Blanke cultuurmarxisten worden op Twitter opgemerkt als ze zichzelf zuiver geselen van “blanke schuld”. In China worden deze blanke zelfhaters ‘Baizuo’ genoemd, een term die in de Verenigde Staten steeds vaker wordt gebruikt.

Klik op de foto om de video op Twitter te zien.

De Chinees Ian Miles Cheong heeft op Twitter een video geplaatst die laat zien hoe zelfhatende blanke cultuurmarxisten die Black Lives Matter steunen door zichzelf op hun rug te geselen.

Backup:

 

De zweepverwondingen lijken op de manier waarop slaven in Amerika door hun slavenhouders werden geslagen. De blanken geselen zichzelf om gezuiverd te worden van hun “blanke schuld”.

Borden worden omhooggehouden met teksten die onder andere de gegeselde blanke slaven te koop aanbieden.

Verschillende Afro-Afrikanen in de omgeving reageren met afschuw en vragen de blanke zelfhaters niet te handelen zoals ze dat doen.

In de video komt niet naar voren of ze zich echt zelf hebben gegeseld, of dat de verwondingen alleen maar theatrale make-up is, indien zo, is het knap gedaan.

Baizuo

Cheong informeert zijn volgers over het Chinese concept van Baizuo. Het woord duidt op een naïef westers goed opgeleid persoon die pleit voor vrede en gelijkheid met als enig doel het bevredigen van zijn eigen gevoel van morele superioriteit.

Een Baizuo geeft alleen om zaken als immigratie, minderheden, LGBT en het milieu of klimaat.

Tegelijkertijd zijn Baizuo’s geobsedeerd door het feit dat ze politiek correct en conform zijn in de mate dat ze zelfs achterlijke moslimwaarden omarmen omwille van het multiculturalisme.

Chinezen zien Baizuo’s als onwetende en arrogante westerlingen die medelijden hebben met de rest van de wereld en denken dat ze de redder van de wereld zijn.

  Door de mainstream verzwegen: Mishandelingen en 'toevalligheden' in Amerikaanse rellen

Het Patriot-account, ook op Twitter, wijst erop dat de meeste mensen absoluut niet op de hoogte zijn van de historische slavenhandel.

Behalve dat de slavenhandel universeel was, werden er veel meer blanke slaven verkocht aan zwarte slavenhouders in Noord-Afrika – en voor een veel langere periode – dan zwarte Afrikaanse slaven ooit werden verkocht aan Amerika.

Hierover schreef onder meer Larry Elder in februari in de Canadese krant Toronto Sun, die Patriot belicht.

‘Sommigen’ hebben het verhaal dus herschreven – en op een leugenachtige manier gepresenteerd via hun gecontroleerde media- en filmindustrie – om hun ​​opportunistische politiek te sturen.

“Afrika’s rol in de slavenhandel is bewust vergeten… Ze hebben een mythe gecreëerd dat we onschuldig zijn”, zegt Afrikaanse historicus.

Vorig artikelVerborgen camera binnen Facebook: “Als iemand een Trump-pet draagt, verwijder ik die wegens terrorisme”
Volgend artikelSchietpartijen en doden: Antifaland moet worden ontbonden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Nou, het is in elk geval gratis. Vroeger betaalde mensen de piercing en tatooshop om lidtekens te krijgen door zichzelf te laten snijden, onder verdoving dan natuurlijk. Fuck, voor een tientje had ik het ook wel voor ze gedaan, onbeperkt voor 25….

    Dit soort lui hoort in een inrichting, en niet buiten op straat, met stemrecht en rijbewijs. Het gezegde dat er meer gekken buiten de inrichting rondlopen dan erin is weer eens overduidelijk….

    Iemand ooit nog iets van Fubar vernomen, was ineens verdwenen…?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in