Honderden meestal jonge atleten kregen in 2021 ernstige medische problemen nadat ze een of meer COVID-vaccins hadden gekregen. Veel mensen kregen te horen dat ze niemand over hun bijwerkingen mochten vertellen, de media berichten niet over de verwondingen en sterfgevallen, en de sociale media censureren het nieuws. Intussen storten voetballers en andere atleten tijdens uitgezonden wedstrijden op het veld in elkaar door een hartstilstand, bericht Needtoknow.news.

GoodSciencing.com heeft een groeiende lijst samengesteld van bijna 400 atleten die volgens hen een hartstilstand of andere ernstige problemen kregen na het nemen van Covid-vaccins, waaronder 231 atleten die zijn overleden.

Vier jonge voetballers uit vier verschillende landen zijn in december allemaal binnen één week aan een hartaanval overleden. Onder de dodelijke slachtoffers bevinden zich de Kroatische voetballer Marin Cacic, 23, de Omaanse international Mukhaled Al-Raqadi, 29, de Egyptische doelman Ahmed Amin, 24, en de Algerijnse voetballer Sofiane Loukar, 28.

Uittreksel van GoodSciencing.com:

Het is absoluut niet normaal dat jonge atleten een hartstilstand krijgen of sterven terwijl ze hun sport beoefenen, maar dit jaar gebeurt het toch. Al deze hartaanvallen en sterfgevallen komen kort nadat ze een COVID-19 prik hebben gekregen. Hoewel het mogelijk is dat dit ook gebeurt bij mensen die geen COVID-19 prik hebben gekregen, wijzen alleen al de aantallen duidelijk op de enige voor de hand liggende oorzaak.

De zogenaamde gezondheidswerkers die de COVID-prikprogramma’s over de hele wereld leiden, blijven herhalen dat “de COVID-prik een normaal vaccin is en dat het veilig en effectief is”.

Dus in antwoord op hun uitspraak, volgt hier een uitputtende en voortdurend groeiende lijst van jonge atleten die in 2021 ernstige medische problemen kregen nadat zij een of meer COVID-prikken hadden gekregen. Aanvankelijk werden veel van deze gevallen niet gemeld. We weten dat veel mensen te horen kregen dat ze niemand over hun bijwerkingen mochten vertellen en dat de media er niet over berichtten. Ze begonnen voor te komen na de eerste COVID-vaccinaties. De reguliere media berichten nog steeds niet over de meeste, maar sportnieuws kan niet voorbijgaan aan het feit dat voetballers en andere sterren midden in een wedstrijd in elkaar storten als gevolg van een hartaanval. Veel van hen sterven – ongeveer 50%.

Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugens

We merken ook op dat veel berichten op Facebook, Instagram, Twitter, forums en nieuwsberichten worden verwijderd. Zo ontvangen we nu enkele berichten waarin staat dat er geen bewijs is van de gebeurtenis of van de vaccinatiestatus. Dat komt deels omdat deze informatie wordt verborgen.

Meer mensen schrijven ons dat we in veel gevallen de vaccinatiestatus van een persoon niet hebben vermeld. Daar is een goede reden voor. Geen van de clubs wil deze informatie bekendmaken. Geen van hun sponsors wil het onthullen. De spelers is verteld het niet te onthullen. De meeste van hun familieleden zullen er niet over praten. Geen van de media stelt deze vraag. Dus wat moeten we doen? Dit nu stoppen? Nee, we verzamelen zoveel informatie als we kunnen, zolang het nog beschikbaar is, want uiteindelijk zal er meer informatie naar buiten komen, en wij zullen er zijn om het samen te voegen. Zal het iets betekenen? Dat weten we niet. Wat we wel weten is dat er een gezamenlijke wereldwijde inspanning is om deze informatie te laten verdwijnen, dus dat zegt ons dat ze moet worden verzameld, onderzocht en bewaard.

Wij hebben grote waardering voor de atleten die in deze lijst worden genoemd en die hebben bevestigd wat er met hen is gebeurd, zodat de waarheid bekend kan worden. Zij geven om hun medesporters, ook al geven de clubs, hun sponsors, de media en de politici meer om geld.

De video toont berichten in de mainstream media over 75 atleten die op onverklaarbare wijze aan hartfalen bezweken.

Pandemic of the VACCINATED—75 Athletes Collapse from Heart Failure

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onderzoek vindt tot nu toe 278% toename van het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder voetballers in 2021Volg Frontnieuws op Telegram

Virus of geen virus - Het vaccin is dodelijk

23 REACTIES

  • Van de site:

   Update:
   The confusion, the emotion of the American people and the anger.
   The uprisings are huge, really a big mess.
   It’s like war.
   The uprisings eventually die out as more and more people die.

