Er zijn aanwijzingen dat er in en rond Oekraïne inderdaad biowapenoperaties onder leiding van de VS en de NAVO plaatsvinden en dat de Russische inspanningen daar erop gericht zijn deze biologische bedreiging voor de wereld te ontmantelen, meldt Ethan Huff.

De Russische permanente vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties Vassily Nebenzia onthulde in een recente toespraak verontrustende informatie over wat hij beschreef als “onbemande luchtvaartuigen uitgerust met 30-liter containers en apparatuur die kan worden gebruikt om bioagentia te sproeien.”

Op 9 maart werden in de havenregio Kherson in Oekraïne drie van dergelijke voertuigen geïdentificeerd. Ongeveer een maand later werden nog eens 10 van diezelfde onbemande luchtvaartuigen gesignaleerd in het gebied van Kakhovka.

“Deze feiten zijn van bijzonder belang gezien een bevestigd verzoek van Oekraïense zijde aan de fabrikant van Bayraktar UAV’s over het maximale laadvermogen van Bayraktar Akinci UAV’s (vliegbereik tot 300 km) en de mogelijkheid om deze uit te rusten met een aerosol genererend systeem met een capaciteit van meer dan 20 liter,” verklaarde Nebenzia.

Het blijkt dat er sinds 3 maart 2015 een Amerikaans patent is, nr. 8.967.029 B1, dat gekoppeld is aan deze vreemde wapens die mogelijk biologische wapens naar Oekraïne vervoeren.

Het patent in kwestie spreekt over het “loslaten van de besmette muggen vanuit de lucht, d.w.z. voor een device (apparaat) ontworpen om te worden toegepast als technisch middel voor het afleveren en gebruiken van een biologisch wapen.”

Dergelijke biologische wapens omvatten “immunobiologische middelen, bacteriën en virussen,” waaronder “zeer besmettelijke” varianten van elk van deze “die 100% van de vijandelijke troepen zouden kunnen uitroeien.”

Met andere woorden, het lijkt erop dat de Verenigde Staten proberen om vanuit de lucht biologische wapens los te laten boven de Russische troepen om hen te doden en te voorkomen dat de “speciale operatie” van Vladimir Poetin in Oekraïne een overwinning behaalt.

  De achterbakse narratieven van de NAVO verpletteren

“Volgens de beschrijving vervoert zo’n UAV een container met daarin een enorm aantal infectie-overdragende muggen om ze in een aangewezen gebied los te laten,” legde Nebenzia verder uit. “De aangevallen mensen raken via muggenbeten geïnfecteerd met zeer besmettelijke ziekten.”

“In de beschrijving staat duidelijk dat een geïnfecteerde militair niet in staat zal zijn om de toegewezen missie te vervullen, daarom kan “ziekte een waardevoller militair hulpmiddel zijn, dan de modernste militaire wapens en uitrusting.” Er wordt aangegeven dat “het op een dergelijke manier infecteren van de vijandelijke mankracht een aanzienlijk militair effect zou hebben.”

Oekraïne heeft deze biologische wapensystemen verborgen gehouden voor het publiek

De Amerikaanse wetgeving vereist dat elk uitgegeven patent een volledige beschrijving bevat van de feitelijke machineconstructie zoals die wordt gebruikt. Dit suggereert dat de VS in feite een systeem voor het afleveren van biologische agentia vanuit de lucht heeft gecreëerd en nu mogelijk heeft losgelaten als wapen tegen Rusland.

Oekraïne heeft duidelijk geen melding gemaakt van deze activiteit of het onderzoek naar dergelijke programma’s en projecten, die teruggaan tot 2016. Dit omvat ook het gebruik van UP-4-, Flu-Flyway- en P-781-technologieën.

Oekraïne heeft ook nagelaten de financiering die het heeft ontvangen van buitenlandse militaire staatsdiensten te melden, wat vereist is “om het ontstaan van dubbelzinnigheden, twijfels en verdenkingen te voorkomen of te verminderen.”

“Dit doet de vraag rijzen of de politieke verplichtingen inzake het verstrekken van gegevens over vertrouwenwekkende maatregelen van de verklaarde partijen bij het BTWC zijn geschonden,” aldus Nebenzia.

