Klimaatactivisten in shock over Greta Thunberg’s milieuvervuilende rotzooi

9

Aan de VN-milieubijeenkomst van de COP25 in Madrid nam onder andere Greta Thunberg deel aan. Rebel News ontdekte echter dat de Tesla-auto van Thunberg gevuld was met verschillende vormen van milieuvervuilende plastic voorwerpen en plastic afval. Ze besloten de deelnemers aan de COP25-vergadering te vragen wat ze daarvan dachten, zonder te vermelden dat het de auto van Thunberg was – tot later. Zie hierboven hun reacties in de video.

Wetenschappers voorspellen een kouder klimaat en wereldhonger als gevolg van lage zonneactiviteit

  De vernederende ondergang van elektrische auto's is in het Westen begonnen
Vorig artikelAntifa exploiteert een bomfabriek in Parijs
Volgend artikelZwitserland: Asielzoekers die in hun thuisland vakantie vieren worden met onmiddellijke ingang gedeporteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Het linkse schorem is zó laag gezonken dat zij een debiel Zweeds meisje gebruiken voor het invoeren van hun dwaze plannetjes.

  2. Neen, dat vervuilt, doe maar een biologisch afbreekbare zak of zoiets, of gewoon helemaal niet in een zak, retour naar land van herkomst.

  3. Wie de hele dag bezig is met verantwoord leven die heeft geen tijd om klimaatactivist te zijn. Wie zo actief is vervuilt vanzelf meer. Actie kost energie.

  4. Haaha, greta het klimaattransgendertje dient een agenda en moet gewoon een hoax promoten zodat wij het gaan geloven en maatregelen slikken…

  5. Greta Thunberg is an ignorant, misguided soul, who is being abused into thinking she has something important to say, by unscrupulous crooks, who’s only interest in her is exploitation.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in