Een woedende menigte heeft donderdag in New Delhi, India, foto’s van Greta Thunberg in brand gestoken. De achtergrond is dat de Zweedse klimaatactiviste zich heeft bemoeid met de politieke situatie in het land.

Eerder deze week betuigde Greta Thunberg steun aan een zogenaamde boerenopstand in India, iets waarop een aantal Bollywoodprofielen en andere Indiase beroemdheden fel hebben gereageerd.

De Zweedse klimaatactiviste wordt ervan beschuldigd zich op ongepaste wijze te mengen in de binnenlandse aangelegenheden van India en te proberen verdeeldheid te zaaien onder de Indiërs.

Maar Greta is sindsdien doorgegaan met het aanvallen van de Indiase regering in berichten op Twitter.

Bij de demonstratie van vandaag in New Delhi toonde de religieuze groepering Enad Hindu Front haar ongenoegen over Greta door foto’s van haar in brand te steken. Ze staken ook foto’s in brand van popartiest Rihanna en anderen die in het conflict de kant van Greta kozen, meldt Sky News.

Klimaatactivisten in shock over Greta Thunberg’s milieuvervuilende rotzooi

200 Indiase dorpelingen springen in rivier om COVID-19 vaccinatie te ontlopen

6 REACTIES

  1. Beeld u in dat een mening zo irrelevant als die van een infantiel Zweedse 16-jarig kind met Asperger Indiërs zo kwaad kan krijgen dat ze diens foto op straat komen verbranden. Dat is wat de media en politiek in Europa aangericht hebben.

  2. Het is geweldig hoe geleerd ze is dat ze op zo een jonge leeftijd al weet hoe het klimaat in elkaar zit, wat veel wetenschappers nog steeds niet weten. En nu ook al politiek begaafd. Wow het zal je kind maar zijn. Wat een achterlijke miep.

  3. Ben benieuwd hou oud ze wordt. Ze is al nagenoeg uitgespeeld, en dan heeft links niks meer aan haar.Dan wordt ze gedumpt; waarschijnelijk in een gesloten instelling.
    Als ze ouder wordt dan 20 verbaast dat mij zeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here