“In de Amerikaanse rapporten ontbreken ook de gegevens over de programma’s en projecten die buiten het Amerikaanse nationale grondgebied worden uitgevoerd, of over de financiering daarvan. Onze herhaalde oproepen aan de Amerikaanse kant om volledige uitleg te geven over dergelijke activiteiten blijven in wezen zonder resultaat. Dergelijke geheimzinnigheid en veronachtzaming van Russische claims door de Verenigde Staten bevestigen slechts de geldigheid ervan.”

De specifieke artikelen van het BTWC die Oekraïne en de VS lijken te schenden, zijn onder meer de artikelen 1 en 4.

  V.S. zandkasteel geopolitiek

Analytische rapporten van de afdeling Kherson van de veiligheidsdienst van Oekraïne van 30 juni 2016 en 28 februari 2017 bevestigen deze schendingen verder en brengen ook Black & Veatch Special Projects Corp. in verband met de aanschaf van microbiologische laboratoria in het door de deep state bezette gebied van Oekraïne.

Rusland blijft volhouden dat deze door de VS gefinancierde laboratoria in Oekraïne worden gebruikt om onderzoek te doen naar ziekteverwekkers van besmettelijke ziekten “die kunnen worden gebruikt om biologische wapens te maken of te moderniseren.”

“Het feit dat de projecten ondergeschikt waren aan het militaire departement van een buitenlandse staat creëerde voorwaarden voor de buitenlandse specialisten om binnen te dringen in de regionale biolaboratoria en zich vertrouwd te maken met strategische ontwikkelingen,” verklaarde Nebenzia verder in zijn toespraak.

Vanwege dit alles heeft Rusland een ontwerpresolutie ingediend bij de Veiligheidsraad, waarin het vraagt om een commissie die zijn beweringen tegen de VS en Oekraïne over deze zaken moet onderzoeken.

“Op dit moment wordt het ontwerp besproken op het niveau van deskundigen, en wij rekenen op een snelle goedkeuring en aanneming ervan,” voegde Nebenzia eraan toe (n.v.d.r. VN-Veiligheidsraad stemt tegen onderzoek naar VS Biolabs, De VS, Frankrijk en Groot-Brittannië hebben de Russische oproep verworpen om “militair-biologische” activiteiten in Oekraïne te onderzoeken).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

SCHOKKENDE ONTHULLINGEN: Octrooi op biologisch bewapende drone ontdekt; giftige peptiden wetenschappelijk BEVESTIGD in het bloed en de uitwerpselen van covid-slachtoffers.Volg Frontnieuws op Telegram

  Scott Ritter voorspelt hoe Oekraïne zal eindigen

Lees meer over:

Vorig artikelRussische strijdkrachten in defensieve opstelling brengen Oekraïense strijdkrachten zware verliezen toe
Volgend artikel“VIRUSEN BESTAAN NIET” was een psyop – en een leuke poging!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Wat moet het toch beangstigend ver over the edge gaan voordat Amerika capituleerd.!
  Blijf hoop hebben.
  Laat God zijn precieze werk doen.
  Er is maar 1speciale minuut die aangetipt moet worden om alles plat te leggen.
  Vervolgens is er een week van paniek.
  Help anderen.

 2. Als de VS dit gebruikt kan Europa natuurlijk ook worden geinfecteerd. M. a. w. Europa blijft zelfmoord acties schaapachtig volgen

 3. Muggen – Winter – Oekranazïe.
  Een vreemde combinatie.
  Volgens mij doen muggen het niet zo goed in de winter.
  En voor de rest, gewoon alles uit de lucht schieten wat vanaf die criminelen komt.
  Het is bijna klaar, hoop ik 🙏

  • Muggen kunnen uiteraard koude overleven maar ze steken niet in het koude seizoen. Laboratorium mug of niet. Verder betekent een patent niet dat de uitvinding deugdelijk of functioneel is.
   Zin snedes als ““die 100% van de vijandelijke troepen zouden kunnen uitroeien.” verraden dat het hier gaat om een propaganda artikel.

