De Antifa was in Stuttgart volledig in haar element

In de nacht van zaterdag op zondag waren er straatgevechten en plunderingen in het centrum van Stuttgart. Er waren ongeveer 500 migranten en linkse extremisten bij betrokken. “De situatie was volledig uit de hand gelopen”, zegt een politiewoordvoerder.

Honderden mensen hadden etalages vernield en winkels geplunderd, vertelt een politiewoordvoerder aan het persbureau AFP. Hulpverleners werden met flessen en stenen bekogeld. Verscheidene politieagenten raakten gewond. Noodhulpdiensten uit de hele provincie waren naar de provinciehoofdstad gestuurd om de situatie onder controle te krijgen, schrijft  Dennis Bauer op Anonymous News.

Kort voor middernacht is de situatie “geëscaleerd” op de Schlossplatz, waar volgens de politiewoordvoerder in het weekend altijd veel mensen aanwezig zijn. Er waren geschillen geweest waarbij naar verluidt ongeveer 500 mensen betrokken waren.

Politiewoordvoerder: “Er werd zwaar geplunderd”

Video’s op Twitter laten jonge mannen die met voorwerpen ruiten van politieauto’s inslaan  en tegen de hulpverleningsvoertuigen schoppen. Ze schoppen tegen de etalages of trekken klinkers uit de grond. Ze worden aangemoedigd door omstanders. Andere beelden tonen zwaar beschadigde winkelinterieurs en goederen die op de stoep voor de winkels liggen.

Een hele reeks winkels werd getroffen, evenals voertuigen. Er werd ook geplunderd. Het zwaartepunt lag op de Schlossplatz en de aangrenzende Königstrasse, die bekend staat als de winkelstraat van Stuttgart.

Rijkspolitie ingezet in Stuttgart

In eerste instantie was er niets bekend over de achtergrond van het geschil en het exacte aantal relschoppers. De politie sprak over enkele honderden mensen die in kleine groepjes op weg waren geweest. Er waren gewonden gevallen, ook onder de agenten van de Rijkspolitie. De woordvoerder was in eerste instantie niet op de hoogte van ernstige gewonden. Er waren ook verschillende arrestaties.

  Corona-grenscontroles werken voor DL: Bijna 1.800 gezochte criminelen gepakt, 120.000 personen weggestuurd

De rellen waren rond middernacht begonnen. Op zondagochtend werd gezegd dat de situatie was gekalmeerd. In de afgelopen weekenden waren er ook confrontaties geweest met de politie, waarbij vooral jongeren betrokken waren – zij het niet in dezelfde mate als nu. De situatie was pas rond 03.00 uur weer onder controle. De politie heeft nog geen uitspraken kunnen doen over de achtergrond.

Zwangere 18-jarige Duitse vrouw wreed vermoord – daders zijn Antifa-aanhangers

Vorig artikelDuitse politieagent onthult: we worden misbruikt door de politiek
Volgend artikelImam: “Rome is al in moslimhanden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Als er nu eens een politie commandant met kloten zou zijn: die paar straten afzetten met oproer politie-of leger-arresteren, in autobussen, direct uitzetten.

  Maar dan: burgers worden uit hun woningen gezet voor dat tuig.Ze worden beschermd door Links.
  het mag beginnen met een kleine aanleiding, en dan komen de betalde rellers; 15 europer uur, betaald door antifa/BLM/Soros/Clintons/Groenen.

  Het zal eerdaags wel uit de klauw lopen.
  Net als die twee zwarten die opgehangen gevonden werden….

 2. De grote grap is dat de politie steen en been klaagt, de meute door links word beschermd en links door de politie word beschermd…..

  Zonder politie bescherming zou links thuis liggen te bloeden op het terras of uit lekken in de badkamer…..

  Zolang agenten hun eigen financiële zekerheid als leidraad voor het leven nemen zal er niets veranderen, zolang als leidinggevende functies worden bezet door politiek uitverkorenen en vakmensen worden buitengesloten zal de aftakeling enkel voortduren….
  Op het moment, de inschatting is rond november, dat de dollar barst en de Euro mee de grond in gaat valt iedere financiële zekerheid weg. Ook voor agenten. En dan krijg je een wildgroei aan diversiteits bendes die zichzelf verrijken over de rug van de autochtone burger, omdat er geen balans in weerbaarheid is en het kan.

  Wat we nu zien in Parijs, London, Berlijn, Dijon, Stuttgard, Dusseldorf, etc, etc… zal niet tot de steden beperkt blijven. Het uitwaaieren naar de dorpen en kleine plaatsen zal direct na de dollar en euro instorting beginnen. Wat nu gebeurd, de zogenaamde geest die uit de fles is, dat gaat niet meer terug. De drempel cq het punt van “no return” is overschreden, onze welvaart takelt nu steeds harder af.
  Met deze aftakeling zijn de overheid en politiek al druk doende, het ontnemen van rechten en draconische straffen invoeren is daar een goed voorbeeld van.
  De stuiptrekkingen van een systeem dat de controle kwijt aan het raken is en in de doodsstrijd nog tracht te krabben.

  De meldingen van allachone groepjes die willekeurig dorpjes op stelten zetten, wat plunderen en verwonden en dan weer verdwijnen verwacht ik begin juli…..net als politie die onderling slaags gaat raken….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in