Honderden meestal jonge atleten kregen in 2021 ernstige medische problemen nadat ze een of meer COVID-vaccins hadden gekregen. Veel mensen kregen te horen dat ze niemand over hun bijwerkingen mochten vertellen, de media berichten niet over de verwondingen en sterfgevallen, en de sociale media censureren het nieuws. Intussen storten voetballers en andere atleten tijdens uitgezonden wedstrijden op het veld in elkaar door een hartstilstand, bericht Needtoknow.news.

GoodSciencing.com heeft een groeiende lijst samengesteld van bijna 400 atleten die volgens hen een hartstilstand of andere ernstige problemen kregen na het nemen van Covid-vaccins, waaronder 231 atleten die zijn overleden.

Vier jonge voetballers uit vier verschillende landen zijn in december allemaal binnen één week aan een hartaanval overleden. Onder de dodelijke slachtoffers bevinden zich de Kroatische voetballer Marin Cacic, 23, de Omaanse international Mukhaled Al-Raqadi, 29, de Egyptische doelman Ahmed Amin, 24, en de Algerijnse voetballer Sofiane Loukar, 28.

Uittreksel van GoodSciencing.com:

Het is absoluut niet normaal dat jonge atleten een hartstilstand krijgen of sterven terwijl ze hun sport beoefenen, maar dit jaar gebeurt het toch. Al deze hartaanvallen en sterfgevallen komen kort nadat ze een COVID-19 prik hebben gekregen. Hoewel het mogelijk is dat dit ook gebeurt bij mensen die geen COVID-19 prik hebben gekregen, wijzen alleen al de aantallen duidelijk op de enige voor de hand liggende oorzaak.

De zogenaamde gezondheidswerkers die de COVID-prikprogramma’s over de hele wereld leiden, blijven herhalen dat “de COVID-prik een normaal vaccin is en dat het veilig en effectief is”.

Dus in antwoord op hun uitspraak, volgt hier een uitputtende en voortdurend groeiende lijst van jonge atleten die in 2021 ernstige medische problemen kregen nadat zij een of meer COVID-prikken hadden gekregen. Aanvankelijk werden veel van deze gevallen niet gemeld. We weten dat veel mensen te horen kregen dat ze niemand over hun bijwerkingen mochten vertellen en dat de media er niet over berichtten. Ze begonnen voor te komen na de eerste COVID-vaccinaties. De reguliere media berichten nog steeds niet over de meeste, maar sportnieuws kan niet voorbijgaan aan het feit dat voetballers en andere sterren midden in een wedstrijd in elkaar storten als gevolg van een hartaanval. Veel van hen sterven – ongeveer 50%.

  COVID-19 vaccinatie: onnodig, inefficiënt en gevaarlijk! Dokters vellen een vernietigend vonnis

We merken ook op dat veel berichten op Facebook, Instagram, Twitter, forums en nieuwsberichten worden verwijderd. Zo ontvangen we nu enkele berichten waarin staat dat er geen bewijs is van de gebeurtenis of van de vaccinatiestatus. Dat komt deels omdat deze informatie wordt verborgen.

Meer mensen schrijven ons dat we in veel gevallen de vaccinatiestatus van een persoon niet hebben vermeld. Daar is een goede reden voor. Geen van de clubs wil deze informatie bekendmaken. Geen van hun sponsors wil het onthullen. De spelers is verteld het niet te onthullen. De meeste van hun familieleden zullen er niet over praten. Geen van de media stelt deze vraag. Dus wat moeten we doen? Dit nu stoppen? Nee, we verzamelen zoveel informatie als we kunnen, zolang het nog beschikbaar is, want uiteindelijk zal er meer informatie naar buiten komen, en wij zullen er zijn om het samen te voegen. Zal het iets betekenen? Dat weten we niet. Wat we wel weten is dat er een gezamenlijke wereldwijde inspanning is om deze informatie te laten verdwijnen, dus dat zegt ons dat ze moet worden verzameld, onderzocht en bewaard.