 4. Het wordt tijd dat RU zijn tanden laat zien.
  Waarom is de gaspijp naar England nog niet opgeblazen?
  Zouden er idd bio wapens worden ingezet, dan is het gerechtvaardigd een hypersonic raketje naar
  Washington of New York te sturen…..en eentje op London.
  taktische atoomwapens wel te verstaan

 5. Bio wapens zijn niet beheersbaar en om die reden kunnen ze de eigen bevolking en de eigen troepen aantasten.
  Er zijn vele verdragen gemaakt om NIET met dit soort spul bezig te zijn maar het is duidelijk dat Amerika en daarmee ook de NATO dus wel met biologische wapens bezig zijn. Die maken trouwens qua doodmaken geen onderscheid tussen soldaat en 3 jarige burger….

  Het is overduidelijk dat de NATO niet de “goede” partij is maar in feite een monster met vele koppen beheerst door een ander wezen….vandaag bevecht het de rus, morgen de eigen burgers…..

  …mijn vertrouwen is compleet weg, ik zie de eigen regering de eigen bevolking benadelen in het kwadraat, ze verkopen en verraden, en het eigen leger is straks de uitvoerende hand van geweld tegen ons als we in opstand komen….je eigen soldaten als vijand, diep triest maar iets anders kan ik er niet meer van maken.

   • @Doordenker-2 (Tenzij er een vaccin is voor de eigen troepen en burgers natuurlijk.)

    Huh hoe dan ? het zijn biologisch vernietigingswapens. Het laatste wat ze daar voor hebben is een vaccin… Dussss

  • @Duchesne,

   Beste,

   Politie zie ik nagenoeg nergens meer hoewel ik dit niet kan bepalen voor de grote steden want daar kom ik niet meer dus hou me ten goede hiervoor echter in kleine dorpen om me heen….geen enkele controle meer in de nacht……aan de grenzen e.d.

   Ook niet meer in de wijken hier en ik let hier nu al echt een dikke 3 maanden op! Geen enkele auto, busje of motor…..niets meer van al dat moois met strepen en toeters en bellen!

   Wat wel gebeurt is dat ik ergens heb gelezen, en ik weet ff niet meer zo gauw waar….is dat Eurogendfor op DIT MOMENT aan het uitbreiden is van schrik niet…nu 3000 strontzakken naar 300.000 strontzakken en deze hebben allemaal een LICENCE TO KILL……..is dat niet mooi!!?? Geeft dat een mens nu niet een “veilig gevoel” !

   Maar oké, het mag natuurlijk geen naam hebben. Zijn geloof ik ook nog 2 landen bijgetreden bij dit lugubere clubje killers!

   En wij denken dit op te lossen met luchtgeweren, katapulten, kruisbogen enz……ja echt…….

   VORM GÉÉN GROEPEN MENSEN, dat is nergens voor nodig, deze mensen komen over u allen waken zodat u niets kan gebeuren en zich veilig kunt voelen…….toch!!?? Alles komt dus goed…echt waar……weet ik heel zeker……geloof dit nu maar, het is echt zo……

   Zo, dit moest ff!

   Fijne avond verder….

   Gladiator

 6. Nog ff een reactie en dan……

  “Biologische oorlogsvoering”…….yep!!!!
  “Russische strijdkrachten…..enz”…….yep!!!
  “Dr. Coleman met onweerlegbaar bewijs van”……yep!!!!!

  Enz enz enz enz………..en ondertussen worden de netten dichtgetrokken, de controlled opp. boten afgezonken met zoveel mogelijk ezels aan boord….ehhh, bedoel schapen natuurlijk!
  Ik doel hier op ene Willem Bengel, Krispijn, Pols, BLCKBX, Blauwe Tijger, van Wolferen en consorten en ga zo maar door…….alles wat in de burelen van de fam. Poot zit is controlled……Capiche!
  Waar is Wouter Reetkever, Mischa Kat(vanger) enz. zitten ze vast?????? denk van……vul zelf maar in!

  Discussies blijven maar over verdeel en heers gaan alsmede afbranden en liefst tot aan de enkels van mensen die toch heel misschien wat waarheid ergens op de kop hebben kunnen tikken maar daar is dan iemand het niet mee eens en jawel hoor….daar ga je dan down the drain…….

