Op klaarlichte dag heeft de politie in Brazilië een man met leermoeilijkheden in een geïmproviseerde gaskamer gepropt, en hem onmiddellijk vermoord. Zijn naam was Genivaldo de Jesus Santos en het verhaal veroorzaakt een storm van verontwaardiging in Brazilië, twittert MintPress-schrijver Alan MacLeod.

Genivaldo de Jesus Santos, 38 jaar, stierf aan mechanische asfyxie en acute ademhalingsstoornissen na een gewelddadige aanval van de Federale Wegpolitie (“PRF”) op woensdag 25 mei. De PRF is verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid en de repressie van misdaden op de federale snelwegen. De man verzette zich niet nadat hij door twee politieagenten was aangehouden en werd in een soort “gaskamer” gestopt die in de kofferbak (of bagageruimte) van het voertuig van de PRF was gemonteerd, bericht Expose-news.com.

Het verslag van het Gerechtelijk Medisch Instituut (“IML”) vermeldt dat de doodsoorzaken mechanische asfyxie en acute ademhalingsstoornissen waren.

Volgens getuigen werd de Jesus Santos aangesproken tijdens een verkeerscontrole op de snelweg, terwijl hij op een motor reed. Op beelden van een video, opgenomen door een persoon die getuige was van het tafereel, is te zien dat de actie begint met drie agenten die zich op de man storten, in een poging hem te immobiliseren wanneer zij een pakje medicijnen bij hem vinden.

“Het bevel om te stoppen werd gegeven, hij stopte, zette de motorfiets op de driepoot en gehoorzaamde aan alle bevelen die de politieman gaf. De politieman zei hem zijn hemd op te tillen, en dat deed hij en hij vertelde de politieman dat hij medicijnen en een recept in zijn zak had, wat erop wijst dat hij geestelijke problemen had”, verklaarde de neef van het slachtoffer, Wallisson de Jesus.

  Weverton Silva stierf op 13 jarige leeftijd aan een vaccin van Pfizer

De verwittigingen schenen echter geen invloed te hebben op de agenten, die zich over de op de grond gevallen man opstelden. Na een tijdje gooiden de PRF-agenten de Jesus Santos in de kofferbak van het politievoertuig. Door de kieren van het halfgesloten kofferdeur ziet men rook ontsnappen, terwijl de benen van de Jesus Santos wanhopig spartelen terwijl hij in de auto schreeuwt.

Zodra Santos ophield met tegenstribbelen en schreeuwen, sloot de politie de achterklep, stapte in het voertuig en verliet de scène.

Waarschuwing: schrijnende beelden

Een lokale cartoonist reageerde op het verhaal:

Lees meer:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Brazilianen schoppen lokale burgemeester in elkaar wegens vaccinpassenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVeilig en doeltreffend: Politie klaagt Big Pharma baas aan wegens vervalsing van zijn Covid vaccinatiestatus
Volgend artikelEuropa richt zich na de zomer op de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Moordenaars werken vaak in groepsverband en in uniform. Randdebielen zijn daarbijgewilde kanidaten, omdat ze bevelen blind opvolgen en worden ze betrapt op misdaden kunnen ze snel worden geloosd, hun mede randdebielen protesteren niet.

  Dit is waarom je politie niet mag filmen, omdat hun misdaden dan kunnen worden bewezen….Frankrijk heeft er ene wet voor….dus als het verboden is politie te filmen…..

 2. Gas is normaal meer doorzichtig, dit was meer als kwam het uit een brandblusser oid bv die man wat ze in de achterbak moffelden, pakte daar de brandblusser en zette die aan om zich bv te verweren.

  Natuurlijk lijken die ‘cops’ op neppers, die 1 van achter in beeld lijkt ook in de broek te hebben gepoept!

 3. De president van Brazilië heeft kenbaar gemaakt dat hij niet naar de pijpen van de WHO en het WEF wenst te dansen. Hetzelfde geldt (min of meer) voor de leiders van Hongarije en Rusland.
  Het viel te verwachten dat er binnen korte tijd berichten zouden verschijnen dat zij chemische wapens inzetten tegen hun eigen bevolking. (What’s new?)

  Waarom zouden agenten zo’n actie uitvoeren als hier wordt beweerd?
  Er wordt altijd gefilmd op straat. Er staan altijd mensen met mobieltjes.
  Misschien hebben ze een beetje traangas in de achterbak gespoten om de man af te laten koelen.
  Stel de vraag: Zou het niet veel slimmer zijn om hem op een afgelegen plek te “vergassen”?

  Het is niet logisch…

 4. Geimproviseerde gaskamer?
  Onlangs las ik een artikel, ik meen zelfs hier op deze site, dat er kort gezegd op neerkwam dat de enige gaskamers ooit precies van dit type waren (alleen wat groter, zeg maar vrachtwagenformaat) en wel om Russische en vooral Oekrainse boeren te vermoorden ten tijde van de holodomor.
  Ik heb echter geen idee of het artikel historisch klopt.
  Maar de ironie is dus dat het uitgerekend op deze site stond (of was het Niburu?).

 5. Als dit waar is, dan is het ronduit achterlijk dat mensen blijven filmen en niet die twee agentjes volledig naar de mallemoer schoppen. Ze zijn maar met z’n tweeën.
  Maar ik ben heel voorzichtig met het direct geloven van “nieuws”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in