Je bent geliefd en je staat er niet alleen voor. Het is een wonder dat ondanks deze dystopische omgeving, zoveel samenzweringstheoretici ervoor kiezen om anderen vrijwillig te helpen. Of het nu gaat om het bieden van onderdak aan mensen die dakloos dreigen te worden of om advies over hoe te pleiten voor rechtvaardigheid, het is inspirerend en maakt me aan het glimlachen. HOUD VOET BIJ STUK, schrijft Justin.

Herinner je dat je geliefd bent. Je doet ertoe. En je bent niet alleen. We hebben te maken met de samenzwering van alle samenzweringen, die zich in real time afspeelt.

Militairachtig gefinancierde propaganda, angstconditionering door de overheid, en alle verleidingen en stimulansen om je aan te sluiten bij Team Satan (Sick And Twisted Arrogant Nazis).

Maar weet je wat?

Ondanks de stimulansen om te conformeren, staan MILJOENEN op om te vechten tegen onderdrukking en tirannie.

Niemand zou moeten worstelen om zijn kind te voeden omdat hij geen vaccin wil. Het kan me niet schelen of het het veiligste vaccin ooit gemaakt is. Het kan me niet schelen of Jezus Christus het vaccin gemaakt heeft. Je hebt het absolute recht om te kiezen wat er in je lichaam gaat. En je zou aan niemand moeten hoeven uitleggen waarom je geen medische behandeling of experiment wil, van welke aard dan ook. Zelfs als ik met mijn hele hart geloofde dat het vaccin in jouw belang was.

Niets is ooit definitief. Zoals de Boeddhisten onderwijzen, is de wereld vergankelijk en in een constante staat van verandering. Zelfs als er een totalitair regime komt, kan het vallen, net als het regime dat het verving. Geef niet op. Verlies de hoop niet.

  Vraag naar "ongevaccineerd" sperma stijgt terwijl geboortecijfers blijven dalen

Het is niet gemakkelijk om positief te blijven. Maar vind een manier om het te doen. Blijf lichamelijk gezond en geestelijk scherp.

Het belangrijkste is dat je weet dat je alles kunt en zult overwinnen, wat je ook onder ogen krijgt. Laat jezelf zelfs geen seconde geloven dat er geen hoop is. Geloof nooit dat je zult falen om door te zetten.

Inspireer hoop en positiviteit bij anderen. Mensen verliezen hun menselijkheid. Als mensen hun vermogen om lief te hebben of zich in te leven verliezen, zullen ze eerder rituele moord, genocide en totalitarisme toejuichen.

Het maakt niet uit wat je vaardigheden zijn, je kunt een verschil maken. Naar iemand glimlachen kan een zelfmoordpoging voorkomen. Als glimlachen naar een vreemde een leven kan redden, stel je dan eens voor wat een compliment of een willekeurige daad van vriendelijkheid kan doen.

Liefde overwint alles. En net als haat, is het besmettelijk.

Elke dag dat ik op deze app ben, glimlach ik omdat ik tenminste een paar mensen zie die anderen willen helpen.

Nogmaals, je bent geliefd.

– Justin


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een bericht aan de ontwaaktenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIn Australië, DUBBEL gevaccineerden worden opgesloten als ze niet alle verplichte “booster” injecties nemen
Volgend artikelHoud voet bij stuk – Niet toegeven!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. En de beelden die FN er bij plaatst.. echt te gek. Ja, het zou fijn zijn met gelijkgestemden leefruimte te kunnen delen op een vredige en harmonieuze manier. (Begin niet over die kampen!)

 2. Justin, je hebt een prachtig stuk geschreven.
  Het is in deze tijd niet gemakkelijk om iedere dag opnieuw tegen jezelf te zeggen dat je niet alleen bent want het voelt intussen wel vaak zo.
  Maar een column als die van jou is mijn booster ?.
  Ik kan er weer tegen en ga op pad om naar iemand te lachen.

 3. Ik voel me wel steeds sterker. Het op mezelf zijn geeft ook veel rust en tijd om te mijmeren…
  Deze kracht verbind ons om straks er tegen aan te gaan…het zal n zware wintertijd worden. Ik wens iedereen veel heel veel genieten van wat is….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in