De ‘Open Society Foundations’ verklaarde op maandag dat zij 220 miljoen dollar investeert in de strijd voor “rassengelijkheid” in de Verenigde Staten. De hoofdsom gaat naar door zwarten bestuurde ‘Racial-Justice Organizations’.

The Open Society Foundations (OSF), zijn stichtingen met subversieve ambities opgericht en geleid door de joodse financier George Soros.

Maandag kondigde de OSF aan dat het 220 miljoen dollar zou investeren in activiteiten gericht op het bereiken van “rassengelijkheid” in Amerika.

Het project wordt “een belangrijke financiële toezegging om een ​​aantal door zwarten geleide raciale rechtvaardigheidsgroepen aanzienlijk te versterken” genoemd.

De linksliberale krant The New York Times (NYT) beweert in dit verband:

Het initiatief, genomen te midden van nationale protesten voor rassengelijkheid en eisen voor een politiehervorming als gevolg van de moord op George Floyd in Minneapolis, zal het landschap van zwarte politieke en burgerrechtenorganisaties drastisch hervormen.

Het artikel benadrukt in het bijzonder dat “ras en identiteit in de Amerikaanse politiek de laatste jaren expliciet in het middelpunt van de belangstelling staan”.

Over George Soros schrijft men:

Zonder ook maar het minste teken te laten zien dat hij zich wil terugtrekken, plaatst Soros, die af en toe laster en antisemitisme heeft moeten doorstaan voor zijn rol als liberale mega-donor, zijn stichting nu dicht bij het front van de protestbeweging.

Van de geschonken $ 220 miljoen zal de stichting $ 150 miljoen investeren in vijfjarige beurzen voor geselecteerde groepen, waaronder “vooruitstrevende en groeiende organisaties” zoals het Black Voter Matter Fund en de Repairers of the Breach.

Fondsen zouden ook naar meer gevestigde zwarte burgerrechtenorganisaties gaan, zoals The Equal Justice Initiative.

  Kleine marges in de eindsprint

OSF zal een extra 70 miljoen dollar investeren in lokale studiebeurzen om veranderingen in de politie en de rechterlijke macht te ondersteunen.

Dit geld zal worden gebruikt om “kansen voor maatschappelijke betrokkenheid te betalen”, maar ook om stages en “politieke opleiding” voor jongeren te regelen.

De NYT zegt in haar artikel dat de situatie die samenvalt met een verkiezingsjaar – waarin de Democraten wanhopig proberen president Donald Trump te verslaan – met een buitengewone protestbeweging de publieke opinie onder “blanke Amerikanen en ideologisch gematigde” heeft veranderd.

Dit, zo wordt benadrukt, creëert een “voedingsbodem voor verandering”.

Wie is George Soros?

Vorig artikelTsjechische regering steunt het voorstel om gewapende zelfverdediging toe te voegen aan de lijst van fundamentele mensenrechten
Volgend artikelJournalist bekent: “We mogen de waarheid over de migranteninvasie niet rapporteren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Frontnieuws reuze bedankt voor uw berichtgevingen. Dankbaar dat FRONTNIEUWS bestaat. God zij dank want het is broodnodig dat de mensheid zich als EEN opstelt en verenigd.

  2. Hoe kan zo een mummie zich nog vertonen? Kan een lijk nog nadenken?…Hoe kan die stiff nog zakendoen? Zakenpartners worden vast misselijk met hem in de vergader zaal?
    Zo een eng vel is toch niet geloofwaardig meer?
    Hij hoort 5 feet under…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in