In een wereld die krankzinnig is geworden, is leedvermaak het enige wat overblijft. “Bid alstublieft voor mij”: Justin Bieber onthult dat hij getroffen is door gezichtsverlamming door een zeldzaam syndroom en deelt zijn angsten terwijl hij worstelt om te eten nadat hij gedwongen was om tourdata te annuleren.

Lijdend aan gezichtsverlamming heeft Justin Bieber shows afgezegd, nadat bij hem het Ramsay Hunt syndroom was vastgesteld. Intussen hebben onderzoekers in Hong Kong een mogelijk verband tussen het Covid-vaccin en het Ramsay Hunt syndroom aan het licht gebracht.

De 28-jarige popster nam vrijdag zijn Instagram op om een drie minuten durende video te delen waarin hij de diagnose uitlegt.

Dit is geen gemakkelijk jaar geweest voor de familie Bieber, want Justins vrouw Hailey werd in maart in het ziekenhuis opgenomen wegens een kleine bloedklonter in haar hersenen, die haar beroerte-achtige verschijnselen gaf.

Mevrouw Hailey Baldwin Bieber is een model, en de vrouw van de Canadese popster Justin Bieber. Bijna precies drie maanden geleden werd mevrouw Bieber, 25, opgenomen in het ziekenhuis in Palm Springs, Californië. Zij vertelde aan het tijdschrift People dat zij op donderdagochtend 10 maart tijdens het ontbijt “beroerte-achtige verschijnselen” begon te krijgen. Artsen vonden een bloedklonter in haar hersenen en stelden vast dat ze een “mini-beroerte” had. Bloedklonters zijn natuurlijk onvermijdelijke bijwerkingen voor vrijwel alle ontvangers van mRNA- en virale vector-DNA-injecties.

Mevrouw Bieber heeft op 27 april een 12 minuten durende YouTube-video geplaatst waarin zij uitlegt wat er met haar gebeurd is. U kunt de hele video hieronder bekijken als u wilt. Maar de TL;DR [Too long; didn’t read, red] – Wikipediaversie hieronder is mevrouw Bieber die deelt wat haar “dokters” zeiden over de reden waarom zij in de eerste plaats een bloedklonter kreeg. Zij gaven de schuld aan anticonceptiepillen, migraine, het zogenaamde COVID-19, en een zeer lange internationale vlucht zonder “compressiekousen” te dragen.

Er is geen onbetwistbaar bewijs waaruit blijkt dat meneer en mevrouw Bieber de injecties hebben gekregen. Maar rapper Nicki Minaj weigerde op 13 september 2021 het jaarlijkse Met Gala, een populair mode-evenement in New York, bij te wonen omdat daarvoor een bewijs van inenting nodig was. Zowel Justin als Hailey Bieber woonden het evenement bij.

  Dr. Robert Malone: De massavormingswaanzin moet stoppen

Verscheidene ouders van fans van Justin hebben hun ongenoegen geuit over het feit dat de popster van alle deelnemers aan meet-and-greets en andere VIP-evenementen tijdens zijn shows een bewijs van inenting eist.

Ironisch genoeg testte mijnheer Bieber slechts twee dagen na de voorgaande tweet positief op het zogenaamde COVID-19. Zijn show in Las Vegas werd als gevolg daarvan afgelast. Dat alles gezegd zijnde, vooral zijn positieve COVID-19 diagnose, en haar bloedstolsels, is genoeg bewijs om aan te nemen dat beiden de injecties hebben gekregen.

Fans van Justin Bieber hebben sinds de zogenaamde pandemie in 2020 begon met smart op deze huidige tournee gewacht. Bieber’s “Changes World Tour” werd in 2020 geannuleerd wegens volledige uitvoering van de wereldwijde COVID-19 psy-op. De tournee werd voor 2021 omgedoopt tot “The Justin Bieber World Tour”, maar werd weer uitgesteld tot 2022 wegens tegenstrijdige COVID-19 beperkingen in de hele V.S.

