De supporters van CSKA Sofia brengen hulde aan Kyle Rittenhouse met een spandoek, foto via Twitter

Terwijl een deel van de voetbalwereld Kyle Rittenhouse eert, die uit zelfverdediging drie aanvallers neerschoot en vervolgens werd beschuldigd van moord, prijst een ander de overleden cultuurmarxistische rechter in het Amerikaanse Hooggerechtshof, de ultralinkse Jodin Ruth Bader Ginsberg.

Er gaat momenteel een foto uit Bulgarije op het internet viraal waarop voetbalfans een spandoek omhoog houden met de tekst “Kyle Rittenhouse deed niets verkeerd… Hij is een held”.

Ze doen dit ondanks het feit dat de mainstream media en ook grote techbedrijven zoals Facebook hebben besloten dat de 17-jarige als schuldig moet worden beschouwd – zonder proces.

Voorafgaand aan een recente wedstrijd hielden aanhangers van een van de grootste teams van de Bulgaarse hoofdstad een spandoek omhoog met een politiek gekleurde boodschap, die het internationale publiek heeft bereikt.

Het is de CSKA Sofia’s supportersclub Ultras die hun steun betuigen aan de tiener die een soort meme en een icoon op het internet is geworden.

Op het spandoek staat een afbeelding van Rittenhouse die op de grond zit en zijn wapen richt op iedereen die op hem af komt – precies de positie die Rittenhouse in werkelijkheid had toen hij twee aanvallende linkse relschoppers neerschoot.

Hij was op dat moment net met een skateboard op de grond geslagen door Athony Huber, die in het linkse milieu als een held wordt gevierd – ondanks zijn criminele verleden, dat ook geweld in relaties omvat.

Aangevallen met molotovcocktail en skateboard, bedreigd met een pistool

Rittenhouse wordt nu beschuldigd van moord nadat hij drie ultralinksen had neergeschoten – waarbij twee werden gedood en een derde ernstig gewond raakte tijdens een relnacht in Kenosha, Wisconsin.

Amerikaanse patriotten verjagen BLM-betogers die tegen MAGA-taart demonstreren

Hij deed dit nadat hij werd aangevallen met een molotovcocktail door de eerste aanvaller, met een skateboard door nummer twee en met een pistool werd bedreigd door nummer drie – die hij zijn biceps eraf schoot.

De 17-jarige tiener uit Antiochië, Illinois is de afgelopen weken het middelpunt geworden van een zeer gepolariseerd debat, omdat de min of meer nationalistisch georiënteerde nieuwsblogs nog steeds beeld- en filmmateriaal publiceren dat in het voordeel van de verdachte spreekt.

Schots damesvoetbalteam kiest een andere weg

Een ander opmerkelijk voetbalgerelateerd nieuws is dat het damesvoetbalteam van Glasgow City een heel ander pad is ingeslagen dan de Bulgaarse voetbalfans, en besloten heeft om de naam van de onlangs overleden ultralinkse rechter in het Amerikaanse Hooggerechtshof, de Joodse cultuurmarxistische Ruth Bader Ginsberg, op de linkermouw van hun shirts te dragen

“We vechten voor verandering en gelijkheid”, legt teamcoach Laura Montgomery uit, meldt de BBC, en omschrijft vervolgens Bader Ginsberg:

“Een pionier, feministisch icoon en rolmodel, haar werk, uitspraken en afwijkende meningen hebben de weg vrijgemaakt voor rechtvaardigheid, gelijkheid en burgerlijke vrijheden.”

Memes over Kyle Rittenhouse, een Amerikaanse held die zich verdedigde tegen gewelddadige Black Lives Matter hufters die het verdiende om neergeschoten te worden

Vorig artikelChina heeft 8.500 moskeeën platgewalst
Volgend artikelBlanke vrouw droeg geen mondkapje – werd geëlektrocuteerd en gearresteerd door zwarte schoolagent
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

 1. Idd; Rittenhouse deed niks verkeerd.Had hij niet geschoten was hij vermoord; een stond er klaar om hem dood te slaan en nr.2 wilde hem neerschieten. Dan is er ook nog een die zijn arm verloor; moet ie zich met zijn andere hand afrukken.

  Geen cen medelijden met dat tuig; alleen jammer dat Kyle er niet meer neerschoot.

  De lokale rechter zalwel zo corrupt zijn als de pest; kan je van die gore linksen verwachten.
  Maar ik denk wel dat Trump ingrijpt.
  Als hij dat doet, wordt dat stemmen winst…..

  Vind wel, dat Kyle recht heeft op een heel forse schade claim wegens valse beschuldigingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in