GoToVan / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De afgelopen jaren heeft de transgenderbeweging zich een weg gebaand naar alle hoeken en gaten van de Westerse cultuur, en grote instellingen en autoriteiten hebben geprobeerd om alle mensen te dwingen hierin mee te gaan.

Maar nu keert het tij, schrijft Patricia Tolson.

Het begon stilletjes, waarbij biologische wetenschap en objectieve realiteit plaats moesten maken voor innerlijke gevoelens en een zelfgekozen identiteit. Om lid te worden van het andere geslacht hoeft men alleen maar te verklaren dat het zo is en anderen zullen gedwongen worden om te erkennen dat het zo is.

Vervolgens werd de taal opnieuw ontworpen. Het woord “geslacht”, dat een man of een vrouw definieert, is vervangen door het woord “gender”, dat van alles kan zijn.

Daarna kwamen de nieuwe termen en geslachtsvoornaamwoorden.

Om mensen te helpen de groeiende lijst van termen en geslachtsuitdrukkingen bij te houden, biedt Trans Student Educational Resources een handleiding, waarin wordt geadviseerd dat “dit niet de enige geslachtsuitdrukkingen zijn” en dat “er een oneindig aantal geslachtsuitdrukkingen zijn naarmate er nieuwe in onze taal verschijnen.

Voor degenen die moeite hebben om de nieuwe termen en geslachtsuitdrukkingen te onderscheiden en te begrijpen, is er een “LGBTQ+ Glossary” (Woordenlijst LGBTQ+) met uitleg over alle gendertermen, acroniemen, initialismen en geslachtsuitdrukkingen op hun voortdurend evoluerende en uitbreidende lijst.

Zelfs de National Institutes of Health van het Department of Health and Human Services geeft instructies en richtlijnen voor het juiste gebruik van “Gender Pronouns & Their Use in Workplace Communications” (Geslachtsuitdrukkingen en het gebruik ervan in communicatie op de werkplek), met de waarschuwing dat “opzettelijke weigering om iemands correcte geslachtsuitdrukkingen te gebruiken gelijk staat aan intimidatie en een schending van iemands burgerrechten is”.

Weigering om het voorkeurswoord van een collega op het werk te gebruiken, kan leiden tot straf of ontslag.

Vrouwen uitwissen

Toen kwam de poging om het vrouw-zijn zelf uit te wissen.

Vrouwen zijn niet langer “vrouwen”. Degenen die de genderideologie promoten, kunnen de term “vrouw” niet definiëren en in plaats daarvan worden vrouwen “barenden” of “mensen met baarmoeders” genoemd. Er wordt ook beweerd dat “mannen ongesteld kunnen worden” en “vrouwen penissen hebben“.

Vorig jaar won een biologische man genaamd Brían Nguyen de titel van Miss Greater Derry in een lokale New Hampshire verkiezing die deel uitmaakt van de Miss America organisatie, en een andere biologische man, Dr. Rachel Levine, werd door USA Today uitgeroepen tot Vrouw van het Jaar.

Sports Illustrated, een tijdschrift dat bekend staat om de vrouwelijke modellen op de cover, heeft onlangs een transgender zangeres, die een biologische man is, op de coverfoto’s gezet.

Mannen eisen ook titels, trofeeën, beurzen en onderscheidingen op in vrouwensporten.

Dan is er Fallon Fox, een man die zich als vrouw identificeert en een vechtsporter voor gemengde vechtsporten is geworden. Nadat hij twee vrouwen in de ring knock-out had geslagen en een van hun de schedel had gebroken, pochte Fox over hoeveel Fox ervan “genoot” en noemde het “zalig”. Fox werd later “de dapperste atleet ooit” genoemd en kreeg de Pioneer Triumph Award van Out Sports.

  Wereld Economisch Forum dystopische video's: Een reis door de brave new world in 80 seconden

Uit een recent onderzoek van Gallup blijkt dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen vindt dat transgender atleten “alleen zouden mogen meedoen aan sportteams die overeenkomen met hun geboortegeslacht”.

De jeugd als doelwit

Toen kwamen ze achter kinderen aan.

Zoals The Epoch Times eerder meldde, begon de transbeweging in 2015 met de introductie van drag queen story hour, dat zich ontwikkelde tot “gezinsvriendelijke” dragshows waar mannen schaars gekleed in een opzichtig vrouwelijke gedaante seksueel geladen dansen uitvoeren voor kinderen. Ze verhuisden van pride parades naar restaurants, pretparken, themaparken, gewone bars, homobars, scholen en kerken.

