dat was een placebo bom. Die mensen geloofden zo sterk in deze bom dat zij spontaan verdampten. 😉

    Alle gekheid op een stokje, en een aardig berichtje voor Gladiator. Ik heb in mijn jeugd les gehad van een marine hospik uit Nederlands-Indië, die daar na het binnenvallen van de Jappen gevangen genomen is en in Japan in een interneringskamp is beland op enkele tientallen kilometers verwijderd van Hiroshima.

    Hij en vele van zijn maten hebben de Enola Gay zien verschijnen boven de stad en vervolgens de bom zien afgaan. Verscheidenen hebben hierbij hun zicht verloren door ernstige beschadiging van hun netvlies. Geen gewone bom dus, zoals sommigen beweren.

    Deze man was doodserieus en ik heb geen enkele reden om aan zijn relaas te twijfelen.

   • Hirishima was eenvoudigweg een hele grote en zware TNT bom. Ja, en dan vallen er heel veel doden. Daarna hebben ze het zo snel mogelijk herbouwd. Niets radiactieve kernbom…

 1. De vraag is, hoe zal Rusland gaan reageren de vervloekte Amerikanen/NAVO de first strike uitlaten voeren? Gelezen hebbende dat de denk tanken van de VS voorspeld hadden dat de first strike gewonnen konden worden.

 2. Angstporno zaaien. De narcist zijn enige krachtbrono m energie te stelen uit de emphatische mens zijn bron. In wezen zijn het lege parasieten opzoek naar krachtbron voedsel. Angst in de mens dus en dan kunnen ze de wereld vouwen zoals zij willen. Enfin een illusie ❤️‍🔥. wat wij bezitten laten we niet stelen of leklopen. Ook Putin niet. ❤️‍🔥

 3. VS bevestigt first strike-beleid met kernwapens

  VS zegt dat het een nucleaire eerste aanval niet zal uitsluiten, omdat bondgenoten het anders niet zouden vertrouwen

  Een functionaris van het Pentagon heeft gezegd dat de VS het recht behouden om een ​​nucleaire aanval uit te voeren als reactie op een conventionele aanval. Een ‘no-first-use’-beleid zou het geloof van de Amerikaanse bondgenoten dat ze beschermd zijn, uithollen, zei hij.

  https://www.veteranstoday.com/2019/03/29/us-confirms-first-strike-policy-with-nukes/

  • Beide kunnen zien wie er atoomwapens afvuren. Als Amerika de kernaanval start dan gaan alle Russische supersonische kernraketten de lucht in en zal Amerika eerder vernietigd zijn dan Rusland.

   • Dat is precies wat de WEF wil; 3/4 van de mensheid dood

    Maar gelukkig heeft het KNMI een bomvrije bunker–60meter diep, zodat de overlevenden het weerbericht op tijd krijgen

    • Ik steek gewoon m’n kop in het zand…Is die tenminste vast netjes begraven…
     Sociaal gedrag over het graf heen, noemen ze dat… Wat er dan boven uitsteekt is ook wel het mooiste deel natuurlijk,,,Dat verdampt dan wel en who cares ? Zou daar na afloop nog iemand rondlopen dan die dat dan ook nog iets kan schelen ?

 4. Artikel 5,daar zijn ze hier in militaire kringen er royaal mee. Ik ben ook weggestuurd uit militaire dienst met artikel 5. Blij dat ik was die homoclub te mogen verlaten.

 5. Ik geloof het graag dat ze dit van plan zijn , maar of ik dit durf te zeggen tegen mijn vrienden of collega,s ? Ik denk dat ze me met de grond gelijk maken , maar weet je , mijn kelder zit vol voor tenminste 4 maanden laat de boel maar los barsten , het is angst die regeert , bijna 3 jaar in angst leven , dat is wat ze willen !!

  Nou mij niet gezien , en als de schaapjes dit ook weer als zoete koek gaan slikken , net zoals ze onze vrijheden , zich met speels gemak hebben laten ontfrutselen , laat ze dan maar wegrotten !!

  We gaan het zien en mee maken , hoop dat iedereen er hier een beetje klaar voor is dat wat komen gaat !! Hou je taai !!

 6. Het klinkt plausibel, maar als wij het hier kunnen lezen weet Putin het ook en hem kennende heeft hij wel een plan om het artikel 5 argument te saboteren. Eerste wat ik zou doen is de centrale uit zetten en af laten koelen, alle splijtstaven laten zakken en het radioactieve proces stoppen. Extra water in tankauto’s laten klaar zetten om eventuele dreigende meltdown te voorkomen, backup generatoren en pompen laten aanrukken, atoom experts in de plant stanby houden enz. Geen meltdown -> geen radioactiviteit die vrijkomnt -> geen artikel 5 voor de NAVO.

 7. Als dit werkelijk waar zou zijn dan zou ik als ik Rusland was de VN en IAEA een ultimatum stellen dat ze de zaak onderzoeken en mensen naar die kerncentrale sturen.
  Zoniet dan zou ik alle belangrijke plaatsen inclusief Kiev bestoken met tactische nucleaire bommen.

  Grote kans dat het westen en NATO de juiste wind afwachten voordat ze die kerncentrale beschieten zodat alle radioactieve besmetting Rusland zal bereiken.