Bieberfans zouden deze zomer eindelijk hun man te zien krijgen. De Justice World Tour ging in februari van start en zou eindigen op 25 maart 2023 in Krakau, Polen. De meeste of alle locaties vereisen een bewijs van inenting om binnen te komen.

Maar de Amerikaanse Bieber-fans kregen gisteren een andere curveball toegeworpen. Velen gaan meneer Bieber deze zomer niet meer zien; en er is geen enkele garantie dat de 28-jarige popster deze tournee überhaupt nog zal hervatten.

Geannuleerde tourdata en het Ramsay Hunt Syndroom

Mijnheer Bieber plaatste eergisteren een drie minuten durende video op Instagram. Hij vertelde zijn 240 miljoen fans dat hij gediagnosticeerd was met het Ramsay Hunt Syndroom (RHS), aka herpes zoster oticus. Bekijk de volledige video hieronder.

De hele rechterkant van het gezicht van meneer Bieber is verlamd, omdat het varicella zoster virus de zevende hersenzenuw bij zijn rechteroor heeft geïnfecteerd. RHS is een “late complicatie van een varicella-zoster virus infectie,” die zelf een complicatie is van gordelroos. Ten minste vijf van Bieber’s komende shows zijn daardoor afgelast.

Velen vergelijken wat mijnheer Bieber meemaakt waarschijnlijk met de talrijke gevallen van Bell’s Palsy na een injectie die reeds eerder besproken zijn. Het belangrijkste verband tussen Bell’s Palsy en herpes zoster oticus (RHS), wat deze blogger betreft, is echter dat beide voorkomen op de 9 pagina’s tellende lijst van Pfizer van 30 april 2021 met mogelijke bijwerkingen van de injecties.

  Langetermijngevaren van experimentele mRNA-injecties - "Elk jaar dat je een booster neemt, breng je de datum dat je Parkinson krijgt steeds dichterbij"

Bell’s Palsy wordt door de meeste artsen als idiopathisch beschouwd, wat betekent dat de aangezichtszenuw spontaan ontstoken raakt, zonder aanwijsbare reden (behalve nu met de mRNA injecties). Bell’s Palsy is pas de diagnose als alle andere mogelijkheden zijn uitgesloten.

Mijnheer Bieber heeft dus, op basis van een gevalsbeschrijving uit 2013 van Canadese onderzoekers, waarschijnlijk een nare uitslag (blaasjes) aan de binnenkant van zijn rechteroor, neus en/of mond, als bij hem RHS en niet Bell’s Palsy is vastgesteld. Indiase onderzoekers constateerden in een case report uit 2017 blaasjes over het hele gezicht van een man, samen met gezichtsverlamming, die leidden tot de diagnose RHS tegenover Bell’s Palsy.

Er is geen echte consensus over de prognose voor RHS. Een meta-analyse uit 2016 in de International Archives of Otorhinolaryngology concludeerde dat 70,4% van de RHS-patiënten volledig herstelden van de aangezichtsverlamming als ze vroeg behandeld werden met anti-virale middelen en steroïden. Een artikel van augustus 2001 in het BMJ Journal of Neurology, Neurosurgery & Psychiatry concludeerde dat RHS-patiënten “minder kans hebben om volledig te herstellen” dan Bell’s Palsy-patiënten.

Met andere woorden, wetenschappers over de hele wereld maken beredeneerde gissingen over de prognose voor RHS. Steroïden en anti-virale middelen schijnen de aangewezen behandelingen te zijn. Maar er is op dit moment geen enkele manier om te weten of meneer Bieber ooit weer 100% normaal zal worden.

Het is alles behalve de injecties

Mevrouw Julie Ann Nobles is het klapstuk van de post-injectie Bell’s Palsy. Zij kreeg haar eerste Moderna mRNA injectie op 13 mei 2021. De bijwerkingen waren onmiddellijk, waaronder stuiptrekkingen, beroertes en gezichtsverlamming.