 1. Echt vreselijk…. goeie vondst weer van FN. Deze zet het wel duidelijk op een rijtje, voor iedereen die maar loopt te verkondigen dat sportsmensen “altijd al neerstortten tijdens het sporten”. Nou, ik heb het zelf nooit gezien, en het was elke zaterdag voetbal kijken bij opa en oma. Jarenlang.

  Magere Hein zwaait idd wild met zijn zeis, Daniel.

 2. Ik heb nog niet gelezen dat sportmensen op de media vermeld werden dat ze na de vaccinatie in gestort zijn op het veld of waar dan ook Of dit waar is wordt pas duidelijk als ze er niet meer omheen kunnen om dat te vermelden Mijn vraag is deze hoe kunnen ze dat dan verdoezelen want ieder andere gebeurtenis komt direct in het nieuws ho dan ook!!!!!!!!

 3. Jammer, maar ze hadden het kunnen weten
  Hos_4:6  Mijn volk is uitgeroeid, omdat het zonder kennis is; dewijl gij de kennis verworpen hebt.

  • Als je een beetje psychologisch inzicht hebt dan weet je precies hoe mensen reageren. Je weet dus ook wat voor rampspoed ze over zichzelf heentrekken. De mens is ongelooflijk voorspelbaar. En is dus ook heel gemakkelijk een kant op te sturen. Zelfs al die ‘wakkere’ mensen op de alternatieve websites. Het volk is ongelofelijk makkelijk te mennen. Je kunt ze sturen waarheen je wilt en ze hebben het niet door.

   • Hahahahaahah!! Zo waar. Vraag in het algemeen:
    Als jij de keuze had tussen de schapen hoeden en behoeden, of misbruik maken van ze, wat zou je kiezen…? Al die eigenzuchtige, ondankbare schapen hoeden en behoeden van hun eigen ellende is misselijk en ondankbar werk. Maar ze misbruiken is de weg van de minste weerstand en levert nog wat op ook.

 4. Zat eraan te komen; de consequentie van links. En zolang er nederlanders zijn die op D66, VVD, GL en andere linksen stemmen is het hier ook onvermijdelijk.

  Ik hoop dat al die uniformen in DE die zo manhaftig oude mensen aanvallen, allemaal twee keer gevaccineerd zijn en twee boosters gehad hebben.

  Maar die zullen wel–Stasi stijl (de echte partij van Adolfina) wel alleen een zoutoplossing gehad hebben.

 5. In de tijd van Cruijff als Amsterdamse, altijd gevolgd..nooit n collega gezien…nu ineens vallen ze als vliegen…
  T is net n slechte film..hoe is het gebeurd? Ineens zitten we al 3 jaar onder de duim van nazi den Haag en zijn we onze vrijheid kwijt…
  Soms dringt het mega tot mij door..hoe heeft dit zo vreselijk mis kunnen gaan???

  • Simpel …. omdat we al die c0vid bullshit blindelings vanaf het begin als zoete koek slikten …. als het de overheid is die iets beweert moeten je haren onmiddelijk omhoog gaan staan. Het zou namelijk de eerste keer zijn dat die iets goeds voor de burger zouden willen doen. En ze liegen permanent, al lang voor de “crisis” die helemaal geen crisis is. Het is slechts een TEST crisis waar iedereen ingestonken is.

   • De ‘overheid’ is je eigen medemens. Nog nooit heeft een diersoort zijn eigen soort vernield of opgevroten. Alleen de mens doet dat. Zijn we er nog niet achter….

   • Het Rapalje zou mn vader gezegt hebben en dat is ook zo ze willen de wereldbevolking voor de helft verminderen daar zijn ze volop mee aan de gang.

   • Niet iedereen jij en velen misschien
    Miljoenen dus niet.!!, De tijd zal het leren.this voorlopig 1-0 voor de Wappies!!! En Nu al miljoenen DODEN!!?

 6. Wel, als je je hebt laten inenten om naar een voetbalwedstrijd te kunnen gaan dan had je dat beter niet kunnen doen want gezien de hoeveelheid voetballers die al uitgestapt zijn door het vaccin zullen er binnenkort geen wedstrijden meer zijn wegens een tekort aan profs.
  Mocht je zelf een balletje willen trappen bedenk je dan twee keer. De rikketik kan dat door het vaccin niet meer aan …..

 7. Niet iedereen, jij en velen misschien
  Miljoenen dus niet.!!, De tijd zal het leren.this voorlopig 1-0 voor de Wappies!!! En Nu al miljoenen DODEN!!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here