Tientallen giftige peptiden zijn geïdentificeerd en bevestigd in de lichamen van covid-slachtoffers. De analyse werd uitgevoerd via HPLC met bevestiging van de moleculaire massa en ionenfragmentatie door massaspecificatie, gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift en geïndexeerd door PubMed, schrijft Mike Adams.

– Er is een patent geïdentificeerd dat een systeem beschrijft voor het afleveren van biowapens vanuit een drone, ontworpen om “100% van de vijandelijke troepen te doden”.

– Dit biowapensysteem voor drones kan worden uitgerust met giftige peptiden in aerosolvorm om gifstoffen te droppen op elke bevolking, in elke stad, op elk moment, om een pandemische uitbraak na te bootsen (geen virus nodig).

– Het systeem herbergt ook muggen die gevoed kunnen worden met “een gif dat geschikt is om door een muggenbeet te worden overgebracht” om een massale dood van burgers of troepen te bewerkstelligen.

– Rusland heeft vastgesteld dat precies dit soort drones (met een capaciteit van 20 liter vloeistof en de mogelijkheid om aerosol te verspreiden) door de Oekraïense regering worden gebruikt, volledig in staat om biologische wapens op Russische troepen of burgers te spuiten. Zie dit verhaal op NewsTarget.com.

Systeem om giftige muggen vanuit de lucht te verspreiden – US patent #US8967029B1

Met dank aan Dr. Tau Braun om ons op dit patent te attenderen nadat hij mijn recente interview met Dr. Jane Ruby en Dr. Bryan Ardis had bekeken.

Dit octrooi, gemakkelijk te bekijken via Google Patents op deze link, werd ingediend door “TMARS Associates Trustee for Toxic mosquito aerial release system CRT Trust”.

Het octrooi beschrijft een systeem voor het loslaten van muggen met biowapens door middel van een drone vanuit de lucht, ontworpen om een “100% kill rate” van vijandelijke troepen te bereiken. Het octrooi beschrijft, in meedogenloze taal, ook “kleine robotachtige apparaten” die ziekteverwekkers afleveren om troepen te doden.

In de afbeelding van het octrooi hierboven ziet u de schedel en de gekruiste botten in de rechterbenedenhoek van de biowapencontainer, die de muggen voedt met giftige moleculen (dat kunnen chemicaliën, ziekteverwekkers of giftige peptiden zijn) met als doel deze via muggenbeten in het beoogde doelwit te injecteren.

“Ziekte kan een zeer waardevol militair instrument zijn”

Uit het octrooi zelf (nadruk toegevoegd):

In de hele militaire geschiedenis is de gezondheid van de troepen altijd een belangrijke bepalende factor geweest. Soldaten op de grond kunnen alleen goed functioneren als ze niet ziek, onwel of stervend zijn aan een dodelijk virus of ziekteverwekker. Een soldaat wiens immuunsysteem probeert een virus of ziekteverwekker te bestrijden, zal geen energie of vermogen hebben om andere soldaten te bestrijden. Ziekte kan een zeer waardevol militair hulpmiddel zijn dat vernietigender kan zijn dan de modernste militaire wapens en uitrusting.

Aangezien het ziek maken van de vijandelijke troepen een belangrijk militair doel is, moet men nagaan welke middelen beschikbaar zijn om de ziekteverwekkers, ziektekiemen en virussen bij de vijand te krijgen.

In de zeer geavanceerde militaire technologie van vandaag zijn er verschillende soorten kleine robotapparaten die kunnen proberen ziekteverwekkers dicht bij de vijandelijke troepen te krijgen…

Dit wonder van technologie kan een ziekteverwekker vervoeren, heimelijk naar het gebied van de vijand gaan, specifiek de individuele vijand vinden, en de vijand zonder enige waarschuwing besmetten. Dit ultra high-tech apparaat van de natuur heet een mug. Was er maar een manier voor militaire planners om de kracht van de mug te oogsten en te gebruiken, dan konden zij gemakkelijk grote massa’s vijandelijke troepen ziek maken en doden zonder ook maar één schot te lossen.

