Duitse politieagent onthult: we worden misbruikt door de politiek

7

Hebben jullie niets beters te doen?

Bij elke vijfde verkeerscontrole hoor ik deze zin, met een sterk stijgende tendens. Meestal op een vriendelijke manier gebracht, soms met een agressieve ondertoon.

Ik ben een politieagent ergens in Zuid-Duitsland, en om eerlijk te zijn: Ja, we zouden betere dingen kunnen doen.

Desalniettemin geeft deze zin de verdeling in de samenleving aan, op wier raakvlakken en breuklijnen de politie actief is. Altijd al, maar sinds Merkel’s Nero-bevel van september 2015 zijn de loopgraven dieper geworden. Dit blijft in mijn dagelijks leven niet zonder gevolgen. Omdat de grote orde is geëlimineerd, moet de kleine orde des te heviger worden gehandhaafd om de normaliteit zo lang mogelijk te simuleren – sleutelwoord: arrestatiebevel voor parkeerovertredingen, schrijft gastauteur Sierra Romeo op Die Unbestechlichen.

Maar de burgers van het land zijn noch blind, noch dom en zien dat de politie hun veiligheid niet langer kan garanderen en dat de binnenlandse veiligheid op het spel staat. Zij zien voortdurend dat de heersers in Berlijn tegen hun belangen ingaan. Terwijl het nogal linkse deel van de bevolking (ongeveer een derde) toch al vijandig staat tegenover de politie, twijfelen nu ook goedbedoelende mensen aan de rol van de politie. Omdat ze niet meer weten of ze de politie als een vriend of vijand moeten beschouwen. Er zijn goede redenen voor deze verwarring, want de politiek schendt schaamteloos een principe dat een vrije samenleving moet garanderen: het neutraliteitsprincipe.

Appartementen worden doorzocht wegens “haatdelicten” op het internet, ook al is het bewijsmateriaal allang met een muisklik veiliggesteld. Natuurlijk is het doel hiervan om te intimideren en natuurlijk worden de grondrechten op grote schaal geschonden. En de politie voert de huiszoekingen uit. Ik zeg dat ze daarvoor misbruikt wordt.

  De globalistische multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen

In andere gevallen staat de politie vaak onder algemene verdenking. Onlangs zijn er een aantal voorbeelden geweest die dit bevestigen. De onbeschrijfelijke criminologe Christian Pfeiffer (SPD) eiste bij het PEGIDA-schandaal rond een medewerker van de LKA (Staatsbureau voor strafrechtelijk onderzoek) zelfs om de mediarechtsleer volledig bovenaan de opleiding van de politie te plaatsen. Dus nog voor de mensenrechten en voor de vrijheid van meningsuiting, die in artikel 5 GG nog steeds voor het mediarecht gaan. Anton Hofreiter (GRÜNE) zei dat er problemen waren in delen van de Saksische veiligheidsautoriteiten: “Sommige mensen weten blijkbaar niet hoe om te gaan met journalisten tijdens demonstraties, dus ze hebben betere scholing en training nodig. De nabijheid van individuen van het veiligheidsapparaat tot PEGIDA moet ook worden onderzocht”.

Linkse partijen, variërend van CDU tot de Linkspartei, willen een politieke politie. Een linkse politiemacht natuurlijk. Zoals de zaken er nu voorstaan, zullen ze het krijgen, omdat het leiderschap van de politie niet langer politiek neutraal is.

De weg naar de hogere managementniveaus van de politie is geplaveid met hindernissen. Regel nummer één is nooit nee zeggen. Karaktermensen en collega’s met een al te andere kijk op de wereld worden consequent afgezonderd. Wat er nu ook bij hoort: de geschikte politieke partij. In Beieren zou de CSU geschikt zijn voor een succesvolle carrièreplanning, in Noordrijn-Westfalen is een zekere nabijheid van de SPD nuttig, in Berlijn is een partijkaart van de Groenen plus totaal mislukken genoeg.

