© Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Bruce Willis is 67 en kreeg afasie na gevaccineerd te zijn. Zou het gewoon toeval zijn? Misschien, maar hoe hebben de artsen van Willis kunnen uitsluiten dat het vaccin een oorzakelijk verband heeft? Dat wordt ons niet verteld. Waarom niet? Waarom leggen zij ons niet uit waarom dit niet door het vaccin veroorzaakt kon zijn?

De medische autoriteiten zeggen ons altijd dat zij de aarzeling om te vaccineren willen verminderen, dus waarom vertellen zij ons niet hoe de artsen het vaccin als oorzakelijk hebben uitgesloten in het geval van Willis?, schrijft Steve Kirsch.

Ik wil er zeker van zijn dat iedereen weet dat afasie één van de duizenden symptomen is waarvan de meldingsgraad verhoogd is nadat de COVID-vaccins uitgerold zijn. Het is #1574 op die gesorteerde lijst van symptomen die door het COVID-vaccin verhoogd zijn, die wij in november 2021 berekend hebben.

Maar ik herinner me ook heel duidelijk, heel vroeg nadat de vaccins uitgerold waren, een verhaal van Dr. Byram Bridle over een tienermeisje, volkomen gezond voordat ze het vaccin kreeg, dat niet kon praten kort nadat ze gevaccineerd was.

Wij weten nu natuurlijk dat dit geen toeval was.

De aantallen meldingen aan het VAERS-systeem bevestigen dit.

Hier is een “basislijn” jaar 2019 voor alle vaccins bij elkaar:

Hier ziet u wat de aantallen zijn voor alleen het COVID-vaccin:

 

Bruce Willis is 67 en kreeg afasie nadat hij gevaccineerd was. Zou het gewoon toeval kunnen zijn? Misschien, maar hoe hebben de artsen van Willis kunnen uitsluiten dat het vaccin een oorzakelijk verband heeft?

  Canada begint burgers met 'long COVID' te euthanaseren

Dat wordt ons niet verteld. Waarom niet?

340 tegen 12 voor zijn leeftijdsgroep… een factor 28 hoger meldingspercentage voor de COVID-vaccins.

Gewoon pech gehad? Ik denk het niet.

Waarom leggen ze ons niet uit waarom dit niet door het vaccin veroorzaakt kon zijn?

De medische autoriteiten zeggen ons altijd dat zij de aarzeling om te vaccineren willen verminderen, dus waarom vertellen zij ons niet hoe de artsen het vaccin als oorzakelijk hebben uitgesloten in het geval van Willis?

Uit de feitelijke verslagen van de gevallen blijkt dat mensen normaal zijn voordat ze gevaccineerd worden en kort daarna niet meer kunnen praten.

Als dit geen oorzakelijk verband is, hoe verklaart u dan al die verbazingwekkende toevalligheden? En waarom zijn de meldingen zo veel hoger na de COVID vaccins dan na alle andere vaccins?

Nog verontrustender zijn de eigenlijke verslagen van de gevallen.

Hier zijn alleen de eerste drie die in het zoekverslag naar voren kwamen:

VAERS ID: 906282 (history) Kreeg het vaccin om 19:12 uur op 12/20/20. Om ongeveer 19.15 uur begon zij haar keel te schrapen en kon toen niet meer spreken, gevolgd door hoorbare piepen en korte, oppervlakkige ademhalingen. Om 19:23 werd Epinefrine toegediend. Om 19:28 was zij weer in staat te spreken en werd naar de eerste hulp vervoerd. De patiënte meldt dat na aankomst op de eerste hulp, de symptomen terugkwamen. Zij kreeg PO Benadryl, gevolgd door IV Benadryl, en daarna een 2de dosis Epinefrine. Zij werd opgenomen op de Intensive Care voor observatie.

VAERS ID: 907710 (history) Ongeveer 30 minuten na de injectie voelde ik een hersenmist en had ik moeite om woorden te vinden. Het was alsof ik me meer dan gewoonlijk moesten concentreren om routinedingen te doen; dit is een spontaan verslag van een contacteerbare consument (de patiënt zelf). Een 44-jarige man kreeg BNT162B2 (PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE, batchnummer Ej1685), intramusculair op de linkerarm, als eerste enkelvoudige dosis op 20Dec2020 (om 06:30) voor COVID-19-immunisatie. De patiënt had geen relevante medische voorgeschiedenis. Er werden geen relevante gelijktijdige medicijnen verstrekt. Ongeveer 30 minuten na de injectie voelde zij hersenmist en had moeite om woorden te vinden. Een andere verpleegster die op hetzelfde ogenblik gevaccineerd werd, voelde hetzelfde. Het was alsof we ons meer dan gewoonlijk moesten concentreren om routinedingen te doen. De patiënt werd niet behandeld voor de gebeurtenissen. De patiënt deed geen COVID test vóór de vaccinatie, maar na de vaccinatie Nasal Swab, Rapid PCR, was Negatief. Hij was herstellende van de gebeurtenissen; opmerkingen van de afzender: Gekoppeld(e) verslag(en) : US-PFIZER INC-2020504556 zelfde geneesmiddel, zelfde voorval en andere patiënt

