Op beelden is te zien hoe de Canadese politie met geweld optreedt tegen demonstranten van Freedom Convoy in Ottawa, waarbij één agent een demonstrant lijkt te slaan met de achterkant van zijn geweer.

Backup:

Demonstranten werden ook vertrapt door agenten op paarden, die de politie ook gebruikte om op demonstranten in te rammen, bericht Newswars.com.

“En dan te bedenken dat dit allemaal begonnen is met vaccinmandaten van vrachtwagenchauffeurs, die wetenschappelijk gezien geen enkel nut hebben,” schreef een opmerkzame Twittergebruiker.

Op andere beelden is een vrouw te zien die probeert haar ogen schoon te maken na een traangasaanval te hebben ondergaan.

Op één video is te zien hoe agenten een demonstrant op de grond dwingen en hem schoppen als hij eenmaal op de grond ligt.

Omstanders proberen tussenbeide te komen, maar de agenten vormen een barricade rond de man om hun actie aan het zicht te onttrekken.

  Het heersende Corona Onzin Narratief ontkracht

Het is geen wonder dat de politie van Ottawa journalisten uit de buurt houdt door hen met gevangenisstraf te dreigen, dit wordt lelijk – en snel.

Dit is wat er gebeurt als een tiran met twee gezichten, zoals Trudeau, het voor het zeggen heeft. Het is Canada’s Tiananmenplein moment.

Welke andere schendingen van de mensenrechten zullen naarmate de nacht vordert op camera worden vastgelegd?

Bekijk hieronder een live feed:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadees vliegt terug naar Canada en weigert Covid-test bij binnenkomstVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet bevriezen van het geld van de truckers – het grote verraad van dictator Trudeau
Volgend artikelTrudeau’s vice-premier Chrystia Freeland laat bom vallen: Noodbevoegdheden zijn PERMANENT
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Het zal niet lang duren of de politie krijgt terug wat ze uit delen.
  De wapens zullen uit de kast worden gehaald, de strijd wordt harder.
  Wat allemaal niet had gehoeven.

 2. Geweld los je met geweld op. Zoete broodjes worden niet gebakken.
  Gaat overal ter wereld gebeuren! Ik begrijp die wouten ook niet ? hebben deze lieden geen Empathie ?

  • Wel,.. als je je salaris krijgt van de opdrachtgever ..
   Moet ik nog meer zeggen?
   Bovendien zijn de meeste ook niet echt wakker, dus robot gedrag kun je verwachten.
   Maar de meeste hebben hun gifspuit gehad, dus over 3 jaar zal het korps aardig uitgedunt zijn.

  • Empathie hebben ze niet. Maar ook niet de hersens om te denken dat deze vredelievende demonstranten lang zo vredelievend zullen blijven. De kruik gaat net zo lang te water totdat deze barst en dan zullen de agentjes en hun familie piepen.
   ik hoop nog steeds dat 90% van de agenten aan hun familie denkt en wat er gebeurd als de bevolking hun geweld zat is.

 3. Deze fascisten zitten ook hier bij jullie om de hoek,of als naaste buren.
  Misschien wel in de familie…
  Zolang ze extra(!) betaald worden om onschuldige vreedzame demonstranten verrot te slaan of erger….zullen deze geld-fascisten hun gang gaan.
  Iedereen die nu nog werkzaam is en blijft bij o.a. de politie houden dit fascistisch systeem in stand en zijn daardoor medeplichtig…

 4. In Duitsland eind maart een stemming in het parlement over Vaccinatieplicht. Nu is al bekend dat deze wet wordt aangenomen. Het gevolg zal zijn dat honderdduizenden Duitsers worden gearresteerd en geruisloos gedood gaan worden.
  Idem in Nederland. Kuipers zet zijn pionnen klaar.
  Wie had 2 jaar geleden kunnen bedenken dat de MENSHEID EN WEST-EUROPA ZO DIEP ZOU VALLEN.
  Het Vierde Rijk zal nog erger zijn dan het Derde.

 5. Is dat wat Klaus Schwab zijn Young Global Leaders heeft bijgebracht. Niet erg fraai voor een lid van het Peres Centrum voor Vrede. Afnemen al zijn onderscheidingen, deze nepprofessor. Dit kon nog in 1912 in Rusland (zie dr Zhjivago van Boris Pasternak) maar hedentendage ontoelaatbaar. Burgerlijk arresteren deze lui en berechten zoals het hoort.

  • Trouwens Schwab heeft als mentor Henry Kissinger die een agressieve politiek voorstaat. Laatste heeft Cambodja na vredesonderhandelingen met Vietnam buitensporig laten bombarderen met fosforbommen.

 6. Het punt is dat 90% volgzame burgers zijn, die de opdrachten klakkeloos uitvoeren. Van daar heb ik orders voor: van bevel is bevel. Als deze oproer politie alle vaccins inclusief booster hebben gehad, zijn ze remote control, dan is elk medeleven bij hen weg en vele denken ook nog dat zij voor het goede strijden. Dan kunnen ze wel meer voor betaald krijgen, maar er is een kanttekening. Want als het volk bruut neer geslagen wordt, produceren zij niets. Dan ontstaat aan alles een te kort. Dan kun je wel geld hebben, maar als alles pin duur wordt of dom weg niets te koop is. Dan sta jij nog met lege handen.

 7. DE FLIKKEN ZIJN DE HIELELIKKERS VAN DE WERELD -(uitzonderingen bestaan) EN MEDE DOOR HUN WOEKERD DE TIRANIE VERDER AAN – VREES DAT HET OOIT OP EEN BURGEROORLOG UITDRAAID! 🙁

 8. Alleen geweld kan een terugkeer naar normaal bewerkstelligen.
  Hoog tijd!

  En geef die gekken van WEF en NWO en Bilderberg een dubbele dosis van hun “vaccin”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in