Een blanke vrouw in de VS werd neergeschoten met een taser pistool en gearresteerd omdat ze geen mondkapje droeg bij een schoolvoetbalwedstrijd. De vrouw verklaart dat ze astma heeft en het mondkapje niet kan dragen omdat ze daardoor ademhalingsmoeilijkheden zal krijgen.

Alecia Kitts werd gearresteerd bij een schoolvoetbalwedstrijd in de Verenigde Staten omdat ze geen mondkapje droeg. Een zwarte schoolagent genaamd Chris Smith benaderde Kitts en zei dat ze een gezichtsmasker moest opzetten als ze op de toeschouwersbank wilde blijven.

Kitts zegt dat ze astma heeft en dat ze daarom geen mondkapje kan dragen omdat het haar ademhalingsmoeilijkheden geeft, waar de politieman blijkbaar niets om geeft.

De agent probeert dan de vrouw in de boeien te slaan en haar van de tribune te verwijderen, de vrouw verzet zich en zegt dat ze niets verkeerd heeft gedaan. Als de massieve agent reeds Kitts’ ene hand in handboeien heeft, besluit hij haar neer te schieten met zijn taser pistool. Daarna wordt ze van de tribune verwijderd.

Kitts werd dezelfde dag door de politie vrijgelaten, maar wordt nu vervolgd voor illegale indringing omdat ze op verzoek van de agent de plek niet heeft verlaten. Een man genaamd Skylar Steward heeft vervolgens een video uitgezonden op Facebook waarin hij meldt dat hij de vader is van Kitts’ zoon en vertelt over het incident.

Het incident heeft de aandacht van verschillende media getrokken en lijkt een juridische nasleep te krijgen aangezien Kitts een advocaat heeft ingehuurd die van mening is dat ze geen enkel misdrijf heeft gepleegd.

“Jammer dat ze geen stad aan het platbranden was. Ze had met haar kinderen naar huis kunnen gaan en avondeten”, schrijft iemand in het YT-reactieveld.

“Stel je voor dat de rassen omgekeerd waren. Als de kleuren waren omgedraaid in dit incident, dan zou de hel losbreken!”, schrijft een ander.

Donald Trump weigert het corrupte WHO- en Gates’ Covax-vaccinatieprogramma te steunen

Vorig artikelBulgaarse voetbalfans brengen hulde aan Rittenhouse – Schots damesvoetbalteam eert cultuurmarxist Bader Ginsberg
Volgend artikelDe Greta-agenda: Angst, paniek, hopeloosheid en generatiehaat – zo worden kinderen geconditioneerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Een schoolagent, is dat gewoon iemand van de bewaking daar op die school.
    Dat wordt nog wat hier als ze al die BOA’s uit gaan rusten met een wapenstok en een taser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in