Wij hebben grote waardering voor de atleten die in deze lijst worden genoemd en die hebben bevestigd wat er met hen is gebeurd, zodat de waarheid bekend kan worden. Zij geven om hun medesporters, ook al geven de clubs, hun sponsors, de media en de politici meer om geld.

De video toont berichten in de mainstream media over 75 atleten die op onverklaarbare wijze aan hartfalen bezweken.

Pandemic of the VACCINATED—75 Athletes Collapse from Heart Failure

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onderzoek vindt tot nu toe 278% toename van het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder voetballers in 2021Volg Frontnieuws op Telegram

  Ontmaskering van parlementsleden die voor de 'gezondheidspas' hebben gestemd - "Voetbalstadions gereedmaken om de verraders neer te zetten"
Vorig artikelOAN: 946.000 Amerikanen lijden onder ernstige bijwerkingen of stierven na Covid vaccinatie, en dit is nog maar het begin
Volgend artikelWerd Omicron gecreëerd als een zelfverspreidend tegengif om de coronapandemie te beëindigen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

  • Van de site:

   Update:
   The confusion, the emotion of the American people and the anger.
   The uprisings are huge, really a big mess.
   It’s like war.
   The uprisings eventually die out as more and more people die.

 1. Echt vreselijk…. goeie vondst weer van FN. Deze zet het wel duidelijk op een rijtje, voor iedereen die maar loopt te verkondigen dat sportsmensen “altijd al neerstortten tijdens het sporten”. Nou, ik heb het zelf nooit gezien, en het was elke zaterdag voetbal kijken bij opa en oma. Jarenlang.

  Magere Hein zwaait idd wild met zijn zeis, Daniel.

   • Wat een onzin, ja dat gebeurde maar het gebeurt nu veel te veel dat is het probleem. Het vaccins reactiveert ziektes die latent in ons lichaam zitten zoals oa HIV, Kankers die turbo kankers worden door het vaccin, auto immunziektes, lever, nieren, bij vrouwen de eierstokken dwz onvruchtbaar, periode probelemen dwz ook onvruchtbaarheid die toeneemt en verminkingen bij de geboorte van kinderen. Vrouwen en jonge kinderen mogen niet gevaccineerd worden maar iedereen kan zich beter niet laten vaccineren omdat het immuunsysteem aangetast wordt. Dan is het spike protien toxisch dat weten we al jaren met alle schadelijke gevolgen van dien. Uit vroeger onderzoek van Sars hebben ze dit al gezien daarom zijn ze ermee gestopt omdat er zulke vreemde bijwerkingen optraden waarvan de meeste in het gebied van het neurologische bereik liggen.
    Overigens was het vaccin al door DARPA ontwikkeld want het is een ordinair Bio-wapen. Helaas heeft onze overheid het vieze spel meegespeeld ipv hun burgers te beschermen, een primaire taak van de overheid, maar ook hier weer op alle fronten gefaald, etc!

 2. Ik heb nog niet gelezen dat sportmensen op de media vermeld werden dat ze na de vaccinatie in gestort zijn op het veld of waar dan ook Of dit waar is wordt pas duidelijk als ze er niet meer omheen kunnen om dat te vermelden Mijn vraag is deze hoe kunnen ze dat dan verdoezelen want ieder andere gebeurtenis komt direct in het nieuws ho dan ook!!!!!!!!

 3. Jammer, maar ze hadden het kunnen weten
  Hos_4:6  Mijn volk is uitgeroeid, omdat het zonder kennis is; dewijl gij de kennis verworpen hebt.

  • Als je een beetje psychologisch inzicht hebt dan weet je precies hoe mensen reageren. Je weet dus ook wat voor rampspoed ze over zichzelf heentrekken. De mens is ongelooflijk voorspelbaar. En is dus ook heel gemakkelijk een kant op te sturen. Zelfs al die ‘wakkere’ mensen op de alternatieve websites. Het volk is ongelofelijk makkelijk te mennen. Je kunt ze sturen waarheen je wilt en ze hebben het niet door.