  Ondertussen lachen onze heersers welke hier reeds een kleine 200 jaar mee bezig zijn zich helemaal lam!
  Geloof me……..Dit is allemaal een spelletje, een staged event net zoals WOI & WOII……..of denkt iemand dat dit echt was destijds…..en LET OP……met echt bedoel ik dus het gegeven narratief van de Duitsers bad en de allied forces good……..(dus niet het aloude kanonnenvoer!!!!dat was echt maar dat moest ook zo!)

  Gewoon doorgaan met discussies over niets en nog eens niets……de virtuele wereld wordt ondertussen gewoon netjes en volgens plan afgerold en niemand heeft het door…….

  Mindcontrol is verder dan menigeen denkt en is rollin’ on!!!!!!!! En vooral dit laatste is nogal behoorlijk shit moet ik zeggen!

  Van schapen verwacht ik zoiets echter van zogenaamde “wakkeren” eigenlijk niet….

  Zou iemand nog interesse hebben in de agenda 2021 welke natuurlijk 2030 is geworden (maar niet echt!!!!) rolt in volle hevigheid over de complete mensheid heen op dit moment en wij voeren discussies……..over….nou ja…………vorm verdomme groepen………10 tot 20 personen……..en zorg voor een dug out ergens……….

  Zorg voor voorraad aldaar……..

  Mensen………..zo blijven doorgaan geeft als kans………NUL komma NUL!!!

  Rusland zal voor de film zijn “tanden” laten zien….maar dat moet ik nog zien…….en kom me niet met verhaaltjes van kijk dan, ze doen het toch……no way doen ze het…..ze rekken de boel…….ze zetten het gas af of “laten het doen”(hahahahaha) en daar kan dan weer discussie over worden gevoerd en de koppen onderling worden ingeslagen van welles nietes en ondertussen verzamelen de big tech boys netjes de data…….da’s mooi nietwaar…….zij weten meer over jullie dan jullie zelf!

  Maakt niet uit……..ben er zeker van dat de massa geen enkele kans maakt…..echt geen enkele!

  En eigenwijsheid is echt een bitch……..iedereen weet het beter…..
  Dit plan is ongeveer 200 jaar oud, hier zit al het enorme grootkapitaal in gedurende deze tijd! Een mens als ons welk de hele dag bezig MOET ZIJN om aan geld te komen om vreten te kopen heeft geen benul en geen behoefte om te weten wat er achter 5 of 10 of zelfs 30 jaar moet gebeuren…..maar de grote jongens wel!

  Denk eens aan 1913, de daarmee samenhangende ijsberg met de Titanic welke trouwens niet de titanic was maar dat is bijzaak wat aan de grondslag lag voor de illegale oprichting van de FED, de CFR, the club of Rome, de UN, de NAVO, de BIS bank, de Trilateral Commission, Club of 300, Tavistock institute en de overname van het complete pharma gebeuren rond 1900 door de zwijnen van Rockefeller met de daarmee in het leven geroepen besmettingsleugen waar we nu van mogen genieten….

  Wie een beetje dieper wil gaan……investeert gewoon eventjes een kleine 4 uurtjes in een 3 delige docu……van een gewone dame die dit redelijk goed en simpel heeft uitgezocht……maar zoals waarschijnlijk niemand de behoefte heeft gevonden om “Europa – The last Battle” (ongeveer 14 uur) te kijken en dan nu toch alles denkt te weten van al het kwaad wat er heeft plaatsgevonden in de grote oorlogen tja……

  Moet ik meer zeggen….

  Fijne avond verder en veel kennisvergaring toegewenst.

  Indien vragen of what the f*ck……shoot me……

  Andere zaken reageer ik niet meer op want dit staat voor mij althans buiten elke discussie!

