Dit is een actuele kop van CNN. “Covid-19 vaccins beschermen je niet 100%,” schrijft CNN medisch analist Dr Leana Wen in de hoofdtekst van het artikel, dat op dinsdag werd gepubliceerd in de nasleep van de “volledig gevaccineerde” Colin Powell die stierf aan covid. “Geen enkel vaccin doet dat, net zoals waarschijnlijk vrijwel geen enkele medische behandeling 100% effectief is. Dat betekent niet dat het vaccin niet werkt, of dat je het niet moet nemen.” schrijft Informationliberation.com.

Een recente studie van Humetrix voor het Project Salus van het Ministerie van Defensie, waarbij Medicare gegevens werden onderzocht, onthulde dat “volledig gevaccineerde” Medicare patiënten naar schatting 60% uitmaakten van de ziekenhuisopnames in de week eindigend op 7 augustus.

De “volledig gevaccineerden” waren op 21 augustus ook verantwoordelijk voor meer dan 71% van de covid-gevallen.

CNN netwerk meldde afgelopen weekend dat uit een nieuwe studie met meer dan 600.000 veteranen bleek dat de bescherming van Johnson & Johnson’s covid-vaccin “van 88% in maart daalde naar 3% in augustus”.

CNN netwerk zei dat dit de noodzaak aantoont voor onmiddellijke boosters. De FDA heeft toegegeven dat er extreem weinig gegevens zijn voor al deze booster-injecties, maar hun vaccin-adviespanel stemde unaniem om ze toch goed te keuren op basis van “een onderbuikgevoel”.

“Het is meer een onderbuikgevoel dan gebaseerd op echt serieuze gegevens,” zei Patrick Moore, een lid van het comité en een professor in de moleculaire genetica en biochemie aan de Universiteit van Pittsburgh School of Medicine. “De gegevens zelf zijn niet sterk, maar ze gaan zeker in de richting die deze stemming ondersteunt.”

  De belogen en bedrogen gevaccineerden - 80% van de Corona-doden in Engeland waren gevaccineerden

Dit is wat ze bedoelen als ze zeggen dat ze “de wetenschap volgen”.

Hoeveel mensen zouden ervoor gekozen hebben deze overhaaste vaccinaties niet te nemen als ze wisten dat ze slechts “3% effectief” waren?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatie dwang en “The Great Reset”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNiets bijzonders: Slechts 2.323.143 bijwerkingen en 14.104 sterfgevallen
Volgend artikelNieuw bewijs voor kindermoord bij het creëren van de foetale cellijn die is gebruikt voor het testen van het COVID-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Oh gossie gelukkig maar! Ik ren nu maar gauw naar de trog om toch nog maar snel een laatste gifspuitje, oeps, ik bedoel natuurlijk vaccin, te halen voordat al die gulzigaards alle spuitjes hebben ingepikt! Hè wat ben ik blij met dat goede nieuws dankzij die super menselijke CNN! Al die akelige anti-vaxxers, leer je lesje nou maar eens hoor!

 2. Bij de aanvraag van de tijdelijke experimentele genetische injecties waren er 2 injecties voor die proefperiode een noodvergunning afgegeven tot maart 2023. Dan is het onmogelijk om meerdere injecties onder de zelfde noodvergunning te laten vallen en vervalt dan zo wie zo de noodvergunning als hiervan wordt afgeweken. Dat betekent dat zodra ze met de experimentele boosters beginnen, dat de fabrikanten geen vrijwaring van schade claims meer hebben, want deze vallen buiten de tijdelijke noodvergunning en dat ze dan illegaal zijn volgens de wet. Want dan moeten ze voldoen aan de officiële goedkeuringsprocessen van doorlopen van alle klinische fases, voor dat het op mensen gebruikt mag worden. Daar voldoen ze niet aan, want er is niets van de experimentele boosters bekent en is er geen enkele klinische test nog uitgevoerd c.q. doorlopen. Zelfs de FDA of CDC kan daar niet van afwijken. Zo wel, dan zetten zij zich zelf buiten de wet en zijn dan persoonlijk aansprakelijk voor alle schade die eruit voort vloeien. Dit geldt ook voor de rest van de wereld. Als jij je rechten niet kent, worden ze altijd geschonden door de kwaadwillige die winst boven mensenlevens plaatsen.

 3. @Qvic oktober 21, 2021 at 02:57

  Je maakt een denkfout… Wie maken de wetten, wie is de wetgever? Onder welke wet val jij en wat maakt een wet rechtsgeldig?

  In de wereld bepaalt de sterkste/machtigste/rijkste wat anderen wel en niet mogen. Mocht een wet niet goed zijn, passen ze deze gewoon aan… Als de rechtelijke macht onder dezelfde machthebbers vallen, dwz, die gene die aan de touwtjes trekken, dan heb je een rubberen meetlat……… Ik geloof in God, Hij is voor mij de machthebber, wetgever en rechter. In de wereld hoef je geen gerechtigheid te verwachten, geld (of de macht van geld) corrumpeert altijd. Zoals geschreven; de liefde voor geld is de wortel van alle kwaad….

  Dus verwacht niet dat er ook maar iemand van die club veroordeeld wordt, tenzij de elite besluiten dat deze opgeofferd moet worden voor het grotere goed…. (of dat ie niet meer nodig is)

  Grt

  WL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in