Foto's via Twitter

De liefhebber van wit poeder, dure luxejachten en bizar pianospel, Volodymyr Zelensky, heeft Canada gevraagd om de turbine van de belangrijke gaspijpleiding uit Rusland, die momenteel in onderhoud is, onder geen beding te leveren. Dit is geen samenzweringstheorie, maar een verslag van het persbureau Reuters, bericht Report24.news.

Reuters is “vergeten” het rapport correct in te delen. De titel bij hen is “Exclusief: Oekraïne dringt er bij Canada op aan geen gasturbine aan Rusland te leveren”. In gewone taal betekent dit dat de Soros-marionet Zelensky de van gas afhankelijke naties van Europa definitief naar de ondergang wil drijven.

Zoals al verscheidene malen is gemeld, is het gastekort niet de schuld van Rusland, of zelfs van Poetin, maar zoals zo vaak het geval is zelf veroorzaakt door de sancties.

Nu schept de liefhebber van wit, Volodymyr Zelensky, er genoegen in van Canada te eisen Europa van de gastoevoer af te snijden. “De sancties verbieden de overdracht van alle apparatuur die met gas te maken heeft,” drukte een ambtenaar van het Oekraïense Ministerie van Energie uit.

“Als, God verhoede het, dit besluit wordt aangenomen, zullen wij ongetwijfeld bij onze Europese collega’s erop aandringen dat hun aanpak moet worden heroverwogen. Want, als landen zich niet houden aan besluiten die zij over sancties hebben afgesproken, hoe kunnen wij dan over solidariteit spreken?”

Met “dit besluit” wordt bedoeld de turbine die momenteel in onderhoud is te leveren, zodat de gastransfers naar Europa kunnen doorgaan. Strikt genomen is de Oekraïense eis een oorlogsverklaring aan de hele EU. Maar daar zijn de mensen óf intellectueel te zwakbegaafd om dat te beseffen – óf zij dienen zo blindelings de belangen van George Soros en andere globalisten, dat de dood door kou van honderdduizenden Europeanen en de verarming van miljoenen wordt aanvaard. Als Rusland Oekraïne geheel of gedeeltelijk bezet, zoals het er naar uitziet, zal Soros 500 miljard dollar verliezen: De interventies van George Soros in Oekraïne: 500 miljard investeringen op het spel.

  BEIDE Nord Stream-gaspijpleidingen opzettelijk gescheurd - Duitse regering vermoedt "sabotage" door "speciale strijdkrachten gelinkt aan Oekraïne"

Volgens Reuters heeft Canada al besloten de turbine terug te sturen. Naar verluidt willen Canada en Duitsland Rusland geen excuus geven om de gastransporten naar Europa te beperken of stop te zetten. Oekraïne daarentegen is volkomen onverschillig voor het welzijn en het voortbestaan van de Europese Unie en haar lidstaten. Het enige wat daar telt is het voortbestaan van zijn eigen corrupte politieke elites. In feite geeft Oekraïne ook niet om het voortbestaan van zijn eigen volk. Als zij op tijd gecapituleerd hadden – met alle mogelijke protest en steun van de westerse statengemeenschap – hadden tienduizenden levens gered kunnen worden. Maar de bescherming van mensenlevens is natuurlijk niet het doel van de lugubere staatspresident Zelensy.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: “Deugdsignalering is de nieuwe plaag”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCanadese cabaretier (32) waarschuwde voor bijwerking na geninjectie – nu is hij dood!
Volgend artikelPoetin aan de Nieuwe Wereld Orde: Je hebt nog niets gezien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Arme Soros… dat treurige smoeltje van hem, en dan zo’n verlies op zijn leeftijd meemaken… laten we maar gauw een GoFundMe houden voor hem!

  Grijns.