Op dit niveau verzamelen zich met een enorme zuigkracht de slijmerds, die gretig de politieke richtlijnen oppakken en ze vervolgens naar beneden toe uitwringen. De collega’s op straat worden daarbij nat. Vanaf de rang van politiecommissaris vervagen de politieke grenzen. Dit is niet meer dan logisch, want ze brengen veel tijd door met politici op recepties of bij vergaderingen over specifieke operationele situaties. Er zijn positieve uitzonderingen, maar die zijn moeilijk te vinden.

  België: Smerig migrantenkraakpand produceert ziekten die in Europa al jaren niet meer voorkomen

Voor de politieagent op basisniveau is de kloof tussen de werkelijkheid, die vaak van dichtbij wordt ervaren, en het gewauwel van een ver van de werkelijkheid gepolitiseerd leiderschap, de aanleiding voor cognitieve dissonanten. Wij politieagenten beseffen dat deze staat uit elkaar valt en dat we niet meer aan onze eigen normen kunnen en mogen voldoen.

En zo beëindigen collega’s al op jonge leeftijd hun actieve dienst en rusten zij op hun ambtenarenprivileges of  carrière (zie boven). Ze laten zich gewoon meedrijven, doen in stilte of cynisch wat nodig is en zijn ongemotiveerd in hun dienst. Of ze worden vatbaar voor corruptie, of geven informatie door aan de pers omdat ze niet langer in de doofpot en het eufemismen kunnen overleven.

Dit mengsel is brandgevaarlijk voor onze vrije samenleving. De Bundeswehr (Duitse leger) kan zelfs niet langer de orde in zijn eigen gelederen handhaven. Als backup voor het behoud van de interne orde van de Bondsrepubliek Duitsland is deze op de lange termijn niet beschikbaar.

De politie is daarmee de laatste instantie die nog steeds de uiteenvallende samenleving bijeenhoudt. Ook deze laatste frontlijn ligt onder vuur. Als deze valt, is de weg naar chaos geplaveid.

De politie is hier niet op voorbereid, we oefenen met onze schaarse middelen veel te weinig en zo ja, dan onder aseptische omstandigheden. Veel jongere ambtenaren missen al een ethisch kader dat hen in staat stelt om nee te zeggen wanneer de regels van leiderschap en politiek schaamteloos in strijd zijn met de wet en het fatsoen.

  15 Marokkanen verkrachtten ezel – ezel neemt wraak

We hebben dus inderdaad veel betere dingen te doen.

“Allahu Akbar”: Duitse politie ontvangt doodsbedreigingen van criminele Arabische clans

Vorig artikelDodelijke schietpartij in de “autonome zone” van links
Volgend artikelBurgeroorlog in Duitsland: Linkse extremisten en criminele migranten verwoesten ganse district
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. In Duitsland wordt de politie misbruikt ? In Nederland is ‘t precies hetzelfde ! De NL-politie is er niet meer voor de burgers ! Al járen worden sollicitanten bij de politie geselecteerd op o.a. volgzaamheid, zij dienen loyaal te zijn aan de heersende regering/dictatuur en bereid om de eigen bevolking te intimideren c.q. In elkaar te rammen voor niks. Zolang er nog agenten zijn van de “oude garde” lukt dat nog niet voor 100%, maar de nieuw aangestelden dienen aan boven vermelde voorwaarden te voldoen. Op gemeentelijk niveau heeft men de BOA’s aangesteld, een etgeheel nieuw “korps” van NSB’ers die zullen uitvoeren wat hen wordt opgedragen : Befehl ist Befehl ! Het NL-bestuur heeft zich ingedekt, nú de bevolking nog.

  2. De pplitie en leger moeten zich bij het volk aansluiten, zoals toen in de DDR, dan staan deze flutregeringen, met lege handen! Zo simpel is het!

  3. Nederland loopt al jaren aan de leiband van de Linkse Fascisten, jullie zijn gebrainwashed door de scholing in NL, de tsunami van niet Westerse lieden, de criminaliteit die dat met zich meebrengt, de MSM, jullie zijn vergiftigd. Hierop komt een reactie, net als in Duitsland. Doet de ” Weimar Republiek ” een belletje rinkelen?? Het zelfde staat te gebeuren in West Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in