Met het toxische muggenaerosolvorm-systeem vanuit de lucht kunnen grote massa’s mensen worden ingeënt of kunnen vijandelijke troepen worden uitgeroeid of nutteloos gemaakt zonder dat onze eigen troepen gevaar lopen.

De muggen in het giftige muggenaerosolvorm-systeem kunnen worden geïnfecteerd met verschillende soorten genetisch veranderde bacteriën om het immuunsysteem te activeren, of geïnfecteerd met giftige ziekteverwekkers, afhankelijk van de doelstellingen. Voor militaire doeleinden kunnen de muggen worden gebruikt om een middel als malaria af te leveren om ziekte te veroorzaken, of ze kunnen veel giftigere of zeer infectieuze middelen en virussen gebruiken. Een zeer besmettelijk virus kan 100% van de vijandelijke troepen uitroeien, omdat degenen die niet gebeten zijn, besmet worden door hun medesoldaten.

Klinkt dit bekend? Waarom had NYC een plotselinge “covid-uitbraak” in februari/maart van 2020 die zich niet verspreidde naar andere Amerikaanse steden volgens een voorspelde virale pandemieprojectie?

  The Independent: "Woede over poging van samenzweringstheoretici om de dood van Lisa Marie Presley in verband te brengen met vaccins"

Wat hier fascinerend is, is dat dit systeem om biowapens vanuit de lucht te lanceren, betekent dat het mogelijk is om een pandemie na te bootsen door chemische gifstoffen op een bevolking te droppen, zonder dat er überhaupt een virus bestaat. Zodra de bevolking de gifstoffen opneemt, worden ze door angst in de media aangezet om om vaccins te smeken. Deze “vaccins” injecteren hen dan met mRNA-instructies die hun cellen kunnen programmeren om in hun eigen lichaam giftige peptide-eiwitten aan te maken, waardoor nog meer symptomen ontstaan en de giftige peptiden worden “verspreid” naar anderen in hun omgeving. Dit wordt dan een “epidemie” van virale verspreiding genoemd, terwijl er niet eens een virus nodig is om dit proces tot stand te brengen.

Dat betekent niet dat er geen SARS-CoV-2 virale stam met biowapens bestaat, het betekent alleen dat er geen virus nodig is om een schijnbare “uitbraak” te veroorzaken en paniek te zaaien onder het publiek over de nieuwste ziekteverwekker. Alles wat we hebben gezien met de zogenaamde covid-19 pandemie had ook zonder überhaupt een virus kunnen gebeuren.

De “giftheorie” blijkt juist nu wetenschappers de aanwezigheid van tientallen giftige peptiden in covid-19-slachtoffers bevestigen

Een studie gepubliceerd in het tijdschrift F1000 Research, geïndexeerd door PubMed Central en beschikbaar op de website van de National Library of Medicine (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8772524/) is getiteld: “Toxine-achtige peptiden in plasma, urine en fecale monsters van COVID-19 patiënten.”

Deze studie gebruikte HPLC (vloeistofchromatografie) in combinatie met massaspec-instrumenten om de aanwezigheid van tientallen gifpeptidecomponenten in de feces en het bloedplasma van covid-19-slachtoffers te identificeren. De studie, geschreven door Carlo Brogna en andere Italiaanse onderzoekers, “meldt de identificatie van toxine-achtige peptiden in COVID-19 patiënten door toepassing van de Liquid Chromatography Surface-Activated Chemical Ionization – Cloud Ion Mobility Mass Spectrometry.”