 2. De Andre van Duin van Oekraïne moet gewoon alle leidingen die door Oekraïne lopen opblazen, dan ben je pas een kerel.

 3. Echt abnormaal wat zich hier allemaal afspeeld.
  Rutte en de rest vsn de elite navo slepen ons in de afgrond, ook al blijven er zeer veel doden bij komen, ze lidgen er op lost en wij kijken maar toe hoe ze ons helemaal naarcde tering helpen.
  Snappen de mensen niet dat dit nu de tijd is om met deze figuren af te rekenen nu hebben se man kracht achter ons de boerrn de vissers de vrachtwagen schofeurs, dit is het moment om op te staan in grote grtallen en onze steek punt te maken.
  Ik weet zeker dat ze machteloos staan als eij ons nu massaal ongehoorzaam zijn tegen deze tiranne.
  Slleen de politie en de brandweer en het leger er bij zou het nog makkelijker en vreedzaam hun van de troon kunnen werpen, andeds is heg straks huilen.
  Dit is het moment om allemaal een vuist te maken en zeggen genoeg is genoeg.
  Want als deze dictatuur wat het zogenaamd zo goed met ons voor hadden hadden ze nooit zo veel geheugen verlies.
  Snsppen jullie dat niet deze mensen hebben kwadelijke bedoelingen zeer kwadelijke bedoelingen.
  Dit is toch allemaal niet goed te praten wat er hier gebeurdt.
  Nu kan het nog op edn notmale manier opgelost worden dadelijk staan jullie vol tranen had ik maar naar de goede media en wappies geluisterd want wie hier niet aan wil geloven wat deze tirane met ons voor hebben slaan de plank helemaal mis, dan is het huilen.
  Echt mensen wees voor berijd op het einde van de normale wereld als we er niks aan doen.
  Deze dictators moeten van de troon af.
  Ik hou mijn hart vast voof onze kinderen en klein kinderen.
  En als jullie dit niet kunnen door zien hoe gemeen deze mensen het met ons voor hebben dan snsp ik niet op wat voor planeet jij woont.
  VREEDZAAM OPLOSSEN WEG MET RUTTE EN DE REST VAN DIT BELEID.
  of laten jullie zich weer pakken met hem (rutte) zijn liefdadigheid woorden wat niks klaar spelen, aleen bedrog beliegen en ons onder drukken en zo kan ik wel door gaan.
  STA OP AUB LAAT U ZICH NIET MANUPILEREN DOOR DEZE DICTATORS EN GENOCIDE PLEGERS.
  ik hou mijn hart vast.
  💔🙉🙈🙊💤💯%.
  Kom op laat ons alemaal verbinden tot een goed normaal leven wat wij verdiennen.
  En ons niet door hun in een oorlog laten trekken en tegen elkaar laten op laten steuken.
  Oom ed oorlog waar wij nikx mee te maken hebben, zij zijn het schuld dat wij hier zo in de knel zitten zelf moorden plegen, depresies hebben.
  Ze nemen stukje voor stukje alles af.
  En ik snap niet dat jullie dat niet onder jullie ogen willen zien.
  Dadelijk is het te laat en er gaan nog steeds meer mensen dood aan die gif spuit, leg me dat eens uit wat jullie aan bewijs krijgen te zien, niet op de npo of de nos of wat dan ook deze waarheid is wat wij verkondigen zo hoe op blackbox cafe weltsmerts of wat dan ook voor een eerlijk zender.
  Luister rn bekikk dd feiten leg alles naast elkaar en jullie zullen zien wie de waarheid spreekt.
  Geloof me deze mensen zijn zeer bezorg om jullie, om ons allen.
  Stop met te luisteren naar deze leugenaars. ze geven het zelf toe wat ze met ons van plan zijn en dat laten ze jullie pal voor jullie neus horen’!! En nog gelivrn jullie in hun goed heid naar bedrog naar bedrog naar bedrog.
  Hin liegt of heeft een selectief geheugen rutte.
  En dan kaag het monster ze mist alleen een bezem.
  En dan de bankiers soros – bil gates – de hele WEF WHO willen bepalen wat jullie allemaal moeten doen, vlees eten wordt verleden tijd auto rijden wordt verleden tijd noem heg masr op ze nemen jullie alles af en dan is het huilen.
  Ik rond af, STA OP LAAT JULLIE NIET MEER BEET NEMEN JULLIE ZIJN DE BAAS OVER JULLIE LICHAAM EN NIET HUN LAST JULLIE JE LEVDN NIET VERWOESTEN, NU KAN JE ER NOG WAT AAN DOEN.
  PEACE/LOVE/ LEVEN 💘

 4. Tja, zijn mijnheer Zelensky en Hunter Biden niet allebei gebruikers van dezelfde witte ‘poeder’ producten?
  Als mijnheer Zelensky eist dat de Europeanen voor hem in de kou moeten zitten, dan hebben wij ook het recht om te eisen dat hij in ruil daarvoor zijn persoonlijk vermogen van honderden miljoenen euro aan de Europese bevolking zou schenken. Voor wat hoort wat, maar daarover houdt Zelensky natuurlijk zijn grote mond dicht.

 5. Wat zijn nou 500 miljard euro voor ome Soros? Juistem, peanuts. Dat weerzinwekkende gedrocht heeft heus nog wel een stapeltje biljoenen zoniet triljoentjes onder zijn matras liggen.

 6. Toen Hamas zo stom was een paar Russen te ontvoeren, ontvoerde de KGB binnen een paar uur 4 topfiguren van Hamas, en stuurde de leider van Hamas de testikels van een van hun., met de boodschap, dat de rest zou volgen.

  Zelfde dag waren de ontvoerde Russen vrij.

  Ik begrijp niet, dat de KGB niet die gek Zelensky heeft afgemaakt, of wat precisie raketjes stuurde als b.v. van de Leyten daar op bezoek was…
  ————————————————-
  Denk eens in cijfers.
  Stel Poetin bombardeert de regering plat; dan is de oorlog afgelopen.
  Hij kan het–doen dus.

  of meer creatief: iets in zijn witte poeder mengen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in