Er werden wetten aangenomen om de geslachtsverandering van kinderen tegen de wil van de ouders te vergemakkelijken. De staat Washington nam een wet aan (pdf) die het personeel van opvanghuizen waar een weggelopen kind op zoek is naar “geslachtsbevestigende zorg” in staat stelt om contact op te nemen met het ministerie van Kinderen, Jeugd en Gezin in plaats van met de ouders, zodat het kind die “zorg” kan krijgen zonder medeweten of toestemming van de ouders. Californië is bezig met een wetsvoorstel om kinderen weg te halen bij ouders die weigeren om hun minderjarige kinderen een geslachtsveranderende operatie te laten ondergaan.

Kinderen krijgen puberteitsremmers en hormonen. Bij jonge meisjes worden borsten verwijderd. En dan is er nog de “pijnlijke” waarheid over geslachtsveranderende chirurgie.

De terugslag

Het verzet dat volgde op de steun van transgender-activist Dylan Mulvaney voor Bud Light was snel en kostte veel geld, en de daaropvolgende pogingen van Anheuser-Busch om de buitengewone verliezen die het nog steeds lijdt terug te verdienen, zijn jammerlijk mislukt.

De eerste verklaring van het bedrijf werkte niet. De tweede ook niet. De patriottische vervolgspot werd afgedaan als “aanstellerij” en de mannelijke camo blikken werden “bespot“. Zoals The Epoch Times meldt, wordt de nieuwste mea culpa-commercial die het all-American imago dat het bedrijf ooit had probeert terug te winnen, beantwoord met reacties dat het bedrijf nu “te hard probeert”.

De Epoch Times berichtte hoe twee werpers van de Los Angeles Dodgers hun stem lieten horen nadat het team had aangekondigd dat het de dragqueens, die zichzelf de Sisters of Perpetual Indulgence noemen, zou eren tijdens een “pride night” evenement op 16 juni.

In de National Hockey League groeide het aantal spelers dat weigerde om de “Pride Night”-wedstrijden te spelen zodanig dat de raad van bestuur van de bond op 22 juni bepaalde dat geen van de spelers volgend seizoen tijdens de thema-avonden speciale truien zal dragen voor de warming-ups voorafgaand aan de wedstrijd.

Soortgelijke reacties waren er op de “Pride Month” displays en merchandise van Target en op de advertenties van Mulvaney voor Tampax en Nike sportbeha’s voor vrouwen, wat leidde tot de “Burn Bra Challenge” online.

Nu is er een beweging om “de regenboog” terug te winnen. De conservatieve rapper Bryson Gray heeft een nieuw nummer uitgebracht met de titel “Reclaim the Rainbow”, dat duizenden keren is bekeken op YouTube.

  Britse politie onderzoekt virtuele verkrachting van jong meisje in de Metaverse

De regenboog terugnemen

Rabbijn Kirt Schneider, een zelfverklaarde “Joodse gelovige in Jezus” en gastheer van “Ontdek de Joodse Jezus”, is de leider en oprichter van een nieuwe beweging die “Taking the Rainbow Back” heet.

De doelstellingen van zijn beweging zijn onder andere “het herstellen van de betekenis van de regenboog naar zijn oorspronkelijke door God gegeven doel en boodschap,” en het verwijderen van “het stigma dat geassocieerd wordt met het feit dat de regenboog uitsluitend een LGBTQ-symbool is”.

Zoals beschreven in Genesis 9:14-16, werd de eerste regenboog door God aan de hemel gezet na de grote overstroming als herinnering aan het “eeuwigdurende verbond” tussen God en de mens “en elk levend wezen”. De regenboog is Gods belofte dat “de wateren nooit meer een vloed zullen worden om al het leven te vernietigen.”

“Ik werd begin maart geïnspireerd om deze beweging te starten,” vertelde Schneider aan The Epoch Times. “Het kwam plotseling in me op om op te staan en luid te spreken en om een leger van mensen te krijgen die zich bij mij aansloten om zich uit te spreken tegen de LGBTQ-agenda.”

