Een blanke vrouw in de VS werd neergeschoten met een taser pistool en gearresteerd omdat ze geen mondkapje droeg bij een schoolvoetbalwedstrijd. De vrouw verklaart dat ze astma heeft en het mondkapje niet kan dragen omdat ze daardoor ademhalingsmoeilijkheden zal krijgen.

Alecia Kitts werd gearresteerd bij een schoolvoetbalwedstrijd in de Verenigde Staten omdat ze geen mondkapje droeg. Een zwarte schoolagent genaamd Chris Smith benaderde Kitts en zei dat ze een gezichtsmasker moest opzetten als ze op de toeschouwersbank wilde blijven.

Kitts zegt dat ze astma heeft en dat ze daarom geen mondkapje kan dragen omdat het haar ademhalingsmoeilijkheden geeft, waar de politieman blijkbaar niets om geeft.

De agent probeert dan de vrouw in de boeien te slaan en haar van de tribune te verwijderen, de vrouw verzet zich en zegt dat ze niets verkeerd heeft gedaan. Als de massieve agent reeds Kitts’ ene hand in handboeien heeft, besluit hij haar neer te schieten met zijn taser pistool. Daarna wordt ze van de tribune verwijderd.

Kitts werd dezelfde dag door de politie vrijgelaten, maar wordt nu vervolgd voor illegale indringing omdat ze op verzoek van de agent de plek niet heeft verlaten. Een man genaamd Skylar Steward heeft vervolgens een video uitgezonden op Facebook waarin hij meldt dat hij de vader is van Kitts’ zoon en vertelt over het incident.

“Grote slechte agent heeft een vrouw van 100 pond (ongeveer 45 kilo) met één hand in de handboeien getaserd. Dat ik kwaad zou zijn, is een understatement”, zegt Steward in de live-uitzending.

Daarom heeft de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin de Russische minister van Defensie gebeld - Er heerst paniek!

Het incident heeft de aandacht van verschillende media getrokken en lijkt een juridische nasleep te krijgen aangezien Kitts een advocaat heeft ingehuurd die van mening is dat ze geen enkel misdrijf heeft gepleegd.

“Jammer dat ze geen stad aan het platbranden was. Ze had met haar kinderen naar huis kunnen gaan en avondeten”, schrijft iemand in het YT-reactieveld.

“Stel je voor dat de rassen omgekeerd waren. Als de kleuren waren omgedraaid in dit incident, dan zou de hel losbreken!”, schrijft een ander.

Donald Trump weigert het corrupte WHO- en Gates’ Covax-vaccinatieprogramma te steunen

3 REACTIES

  1. Een schoolagent, is dat gewoon iemand van de bewaking daar op die school.
    Dat wordt nog wat hier als ze al die BOA’s uit gaan rusten met een wapenstok en een taser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here