Weerstand op alle niveaus vereist tegen vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen van de EU

5
Afrikaanse asielzoekers © Rudychaimg (CC BY-SA 4.0)

Grote delen van het publiek hebben grotendeels het feit genegeerd dat het Europees Parlement een resolutie heeft aangenomen over de “Grondrechten van mensen van Afrikaanse afkomst in Europa”, waarin uitgebreide speciale rechten voor Afrikaanse immigranten zijn opgenomen. Hand in hand hiermee wordt de deur opengezet voor massa-immigratie uit Afrika.

De lidstaten moeten onder andere ervoor zorgen dat dit gebeurt:

 • De EU-instellingen en de lidstaten moeten de geschiedenis van mensen van Afrikaanse afkomst herdenken, bijvoorbeeld door de invoering van “Maand van de Zwarte Geschiedenis”;
 • De lidstaten moeten zich bezighouden met de situatie van mensen van Afrikaanse afkomst op het gebied van onderwijs, huisvesting, gezondheid, werkgelegenheid, politiewerk, sociale diensten, justitie en politieke participatie en deze laatste via de televisie en andere media bevorderen.
 • Het EU-Parlement benadrukt de belangrijke rol van maatschappelijke organisaties bij de bestrijding van racisme en discriminatie en roept op tot meer financiële steun voor basisorganisaties op Europees, nationaal en lokaal niveau. Hierop zal in de nabije toekomst worden gefocust.
 • De lidstaten moeten toezicht houden op de racistische vooringenomenheid in hun strafrecht-, onderwijs- en sociale stelsels en proactieve maatregelen nemen.
 • De lidstaten moeten ervoor zorgen dat volwassenen en kinderen van Afrikaanse afkomst gelijke toegang hebben tot onderwijs en zorg van goede kwaliteit, zonder discriminatie of segregatie.
 • De lidstaten moeten de geschiedenis van mensen van Afrikaanse afkomst in hun leerplannen opnemen en thema’s kolonialisme en de slavernij uitvoerig aanduiden; leraren moeten voor deze taak worden opgeleid om de diversiteit in de klassen te bevorderen.
 • De lidstaten moeten discriminatie van mensen van Afrikaanse afkomst op de woningmarkt bestrijden.
 • De EU-instellingen moeten een strategie aannemen voor de diversiteit en integratie van werknemers, met inbegrip van een strategisch plan voor de participatie van etnische en raciale minderheden op de arbeidsmarkt.
  Kijk: Angela Merkel zegt: "We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn"

Er worden werkgroepen tegen “Afrofobie” opgericht en linkse NGO’s krijgen financiële steun van de overheid.

Degenen die deze heropvoeding niet willen accepteren, moeten door de autoriteiten worden geregistreerd, onderzocht, vervolgd en gestraft als haatmisdadigers.

Het moet politie- en inlichtingendiensten worden verboden om criminele profielen op te stellen bij wetshandhaving, terrorisme en immigratiecontrole die wijzen op een donkere huidskleur.

Wortels in het VN-migratiepact

Een van de wortels van deze bijna ongelofelijke resolutie is het VN-migratiepact, waarvoor op dit moment al meerdere malen is gewaarschuwd en dat gelukkig niet is ondertekend door Oostenrijk en enkele andere Midden-Europese landen. Er wordt geen enkel onderscheid gemaakt tussen migranten, vluchtelingen, illegalen en asielzoekers. Er is geen bovengrens voor immigratie.

De nieuwkomers moeten worden verzorgd door de autochtone bevolking, die helemaal niets gevraagd wordt, en krijgen voorrang op de arbeids- en woningmarkt. Ook in de media, cultuur en in het algemeen krijgen ze voorrang, met de vreemde bewering dat “mensen van Afrikaanse afkomst in de loop van de geschiedenis een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de opbouw van de Europese samenleving”.

Gevaarlijke ontwikkelingen

Helaas wordt wat in nevelige hersenen wordt bedacht vaak werkelijkheid, omdat de deugmensen-maatschappij niet meer in staat is om dom en slim, goed en slecht, redelijk en onredelijk te onderscheiden, schrijft Info Direkt.

Net als slaapwandelaars wankelen bepaalde politici en zogenaamde wetenschappers, en helaas ook volledig verloren religieuze instellingen, een wereld in die Europa en ons vaderland vernietigt. Weerstand op alle niveaus is nodig.

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard

Vorig artikelBlack Lives Matter-activisten: We willen het systeem omverwerpen en het communisme invoeren
Volgend artikelHIV in Nederland – asielzoekers achter 39% van de gevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Zolang de aanstichters vet betaalde functies hebben met dito gewapende beveiliging en het publiek niet weet waar hun huis woont zal er geen verandering komen.

  Een stromende kraan bestrijd je door de kraan dicht te draaien, niet door te klagen over natte voeten.

 2. Zoals ik vaak heb opgemerkt, hebben de officiële gegevens de paniekmemes nooit ondersteund. In feite bestaan ​​de twee entiteiten, data en narratief, bijna onafhankelijk van elkaar, en vertellen elkaar tegenstrijdige verhalen, zonder dat iemand de panieksfeer lijkt op te merken.

 3. Als er gevraagd wordt: ‘met een gelijk IQ als gemiddeld in Europa”en ‘geestelijk en lichamelijk gezond” kunnen ze er misschien na jarenen jaren zoeken een stuk of 10 vinden. Waarschijnelijk voormalige Zwarte Pieten.

 4. Ik had het opgezocht op internet, en heel vroeger waren het de afrikanen, die als eerste slavenhandelaren waren en vooral het aziatische volk onderdrukten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in