  Krijsende vrouw met meetlint uit haar dak om social distance

De volledige lijst van toxische peptiden en gifpeptidecomponenten die in de lichamen van covid-19-slachtoffers werden geïdentificeerd, omvat:

Conotoxine Pu6.1
Conotoxine Vi15a
Verondersteld alfa-conotoxine Qc alphaL-1
Conotoxine 10
Rho-conotoxine TIA
Kunitz-type serine protease inhibitor conotoxine Cal9.1a
Alfaconotoxine Pu1.5
Conotoxine Fla16d
Fosfolipase A2 MALT0035C
Fosfolipase A2 AP-PLA2-I
Zuur fosfolipase A2 PePLA2
Basis fosfolipase A2 BFPA
Basis fosfolipase A2 PL-X
Complement factor B Ba fragment
Acidic phospholipase A2 homolog textilotoxin D chain
Zure fosfolipase A2 homoloog textilotoxine D keten
Gif protrombine activator pseutarin-C niet-katalytische subeenheid
Stollingsfactor V
Gif protrombine activator oscutarin-C niet-katalytische subeenheid
Kort neurotoxine 4
Conotoxine Cl9.6
Zinkmetalloproteïnase-disintegrine-achtige halysase
Alfa-elapitoxine-Oh2b
Sigma-conotoxine GVIIIA
Conotoxine Mr15.2
Conotoxine mr3g
Contryphan-R
Slangengifmetalloproteaseremmer 02D01
Bradykinine-potentiërende en C-type natriuretische peptiden
Bradykinine-potentiërende en C-type natriuretische peptiden
Zinkmetalloproteïnase/desintegrine

Deze omvatten “conotoxinen” die volgens de studie “neurotoxische peptiden zijn die zijn geïsoleerd uit het gif van mariene (genus Conus) kegelslakken”.

De studie voegt hieraan toe:

De aanwezigheid van conotoxine peptiden zou het optreden van veel symptomen (zoals hyposmie, hypogeusie en de typische tekenen van het Guillain-Barre syndroom) kunnen verklaren die bij sommige COVID-19 patiënten worden waargenomen. Hun aanwezigheid kan de normale werking van ionenkanalen, nicotinische acetylcholinereceptoren en het acetylcholineniveau wijzigen.

Dr. Bryan Ardis probeerde de wereld te waarschuwen voor giftige peptiden, en hij werd door bijna iedereen belachelijk gemaakt

Waar het op neerkomt? Dr. Bryan Ardis had al die tijd gelijk. En Stew Peters ook, omdat hij Dr. Ardis een podium durfde te geven (voor de goede orde: ik heb Dr. Ardis ook geïnterviewd en dat interview gepubliceerd op Brighteon.com). De zogenaamde “giftheorie” die door andere analisten en waarnemers is verworpen of zelfs bespot, blijkt een cruciaal onderdeel te zijn in het begrijpen van de oorsprong en aanwezigheid van de zogenaamde “covid-19”, die misschien beter “COVENOM-19” kan worden genoemd.

  mRNA Covid injecties hebben bij tientallen miljoenen mensen stille hartschade veroorzaakt, zo blijkt uit een schokkend nieuw onderzoek

Lees de volledige, verbazingwekkende details in de Situation Update podcast van vandaag. Hier is een samenvatting van wat er aan bod komt:

– Tot een miljoen Democraten kunnen niet stemmen vanwege letsel of overlijden door vaccinatie
– Eerste verkiezingen in het na-vaccin-genocidetijdperk
– Tonga vulkaanuitbarsting bereikt ongekende waterdamppluim
– Zal de komende 2 jaar over de hele planeet misoogsten veroorzaken
– Stephen Colbert smeekt om zich aan te sluiten bij de globalistische illuminati en ontvolking te bevorderen
– Democraten PROJECTEREN hun eigen agenda, beweren dat Republikeinen kinderen zullen vermoorden
– HALF van de studenten eist DOODSTRAF voor “beledigende” toespraak
– Schokkende wetenschappelijke studie vindt GIFTIGE peptiden in covid-slachtoffers
– Dr. Bryan Ardis heeft gelijk gekregen met zijn “giftheorie”
– Gesynthetiseerde gifpeptiden kunnen in massa worden geproduceerd met behulp van gemanipuleerde e.coli
– mRNA prikken kunnen mensen injecteren met instructies om giftige peptiden te produceren
– Verandert het menselijk lichaam in een giffabriek en vergiftigt het van binnenuit
– Synthetische giftige peptiden kunnen in massa worden geproduceerd en gevriesdroogd
– Patent ontdekt voor levering van chemische en biologische wapens vanuit een vliegtuig
– Oekraïne betrapt op poging tot aankoop van biowapen-drones met groot bereik voor het sproeien van gifstoffen
– US Patent #US8967029B1 beschrijft levering van biologische agentia om de massa te doden
– Patent aangevraagd door “Toxic mosquito aerial release system CRT Trust”.
– Ontworpen om “grote massa’s vijandelijke troepen ziek te maken en te doden”
– Virale uitbraken kunnen worden gefaket door giftige peptiden op populaties te laten vallen


