Het lijkt erop dat steeds meer mensen hun stem verheffen tegen vaccinatie en nog veel meer tegen de vaccinatie van jongeren onder de 18 jaar. En deze keer is het niet zomaar iemand die zijn stem heeft verheven, het is de uitvinder van mRNA-vaccins zelf, Dr. Robert Malone, die zich heeft uitgesproken tegen vaccinatie en vooral tegen de vaccinatie van jongeren onder de 18 jaar.

In een interview afgelopen woensdagavond in de Tucker Carlson show op Fox, heeft Malone het glashelder gemaakt, vooral nadat YouTube een video had gecensureerd waarin hij sprak over de risico’s van vaccins voor jonge mensen en adolescenten omdat hij zei dat “de overheid niet transparant is over de risico’s”.

Over vaccinatie in die leeftijdsgroep was Malone nog duidelijker toen hij zei dat hij niet geloofde dat “de voordelen opwegen tegen de risico’s in die leeftijdsgroep” en betreurde: “maar helaas wordt de risico-batenanalyse niet gedaan. Mijn zorg is dat ik weet dat er risico’s zijn, maar we hebben geen toegang tot de gegevens”, zei Malone. “Dus ik ben van mening dat mensen het recht hebben om te beslissen of ze vaccins al dan niet accepteren, vooral omdat het experimentele vaccins gaat”.

Zijn klacht was vooral ernstig toen hij waarschuwde dat de Amerikaanse regering COVID-vaccins aanbeveelt voor iedereen boven de 12 jaar zonder dat daar onderzoek naar is gedaan.

Nu we de mening van de uitvinder van de vaccins zelf over dit onderwerp weten, kunnen we duidelijk zeggen dat we alle regeringen van de wereld die gek zijn op het COVID-19 vaccineren van kinderen, alle artsen die aan deze wreedheid meewerken en alle media die hen toejuichen, voor de rechter moeten dagen om levenslang te boeten voor alles wat ze doen. Er zijn al veel kinderen die lijden onder hun genocidale waanzin en anderen zijn zelfs dood. Dit is schandalig!

  Ellen Berends: Michigan vrouw die postte over haar neef die stierf na Johnson & Johnson injectie in april, dood vijf maanden na Pfizer mRNA injecties


De gepubliceerde video van het interview op dailymail.co.uk is inmiddels, zoals we van communistische regimes herkennen, door YouTube gecensureerd. Met luttel speurwerk vond ik dezelfde bovenstaande versie op foxnews.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitvinder van mRNA-vaccin geïnterviewd over gevaren van COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmazon tv-serie draait om complot met een neppandemie en wereldwijd vaccinprogramma om de wereldbevolking te steriliseren
Volgend artikelBritse minister zegt dat quarantaineregels niet gelden voor “belangrijke mensen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De analyse over de baten hebben ze echt niet over geslagen.
  Ze zijn er allemaal schatrijk van geworden.
  De risico s zaten ze verder niet zo mee.

  • Deze uitvinder Robert Malone heeft het RNA-platform uitgevonden, wat een fantastische uitvinding is en ons normaal veel voordelen inzake bestrijden allerhande ziektes kan geven. Verder durft hij zich tenminste uitspreken over de gevaren van zijn technologie. Wie heeft er de moeite gedaan om 3 uur naar een gesprek gekeken tussen deze Robert Malone, Brett Weinstein (immunoloog) en Steve Kirch? Ik wel hoor!! Idem met het CRISPR-platform welk in staat is om genen aan-of uit te zetten wat bvb een spina-bifida (open ruggetje) kan voorkomen? Iemand??? . En net zoals trouwens Kary Mullis die de PCR-test heeft ontdekt (nu ook ontdekt door Frantnieuws, door mij al jaren), Fauci ontmaskerde tijdens de HIV-periode en toevallig? in augustus 2019 stierf aan een longontstekening…net op tijd dus om Fauci de vrije hand te geven inzake deze zwendel! Hoe toevallig toch allemaal, iedereen kon weten wie en wat Fauci was, niemand wou het weten, zo simpel gaat het er aan toe in deze nihilistische wereld. Het zijn de medici, van de zogenaamde experts (veterinairs), het WHO, het CDC en hier Sciensano tot onze huisdokters toe die ons elke dag beliegen ( het in hun broek doen als iemand Ivermectine vraagt en dus weigeren voor te schrijven, tot de apothekers die te laf zijn geworden om een doosje OTC te leveren) en het volk is een kudde verstandeloze geschapen geworden. Een steekpartij ligt niet aan de uitvinder van het mes, wel aan diegenen die dit mes misbruiken.

   • @ Eugeen Gysels

    ‘Wie heeft er de moeite gedaan om 3 uur naar een gesprek gekeken tussen deze Robert Malone, Brett Weinstein (immunoloog) en Steve Kirch?’

    Nou, ik dus even niet. Waarom niet? Omdat ik tijdens mijn observatie in de eerste minuten het gevoel kreeg naar een zwendel te kijken. De mannen stonden me simpelweg niet aan. Gewoon een ‘ordinair’ onderbuikgevoel. Fysieke taal is ook taal. Héél misschien dat ik later nog eens een poging onderneem, maar daar ben ik niet zeker van. De woordvoerder van het stel geeft al direct aan een evolutie-theoreticus te zijn en Dr. Robert Malone spreekt over ‘het virus’ alsof het daadwerkelijk bestaat. Tevens laat hij ons weten in het interview op FOX NEWS dat hij niet tégen de ‘vaccinatie’ welke geen vaccinatie is te zijn. Neen, voel geen enkele trigger meer eigenlijk om er drie uren voor te gaan zitten.

