Een arts die zichzelf “A Midwestern Doctor” noemt, heeft een waarschuwing doen uitgaan dat de bijwerkingen van het coronavirus (COVID-19) “vaccin” veel prominenter zijn dan veel mensen zich realiseren.

Potentieel lijden miljoenen “volledig gevaccineerde” mensen nu aan een hele reeks door het vaccin veroorzaakte ziekten die al dan niet te genezen zijn. En de ongelukkige realiteit voor hen is dat zij waarschijnlijk nooit de antwoorden of oplossingen zullen vinden die zij nodig hebben, bericht Ethan Huff.

“Ik heb geprobeerd zeer neutrale taal te gebruiken om deze gebeurtenissen te beschrijven, maar dit is voor mij een zeer moeilijk proces geweest om gade te slaan,” schreef de arts, verwijzend naar de vele verhalen die binnenstromen van mensen met een prik-ziekte.

“Veel van de mensen die ik ken en die ik door het proces heb begeleid, hebben toegang tot mogelijkheden om deze verwondingen te verzachten, iets wat de meeste mensen niet hebben. Ik heb verschillende steungroepen doorgelezen, en over het algemeen vond ik dat hun ervaringen meestal erger zijn dan wat ik hier beschrijf, omdat zij niet het voorrecht hebben toegang te hebben tot manieren om de schade te beperken.”

Aanvankelijk dacht men dat de ernstigere bijwerkingen minimaal zouden zijn. Slechts een klein deel van de mensen, zo werd ons verteld, zou zelfs maar merken dat zij de injecties hadden genomen, omdat hun gezondheid gewoon in orde zou zijn. Dit blijkt onjuist te zijn.

“Toen het vaccin eenmaal was vrijgegeven voor het grote publiek, begon ik patiënten te zien verschijnen voor verschillende acute auto-immuunziekten en neurologische aandoeningen (die ik als “matig” zou classificeren) onmiddellijk na de vaccinatie, in een veel hoger tempo dan ik had verwacht,” schreef de arts.

  Familie van lerares die stierf na vaccinatie met AstraZeneca spant rechtszaak aan

“Telkens vertelden ze me dat de andere dokters die ze bezochten ofwel volhielden dat de reactie geen verband hield met de vaccinatie, ofwel dat het feit dat ze de reactie hadden een heel goed teken was, want als ze uiteindelijk COVID hadden gekregen, zou de bijwerking veel en veel erger zijn geweest. Kort daarna begonnen vrienden contact met mij op te nemen om te vragen of het vaccin een fatale hartaanval of beroerte kon veroorzaken, iets waarvan ik niet verwacht had dat het zou gebeuren.”

De COVID-injecties veroorzaken “zeer vreemde effecten” waarvoor de artsen “het mechanisme niet kunnen verklaren”

Terwijl het officiële narratief rond de “veilige en effectieve” injecties steeds verder afbrokkelde, begon de dokter gegevens te verzamelen om te vergelijken wat er in het echte leven gebeurt met wat de door de bedrijven gecontroleerde media en de regering beweren dat het geval is.

“Mijn voornaamste reden voor dit alles is dat iedereen graag zegt ‘ernstige reacties op vaccins zijn 1/1.000.000’,” voegt de arts eraan toe. “Mijn logica was dat er absoluut geen manier is waarop ik 1.000.000 mensen ken door één graad van scheiding.”

“Mijn gok is dat ik 50.000-100.000 mensen ken door één graad van scheiding, dus op zijn hoogst zal ik van 10 procent van de gevallen (waarschijnlijk minder) binnen deze steekproef horen, dus als ik minstens 10 gevallen van ernstige verwondingen binnen deze steekproef heb, is dat een grote rode vlag.”

Onder de levensgevaarlijke bijwerkingen die de arts heeft waargenomen zijn:

• Beroertes, waarschijnlijk beroertes en bloedstolsels
• Bloedingen
• Hartaandoeningen
• Plotselinge dood (onbekende oorzaak)
• Anafylaxie en allergieën
• Andere neurologische aandoeningen
• Psychiatrische aandoeningen
• Auto-immuunziekten en chronische vermoeidheid
• Immuunsuppressie en kanker
• Menstruele onregelmatigheden en miskramen
• Geboorteafwijkingen

  "Plotselinge en onverwachte" dood van "gevaccineerde" dierentuindieren

Er zijn ook andere “zeer vreemde effecten,” merkt de arts verder op, waarvoor “ik het mechanisme niet kan verklaren.” Dit is misschien te wijten aan het feit dat de messenger RNA (mRNA) technologie nog nooit eerder bij mensen is gebruikt, en dat de schade die het veroorzaakt dus nieuw is voor de mensen in de medische wereld.