  Gezichtsluierrapport

VAERS ID: 911587 (history): 5 tot 10 minuten na ontvangst van vaccin begon hij zich “dronken” te voelen, angstig, paranoïde. Spieren werden licht gespannen en tanden op elkaar geklemd. De lichamelijke aspecten duurden maar kort (10-15 minuten), de angst, paranoia en het “dronken” gevoel duurden nog ongeveer een uur. Een uur na het innemen van het vaccin begon ik misselijkheid en braken te ervaren met extreme spierpijn die algemeen was en vermoeidheid. Na een dutje te hebben gedaan, verdwenen de misselijkheid en het braken. Werd rillend wakker met koud zweet en bibberen. Begon vergeetachtigheid te ervaren en had problemen met correct denken. Problemen met woorden vinden, met converseren en met het overbrengen van informatie aan andere mensen. Kort na het wakker worden begon ik hevige rugpijn te krijgen in de linker onder- tot middenrug. De pijn was pijnscheuten en het leek niet uit te maken in welke houding ik stond. De rugpijn is verdwenen. Op dag 2 nog steeds zware vermoeidheid, extreme spierpijn, vergeetachtigheid en niet goed denken. Ik heb moeite woorden te vinden om te gebruiken en te communiceren. Het denkproces lijkt traag. Af en toe koud zweet en rillingen. Dag 3 nog steeds gevoel van vergeetachtigheid, geen woorden kunnen vinden en niet goed kunnen communiceren, traag denken, af en toe koud zweet en rillingen, af en toe vlagen van angst (duurt maar 2-3 minuten per keer), korte vlagen van kortademigheid bij inspanning die snel verdwenen zijn. Enige spierpijnen lijken minder te worden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Miljoenen mensen die volledig voor COVID gevaccineerd zijn, lijden nu aan ondraaglijke ziektenVolg Frontnieuws op Telegram

  Uitvinder van mRNA-vaccins Robert Malone: Massavaccinatie brengt juist degenen in gevaar die tot de risicogroep behoren
Vorig artikelVoor het geval u het nog niet wist… U moet om de 30 dagen een booster krijgen om “beschermd” te blijven
Volgend artikel40% van de Belgische levensmiddelenproducenten stoppen of verminderen hun activiteiten wegens tekorten en stijgende kosten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het zal allemaal nog wel veel erger worden en mij interesseert het geen jota. Hoef het ook niet meer te lezen. Hadden ze maar niet zo een dikke nek moeten hebben en zich laten vaccineren. Mensen die zich laten enten zijn allemaal blaaskaken. Ik ben zooooo belangrijk , ik mag niet dood hoor, laar maar gaauw een gifprik halen zodat mijn ego weer getroost is van de dood.🤢warme emphatische mensen laten zich niet inenten , die stellen slimme vragen. Komt one phatisch over, maarna 2 jaar heb ik het helemaal gehad met gevaxte. Eigen schuld dikke bult. Zij kiezen de laffe weg…..wij de moeilijke.

  • (maar na 2 jaar heb ik het helemaal gehad met gevaxte. Eigen schuld dikke bult. Zij kiezen de laffe weg…..wij de moeilijke.)

   Inderdaad Slap volk…

  • Jij bent dus in ieder geval totaal niet empatisch. Als je er niets over hoeft te lezen waarom dan zo’n geestvervuilend comment.

 2. Om hun ego een goed gevoel te geven hebben ze die prikken genomen. En maar opscheppen met hun QR codetje.
  Ze moesten persé gescand worden.
  Kijk eens wij kunnen wel lekker sporten. Ja denk ik dan, geniet er maar van, straks ben je te ziek.

  • Helemaal met je eens, de schrijnende gevallen daargelaten…
   Maar met de zogenaamde QR fans die geen enkele compassie hebben voor de medemens die zich niet aan de door hen geaccepteerde, naar believen van de overheid veranderende spelregeltjes wensen te houden, heb ik geen enkel medelijden…

  • Eens, maar ik blijf het moeilijk vinden, in de beginnen probeerde iedereen je over te halen je te laten vaccineren, waarop ik zij ,die vaccins zijn experimenteel, ik vertrouw op mijn immuunsysteem.

 3. “Afasie is een taalstoornis die veroorzaakt wordt door beschadiging van een specifiek deel van de hersenen”……………………….DOOR EEN BLOEDPROP (van de g i f p r i k ).

 4. Bruce Willis is een freemason. Die weten hoe duivels andere duivels zijn. Hij heeft dat vaccin dus niet genomen. Gewoon toeval.

  • In de USA is iedere zakenman een Free Mason, dus dat zegt helemaal niets. Kennelijk niet hoog genoeg dan om geen vacx te nemen of een placebo te krijgen. Maar in de muziek is iedereen die het naar de top maakt verplicht een heks en heeft zijn ziel aan de duivel verkocht.
   Meerdere acteurs stoppen. Zou er een andere reden kunnen zijn waarom ze stoppen, incl. Will Smith. Misschien gaan ze vast ondergronds wonen om beschermd te zijn tegen de Fall Out. Of enkele reis Mars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in