    • Tja dat is uw goed recht maar ik wens zoveel mogelijk kanten van een verhaal te kennen. Uit uw reactie haal ik het feit uit dat volgens u virussen niet bestaan en daar zijn wij het oneens denk ik, maar dat is niet erg. Er is niets zo vervelend als met mensen te praten die telkens hetzelfde verhaal vertellen. Maar ik vond het een verhelderend gesprek, net zoals het interview met Sucharit Bakhdi , Knut Wittkovski en John Ioannidis die iemand is waar zelfs het WHO niet tegenin durft te gaan. Het WHO erkent trouwens de cijfers van John Ioannidis nl -70 jaar 0.05% IFR en + 70 0.23% IFR. Daarom blijft het raar dat regeringen en virologen-veterinairs die cijfers niet willen kennen! En die cijfers bewijzen dat het genetische-manipulatie vaccin méér slachtoffers zal maken dan covid, dat in se een mild virus is, vgl met de seizoensgriep.

 2. En het Vlaams Belang gedraagt zich inzake covid ook héél onderdanig aan het officieel narratief, Zoom vergaderingen, maskers en maar 2 mensen in het parlement enz.. en dat voor een virus met een mortaliteitsratio van 0.05% tot 0.23%, ter vgl heeft kanker jaarlijks + 18.1 miljoen gevallen met een IFR van 50%. Maar met een poppemieke in het parlement want komen zeveren is hun uiterste daad van ‘verzet’ terwijl wat op ons afkomt zo immens waanzinnig is dat het ons allemaal in een hel zal laten wakker worden! De elitaire sociopaten zijn nog niet klaar, het begint allemaal pas en tevreden kijken ze lachend toe hoe het volk massaal om het ‘spuitje’ vraagt! Zonder enige vorm van protest geven de ouders het signaal aan de ergste pedoclubs, die hedonistische liefhebbers van pedofilie, snuff-movies enz… dat ze zich onderwerpen aan psychopatische gekken a la Klaus Schwab, Bill Gates, Donald Trump en Jeff Bezos etc. door ze hun kinderen een spuitje te laten geven door de moderne nazi’s van Astra Zenica en co (Israel mogen inenten terwijl AZ heeft meegedaan aan de holocaust, begrijpe wie kan?) . Ach ik word er ziek van!

  • Is het Vlaams belang er ook voor om iedereen te blijven inspuiten met gif?
   Daar hebben jullie dan ook niks aan, als dat zo is.
   Meelopers zijn het, allemaal als het er op aan komt.

 3. Dat is zo Bert, NV-A en Vlaams Belang volgen héél, héél braaf het officieel narratief, luisteren stilletjes wat het WHO zegt en handelen er ook naar. Er zijn dokters, specialisten enz.. lid van het N-VA en het VB maar allemaal volgens ze Schwab, Gates, massamoordenaar Tedros en hun dodelijke cohorte! Géén woord van kritiek, bij mij kwamen onze? fiere Vlaams Nationalisten aan de deur, dus in de buitenlucht… met een mondmasker op hunne smikkel..wat een troep onnozelaars. Iedere VBer die ik ken heeft zich laten inenten, over gans België zijn nog géén 2% van de mensen van zin om de doodsinjectie te weigeren waaronder ikzelf, he dat uitdrukkelijk gedaan!…De wereld is gek geworden,alle politici zijn lafaards, zij denken enkel aan hun plaatsje van +/- 10.000€ mnd of meer!

 4. Bericht van VIRUSWAARHEID

  ‘Ivermectine distributie centrum

  Wij werken aan een ‘ivermectine distrubitiecentrum’ voor de herfst. Zodat iedereen zichzelf medicatie kan toedienen voor het geval dat nodig is. De experimentele injectie is hiermee sowieso niet meer nodig.’

  Via dezelfde bron:

  Optimalisatie van besluitvormingsprocessen in tijden van COVID-19: reflexiviteit gebruiken om fouten in de informatieverwerking tegen te gaan.

  https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyg.2021.650525/full

 5. Indien je nog géén covid hebt gehad is één pilletje Ivermectine wekelijks voldoende om je te beschermen. Verder neem ik alle dagen vit D, Zink en vit C. Ik heb indertijd-1960 – de Hongkong griep gehad en sindsdien géén griepvaccin meer nodig gehad, enkel nog een tetanus wegens verwonding. Dus ik ben géén anti-vaxxer maar ik ben wel van oordeel dat er een onafhankelijk onderzoek moet komen naar een eventueel verband tussen toename bevolking + toename vaccins bij kinderen + toename kankers + toename autisme.

 6. Vanaf het begin heb ik gezegd: er is geen pandemie, en geen risico.
  Bewijs: totaal aantal doden per millioen inwoners is de laatste 10 jaar niet veranderd.
  Het enige risico: vaccinatie.

  Net als periode 1935–1940 in DE stelt de eed van Hypocrietus niets voor;als het een paar cent oplevert, zijn dokters en verpleegsters seriemoordenaars–zonder bedenkingen.

  Als ze nou alleen maar de vluchtelingen zouden vaccineren……

 7. Het staat niet in de krant op de radio of tv maar de meeste mensen lezen frontnieuws dan ook niet omdat ze deze site een complotdenker noemen mensen die nu nog aan corona gaan sterven geven wel alle signalen af dat ze ingeent zijn met een gif dat dodelijk is helaas worden deze mensen niet geholpen met en medicijn tegen corona maar ze worden aan de beademing gelegd om te sterven

 8. MUST READ

  free today, After using ALS HERBAL FORMULA I purchased from Worldherbsclinic . Going back to my farm work again gives me so much joy. I recommend Worldherbsclinic ALS herbal formula for anyone out there with the same condition. Help yourself don’t neglect this post because of negativity.
  Thanks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in