Imam: “Rome is al in moslimhanden”

2

“Er bestaat niet zoiets als een gematigde islam. Hier is de ware islam die wij Italiaanse moslims prediken.”

 

“Rome is al in moslimhanden”, verklaart Saydawi Hamid, de leider van de islamitische beweging Tabligh Eddawa.

En hij heeft het niet zo verkeerd als je naar deze actuele beelden uit Rome kijkt:

Nog maar een paar dagen geleden was Rome praktisch gesloten ter gelegenheid van de viering van de Ramadan. Van Esquilin tot de wijk Portuense bezetten moslimgelovigen de pleinen van de hoofdstad om het einde van de islamitische vastenmaand te vieren.

Voor het eerst was de Piazza Mastai in Trastevere bedekt met honderden tapijten gericht naar Mekka. En dit in de hoofdstad van het christendom, schrijft Mittel Europa.

Dezelfde scènes vonden ook plaats op de Piazzale della Radio, waar functionarissen een gigantisch gebedskleed op de parkeerplaatsen hadden gelegd.

In de hele stad zijn er veel gebieden waar de Italianen niet mochten komen, om de islamitische viering mogelijk te maken.

Mekka? Nee, dit is Rome in 2020

  Italiaanse regering beveelt bedrijven om ongevaccineerde werknemers niet te betalen
Vorig artikelBurgeroorlog in Duitsland: Linkse extremisten en criminele migranten verwoesten ganse district
Volgend artikelZwarten bedreigen Trump-aanhangers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in