Een jaar later plaatsten zij en haar man, Ben Nobles, op 13 mei 2022 een nieuwe Facebook-video. Mevrouw Nobles vreest nog steeds dat zij elke dag kan sterven. Zij draagt een soort apparaatje dat een dokter in Illinois heeft uitgevonden en dat helpt de stuiptrekkingen te stoppen. Mevrouw Nobles heeft ook nog steeds een zeer zichtbare gezichtsverlamming. Dat kan voor de rest van haar leven de norm zijn. Maar zij erkent tenminste wat de oorzaak is van al haar eeuwige medische problemen.

  Epidemie van hartziekten veroorzaakt door COVID-vaccins en gerelateerde stress

Dit artikel bevat de eerste vermeldingen van het Ramsay Hunt Syndroom en herpes zoster oticus op deze blog. Helaas weigeren de heer en mevrouw Bieber de verbanden te leggen tussen haar bloedstolsels en beroerte, en zijn potentieel slopende RHS. Beiden hebben dit jaar ook minstens één keer een zogeheten COVID gehad, ondanks dat ze elk minstens twee injecties kregen. De heer Bieber dwong zijn fans om zich bij de vaccincultus aan te sluiten, alleen maar voor het voorrecht om $1.000+ te betalen om hem te zien. Je oogst wat je zaait.

De zangcarrière van Celine Dion is voorbij vanwege de injecties. Zij blijft het woord “uitstellen” gebruiken bij haar shows. Maar zij zal nooit meer optreden. Wendy Williams zal nooit meer een talkshow doen. Ray Liotta en Bob Saget zijn dood. Chelsea Handler en Heather McDonald zijn aan de beurt. Het toont alleen maar aan dat deze beroemdheden wel geld hebben, maar geen echte macht of onderscheidingsvermogen. Zij zouden zich gemakkelijk valse inentingskaarten kunnen veroorloven en toch een normaal leven kunnen leiden. Maar deze mensen wilden de inentingen eigenlijk, snakten naar de inentingen, genieten van de inentingen.

Justin Bieber laat zich door de duurste dokters ter wereld verzorgen. Maar niemand weet echt hoe RHS de mensen individueel beïnvloedt op lange of korte termijn, vooral wanneer het veroorzaakt wordt door experimentele gentherapie-injecties. We zullen over een paar maanden nog eens kijken.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.

Via Thecovidblog.com & Thetruthseeker.co.uk.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Ontzetting: Ongeslagen bokser, 38, sterft in de ring na hartaanval – Velen geloven dat de dood van de bokser veroorzaakt is door het COVID-19 vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Sociaalkredietsysteem komt eraan en het is allemaal onderdeel van het Grote Reset plan
Volgend artikelWij raken gewend aan het Oekraïne nepnieuws – Hier is waarom u zich zorgen moet maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

  • Justin kan toch evengoed wel zingen? Dat zijn kop er wat eigenaardig bijhangt is alleen maar leuk voor mensen die altijd al met een afwijkend gezicht naar zijn concerten komen.

 1. De oorzaak van de gezichtsverlamming is natuurlijk niet het “vaccin”. Alleen de suggestie al…

  Nee, het is een variant van SADS waarbij je niet opeens ‘spontaan’ doodgaat, maar wel spontaan uitval hebt van lichaamsfuncties.
  SADS komt waarschijnlijk er gewoon achteraan.

  Maar blijf vooral de ‘Gesundheidspass’ eisen voor toegang tot het openbare leven.

 2. Ik had eerst medelijden met ze maar na het lezen van dit stuk boeit het me ook niet meer hoe het met ze afloopt. Ik vind trouwens dat Johan Derksen ook een flink hangend ooglid heeft. Viel me begin vorige week op.
  Die lust er ook wel pap van en heeft er naar ik aan mag nemen 4 stuks inzitten. Zal me allemaal niets verbazen.