  Gladiator

  • Europe the last battle 746 minuten om exact te zijn. Eindeloos en ik kon hem niet in 1 keer uitkijken. Maanden over gedaan. Ik heb de docu vele malen in mijn comments aanbevolen, Maar kennelijk lees jij de comments niet. Zou natuurlijk wel wakker zijn om de naam van die dame even te melden, zodat die 3 delige docu op te zoeken is. Wat natuurlijke wel een slechte zaak is dat je jezelf zo verliest in bitterheid, boosheid naar hen die nooit die moeite deden, de tijd namen, waarheden te achterhalen. wat ze geleerd hadden, MSM te verifieren. Ik zie die rol als voor maar enkelen, die dan kunnen zaaien bij anderen. Wat soms lukt en vaak niet. Maar zaak is het om altijd je eigen vibratie hoog te houden, FLOW na te streven, niet ziek te worden, opdat je als 1 van de weinigen met kennis dat zo lang mogelijk met anderen kan delen. Ik denk de laatste weken vaak. Dat is waarom al die ouderen versneld dood moeten. Zij hebben nog echte kennis, meegemaakt, wat er werkelijk in WW II gebeurde. Oa hoe de katholieke kerk bijeenkomsten organiseerde om jonge mannen te rekruteren met Hitler tegen de Bolsjevieken te vechten. Nu hebben we op school natuurlijk ook nooit geleerd wat er in de Bolsjevistische revolutie, de Holodomor gebeurde. Jury Lina heeft er een docu over gemaakt en die stond op YT.

   • @Gertrude,

    Mijn welgemeende excuus aan u en bij deze deel 1 van betreffende docu….deel 2 en 3 kunt u dan vanzelf zien want deze staan ernaast!

    Succes……

    En ja, ik ben idd nogal bitter….en boos…..nee kwaad eigenlijk….heel erg kwaad…..ook komt er steeds meer haatgevoel in me op….maar geloof me aub op mijn woord want ik kan er nu ff niet verder op ingaan…..heb erg veel….nee sorry….heel erg veel voor mijn kiezen gehad de afgelopen tijd en ik ben helaas ook maar een eh…..wat zal ik zeggen…..nog steeds een mens!

    De link voor u…..

    https://www.brighteon.com/2167fa3a-997a-465b-92e9-84b2622e2c29

    Bij elkaar duurt deze mooie samenvatting ongeveer 3 uur 15 min…..dus valt wel mee…

    Gegroet beste, en dank voor uw reactie!

    Gladiator

    • @Gladiator
     Ik Quote je ff “n ja, ik ben idd nogal bitter….en boos…..nee kwaad eigenlijk….heel erg kwaad…..ook komt er steeds meer haatgevoel in me op….maar geloof me aub op mijn woord want ik kan er nu ff niet verder op ingaan…..heb erg veel….nee sorry….heel erg veel voor mijn kiezen gehad de afgelopen tijd en ik ben helaas ook maar een eh…..wat zal ik zeggen…..nog steeds een mens!” Sure je bent een mens .
     Bitter zijn pissed is menselijk .
     Beste (dude) ik weet er van .
     De tijd dat ik zo was en de kreet line them up !!
     P.s je hond lijdt er onder als je dat uitstraalt .
     Nu ff kappen maat en stop met bitter zijn .
     Helpt geen ruk vertroebelt je blik en je levenskracht .
     Je woont mooi daar op dat dijkje .
     Geniet en wees geen Don Quixote.
     iedereen hoort en leest je wel m.a.w haal die molen uit je hoofd en breng je wereld tot stilstand . Mazzll .

 7. De Amerikanen hebben dit eerder toegepast in hun oorlog tegen Korea. ik heb de documenten jaren geleden online ingezien. Een totale mislukking. Geen epidemie, geen pandemie, slechts enkele doden. Maar de pathogenen die ze inmiddels ontwikkeld hebben, vlgs ken Caldera toe kunnen voegen aan regen, zijn mogelijk vele malen dodelijker. Ebola, Zika, Aids, en wat is er allemaal de laatste jaren nog meer voorbij gekomen.

 8. De rivier de Eufraat in het midden oosten is volledig opgedroogd. In Openbaringen in de Bijbel is dit al.voorzegd dat dit zou gebeuren. Twee jaar geleden stroomde deze rivier.nog met veel water.

  Verder staat er dat er in.die tijd ( het opdrogen van deze rivier) een groot leger uit het oosten zal.komen ( uit het land waar de zon opgaat) van 200 miljoen soldaten (ik denk China) die 1/3 van de mensheid zullen.doden.

  Alle profetieën in de Bijbel komen uit!

  Zou het kunnen dat de Chinezen naar het Midden Oosten en misschien ook naar Ukraine ( en Europa ) komen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in