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Ze stoppen het nu in ALLES”: Grafeen nanodeeltjesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Geschiedenis van de Strijd: Manoeuvre, deel 1
Volgend artikelDr. Sucharit Bhakdi’s dringende boodschap
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. waardeloos artikel weer van Mike The Sensalionalist
  geciteerde “” onderzoeker”” :
  Nee, we hebben de gifstoffen gevonden die de symptomen kunnen verklaren. Nu moeten we de reeks experimenten voltooien om te zien of deze toxines de ziekte veroorzaakt door SARS-CoV-2 op dezelfde manier reproduceren. Naar mijn mening is het belangrijk, naast de huidige vaccins, d.w.z. H. om een ​​tegengif te introduceren, d.w.z. een vaccin tegen toxines, tegen het spike-eiwit en tegen mutaties. Dit komt omdat het een virus is dat de productie van toxines veroorzaakt via de bacteriële matrix en nu alomtegenwoordig is geworden. En ook omdat deze gifstoffen de bloedstolling en daarmee cardiovasculaire en neurodegeneratieve ziekten bevorderen.
  https://www.vbciev.de/interview-mit-dr-carlo-brogna-arzt-und-corona-virus-forscher/
  just another WEF stooge

 2. Ja het gedachtegoed van menig complotdenker wordt in dit artikel bevestigt, herinner in de plandemie tijd dat een verkeerstoestel van Corendon een vlucht van 3 uur boven Engeland maakte, toen ik dat las ging er een rode vlag omhoog, het ziekmakende pathogeen die de plandemie veroorzaakte was/is man made uit een Amerikaans laboratorium, einde bericht.

  • En vergeet de chemtrails niet beste Adriaan die ze al meer dan 10 jaar over ons uitstrooien.

   Strontium , Barium , Aluminium Zoek de verschijnselen van Barium vergiftiging maar eens op. He dat zijn klachten die veel mensen hebben.

   Al 10 jaar probeer ik mensen hier over te informeren maar krijg ALTIJD hetzelfde antwoord. Nee hoor je bent gek dat zijn gewoon vliegtuigstrepen. Dan bedoelen ze contrails maar dat woord kennen ze nog geen eens.
   VLIEGTUIGSTREPEN dat is hun verwoording in hun dood gevaccineerde hersenloze geest ik word er strontziek van.

   Maar als ik ook naar hun kijk denk ik dat ze door die gore smartphones van hun waar hun zombie ogen 24/7 op gericht zijn dat het ook ongeveer 10 jaar geleden is geweest dat ze voor het laatst naar de lucht hebben gekeken.

   We worden dagelijks volgepompt met zware chemische troep en metalen en ons bloed , hersenen , longen enz. zitten er vol mee wat diverse klachten geeft en ook voor hun nog het voordeel geeft als ze de magnetronstraling van 5G losdraaien wij waarschijnlijk uit elkaar klappen als een ballon.
   Denk aan een bord met metalen rand in de magnetron dan krijg je rare vonken.

   Er zitten ook rare vezels in de chemtrails zet in het donker een zware uv lamp buiten en je ziet ze rondvliegen. Die vullen onze longen en geven benauwdheidsklachten. En de rest maakt ons vermoeid en kapot.
   Dit gebeurt al heel lang en wereldwijd lieve mensen en is een regelrechte aanslag op onze gezondheid.

   In Rusland en oekraine heb ik begrepen van een vriend die daar veel komt zijn de enige 2 landen waar het niet gebeurd.