Wat Schneider tot actie aanzette, was zijn observatie dat de LGBT-beweging veranderd is. Waar het ooit “een groep mensen was die ervoor kozen om hun eigen ding te doen en die geaccepteerd willen worden en met rust gelaten willen worden om hun leven te leiden zoals zij dat willen”, is het “een ideologie geworden die door de strot van Amerika en de Westerse wereld wordt geduwd”.

“En we hebben er genoeg van,” zei Schneider. “Het is schadelijk en het leidt tot niets anders dan verwarring en vernietiging. Genoeg is genoeg.”

Schneider gaf toe dat hij zich een beetje alleen voelde toen hij aan “Taking the Rainbow Back” begon.

“Er was niet echt sprake van het verzet waar je vandaag de dag over hoort,” zei hij. “Ik was het zat dat anderen zich er niet luidkeels tegen uitspraken. Nu bezoeken meer dan 5.000 mensen per dag onze website. De beweging groeit.”

Schneider beschreef hoe hij onlangs Florida bezocht en een Target-winkel binnenging.

“Het eerste wat ik zag toen ik binnenkwam, waren mannequins op ware grootte die transgender pride-kleding droegen,” herinnert hij zich. “Ik was er ondersteboven van. Het is waanzin. Het is waanzin.”

Het rateleffect

Hoewel de homogemeenschap altijd heeft bestaan en altijd heeft geworsteld voor acceptatie in de samenleving, zegt Brian Clowes, directeur educatie en outreach van Human Life International: “Dit is anders”.

“De homorechtenbeweging eiste niet dat mensen leugens zouden vertellen,” vertelde Clowes aan The Epoch Times. “Deze specifieke beweging eist dat mensen voornaamwoorden gebruiken en mannen die verkleed zijn als vrouwen ‘mevrouw’ noemen. Mensen houden er niet van om gedwongen te worden om te liegen voor een politiek doel.”

“Er zijn hier zo veel paradoxen,” verklaarde Clowes, waarbij hij opmerkte dat Amerikanen die verbijsterd zijn over de genitale verminking van vrouwen in Afrika, het goed vinden om “veel, veel ergere dingen te doen met kinderen die niet eens oud genoeg zijn om toestemming te geven”.

  Breaking: De klantenlijst van Epstein is vrijgegeven

“Dit is regelrechte verminking van de lichamen die God ons gegeven heeft,” zei hij.

Clowes ging ook in op het fenomeen van mannen die “vrouwensport stelen” en zei dat het niet alleen om de trofeeën gaat. Het gaat om de veiligheid van vrouwen.

Hij merkte op hoe Fallon Fox toegaf het leuk te vinden om vrouwen in elkaar te slaan. Maar als iemand iets negatiefs zegt, “noemen ze dat een bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting”.

“Progressieven zullen je altijd straffen als je ingaat tegen wat zij zeggen,” zei Clowes.

“Ik bestudeer feministen al meer dan 40 jaar en ik spotte altijd met ze als ze zeiden dat mannen altijd proberen om vrouwen uit te wissen,” zei hij. “Nou, ik lach niet meer, want dit is wat er nu gebeurt. Terwijl mannen doen alsof ze vrouwen zijn, wissen ze vrouwen uit. Mensen op medische scholen noemen vrouwen zelfs ‘niet-mannen’, dus vrouwen worden helemaal opnieuw gedefinieerd. Ze hebben niet eens een eigen karakter. Ze worden gedefinieerd als wat ze niet zijn en ik denk dat al deze dingen samenkomen om het verzet tegen deze transgenderbeweging aan te wakkeren.”

Gevraagd naar de intensiteit waarmee de transgenderbeweging door het land raast, noemde Clowes het “het rateleffect”.

“Als progressieven op één gebied winnen, kiezen ze een ander gebied waar ze beginnen door te drukken. Zolang we tegen de transgenderbeweging vechten, vechten we niet tegen de homorechtenbeweging. Zolang we tegen de homobeweging vechten, vechten we niet tegen de abortusbeweging, enzovoort.”

Hij zegt dat hun hele doel is om de maatschappij te herdefiniëren zodat iedereen “zijn eigen waarheid kan hebben, zolang ze die waarheid maar goedkeuren.”

“Je hebt zelfs een vrouwelijke antropoloog die zegt dat er geen verschil is tussen een mannelijk skelet en een vrouwelijk skelet,” merkte Clowes op. “Openlijke leugens waarvan iedereen weet dat ze fout zijn, worden als waarheid verkondigd.”

Clowes erkende wel dat het verzet tegen de transgender een kruistocht effect heeft.