   • Hahahahaahah!! Zo waar. Vraag in het algemeen:
    Als jij de keuze had tussen de schapen hoeden en behoeden, of misbruik maken van ze, wat zou je kiezen…? Al die eigenzuchtige, ondankbare schapen hoeden en behoeden van hun eigen ellende is misselijk en ondankbar werk. Maar ze misbruiken is de weg van de minste weerstand en levert nog wat op ook.

 4. Zat eraan te komen; de consequentie van links. En zolang er nederlanders zijn die op D66, VVD, GL en andere linksen stemmen is het hier ook onvermijdelijk.

  Ik hoop dat al die uniformen in DE die zo manhaftig oude mensen aanvallen, allemaal twee keer gevaccineerd zijn en twee boosters gehad hebben.

  Maar die zullen wel–Stasi stijl (de echte partij van Adolfina) wel alleen een zoutoplossing gehad hebben.

 5. In de tijd van Cruijff als Amsterdamse, altijd gevolgd..nooit n collega gezien…nu ineens vallen ze als vliegen…
  T is net n slechte film..hoe is het gebeurd? Ineens zitten we al 3 jaar onder de duim van nazi den Haag en zijn we onze vrijheid kwijt…
  Soms dringt het mega tot mij door..hoe heeft dit zo vreselijk mis kunnen gaan???

  • Simpel …. omdat we al die c0vid bullshit blindelings vanaf het begin als zoete koek slikten …. als het de overheid is die iets beweert moeten je haren onmiddelijk omhoog gaan staan. Het zou namelijk de eerste keer zijn dat die iets goeds voor de burger zouden willen doen. En ze liegen permanent, al lang voor de “crisis” die helemaal geen crisis is. Het is slechts een TEST crisis waar iedereen ingestonken is.

   • De ‘overheid’ is je eigen medemens. Nog nooit heeft een diersoort zijn eigen soort vernield of opgevroten. Alleen de mens doet dat. Zijn we er nog niet achter….

   • Niet iedereen jij en velen misschien
    Miljoenen dus niet.!!, De tijd zal het leren.this voorlopig 1-0 voor de Wappies!!! En Nu al miljoenen DODEN!!?

   • Jan, Ronald Reagan heeft de meest rake uitspraak gedaan in zijn leven. Je moet oppassen als een overheidsdienaar tegen je zegt, ik ben van de overheid en kom U helpen!

 6. Wel, als je je hebt laten inenten om naar een voetbalwedstrijd te kunnen gaan dan had je dat beter niet kunnen doen want gezien de hoeveelheid voetballers die al uitgestapt zijn door het vaccin zullen er binnenkort geen wedstrijden meer zijn wegens een tekort aan profs.
  Mocht je zelf een balletje willen trappen bedenk je dan twee keer. De rikketik kan dat door het vaccin niet meer aan …..

  • Niet voor niks. Balsporten zijn zogenaamde vruchtbaarheidssporten; de bal vertegenwoordigd het zaad en het doel is de eicel. En vruchtbaarheid was een onderdeel van het Vissentijdperk omdat het sterrenbeeld Vissen een vruchtbaar teken is, daardoor is de wereldbevolking ook enorm gegroeid. De kerkvaders kwamen vroeger zelfs aan de deur om te vragen hoe het ervoor stond met de voortplanting. De hoge muts van de paus heeft de vorm van een vissenbek (zie ook de mijter van Sinterklaas) verwijzend naar de vissengod Dagon. Het Vaticaan is onderdeel van mysterie Babylon, de plek waar astrologie is ontstaan. Omdat we in de overgang zitten naar het Watermantijdperk zal alles wat bij het Vissentijdperk hoort afgebroken worden, dus ook de zogenaamde vruchtbaarheidssporten zoals voetbal.

   • Ina juli 15, 2023 at 10:38
    Wat een interessante reactie! leuk om hier nog wat verder in te spitten. Dank je wel, Ina.

