De Afro-Amerikaan George Floyd zou maandag zijn vermoord in verband met de arrestatie door de politie die hem op de grond vasthield. Nu heeft de autopsie bevestigt dat hij niet dood verstikt is, de doodsoorzaak ligt eerder in gezondheidsproblemen uit het verleden.

In de loop van de week hebben als gevolg van de vermeende moord op de Afro-Amerikaan George Floyd gewelddadige rellen verschillende Amerikaanse steden geteisterd. De organisatie ‘Black Lives Matter’ beweert dat Floyd tijdens zijn arrestatie is dood gewurgd door de politie die hem op de grond vasthield. In de video van het incident houdt een politieagent zijn knie tegen Floyd’s nek.

Floyd’s autopsie daarentegen toont aan dat de doodsoorzaak niet verstikking was. Volgens een rapport van de Hennepin County Medical Examiner was de doodsoorzaak eerdere gezondheidsproblemen die werden verergerd door de politieagenten die hem vasthielden. Verder wordt vermeld dat Floyd zowel acuut hartfalen als een coronaire hartziekte (CHZ) had. Er was ook geen fysiek bewijs van verstikking of wurging, meldt de Washington Times.

Naar verluidt zou de politie Floyd hebben gearresteerd nadat hij goederen uit een winkel had gestolen. Hij verzette zich toen de politie hem in de politiewagen wilde krijgen en belandde op de grond, waar de politie hem vasthield. Gedurende de hele gebeurtenis klaagde Floyd dat hij moeite had met ademhalen. Toen een van de politieagenten de man zijn polsslag controleerde, kon men geen onregelmatigheid vinden en Floyd werd naar een ziekenhuis gebracht waar hij later dood werd verklaard.

Studie: Tweede Coronavirus-golf door Afrikaanse migranten

  "Deskundigen" zeggen nu dat mensen DRIE mondkapjes moeten dragen
Vorig artikelCandace Owens beschuldigt George Soros van de rasrellen in Minneapolis
Volgend artikelDe gouverneur van Minnesota zegt dat witte supremacisten de rellen veroorzaken in de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • zij worden betaald om alles kort en klein te slagen en te plunderen ,Dit heeft allemaal een ander doel Trump van zijn troon te stoten

 1. Imo hebben de politie ambtenaren welke Georg Floyd arresteerden zich misdragen. M.a.w. dat had anders gekund. De actie verwerd tot een theater voor de Vrijmetselarij inclusief de tijdsperiode dat Floyd onder handen werd genomen.

  Er is veel gepubliceerd over Floyd en de naweeën van dit politie optreden zijn vandaag de dag grotesk zichtbaar …

  Maar HOE zit het met het misdragen van de Nederlandse politie ambtenaren welke een Nederlandse man langdurig tegen de grond hielden op 21 juni j.l. ??? Imo is ook deze een – willekeurig – slachtoffer van fascistisch politie optreden. De man heeft handicaps; is op leeftijd en heeft een hondje bij zich. Ik wil de beelden zien waarop staat geregistreerd dat deze zich zodanig heeft misdragen dat het ‘nodig was’ hem met vier man op de grond te werken. IK WIL BEELDEN ZIEN !!! De vrouw welke de politie ambtenaren informeert lijkt gedrogeerd door medicatie. De agenten houden de handen op de rug van het slachtoffer hoewel dit pijnlijk is voor het slachtoffer. De pols meten doe je aan de pols … WAT IS HIER AAN DE HAND GEWEEST? EN WAAROM ZIEN; LEZEN OF HOREN WE HIER VERDER NIETS VAN ??? WAAROM STAAT ER – ZO LIJKT HET – NIEMAND OP DE ACHTERSTE BENEN OM DEZE GEBEURTENIS AAN DE KAAK TE STELLEN ?? HOE IS HET MET DIE MAN ??

  TWEEDE FILMPJE
  ‘Denk niet dat deze geheime ambtenaren alleen op 21 juni zijn ingezet. Na afloop van de demo van 5 mei in Den Haag tegen de coronamaatregelen waren ze net zo gewelddadig aanwezig. Kijk maar naar dit filmpje waarbij ze op een oudere heer met zijn vieren gaan zitten en hem vervolgens pijnigen totdat hij het uitschreeuwt.’

  https://www.dlmplus.nl/2020/06/23/rutte-zet-geheime-politie-in-om-te-provoceren-en-infiltreren-tijdens-picknickdemo-in-den-haag/

 2. George Floyd is vermoord op een gruwelijke manier daar heb ik geen viroloog of journalist voor nodig .
  Het was maar een raar figuur en misschien is griezel ook wel een mooie titel maar diegene die hem vermoorde was een grotere griezel .
  Die had beter schoonmaker kunnen worden in plaats van politieagent , ja toch niet dan ?

  • Het is niet meer dan een mening van jou, en dat mag.
   Zolang je maar niet persoonlijk wordt naar deze uitstekende werknemer die de bevolking een hoop ellende heeft bespaart. Dat zou een aanval zijn op een hard werkende man.
   Veel moeite was daar ook niet voor nodig.
   Met zoveel drugs in je lijf gaat iedereen wel dood.
   Eigenlijk kun je zeggen dat het nog knap is dat die neger zo lang nog kon lopen.

 3. George Floyd is vermoord op een gruwelijke manier .
  Ben je het daar niet mee eens dan is dat maar zo maar ga alsjeblieft niet bij de politie of in de beveiliging of bij de honden uitlaatservice , want ik vertrouw je mijn hond niet toe .
  Als iemand zegt dat ie het benauwd heeft of geen lucht krijgt dan reageer je daar op , er is totaal niet op gereageerd .
  Dan gaat er iets per ongeluk helemaal mis in je hoofd je bent dan totaal ongeschikt om politie agent te zijn ook al doe je nog zo je best .
  Je kan natuurlijk wel een kantoorbaan bij de politie nemen en daar je stinkende best doen , dat dan weer wel .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in