“Kijk maar naar Bud Light,” zei hij, waarbij hij opmerkte hoeveel het bedrijf al aan verkoopinkomsten heeft verloren. “Target lijdt er ook onder.”

“Mensen zijn het zat om met zich te laten sollen en te horen dat ze niet eens vragen mogen stellen,” stelde Clowes en zei dat “als je dat doet, je een hater en een nazi wordt genoemd.”

“Mensen houden er niet van om als vuilnis behandeld te worden en dat is wat progressieven doen en dit geldt vooral voor transgenders,” zei hij. “We kunnen maar beter betere mensen gaan kiezen.”

Als Biden wordt gekozen voor nog een termijn in het Witte Huis en nog een paar rechters van het Hooggerechtshof benoemt, “zijn we verloren,” zei hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Transgenders” zouden geëuthanaseerd moeten worden – ALLEMAALVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelfmoord, psychiatrische aandoeningen alarmerend hoger bij transgenders, blijkt uit baanbrekend onderzoek
Volgend artikelOndertussen in ander nieuws… De proxy-oorlog in Oekraïne is een regelrechte ramp voor de VS/NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Goed maar inhoudelijk een walgelijk artikel…..
  Het geeft duidelijk aan dat we niet meer in een “ normale “ wereld leven maar dat van overheids Wege gepropagandeerd wordt hoe mensen moeten denken en leven.
  En dit op allerlei terreinen in de wereld. ❗️
  Zelfs het schepsel als man en vrouw is niet meer veilig.
  Hier gaat het over mensen, hoe je kunt kiezen wat je wilt zijn.
  Dit is puur gekte….❗️DWAASHEID❗️
  Het tarten van het natuurlijke❗️ Als je iets van genen weet dan kun je weten dat het XX chromosoom en het XY chromosoom NOOIT KAN VERANDEREN.
  Dit troost mij in dit idiote verhaal.

  EN De overheid is dus de “ aanjager” van deze idioterie.
  De overheid wijkt dus af van “ het normale” hoe ziek is de overheid❓
  Doe je daar niet aan mee dan wordt je buitengesloten en voor gek verklaard.
  De waarheid wordt leugen en de leugen wordt waarheid.
  Ik vraag mezelf af…… hoe laat is het op de klok van de wereld……dit kan zo niet doorgaan……
  Is dit één van de aspecten die een “ hoger ingrijpen “ oproepen❓
  De vraag stellen is hem beantwoorden. ❗️
  Ik ben daar van overtuigt.
  Ik weet niet wanneer en waardoor maar dit zal en kan niet ongestraft blijven…..

  • Kan niet onbestraft blijven ?

   U betaald mee via ziekenfonds !
   En bovendien geld dat fraude omzet verhogend werkt dus dat laat men liever zitten.

 2. Er zijn geen vrije eerlijke democratische verkiezingen meer in het westen dus dit gaat nog wel even door. Uiteindelijk zal, als er geen totale oorlog tussen het collectieve westen en Rusland/China komt er in de USA wel een burgeroorlog uitbreken. Mensen kunnen echt niet meer met elkaar door één deur en de politieke wil om echte eenheid in verscheidenheid is afwezig. Frankrijk is zojuist ontploft. Who is next?

 3. “Nadat hij twee vrouwen in de ring knock-out had geslagen en een van hun de schedel had gebroken, pochte Fox over hoeveel Fox ervan “genoot” en noemde het “zalig”. Fox werd later “de dapperste atleet ooit” genoemd en kreeg de Pioneer Triumph Award van Out Sports.”

  Hij doet zijn naam eer aan: Fallon rijmt met felon (zware misdadiger).

  Het begint er wel steeds meer op te lijken dat moordlustigen beschermd zullen zijn door transgender te worden. Kennelijk is de drift om vrouwen geweld aan te doen zo sterk dat ze bereid zijn om van man vrouw te worden. Normaal gaat een gewelddadige man naar de gevangenis of wordt ter dood veroordeeld. Maar nu kunnen ze naar hartelust geweld plegen op vrouwen. En er nog voor beloond worden ook. Straks wordt het ‘per ongeluk vermoord’. Plus extra trophee.

  Degenen die dit transgenderisme op de maatschappij forceren, weten dit.