    • Jaren geleden heb ik een docu gezien op YouTube genaamd “The Police Officer”, helaas kan ik deze niet meer terugvinden. Wel andere video’s met deze naam maar die gaan heel ergens anders over. In die docu kwam alles aan bod wat in onze samenleving aanwezig is en gelinkt is met Babylon, ook de politieagent. Heel interessant en daarin werd dus ook uitgelegd dat balsporten zogenaamde vruchtbaarheidssporten zijn.

    • Hieronder een link met een stukje uit de film de Matrix. De vrouw in de rode jurk verwijst naar de hoer van Babylon. In Babylon is astrologie ontstaan en de schaduwmacht houden de mensheid via kosmische kennis onder controle via de social matrix. Politiek wordt gevoerd middels politieke astrologie waarbij alles is afgestemd op het tijdperk. In het nieuwe Watermantijdperk zal o.a. innovatie, technologie, ‘wetenschap’, (klimaat) activisme, anarchie, soevereiniteit, mensenrechten, ontwaking van de mensheid, genieten van seks, maar ook extremiteiten een grote rol gaan spelen. Waterman valt onder de planeet Uranus en heeft als kernwaarde verlichten. De co-heersende planeet van Waterman is Saturnus (satan), dus dat verklaart ook de extreme zaken die we nu zien; Baphomet is tenslotte tweeslachtig, het symbool van satanisme.

     https://www.youtube.com/watch?v=YgJ5ZEn67tk

      • Ja! Andere lezers hier hebben dat ook al vaker aangewezen. De symbolen liggen er zo dik bovenop, dat je het gewoon niet meer kan missen. Ik hoop dus steeds maar dat meerdere mensen het ook gaan zien! Vraag is, hoe werp je een barricade op tegen deze waanzin….of zou deze gekte te maken hebben met het Waterman Tijdperk, en dat het er dus bij hoort? 🙂 Verlichting is toch wel iets anders dan Baphomet aanbidden, lijkt me.

       • Elk tijdperk kent zijn gekte ook het Vissentijdperk. Pas als mensen gaan inzien dat ieder tijdperk gebruikt wordt als controle systeem dan kunnen daar wellicht uitstappen. Niet verlichting, maar verlichten, middels technologie kunnen zware taken tenslotte worden overgenomen worden door robots, als voorbeeld.

        • Ina juli 15, 2023 at 12:58
         Op de juiste manier wel.. maar niet op een kwaadaardige manier. Ik zie veel moedwillige kwaadaardigheid, ipv het finetunen van het tijdperk, tbv een verbetering. De gekte wordt alleen maar gestimuleerd. Technologie zou op een goede manier gebruikt kunnen worden. Maar die trend zie ik helaas niet.

         Interessante discussie. Dank je. 🙂

     • Heel interessant! Nogmaals bedankt voor je info. Ik wist jaren geleden al dat astrology in de politiek gebruikt wordt. Bijv Nancy Reagan gebruikte het als Ronnie beslissingen moest nemen. Ook werd er in de politiek gekeken naar massa bewegingen oiv de astrologie, die opportuun moesten zijn om hun doel te maximaliseren. Wat je schrijft over het Waterman Tijdperk is helder gezien de ontwikkelingen. Nu probeer ik zelf ook wat verbanden te leggen tussen bepaalde activiteiten en de astro. Bijv het gemanipuleer aan het firmament, dat grote verstoringen veroorzaakt, niet alleen aan het klimaat maar ook aan de trillingen die bij het tijdperk horen.

      Interessante tijden… dat zeker!

