BioNTech-Pfizer en Moderna annuleren studie – is angst voor bijwerkingen mogelijke oorzaak?

4
© Tim Reckmann (CC BY 2.0)

De twee farmaceutische reuzen Pfizer-BioNTech en Moderna schrappen plotseling een volledig gefinancierde studie met 14.000 proefpersonen in Afrika tegen een virusmutant – hoewel tot dusver alleen eerste, niet-representatieve resultaten over de effectiviteit beschikbaar zijn. Dit stuitte internationaal op veel kritiek en leidt slechts tot één conclusie: men is bang voor immense bijwerkingen, bericht corona-blog.net.

Via een tip van een lezer kregen wij kennis van een artikel in de Allgemeine Zeitung van 15 juni 2021, met de titel “Terugtrekking uit belangrijk vaccinonderzoek”. Het artikel verwijst naar een Engelstalig bericht in Science Magazine over vreemde gebeurtenissen in een studie om de werkzaamheid van vaccins van BioNTech-Pfizer en Moderna te testen, waarover wij hier willen berichten.

Het gaat meer bepaald over het zogenaamde “Landmark”-programma, in het kader waarvan verschillende studies naar de doeltreffendheid van de coronavirus-vaccins worden uitgevoerd. Eén studie, georganiseerd door het COVID-19 Prevention Network (CoVPN), draagt de naam “CoVPN 3008”. Het doel van de studie is na te gaan hoe doeltreffend de mRNA-vaccins zijn tegen de “Zuid-Afrika”-variant (die aanvankelijk de “B.1.351-variant” werd genoemd en nu door de WHO de “Beta-variant” wordt genoemd). De vaccins zouden worden getest op 14.000 mensen, waaronder HIV-geïnfecteerde en zwangere vrouwen. Financieel staat de studie er zeer goed voor: de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) heeft de studie reeds volledig gefinancierd met 130 miljoen dollar. De studie is al weken klaar om te beginnen – ware het niet dat BioNTech-Pfizer en Moderna weigeren de nodige vaccins te leveren. Nu is bekend geworden dat BioNTech-Pfizer en Moderna zich volledig uit de studie hebben teruggetrokken.

Geen nieuwe studie, ondanks 100% effectiviteit?

Deze terugtrekking leidde tot protesten in Afrika: volgens Science Magazine schreven verschillende mensen naar Anthony Fauci en de regering van de VS, omdat zij het nodige kapitaal voor de studie verschaften. Zij eisten onmiddellijke levering van de vaccins van BioNTech-Pfizer en Moderna – in de overtuiging dat deze de 14.000 mensen die aan de proef deelnamen zouden helpen beschermen tegen Covid-19.

  Neurenberg II in 2022?

De terugtrekking is des te vreemder omdat de eerste resultaten van een BioNTech-Pfizer studie het ongelooflijke beloven: doeltreffendheid tot 100% tegen de Zuid-Afrikaanse variant:

Nog op 01 juni 2021 kopte BioNTech-Pfizer op de website: “Pfizer en BioNTech bevestigen een hoge werkzaamheid en geen ernstige veiligheidsproblemen tot zes maanden na de tweede dosis”. En dit was geen 1 april grap. De tekst luidt:

Het vaccin was 100% effectief in het voorkomen van COVID-19-gevallen in Zuid-Afrika, waar de B.1.351-lijn veel voorkomt. – Persbericht BioNTech-Pfizer

Waarom zouden BioNTech-Pfizer en de door Bild benoemde “vaccinatieheld” Ugur Sahin dan zo’n veilig en effectief vaccin achterhouden voor de mensen in Afrika – terwijl de doses allang betaald waren?

En waarom wil Moderna niet eens uitzoeken hoe effectief haar eigen vaccin is tegen de Zuid-Afrikaanse variant?

De valsheid met relatieve doeltreffendheid

Als u naar de kleine lettertjes in het persbericht van BioNTech-Pfizer kijkt, kunt u beginnen te raden waar een deel van de aarzeling vandaan komt: bij de “studie” naar 100% werkzaamheid waren 800 mensen in Afrika betrokken. Daarbij liepen in totaal 6 mensen de Zuid-Afrikaanse variant op, of werden er positief op getest – alle 6 in de ongevaccineerde groep. Laten we eerst duidelijk zijn: van de officieel 800 proefpersonen zijn er 6 “besmet” of PCR-positief bevonden. Geen van de proefpersonen stierf als gevolg van Coronavirus-infectie. Hoewel dus 99,25% van de testpersonen absoluut niet geïnfecteerd was met de Zuid-Afrikaanse variant, behaalt BioNTech-Pfizer een “effectiviteit van 100%”.

Onlangs nog meldden wij in een artikel dat dergelijke “verfraaide berekeningen” een oude truc zijn van de farmaceutische industrie. In feite is er sprake van “relatieve doeltreffendheid” – het woord “relatief” wordt echter meestal gewoon niet genoemd of de massa kan er niets mee. De volgende verklaring lijkt gewoon ongeloofwaardig in het licht van deze feiten:

Een woordvoerder van Pfizer zegt dat hij de studie onnodig vindt omdat is aangetoond dat zijn vaccin goed werkt tegen de bètavariant. – Bron: Science Magazine

Wil een farmaceutisch bedrijf als BioNTech-Pfizer op basis van 6 PCR-testpositieve mensen inzetten op de veiligheid van een vaccin dat aan miljoenen mensen zal worden gegeven?