  • misdadig onbegrip..de straf zal vroeg of laat volgen, het hele Pride-circus is per definitie een strafbare onzedelijke gedrag, en dat zal nog wel in de Wet staan.. bovendien is dit hele gebeuren aan het doodbloeden..net zoals de (dodelijke) Spuit..ps ik hoor ook dat er al een aantal mensen gestorven zijn aan een Bloedtransfusie..!!!!!!

 4. Er is weinig tij te keren bij mij, ik ben er altijd op tegen geweest en ga met alle consequenties van dien ook niets veranderen. Dat de sukkels zich graag alles op laten dringen door minderheden, politici en nepwetenschappers moeten zij weten. Die maken vanzelf de keuze voor vrijwillige euthanasie omdat ze de “wetenschap” volgen.

  Het probleem lost zichzelf wel op, die trannies gaan voor de prikjes en voelen zich verheven..

 5. Ik heb het woord ‘gender’ uit mijn woordenschat gebanned. Er bestaan voor mij alleen maar mannen en vrouwen, en dorpsgekken.
  En een echte regenboog bestaat uit zeven kleuren, niet uit zes, zoals die van de alfabet aanhangers. Ik doe niet mee aan de ziekte die woke en alfabet heet. F*ck ‘em!

 6. Vandaag op de terugweg van het werk een regenboog gezien. Ik maakte net op tijd een foto om een majestueuze zwerm merels vast te leggen.

  Het deed me stoppen om de betekenis van de regenboog vanuit een esoterisch standpunt te bekijken.

  De boog van een regenboog is 42 graden.

  42 is een getal waar veel mensen bekend mee zijn, omdat het in de popcultuur meerdere keren wordt herhaald omdat het een ongelooflijke betekenis heeft.

  In Hitchhikers Guide to the Galaxy is het antwoord op het leven, het universum en alles 42.

  Vanuit een kabbalistisch standpunt is 42 het getal waarin het Tetragrammaton (Vierletterwoord van god, YHVH) het universum creëert. Dit is gebaseerd op een gelijkaardige 42-letterige naam van god uit de Thora.

  De tweeënveertig letter Naam is de kracht achter de mitswa voor een man om te trouwen en kinderen te krijgen, omdat kinderen worden geschapen door huwelijksverbintenis.

  Vandaar dat we termen krijgen als Bar-Mitzva, waar een jonge Joodse jongen verandert in een man die kinderen kan krijgen.

  Dit is vergelijkbaar met de Mexicanen quinceida. Meisjes krijgen hun quinceida als ze 14 worden. Dit symboliseert dat ze een vrouw zijn geworden die kinderen kan krijgen.

  In het Hebreeuws wordt de naam van 42 letters geschreven in 3 sets van 14. Dus nogmaals, we zien deze associatie tussen de nummers 14, 3 en 42.

  We halen deze 42 letters uit de eerste 42 letters van het oude testament – vandaar de associatie met schepping.

  Laten we dit echter terugbinden aan de regenboog.

  Een regenboog wordt gezien als een symbool van vrede. Over de hele wereld zien we het teken van een regenboog als een indicatie van licht uit de duisternis.

  Een modern voorbeeld is de Gay Pride-vlag. LHBT’s hoeven hun identiteit niet langer te verbergen.

  Een meer historisch voorbeeld is de zondvloed uit de Bijbel. Na de grote overstroming en alle vernietiging wordt er gezegd dat god een regenboog schiep, als een belofte dat hij de aarde nooit meer zou overspoelen.

  De oude Egyptenaren geloofden dat er 42 demonen aanwezig waren bij het oordeel van de ziel.

  42 is ook een perfecte score in de Internationale Wiskunde Olympiade.

  Maar in de moderne wiskunde is de belangrijkste betekenis het plezier dat het biedt door op vreemde plaatsen op te duiken. Mijn favoriete voorbeeld is de reeks 42424242 die 242.422 plaatsen na de komma in het getal pi voorkomt, en natuurlijk ook als de boog van een regenboog.

  Terug naar de liftersgids voor de melkweg:

  Ik geef les in basis-HTML aan leerlingen van groep 4 en 5, en ik zou niet aan het volgende concept hebben gedacht als ik niet terugreed van mijn werk.

  Bij het programmeren wordt een asterisk vaak gebruikt als een soort “wat je maar wilt” symbool, ik heb gehoord dat het een wildcard wordt genoemd.