      • Waarschijnlijk staat de mensheid al vele duizenden jaren onder controle middels de tijdperken. Het Vissentijdperk waarin o.a. religie, het huwelijk en het gezinslevens een rol speelde was dus ook onderdeel van de social matrix. Feit is dat niet iederen geschikt is voor het huwelijk of het opvoeden van kinderen, maar er zijn tijden geweest dat je moest trouwen en geen keuze had met wie je wilde trouwen en als je ongehuwd zwanger was dan moest je ofwel een abortus ondergaan of het kind afstaan. Zo voelde homo’s en lesbi’s zich ook niet thuis in zo’n hetero huwelijk. Wat ik daarmee wil zeggen is dat mensen denken dat we voorheen in normale tijden hebben geleeft en nu een vreemde tijd tegemoet gaan, maar dat is omdat mensen gewoontedieren zijn. Het Vissentijdperk was ook slechts een controle systeem.

       • De Hindus zien het zeker zo. De mens is ondergeschikt aan die tijdperken. Ik had daar wel aardige conversaties over met mijn vrienden die Hindu zijn. Een tijdperk was niet noodzakelijk slecht of goed, maar dicteerde bepaald gedrag in het mensdier, dat meebewoog met de spirit van het tijdperk. (zoals je hier schrijft, over bijv de huwelijken en zo.)

        • Volgens Jordan Maxwell (zie youtube: “World Religion”) is het jodendom, christendom en de islam afgeleid van het Hinduïsme en is gebaseerd op kosmische kennis. De heilige boeken zijn dan ook metaforisch en esoterisch. Als je kijkt naar de sterrenbeelden dan hebben deze zowel goede als slechte eigenschappen, zodoende blijf het in balans. Daarom denk ik ook dat er zowel goede als slechte mensen (de machthebbers) zijn om die balans te kunnen houden. Ik denk dat er geen ontkomen aan is.

     • Grappig is, dat het belangrijkte recht op dit moment het Zeerecht is ofwel het Handelsrecht (=de wet van het geld). Dat is nog onderdeel van het Vissentijdperk, want in de zee zwemmen tenslotte vissen. In het Watermantijdperk gaan we te maken krijgen met mensenrechten, die liggen al klaar middels de UVRM (Universele Verklaring van de Rechten van de Mens) van de Verenigde Naties, omdat Waterman een mensenmens is graag voor de rechten opkomt.

      • Verdomd… zo had ik het ook nog niet bekeken. Zijn die tijdperken controlesystemen, iaw oppressieve en controlerende systemen? Ik dacht altijd dat ze te maken hadden met het grotere gewelf om ons heen, de directe invloed van de planeten en de hele magnetosfeer inclusief trillingen etc. Dus, obv een planetair systeem waar we geen controle over hebben. Maar of dit per se oppressieve intenties had…? ik geloof het niet… ik denk dat wij mensdieren gewoon onder die invloed staan en er naar handelen, afhankelijk van wat de ‘straling’ is die uit het systeem komt tijdens zo’n tijdperk.

       • Het is inderdaad een controle systemen, de social matrix. Wij zijn tenslotte ook op een bepaald moment geboren en onder de invloed van de planeten. Als je in astrologie gaat verdiepen dan denk je verdomd mijn karakter of interesses passen precies bij dat sterrenbeeld, maar wie zich daar niet in verdiept staat daar niet bij stil.

        In het oude testament staat: “Laten wij mensen maken die ons evenbeeld zijn”. En in het nieuwe testament staat: “God schiep daarop de mens als zijn evenbeeld”. Men had het dus eerst over een meervoud (wij en ons) ofwel de Goden (Elohim) en later werd dat pas één God (El). Met de Goden werd de planeten aangeduid. Wij zijn dus een creatie naar het evenbeeld van de planeten, daarom lijken wij ook in ons ‘zijn’ op de planeten. Ik denk dat de planeten er eerder waren dan de mensen.

        • “Als je in astrologie gaat verdiepen dan denk je verdomd mijn karakter of interesses passen precies bij dat sterrenbeeld,”

         Klopt. Ik heb me daar zeer in verdiept, en het is meer dan opvallend. Met de kennis die je hebt kun je vaak zelfs het ascendant van de persoon vertellen.

         Weet jij toevallig of de mens bepaald wordt (stand van de planeten) op het moment van de conceptie, of het moment van de geboorte? Planeten waren er eerder, moet wel.

