De zwarte bokser Mike Tyson geeft commentaar op de rasrellen in Minneapolis en hoe het eruit zou hebben gezien als de blanken ook zouden rellen nadat er iemand van hen was vermoord.

Als gevolg van de voortdurende vernielingen in de VS heeft bokser Mike Tyson commentaar gegeven op Twitter.

“Als blanken elke keer zouden rellen als een zwarte man hen doodde, zouden we nooit vrede hebben”, schreef Tyson in zijn post op donderdag, die nu is verwijderd. Tyson is zowel bekritiseerd als geprezen voor zijn verklaring.

De gewelddadige rellen in de Verenigde Staten zijn ontstaan na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd eerder deze week. De militante organisatie ‘BlackLivesMatter’ is onder andere van mening dat de dood van de Afrikaan is veroorzaakt door de politie en heeft daarom ervoor gekozen om de middenstand in Minneapolis te vernielen en te plunderen.

Statistieken van het Amerikaanse ‘Bureau of Justice Statistics’ tonen onder meer het aantal “black on white” en “white on black” geweldsmisdrijven in de Verenigde Staten. De statistieken laten dus het aantal misdaden zien waarbij zwarten geweld hebben gepleegd tegen blanken, versus het aantal misdaden waarbij blanken geweld hebben gepleegd tegen zwarten. Er worden 547.948 gevallen van geweld tegen blanken door zwarten gemeld, terwijl 59.778 gevallen van geweld tegen zwarten door blanken worden gemeld in het jaar 2018.

Men kan dus constateren dat er in 2018 bijna tien keer zoveel “black on white” geweldsdelicten plaatsvonden in vergelijking met “white on black” geweldsdelicten in de Verenigde Staten.

Migrant: “Jullie Denen zijn beesten, jullie zullen uitgeroeid worden”

  Meer dan 50 mensen zijn dit weekend in New York neergeschoten
Vorig artikelZweedse 12-jarige Tuvaliee overvallen en gestenigd door ‘jongeren’ in ‘kwetsbaar gebied’
Volgend artikelCandace Owens beschuldigt George Soros van de rasrellen in Minneapolis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in