Candace Owens beschuldigt George Soros van de rasrellen in Minneapolis

3
8482
Candace Owens, screenshot YouTube

De Afro-Amerikaanse en tegenwoordig conservatieve politieke commentator Candace Owens beschuldigt George Soros van de financiering van professionele liga’s die de rellen in Minneapolis aanwakkeren.

De conservatieve en verbaal relatief agressieve politieke commentator Candace Owens is een vete begonnen met de stichting Open Society Foundations van de Joodse globalist George Soros.

Owens was eerder een linkse ‘social justice warrior’ die nationalisten vervolgde op social media, maar die later van ‘kant’ veranderde en gastvrouw werd op het neoconservatieve Fox News.

Nu beschuldigt Owens de stichtingen van George Soros van het aanzwengelen van de voortdurende verwoestingen in Minneapolis.

Soros’ stichtingen financieren activistische bewegingen over de hele wereld om de politieke situatie te beïnvloeden, waaronder georganiseerde vrouwenprotesten tegen Donald Trump, electorale invloed bij nationale verkiezingen, en ook Black Lives Matter – of aanhangers daarvan, volgens beproefde methodes die ze graag aan de mainstream stream camera’s laten zien – die nu in Minneapolis een ravage aanrichten.

Owens zegt dat de branden en plunderingen die in Minneapolis aan de gang zijn, worden uitgevoerd door activisten die banden hebben met de miljardair Soros.

De beschuldiging komt nadat politiechef Medaria Arradondo heeft verklaard dat de aanhoudende criminaliteit wordt aangewakkerd door mensen die niet uit de stad komen. Op Twitter schrijft Owens:

Wat ik denk: Net als bij Antifa heeft de Democraat George Soros die schurken op zijn loonlijst staan. Hij financiert de chaos via zijn Open Society Foundations.

George Soro’s organisatie vond het de moeite waard om op Owens’ beschuldiging te reageren door haar claim te ontkennen en tegelijkertijd het “politiegeweld” de schuld te geven.

VS: wil 74 miljoen mensen tot terroristen bestempelen

Owens veegt echter de ontkenning van Soros’ organisatie van de tafel en beschuldigt hen van “het gooien van geld naar zwarte Amerikanen voor rellen” en ze beschuldigt de organisatie van het verspreiden van haat en het vernietigen van de Verenigde Staten.

“Je hebt bereikt wat je wilde in Minnesota. Jullie organisatie is een schande, en ik ben van mening dat Soros zelf uitschot is”, leest een van haar antwoorden.

RT News bevestigt dat de Soros’ Open Society Foundations daadwerkelijk activisten heeft betaald die verbonden zijn aan Black Lives Matter, ondanks het feit dat de organisatie lang heeft betoogd dat zij “niet rechtstreeks protesten financiert”.

Op sociale media doen meer beschuldigingen de ronde dat George Soros een vinger in de pap heeft bij de rellen in Minneapolis.

Veronica P. Wolski – bekend onder de gebruikersnaam Whaleswarrior – schrijft dat George Soros met zijn kompanen in de “Deep State” het leven van politieagenten in gevaar brengt met zijn intriges, en dat George Soros schurken betaalt om te rellen.

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’

3 REACTIES

  1. Het is toch altijd zo geweest, dat de zionisten en vrijmetselarij (satanaanbidders) altijd volkeren tegen elkaar ophetzt, daar zij van oorlog leven! Zoveel mogelijk chaos maakt hun sterker en kunnen ze zo de werelheerschappij voor hun bereikrn!! Ze zaten achter Franse revutie, die eindigde in een slachtpartij, hetzelfde met de Cromwel rebolutie in Engeland, debRussische revolutie en twee wereld oorlogen, de omwenteling in Zuis Afrika en alle oorlogen, als in Vietnam en in Irak enz! Ik heb zo de hele geschiedenis bestudeerd en kom tot de conclusie, dat overal die zionisten achter zitten Nu ook weer banken en Soros financieren dit alles! AH heeft gelijk gehad, maar men wilde hem niet geloven, maar ik weet het nu zeker, hij had gelijk wie onze werkelijke vijand is!

  2. George Soros, die eigenlijk de joodse naam ” Schwarz ” heeft, dient gearresteerd te worden en tot levenslang veroordeeld te worden!!!
    Reden? De ontwrichting van de USA én van Europa door massa-immigratie uit te lokken en rellen te orkestreren!!!
    Weg met Soros!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here