   Vervuilde lucht (chemtrails). Vervuilde ether (wifi , 5g) , vervuild eten (e-nummers , antibiotica e.d) , vervuild water (fluor , medicijn/drugs resten , loodleidingen enz) .Ze doen er alles aan om ons kapot te maken als onze basisbehoeftes zijn vergiftigd.
   Maar ik geloof in een hogere macht denk er over na we worden beschermt want met al deze vervuiling al ons hele leven (kindervaccinatie nog niet eens genoemd) hadden we allang dood moeten zijn maar het lukt z nog steeds niet.

   Daarom zie ik deze tijd ook als een mooie tijd , Ze staan in het licht en we hebben voor het eerst de kans ze te verslaan en een wereld te krijgen met schone lucht, schone ether en schoon voedsel als ze dit verliezen en we ze uitroeien dan kunnen we deze wereld krijgen.

   Al de middelen zijn er duizenden verborgen patenten , med beds , vrije energie zoals de Tartarianen. Deze wereld kan er komen mensen als we maar samen komen maar dat is in Nederland bijna onmogelijk met al die fucking schapen.

   FOK DE MATRIX fijne dag strijders

   • @boertje,

    Beste,

    U heeft voor het overgrote deel gelijk in hetgeen u schrijft echter ik denk ook dat het overgrote deel die hier schrijft en commentaren geeft niet weet wie de echte VIJAND is……en ik bedoel dus de ECHTE vijand……..

    Daar is namelijk nogal wat onderzoek voor nodig en gezien de opmerkingen welke ikzelf de laatste tijd naar mijn hoofd geslingerd krijg weet ik gewoon dat velen er echt naast zitten vwb de ECHTE vijand…..

    En op een slagveld je vijand niet kennen is funest……dat is niet te winnen!

    Groet beste,

    Gladiator

    • Beste Gladiator ik onderzoek dat ook heel lang maar denk dat niemand dat echt weet deze mensen blijven out of the picture.

     Zionistische joden, Illuminatie , skull and bones , vrijmetslaars, navo , vaticaan??? Ik weet het niet vriend als jij ons verder kunt helpen verlicht ons dan graag!

     Wat ik wel weet de politiek , bilnaad gates , fauci , sorros en ga zo maar door zijn alleen puppets die gebruikt worden door de veroorzakers van dit alles en stellen niks voor in het geheel het is slechts het slachtvee van de echte machthebbers/afdwingers.

     Ik denk persoonlijk dat je zelfs met onuitputtelijk onderzoek ( doe het zelf al bijna 30 jaar) er niet achter kan komen wie er echt achter zit want deze mensen zitten zo diep verborgen dat ze niet te vinden zijn. (mijn mening)

     Dus Gladiator help mij en anderen als je het wel weet , ik hoor het graag want ik ben er na al die jaren nooit achter kunnen komen.

  • De laatste 2 weken hoor ik omgeving Utrecht laat op de avond of in de nacht 1 tot 2 laag over vliegende vliegtuigen. Overdag niet. Ik las dat er een baan zou geopend worden voor een vliegroute over dit gebied. Is dat al gebeurd of is dit ook weer een hoax en heeft dit alleen tot doel meer rotzooi op of rond dit stedelijke gebied uit te gooien?
   Een “voordeel” van deze tijd is dat je niets meer zo maar als waar aanneemt. Nou ja voordeel, het scherpt in ieder geval je waarnemingsvermogen.
   Ook fijne dag allen.

 3. Die gevonden giftige stoffen bij ” besmette” mensen, zijn die gevonden voor de gifspuiten of tijdens en na?
  Zo hebben ze weer een “verklaring” gevonden voor de oversterfte.

  • @Huzaar……..mag ik vragen…….van Boreel, Alexander of Sytzama…..

   Gegroet beste,

   Gladiator
   ps ik was van Boreel (13 ZVE Oirschot)

 4. Waarvoor zou je octrooi aanvragen voor geheime bio wapens?
  Om de vijand of slachtoffers te vertellen hoe de vork in de steel zit.
  Vreemd verhaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in