Screenshot YT

In een ander voorbeeld van de manier waarop onze levensstandaard zal worden verlaagd zijn social ingenieurs momenteel bezig om kleine Ikea-huisjes met een oppervlakte van 20 m2 te pushen als oplossing voor de klimaatverandering, schrijft Summit.

In een artikel met de titel ‘Ikea kleine huizen kunnen helpen bij het bestrijden van de klimaatverandering door kleine voetafdrukken een grote houvast te geven’, proclameert Carl Pope, voormalig hoofd van de Sierra Club, de micro-woningen (in principe aanhangwagens) die verkopen voor 47.550 dollar.

“Huisvesting is een belangrijke oorzaak van klimaatvervuiling – direct verantwoordelijk voor ongeveer 5 procent van de uitstoot van broeikasgassen in de Verenigde Staten plus hun elektriciteit. Gezien de nadruk die Ikea legt op gerecycleerde en herbruikbare materialen, lijkt het waarschijnlijk dat het bedrijf enkele belangrijke verschuivingen in de woningmarkt zal versnellen. Ikea zal ook vrijwel zeker profiteren van wat zij opdoet in het “kleine” segment van de bouwmarkt om voet aan de grond te krijgen in de bredere, potentieel zeer groene, bouwruimte”, schrijft Pope.

Terwijl zonnepanelen het moeilijk zouden hebben om grotere huizen te verwarmen, is dit geen probleem met de kleine huisjes, zolang je tevreden bent met het leven in een doos.

“Het gebruik van zonnepanelen op het dak om stroom op te wekken en de vervanging van gasverwarming door een warmtepomp die door die zonnepanelen in werking wordt gesteld, zal waarschijnlijk de standaard worden in veel staten voor vervaardigde huizen. Ze zullen naar volledig elektrische stacaravans gaan, omdat propaan een belangrijke factor is in de dreiging van branden in stacaravanparken”, voegt hij eraan toe.

  "Apenpokken" circuleren alleen in landen waar het Pfizer Vaccin is verspreid & wordt gebruikt om een Technocratische Grote Reset te bevorderen

“Als de utopie is bereikt, zullen we gedwongen worden om in kleine speelhuisjes te leven – voor ons eigen bestwil, omdat het leven in een konijnenhok het weer zal verbeteren”, schrijft Dave Blount.

“De winter zou kunnen betekenen dat we moeten bidden voor zonnig weer, zodat er warmte is. Op die manier zullen we gezellig en knus zijn als we de volgende keer dat er een virus opduikt weer onder huisarrest worden geplaatst”.

Huizen zijn inmiddels zo onbetaalbaar geworden voor de door schulden geteisterde millenniums dat jongeren nu ook letterlijk in versierde rioolbuizen wonen.

Ze heten OPod Tube Houses en bestaan letterlijk uit teruggewonnen stukken industrieel leidingwerk die binnenin zijn gerenoveerd met andere restanten van bouwplaatsen om er micro-appartementen van te maken.

Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden

Vorig artikelControversieel door Bill Gates gefinancierd plan om zonnestralen te verduisteren schrijdt stilletjes voort
Volgend artikelDuitse econoom: “Great Reset zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Er is tussen 1900 en 1950 een opwarming van een halve graad wereldwijd geweest. Toen was er nog geen verzonnen co2 problematiek.De afgelopen 20 jaar is de aarde niet opgewarmd maar volgens de IPCC had het al een graad warmer moeten zijn. De klimaatleugen regeert.

 2. Dus als er meer mensen bij elkaar wonen op 1 vierkante Km. , dan is dat beter vol het milieu.
  Dan kan je die kleine huisjes ook gaan stapelen en tegen mekaar aan gaan bouwen, kan je er nog meer mensen kwijt.
  Of ik verbouw mijn huis in 6-7 woon eenheden. Ruimte zat hier.

 3. ‘A simple off grid cabin that anyone can build and anyone can afford ( part 3) ….this cabin build project has been very popular and lots of people have had questions about the specifics of this cabin. How it was built, what it costs, codes, permits, materials, buying land, etc, etc. In this video I will answer many of these questions.’

  Simple off grid cabin ( part 3) …..Behind the scenes

  https://www.youtube.com/watch?v=g-B_9Xzy9ds

 4. Ik zag zelf zo´n klein mobiel huisje wel zitten, betaalbaar en zelf te bouwen. Probleem is hier in NL een plek vinden waar je hem neer kunt zetten. Ben ook een voorstander van off grid leven, erg economisch wat betreft energie en het wordt steeds interessanter met betere zonnepanelen kleine windmolens en goede accusystemen.
  Helaas werkt de overheid hier niet erg aan mee.

 5. Beste mensen,LAAT JE NIET LANGER DOOR AL DIE REGERINGS LANDVERRADERS EN OPLICHTERS bij de neus nemen. LEEF GEWOON JE LEVEN ! Het is allemaal financieel belang,om jouw je geld afhandig te maken! Deze SMEERLAPPEN wonen zelf allemaal in vette huizen van een millioen of meer !KIJK DAAR MAAR EEN NAAR!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in