 3. Als Bell’s Palsy en RHS bij ongefaxten voorkomt lijkt mij dat het ziekteverloop anders zal gaan dan bij gefaxten waarvan hun immuunsysteem onherstelbaar is gesloopt.
  En nee, ik bid niet voor jou. Had je hersens gebruikt in plaats van ‘het grote geld’ na te jagen. Karma is a bitch.

 4. De mensen die ziek worden of zelfs sterven door het zogenaamde vaccin zijn slachtoffers en ze zijn grotendeels in de naald gedwongen met sociale isolatie, de dreiging van baanverlies en andere dwangsmaatregelen. Met die mensen kunnen we alleen medelijden hebben. Diegenen echter welke luidkeels iedereen die niet meedeed aan de prikorgie covidioten noemden, hun medemensen bespioneerden en aanklaagden en hun vaccinatie trots op social media publiek maakten verdienen heel erg ziek te worden van hun mRNA prik.

  • Neen, degenen die zich om wat voor reden dan ook hebben laten overhalen hebben het door hun meegaandheid ook moeilijker gemaakt voor de steeds kleinere groep weigeraars. Als iedereen geweigerd had waren alle maatregelen al lang van de baan. Dus hierbij NIET dank aan de slappelingen. De fanatieke en trotse prikkers verdienen inderdaad het ergste.

 5. Laat mij 1 iets opmerken.. nu ben ik 37j ongevacineerd gezond en wel nu. Maar toen ik 13jaar was kreeg ik bij het wakker worden een halve gezicht verlamming.. Dit ging toen over na 1jaar revalidatie met eletro stimulatie van de spieren. Toen was er geen Mnra vaccin.. dus die verklaring van Biber kan ook wel echt zijn.

 6. Niemand verdient het ziek te worden! Iedereen verdient het uit vrije keuze….dat te doen met zijn lichaam wat hij/zij ZELF wenst te doen. Of dat nou alcohol of drugs zijn of een levensgevaarlijke levenstijl. Te betreuren zijn zij die de keuze niet hadden of zagen. Vergeet niet het allergrootste virus, de MSM en de “Macht” van de alwetende “BigPharma” dokters en Psychopathische Politici, Politie en Zakenlieden/ Kerk-sekte-lieden.
  Als je maar één narratief te horen krijgt, als een etsende grammofoonnaald, opgroeiend in bepaalde milieus, is het moeilijk daar uit of mee te breken!
  Dus Pas Op een Ander, ieder Ander, het slechtste te gunnen! Het zegt meer over degene die het toewenst, dan over degene over wie je je “Fatwa” uitspreekt….

  • Er was zoveel zelf op te zoeken op internet. Mensen willen gewoon het narratief van de overheid en de msm volgen. Lekker makkelijk, hoeven ze zelf niet na te denken.
   Iedereen weet dat big Pharma niet te vertrouwen is en iedereen wist ook dat het een medisch experiment was en dan nu komen zeuren en vragen of we willen bidden voor ze…Nee !!
   Vergeten zeker dat ze ook voor uitsluiten waren en dat diegene maar de gaskamers geleid moesten worden die geen deugkneus was.
   Nee ik geloof heilig in Karma en dit is gewoon karma.

   • Dat niet alleen. Ik heb weken voor dat ze geprikt werden vele mensen van alle info en geprinte informatie voorzien om zich maar niet te laten injecteren. Heeft niets geholpen. Zijn bijna allemaal de prikjes en de boostershots gaan halen. Ze mogen van mij allemaal doodvallen.

  • “Niemand verdient het ziek te worden!”. Hopelijk wens je de vijand wel wat ziektes of erger toe want anders stel ik voor om maar eens heel snel volledig wakker te worden en niet zo goedgelovig te zijn. Dit kan in de toekomst je leven redden.