Lees zeker het volledige verslag met verhalen op AMidWesternDoctor.substack.com.

De website CovidVaccineVictims.com heeft ook een overvloed aan verhalen over prik-verwondingen en sterfgevallen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisèreVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe echte bedreiging voor de mensheid zijn de gehoorzame schapen, niet hun vrijwillig aanvaarde meesters
Volgend artikel30 Procent van de “Oekraïense vluchtelingen” zijn in feite afkomstig uit andere landen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Als gevaccineerden ziek worden (en sterven) zal men wellicht zeggen dat dit niet komt door de vaccins maar doordat de Russen dodelijke pathogenen uit de Amerikaanse bio labs in Oekraïne hebben laten ontsnappen…

  • Zo is dat. Zijn we daar ook weer van af en kunnen de schapen verder grazen. Om de vax in mensen te blijven krijgen, daar komen dan weer andere goeie methodes voor, bijv de EU QR code, Digitale Identiteit, waar NL voor gaat tekenen op 22 Mei. Dus wie geeft er nog een flikker om… Jij wel?

    • Jij krijgt als eerste een chip geïmplanteerd.

     Of als je nog meer haast hebt, een enkelband.

     (ik verd…zo’n verderfelijk volgapparaat ook, maar de oplossing is er helaas al voor ze…)

     • Alle GGD medewerkers en alle ambtenaren van gemeentehuizen hebben zo’n ding gratis gekregen.
      Een oude smartphone van een kennis heb ik geprobeerd, nadat ik zag dat alles wat op mijn laptop staat, naar die smartphone werd gekopieerd, heb ik meteen de simkaart eruit getrokken.
      Daar doe ik niet aan mee. Mijn privacy is me lief.
      Een Nokia voldoet aan mijn eisen.

    • Tante Ursula (van de Leyen) is al hard bezig de EU chip industrie aan te wakkeren. Stond ergens te lezen – heb er geen link meer van als bewijs.

 2. Enige onduidelijkheid die ik ervaar. Stel dat ze die verplichte vaccinatie via EU verband erdoor drukken.
  Wat dan? Kunnen die klojo’s met de ME langskomen om te dwingen? Grondrechten hebben ze ook maling aan. Ik weiger wel maar tegen 10 van die gewapende klojo’s is niks te beginnen.

  • Je zult onder ogen moeten zien dat beëindiging van je eigen leven uiteindelijk het laatste is dat je zelf met je lijf kunt doen.

   Dus tot die tijd, als wetten niet meer bestaan voor hen dan ook niet voor ons….

   • Dat heeft Karmische consequenties. En nog een keer deze shit lijkt mij ook niet optimaal. Mijn vraag is klopt Mind over Matter. Kunnen wij sterker zijn dat alles wat ze naar ons toegooien, totdat de boel shifts. Als Yang te extreem wordt, shifts het vanzelf naar Yin. ik werk hard aan dagelijks herstel van mijn eigen basisfrequentie. Dat doet wel wat. Maar de vraag is of de psychotronische/neurowapen aanvallen ook niet sterker worden. Aan de andere kant de uitdaging onze eigen disharmonische patronen te transformeren.

 3. “Dit is misschien te wijten aan het feit dat de messenger RNA (mRNA) technologie nog nooit eerder bij mensen is gebruikt, en dat de schade die het veroorzaakt dus nieuw is voor de mensen in de medische wereld.”

  Ook ophangen deze witjasnazi!!!

  Nieuw in de medische wereld?
  Dergelijke gruweltechnieken hebben niets en dan ook werkelijk niets in de medische kwakzalverij te zoeken!

 4. Kijk, dmv computer programs voorspelt MIT het einde van de samenleving. (Dus niet het “einde van de wereld”) maar van de wereld zoals we die kennen. Het zal dus een grote teringzooi zijn, chaos, met al die mislukte troep, en al die totaal zielige mensen die keer op keer met gif zijn ingespoten, om ze maar tot Cyborg te maken. Dat is jouw wereld, en die van je kinderen. Doe je nog mee…??

  https://www.openculture.com/2022/03/m-i-t-computer-program-predicts-in-1973-that-civilization-will-end-by-2040.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in