  ASCII-taal, de oorspronkelijke manier waarop computers werken, de meest elementaire computersoftware, daarin is 42 de aanduiding voor asterisk. De GIANT COMPUTER werd gevraagd wat de ware betekenis was. Het antwoordde zoals een computer zou doen. dat wil zeggen: wat je maar wilt.

  Ten slotte heeft de zin ” het is het antwoord op het leven, het universum en alles. ” tweeënveertig letters.

  Laat me niet beginnen over de merels. 😉

  Houd er rekening mee dat ik geen Jood ben, dus ik heb misschien wat van de bijbelse dingen die ik noemde afgeslacht.

  Bovendien zou het dwaas zijn om alles wat ik hier heb genoteerd als absoluut feit te beschouwen. Dit was gewoon verwarde speculatie. Door dit te lezen sprong je in mijn gedachtentrein door punten met elkaar te verbinden en een geweldige synthese te creëren tussen wat waarschijnlijk niet-gerelateerde concepten zijn. Voel je vrij om wat van je eigen informatie in de commentaren over het concept van de regenboog te gooien. Ik ben benieuwd wat anderen te zeggen hebben.

 7. Heel goed. Houd je taal zuiver en je definities correct.

  Maar, eh. De regenboog heeft òf 3 kleuren, òf oneindig veel. Onze ogen hebben 3 kleuren receptoren die reageren op rood, groen en blauw. De kleuren geel, oranje en cyaan zitten er tussenin. Magenta is mooi maar het is niet 1 golflengte. Ons oog is het meest gevoelig voor geel dus daar zien we meer onderscheid.

  En dan is er nog zo veel dat we niet kunnen zien met onze ogen. En dan zijn er ook nog mensen die in hun hersenen verschillende waarnemingen kunnen kruisen. Een vriend van mij is geniaal in wiskunde en hij ziet nummers als kleuren. In een nummerspelletje met zijn dochtertje werd ik even heel snel ingemaakt. Kansloos. Terwijl ik toch een 9 had voor hogere wiskunde.

  Als ik ooit mijn hemelse upgrade krijg… Dat gaat een heel nieuw leven worden.

  Maar als jij 7 kleuren wilt… Ik heb ver uitzicht op 40m hoog en ik zie regelmatig regenbogen boven ons centrum. En dubbele en zelfs driedubbele. Met donker er omheen. Spectaculair.

  De meest bijzondere was wel toen we bij Noachs ark geweest waren en op de terugweg richting oost was de lucht loodgrijs met regen en achter ons stond een felle zon. Het teken was nog nooit zo duidelijk tot me doorgedrongen.

 8. Laten we in dit kader zien wat de regenboogvlag in werkelijkheid betekent, om zich te kunnen realiseren, wat voor smerigheid het publiek wordt opgedrongen :
  Rood = sodomie
  Oranje = tegen natuurlijk verlangen
  Geel = vroege sexualisering van kinderen
  Groen = weigering van de Schepping
  Blauw = verminking van het eigen lichaam
  Paars = vernietiging van het traditionele gezin

  De stormachtige wolken van angst verzamelen zich en bedreigen iedereen die de zwarte spiegels aanbidt.

  45-47 is 9-11 (vermoedelijke geboortedatum van Jezus)
  4-4-2023 met de dubbele daletdatum in het Skull and Bones jaar!

  Het getal 4 of dalet is de deuropening of het portaal waar men overgaat van de ene staat naar de andere, maar in het jodendom vertegenwoordigt het getal ook God, de Hebreeuwse letter lijkt ook op een getal 7, dus de 4-4 vertegenwoordigt ook 77 of 14.
  7 is een belangrijk getal, het vertegenwoordigt de 7 dagen van de week, 7 kleuren van de regenboog, 7 originele planeten, 7 chakra’s in het lichaam, 7 continenten, 7 noten in de toonladder, in het Hebreeuws heeft 7 hetzelfde aantal medeklinkers als volledigheid is het van belangrijke symbolische betekenis voor de maçonnieke orde, het vertegenwoordigt het Pythageriaanse getal van perfectie, 3 poten op een kruk, 4 voor een stoel, driehoek in het vierkant.
  Het Hebreeuwse woord voor geluk, Mazal, is 77 in gematria, maar dubbel 7 heeft andere betekenissen, 7 jaren van overvloed gevolgd door 7 jaren van hongersnood.
  Als 14 is het dubbel 7, wat betekent dat het een dubbele maat is voor spirituele perfectie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in