Het links-groene regime in Zweden zet illegalen vooraan in de rij voor Covid-19 vaccinatie

4
"Dit geldt ook voor [...] bijvoorbeeld daklozen en ongedocumenteerden", Johan Carlson, directeur-generaal van de Zweedse Volksgezondheidsdienst, kondigde vandaag nieuwe prioriteiten aan voor Coronavaccinatie.

Eigenlijk zouden ze helemaal niet in Zweden mogen zijn. Maar nu krijgen illegalen het recht om de rij aan te voeren als Zweden gevaccineerd moet worden. Dat staat in het bijgewerkte nationale vaccinatieplan van de Zweedse Volksgezondheidsdienst. Op een persconferentie die de instantie vandaag samen met de regering had, werden de gewijzigde prioriteitsregelingen voor de vaccinatie aangekondigd.

Het Zweedse vaccinatieplan tegen Covid-19 vindt plaats in vier fasen, prioriteitsgroepen, Fasen 1-4.

In de laatste fase, Fase 4, zijn het mensen van 18 jaar en ouder zonder aandoeningen die gevaccineerd moeten worden.

De groep daarvoor, Fase 3, omvat mensen met een chronische hartziekte, mensen met diabetes, het syndroom van Down, dementie en COPD. Maar ook de groep illegale immigranten (de Zweedse Volksgezondheidsdienst gebruikt de term “ongedocumenteerden”) krijgt voorrang boven gewone burgers en mensen met een verblijfsvergunning.

“Wij willen dat het vaccin wordt gebruikt om voorwaarden te scheppen voor een goede gezondheid en een goede bescherming, onder gelijke voorwaarden, voor de hele bevolking”, zegt Johan Carlson, directeur-generaal van de Zweedse Volksgezondheidsdienst in een persbericht.

Hoeveel illegale immigranten er precies zijn in Zweden is onduidelijk. De cijfers lopen uiteen van iets meer dan 10.000 tot 100.000.

In Fase 1 hebben mensen in verpleeghuizen en in de thuiszorg, zowel de bewoners als het personeel, vaccins gekregen. In fase 2, die in februari begint, zijn het mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan, mensen ouder dan 65 jaar, mensen die dialyse nodig hebben en personeel in de gezondheidszorg die vaccinaties krijgen.

De Zweedse Volksgezondheidsdienst heeft nu aangekondigd dat in alle fasen ook rekening moet worden gehouden met de sociaaleconomische situatie bij het bepalen van de prioriteiten bij wie het vaccin het eerst moet worden toegediend. Iets waar de immigratiekritische partij Zweden-Democraten in de regio Stockholm zeer kritisch tegenover staan.

  Explosief feit over de EU goedkeuring van vaccins: farmaceutische bedrijven hebben hun lobbyisten rechtstreeks in het EMA geplaatst

“In Zweden hadden we en we een erkend systeem waarbij burgers met een hoge leeftijd of onderliggende ziekten voorrang kregen, daarnaast werd ook zorgpersoneel meegenomen. Nu wordt hiervan afgeweken en worden ook geboorteland en sociaaleconomische situatie meegenomen. Er wordt op groepsniveau gekeken, wat betekent dat gebieden met een grote immigratiedichtheid voorrang krijgen. In de praktijk betekent dit dat Rinkeby [migrantengetto] voorrang krijgt boven Älvsjö, of Tensta [migrantengetto] boven Barkarby. Het is oneerlijk en onredelijk”, zegt Gabriel Kroon, Zweden-Democraten fractieleider in de regio Stockholm in een persbericht.

“Er is een tekort aan vaccin. Opnieuw tonen regerende politici en regeringsleiders hun onwil om gebieden met allochtonen net zo goed te behandelen als gebieden met autochtonen. Armoede komt in alle gebieden voor, daarom zou een alternatieve verdeling gebaseerd moeten zijn op de sociaal-economische situatie van het individu, in plaats van de sociaal-economie voor het hele geografische gebied waarin het individu woont”, aldus Gabriel Kroon.

De Zweedse regering kondigde vandaag ook aan dat ze is begonnen met de productie van digitale vaccinatiecertificaten. Wie zo’n certificaat niet heeft, kan worden tegengehouden om te reizen of naar restaurants te gaan:

Ook Zweden beperkt bewegingsvrijheid voor vaccinweigeraars – Coronapas voor reizen, sport en restaurantbezoek

Vorig artikelBoze Indiërs steken Greta in brand
Volgend artikelIn het land van Rutte – Een gewoon verhaal, hoe een burger er tegenaan kijkt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Mooi toch …..dan zijn over maximaal 4 tot 5 jaar , AL die asielige zoekers de pijp uit en is Zweden , weer Zweeds . Lekker laten voorgaan die gasten. Zo lang mogelijk uitstellen voor de autochtone Zweden…behalve die Linkse , Policor idioten…. Vooral ook hen VOORRANG geven op vaccinatie ..verplichte voorrang zelfs.

  2. Doen! eerst de illegalen, dan de vluchtelingen, dan de linksen, en dan de opslagplaatsten voor “vaccins”in de fik steken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in