 7. …vanuit de positie als tiener idool heeft de Bieber zijn fans voor het dilemma gezet om een spuit te halen en hem dan te kunnen zien optreden, of buiten gesloten worden. Dat is een dwang en inbreuk van vrijheid maar hij mag als “uitbater” eigen eisen stellen. Dat hij misbruik maakt van jonge personen met een zeer hoog manipulatie gehalte is smerig. Overreden doen hetzelfde door jonge mensen in het leger te forceren, die kunnen ze gek maken.

  Is het rechtvaardig dat Bieber verlammingen heeft door de inspuitingen?

  ik laat het antwoord open, uiteindelijk is het de schuld van regeringen die burgers leugens vertellen en ze met allerlei restricties proberen te forceren inspuitingen te laten doen.

  Bij de volgende lockdown of nieuwe dwang is het jammer maar dan gaat de kogel door de kerk en zullen er koppen rollen.

  Liever dood dan slaaf.

 8. Ook bijzonder.. want de aandoening die hij benoemd gaar gepaard met Shingles…. 9 van de 10 zo niet 10 van de 10 keer…. en allerlei huid uitslag typen….. die zie ik nergens in zijn gezicht of bij zijn oren…of nek…
  Ik zag zijn video op YouTube en leef mee met zijn vriendin maar nu ik dit zo zie denk ik .. wauw…. what a joke weer…!!

 9. Er staat een mooi stuk over christen op mag de naam niet noemen hier “:P

  Dis si ……/ dent ……one .

  rusland-dat-nu-veel-christelijker-is-dan-amerika-heeft-zojuist-een-nieuwe-wet-ingevoerd-die-lgbt-propaganda-strafbaar-stelt/
  Kijk eens naar die walgelijke kop van die tranny die de kinderen .. nu kijk zelfmaar .

 10. Lekker voor hem en dat ze halve kop langzaam wegrot net als die van Micheal Jackson en nog fans dwingen om het te nemen, gemaakte smeerlap.

 11. Ik ben ook geen fan van hem maar ik wens hem beterschap. Als het komt door de injecties die hij genomen heeft dan was het zijn eigen schuld en zal hij met de gevolgen moeten leven.
  Antwoord op de vraag; is het onchristelijk, ja.

  • That site has the disclaimer right at the top of the page:
   “We are not affiliated with nor endorsed by Justin Bieber.”

 12. Het is onchristelijk om je te verkneukelen.
  Ook om te oordelen erover.
  Nog blij te zijn over dat een ander mens doet wat hij doet.
  Noch te verdoemen.
  Maak jezelf vrij van deze dingen.
  En wordt gelukkig.
  En deel dat met anderen.

 13. Ik gun niemand narigheid. De mensen zijn demonisch geprogrameerd. Totaal niet meer door dat ze in een archonten wereld leven satan gebruikt ze en de elite met esoterie occulte macht. Ze zijn allemaal mk ultra geprogrameerd. Door demonie kunnen mensen monsters worden. Vind erg voor die jongen. Ook dat andere bericht. De dood na vaccinatie . Omgevraagd nou nou. Walgelijk. De mensen zijn compleet onder de archonten. Ook geblokkeerd voor andere info. Ik weet wel velen genieten er van. Ik niet vind drama allemaal 😪😪😪

 14. DOMME, DOMME MEUTE;

  ER IS ALS EERSTE ALTIJD EEN ANTIDOTE EEN TEGENGIF!!!! nou aan jullie om deze te vinden, er is iemand die daarvoor al een paar moordpogingen heeft overleefd.
  Het is zelfs een generiek geneesmiddel tegen een Aferikaanse ziekte! mja moet je wel eerst EXCUSES GAAN MAKEN AAN AL DIE WAPPIES EN TURDEAU DE BASTARDZOON VAN FIDEL CASTRO UIT ZIJN AMBT WEGJAGEN!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in