  Ierse dokter: De injecties doden mensen! We moeten dit stoppen! Haar medische licentie werd geschorst

Het is ook vreemd dat men deze voorlopige studieresultaten niet publiekelijk toegankelijk kunt vinden. Wij zouden inderdaad geïnteresseerd zijn in de precieze opzet van de studie: Hoe groot waren de twee groepen (gevaccineerd / placebo)? Wanneer werd iemand als “besmet” beschouwd? Wat was de samenstelling van de twee groepen? Niets hiervan wordt gepubliceerd – u kunt alleen een “gegevensverzoek” doen aan BioNTech-Pfizer. Het geheel is uiterst dubieus en onwetenschappelijk.

De echte redenen voor de weigering van het vaccin

Angst voor een golf van rechtszaken?

Men zou kunnen speculeren dat angst voor rechtszaken wellicht de voornaamste drijfveer is voor de annulering van de studie door BioNTech-Pfizer en Moderna. Dit argument wordt echter weerlegd door Prof. Dr. Linda-Gail Bekker, manager van de Desmont Tutu HIV Foundation aan de Universiteit van Kaapstad:

Omdat de vaccins in de VS en Europa al op grote schaal verkrijgbaar zijn, is het onwaarschijnlijk dat de deelnemers aan de studie gronden hebben om een rechtszaak aan te spannen, en zelfs als dat wel het geval zou zijn, hebben de onderzoekers al een standaardverzekeringsdekking voor de studie, zei ze. – Prof. Dr. Linda-Gail Bekker

Dus dit argument is uiterst onwaarschijnlijk. De Afrikaanse deelnemers aan de studie zouden de grote bedrijven waarschijnlijk toch niet aanklagen, en voor het geval dat, zijn de bedrijven gedekt. Dus wat is de oorzaak?

Angst voor valide werkzaamheid?

Volgens Science Magazine vermoeden sommige studie-organisatoren dat ook zakelijke overwegingen een rol spelen. Beide bedrijven vrezen wellicht dat nieuwe gegevens, indien negatief, het moeilijker zouden maken om volledige goedkeuring te krijgen voor hun vaccins, die tot dusver alleen een noodtoelating hebben gekregen.

  Ziekteverwekkende antilichamen? Vaccin-geïnduceerde antilichamen worden nu verondersteld catastrofaal te zijn voor gezond weefsel

Dit lijkt ons meer dan aannemelijk. Zoals gezegd, met slechts 6 positieve PCR-tests is het studieresultaat tot nu toe meer dan mager. Het resultaat kan alleen maar slechter worden – beter geen gegevens dan valide gegevens?

Angst voor extreme bijwerkingen en slechte pers?

Wij van het Corona Blog Team zien ook een angst voor slechte pers als de aanleiding voor BioNTech-Pfizer en Moderna om terug te krabbelen. Misschien hebben de vaccinproducenten nu meer gegevens over de effecten bij zwangere vrouwen en willen zij “grootschalige tests” op deze groep vermijden? Als er meer bijwerkingen bekend zouden worden bij het publiek, zou dit een PR-ramp zijn. Een ramp die men natuurlijk graag zou vermijden.

In geval van Moderna vertelt Science Magazine dat.

[…] een complexe combinatie van bezorgdheid over aansprakelijkheid, onwil om hun eigen wetenschappers te laten helpen met de noodzakelijke monitoring, en bezorgdheid over de opzet van de studie leidde tot de verandering van mening. – Science Magazine

Als je nuchter naar de feiten kijkt, is de mix niet zo “ingewikkeld” als de farmaceutische industrie het doet voorkomen: De mRNA-vaccins hebben momenteel enorme bijwerkingen. Als nu een groot onderzoek wordt gestart naar HIV-geïnfecteerde of zwangere vrouwen, zou dat over de hele wereld het einde kunnen betekenen van de vaccinatiecampagne.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHartstilstand van voetbal-ster Eriksen – hypocrisie, doofpotaffaire en ontkenning
Volgend artikelBritse moeder van 6 kinderen kan niet meer praten na tweede dosis COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Dagelijks ontvang ik de nieuwsbrief. Ik wil graag mijn dank uitspreken voor alle informatie op dit platform. Ik heb toch ook via frontnieuws mensen kunnen attenderen op wat er gaande is en te overwegen het “vaccin” niet te nemen of minstens af te wachten.. Bravo!

  2. Er komen steeds meer geluiden dat juist de gevaccineerde zijn, die allerlei bijwerkingen krijgen. Waardoor vele gehandicapt voor de rest van hun leven of eraan dood gaan. Terwijl de ongevaccineerde na een verkoudheidje nergens last van hebben. Zo wordt de verwachte 3e golf, dan ook alleen voor de gevaccineerde groep verwacht, maar krijgen de ongevaccineerde de schuld ervan. Omdat anders er een volkswoede kan ontstaan onder de gevaccineerde, die zich zelf vrijwillig bloot hebben gesteld aan een experimentele genetische substantie wat door de regeringen valselijk vaccin wordt genoemd. Zo wordt verdoezeld dat het echte kwaad in die vaccins zitten en niets met het denkbeeldige coronavirus. Want alleen de mega winsten van de farmaceuten en de absolute macht van de regeringen tellen immers en niet de levens van de bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in