     • In Nederland beschouw ik de koning als de hoer van Babylon (zijn pooier zit in het Vaticaan, de ‘Godfather’), hij is tenslotte degene die alle wetten en besluiten ondertekend en uitvaardigd bij de onbewezen ‘gratie Gods’ ten bate van het tijdperk.

      • Ina juli 15, 2023 at 13:38
       Ik zie dat de rechten van de Waterman met alle geweld verstoord moeten worden. De neurotische heersers kunnen hier niet mee omgaan, en willen het tijdperk dus zvm vernielen. Zo lijkt het wel… Inclusief de verduisteringen die Gates aan het uitvoeren is, die klaar moet zijn rond 2030. Alles is bestemd om het Waterman Tijdperk te verstoren…

       • Het is onderdeel van het tijdperk, dus het zal zo moeten zijn, alles voor de balans. Niet voor niets hebben ze die UVRM van de VN al klaarliggen en dat komt bij dezelfde centrale macht vandaan en dan kom je bij het Vaticaan uit denk ik.

        • Ina juli 15, 2023 at 14:31
         Interessante visie… de mens als radartje in de uitvoering van het tijdperk. Dit is een visie die een vriend ook heeft, die zich nergens wat van aantrekt in het besef dat die neurotische heersers er zijn omdat ze gewoon onderdeel van het tijdperk zijn. Als je het eea bekijkt ihkv geologische tijd, is het allemaal grote onzin en zo domsullig dat je er eigenlijk om lachen moet. Maar ja, men zit er midden in, en ervaart het…ik geloof wel dat het een enorme chaos gaat worden dankzij die heel slecht te managen technologie, dus het Steenbok tijdperk bevestigt dit wel weer, zoals je het uitlegt. Ik kijk er nu al naar uit! 🙂 Erg, erg interessant dit alles, en het is zo glashelder. Ja, ik geloof ook dat de centrale macht in dat Vaticaan schuilt. Ze zijn daar namelijk ook erg bezig met de ‘ruimtevaart’ e.d. En daar hoor je weinig over. Ik denk dat ‘ze’ ook de drang hebben de planeten te beheersen. Die drang die sommige mensen hebben… wat een neurose, wat een gewicht op je nek…

   • Vandaar ook de mogelijkheid dat mensen onvruchtbaar zijn geworden na het nemen van de injecties, dat past precies bij het feit dat de vruchtbare tijd van het Vissentijdperk aan zijn einde is.

     • Klopt, maar zij weten natuurlijk al lang van te voren welk tijdperk er gaat komen. Na het Watermantijdperk volgt het Steenboktijdperk, dan kan je verwachten dat alle technologie opgebouwd in het Watermantijdperk vernietigd zal worden.

       • Apart dat mensen zo zouden reageren op het besef van wat het tijdperk met zich meedraagt… Dat zou betekenen dat de mens in feite willoos is, en niet meer dan een radar in het hele systeem – een klein, uitvoerend onderdeeltje. Wie / wat beheerst het systeem? Ik heb er moeite mee te denken dat er de eoa heerser met een ‘plan’ op het hele systeem zit, maar dat het iets is dat veel groter is dan het menselijk brein kan bevatten – iets dat niet kwaadaardig en niet goedaardig is, maar gewoon neutraal in het weefsel van de oneindigheid, de oneindigheid zelf.

 7. Niet iedereen, jij en velen misschien
  Miljoenen dus niet.!!, De tijd zal het leren.this voorlopig 1-0 voor de Wappies!!! En Nu al miljoenen DODEN!!?

 8. Ina juli 15, 2023 at 14:11
  “Volgens Jordan Maxwell (zie youtube: “World Religion”) is het jodendom, christendom en de islam afgeleid van het Hinduïsme en is gebaseerd op kosmische kennis. ”

  Ik ga een beetje spitten. Bedankt voor de wegwijzertjes. Dit is echt reuze interessante materie, waardoor de puzzelstukjes bij elkaar komen. 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in