Brits model keek uit naar haar AstraZeneca-vaccin – sterft aan ‘zeer zeldzame’ bloedstolsel

4

Even leek het erop dat ze hersteld was van de bijwerkingen van het vaccin, volgens de berichten van het Britse model Stephanie Dubois op Facebook. Plotseling was er een tegenslag.

Nadat het Britse model Stephanie Dubois op 6 mei op Cyprus haar eerste dosis van het AstraZeneca-vaccin had gekregen, verslechterde haar toestand zichtbaar. De vrouw ging aanvankelijk tot 18 mei door met het documenteren van haar waarnemingen van de bijwerkingen op Facebook. Een dag later raakte zij in coma en overleed enkele dagen later op 22 mei – volgens berichten in de media na het krijgen van een hersenbloeding.

Charalambos Charilaou, de woordvoerder van de gezondheidsdienst van Cyprus, deelde mee dat de dood van het model nu wordt onderzocht door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), aldus het Britse dagblad Sun. Er is nog geen bevestiging gegeven van een mogelijk verband tussen de vaccinatie en het sterfgeval. Gezondheidsfunctionarissen van het belangrijkste staatsziekenhuis in de hoofdstad Nicosia zeiden echter dat de 39-jarige geen eerdere gezondheidsproblemen had, bericht epochtimes.de.

Voorvreugde en bijwerkingen

Stephanie Dubois verheugde zich op haar vaccinatie op 6 mei. Dit plaatste ze twee dagen eerder op Facebook. Dubois ontving haar eerste dosis “Vaxzevria” in de havenstad Paphos in het westen van Cyprus.

Op Facebook schreef ze: “Zo, ik heb vandaag de vaccinatie gehad! Ik haat naalden, vandaag was geen uitzondering …. En nu voel ik me vreselijk… pizza en bed voor mij”.

Haar volgende bericht suggereerde dat ze aan de beterende hand was na 48 uur bijwerkingen: “(…) Ik had een paar vreselijke dagen met de bijwerkingen van de vaccinatie (ik denk dat ik ze allemaal heb gehad) en nu, meer dan 48 uur later, voel ik me eindelijk normaal. Toen ik aan het koken was, zette ik wat muziek op… Ik hou eigenlijk van alle muziek, maar mijn grootste liefde is alles wat instrumentaal is, en ik ben een groot liefhebber van elektronische muziek. Iedereen heeft bepaalde geluiden waardoor ze willen bewegen, en voor mij was het vandaag dit (hier)”.

  Bijwerkingen van de Covid-vaccinaties. Wat is er nu eigenlijk aan de hand?

Negatieve Covid-test en ziekenhuis

Het leven leek door te gaan, maar er was iets mis. Om 11.20 uur schreef ze: “Ik werd wakker met een goed gevoel en binnen een uur trilde ik helemaal, al mijn gewrichten verkrampten, ik kon nauwelijks ademen en ik had het koud tot op het bot met een aanhoudende hoofdpijn en duizeligheid. Ik was ervan overtuigd dat ik Covid had opgelopen! Mam en Pap kwamen kijken en namen me mee voor een Covid-test die gelukkig negatief was… maar dat verklaart nog steeds niet wat het probleem is”.

In de namiddag verklaarde Stephanie op Facebook dat ze bloed had laten onderzoeken en “dat er zeker iets mis is”. Het aantal witte bloedcellen is hoog, maar de oorzaak is niet bekend.

Het model zelf vermoedt een “langdurige reactie op mijn Covid-vaccinatie van vorige week”, of dat de bijwerkingen haar immuunsysteem hebben aangetast en zij “daarbij iets anders heeft opgelopen”.

“Ik ben helemaal uitgeput, heb geen energie en mijn hele lichaam doet pijn met pijnlijke en zwakke gewrichten… maar het is beter dan vanmorgen. Om eerlijk te zijn, deze ochtend heeft me echt bang gemaakt”. Zij legde verder uit dat zij haar afspraken voor die week had afgezegd om de tijd te gebruiken om uit te rusten “en weer in vorm te komen”.

Diezelfde dag werd Stephanie Dubois naar het ziekenhuis gebracht.

Laatste bijdrage: 18 mei

Het volgende en tevens laatste bericht van Stephanie Dubois op haar Facebook-account was een paar dagen later, op de ochtend van 18 mei: “Moe van het ziek zijn… Nog een paar tests vandaag. PS – Ik hou nog steeds niet van naalden”. Volgens het verslag van de Sun raakte zij op 19 mei in een coma waaruit zij volgens een vriend nooit meer ontwaakte. Stephanie Dubois overleed op zaterdagmiddag 22 mei.

  Eerlijk gezegd lieve schaap, het kan me geen reet schelen

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Koning, Keizer, Admiraal… Prinses van Kent krijgt bloedklonter na inenting AstraZeneca-‘vaccin’

Vorig artikelSinds de anti-COVID vaccinatie is de gemiddelde dagelijkse sterfte in 13 van de 14 landen gestegen
Volgend artikelDe vaccin spike-eiwitten verspreiden meer ziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. “Ik was ervan overtuigd dat ik Covid had opgelopen”. Hoe ontzettend dom kun je zijn????

    Injektie met onbekende rotzooi>>>>>>direkt ziek>>>>>>”Oh god, iemand anders heeft mij ziek gemaakt, ik heb iets verkeerds gegeten, te lang in de zon gelegen, te zwaar getrained, door rood gereden. Allesz allesz, behalve:”HELP!, die injektie!!!!”

    Maar het is de schuld van dit soort imbecielen dat mensen die wél normaal kunnen nadenken zoals ik opeens niet meer naar binnen mogen in de kantine na de voetbalwedstrijd van mijn kleinzoontje of in mijn lievelingsrestaurant in het Rijksmuseum.
    Ik zou haast willen zeggen, maar dat hoeft in dit geval dus niet meer: Val dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in