 8. Het enige dat wij kunnen doen, is dit artikel naar je gehele adressenlijst te sturen , met als titel “verspreid dit artikel om kernoorlog tegen te gaan, laatste kans om iedereen telaten inzien wie de schuldige is”

  Als meer mensen goed zijn ingelicht, zal ook de politiek zijn staart moeten intrekken

  • @Tom,

   Ja beste, u heeft natuurlijk weer helemaal het gelijk aan uw zijde…..hier kijk maar…..letterlijk uit wikipedi:

   De gewonnen uranium-235 heeft een aanzienlijk kortere halveringstijd – nog altijd circa 700 miljoen jaar – en is dus hoger radioactief.

   Hier hebben ze het niet eens over 238!!!!!!!!!!!!

   Capiche

   Er zijn toch nog steeds mensen die iets aanhalen (uzelf bijv wikipedia) maar absoluut niet weten waar men over spreekt…….HALVERINGSTIJD!
   Ze zitten zich daarmee compleet voor joker….u dus!
   Na 700 MILJOEN jaar is de straling dus GEHALVEERD maar nog steeds VOLGENS UW REDENERING…..ehhhh, ja kom er maar in.

   Atoomboem boemmetjes bestaan niet hooguit voor mensen die erin WILLEN BLIJVEN GELOVEN en geen zin hebben om eens eindelijk naar het bewijs ervoor te kijken en al helemaal niet om hun ongelijk toe te geven en dat laatste is laakbaar!

   Gladiator
   ps wie geloofd wordt zalig

  • Tsjernobyl is na 50 jaar nog steeds onbewoonbaar verklaard.
   Je hebt radioactieve stoffen die na een paar uur halveren, maar ook stoffen die er tientallen jaren over doen.

 9. Zoals eerder werd bericht

  Russische parlementsleden zeggen op TV: “Vier Sarmat-raketten kunnen de hele VS wegvagen en één…
  https://www.frontnieuws.com/russische-parlementsleden-zeggen-op-tv-vier-sarmat-raketten-kunnen-de-hele-vs-wegvagen-en-een-het-vk/

  Poetin belooft “bliksemsnelle” reactie op strategische bedreigingen voor Rusland
  https://www.frontnieuws.com/poetin-belooft-bliksemsnelle-reactie-op-strategische-bedreigingen-voor-rusland/

  Hoeveel rode lijnen kunnen er nog overschreden worden voordat Armageddon arriveert?
  https://www.frontnieuws.com/hoeveel-rode-lijnen-kunnen-er-nog-overschreden-worden-voordat-armageddon-arriveert/

  Rusland bereidt nucleaire aanval voor vanuit Kaliningrad tegen Europese/NAVO-doelwitten
  https://www.frontnieuws.com/rusland-bereidt-nucleaire-aanval-voor-vanuit-kaliningrad-tegen-europese-navo-doelwitten/

  BEVESTIGD: “V.S. en bondgenoten bereiden zich voor op Russisch gebruik van kernwapens”
  https://www.frontnieuws.com/bevestigd-v-s-en-bondgenoten-bereiden-zich-voor-op-russisch-gebruik-van-kernwapens/

 10. Ach ja ,
  Onze paniekschopper Hall Turner.
  Als we hem mogen geloven dan is de planeet al 10 x vernietigd door een aanstaande kernoorlog tussen de NAVO/VS/UK en Rusland sinds de SMO begon, elas nog steeds niks.
  Ik vind het een beetje een “stoker” die typische amerikaanse hysterie de wereld inslingerd.

  1 ding begrijp ik niet : Als dat de bedoeling is hie denken de VS/UK hier ongeschonden uit vandaan te komen?
  Het is algemeen bekend dat er “sleeper” nucleare onderzeenoten voor de kusten liggen van de VS en ook de UK.
  Ook is die hypermoderne sub met “Tsunamy” topredo’s uitgevaren is richtiing de kust van de VS.
  Er vallt geen wereld op te bouwen uit de as van een atoomoorlog.
  Daar is niks meer om te controleren en uit te buiten door “deepatate”, het WEF en de elite.
  Je kunt je wel willen verstoppen in je hypermoderne bunker op een eiland maar de “vervuiling” zal dermate groot zijn dat het leven in zo’n situatie niet ver van gevangenis leven af staat.
  Het staat totaal haaks op de zichtbare koers die zij varen.
  Tuurlijk het ontvolkingsdoel is dan bereikt, …met een sloopkogel.

 11. Beuxe zijden hebben Atoombommen.
  Of gewoon niet zoals bovenaan wordt beweerd.
  Dan is het dus angstzaaien.
  Of beide zijden geloven dat elk van hen zulke A- bommen heeft.
  Raar toch allemaal.
  In ieder geval weet ik dat een atoombommenaanval direct in de kiem wordt gesmoord!! Buitenaardse mogendheden zullen dit doen.
  Dat is dan weer mijn zekerheid.
  Ik denk dan dat Russia wapens heeft met ongekende vernietigingskracht.
  En waarvan Putin ook spreekt.
  En dan zal dan het einde van corporate Amerika zijn. Hoera.

 12. Allang is bekend dat er een 3de wereldoorlog komt. Wanneer precies wordt niet vermeld.
  De ” deep state ” stuurt de 3de wereldoorlog aan om daarna hun geplande wereldregering plus wereldmunt in te voeren.

 13. Hier durven ze toch wel wat schrijven..haha ..prietpraat.
  De soep wordt nooit zo heet gegeten…

  Nu ga ik verder mijn dag allemaal lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in