Weet u nog hoe veel blogs werden bestookt met talloze opmerkingen waarin werd beweerd dat Virussen NIET bestaan? Veel bloggers, waaronder ikzelf, reageerden op deze beweringen. Ik begon zelfs een DEBAT dat 1.663 reacties kreeg en zeer levendig was, schrijft Igor Chudov.

Heel veel andere bloggers leverden interessante, informatieve, inzichtelijke, soms emotionele schrijfsels over dit onderwerp. Hiertoe behoren A Midwestern Doctor, Steve Kirsch, Stephanie Brail en meer. (Laat me weten wie er nog meer over dit onderwerp heeft geschreven en wiens bericht minstens 20 reacties heeft geoogst, dan voeg ik het toe aan mijn lijst).

Voor sommige mensen leek de bewering dat virussen niet bestaan vreemd, omdat de geen-virus theorie in tegenspraak is met bijna ieders levenservaring van het geïnfecteerd raken met virussen (zoals waterpokken) en het verwerven van immuniteit. Als tolerant persoon heb ik er geen probleem mee en mensen mogen geloven in wat ze willen, dus het debat dat ik begon was een gelegenheid om van elkaar te leren.

Psyop van BoosterShots Substack

Ongeveer een week geleden zocht ik op duckduckgo naar mijn naam, gewoon om te zien wat er was en zag iets raars dat mijn aandacht trok. Het was een substack site boostershots.substack.com (archief link).

Dit is zijn logo:

Het blijkt dat Boostershots de coördinerende site van de psyop was en mensen instrueerde hoe te posten op forums om de geen-virus theorie te promoten. De auteur(s) schepten zelfs op over het opjutten van mensen, over mijn debat, Steve Kirsch enz.

De site heeft zelfs gedetailleerde instructies voor het trekken van aandacht op forums en het trollen van andere blogs zoals Steve Kirsch:

  De propagandaoorlog (en hoe deze te bestrijden)

De instructies aan de volgelingen gaan verder:

daarom denk ik dat het nuttig zal zijn om de best plausibele verklaringen te geven voor alle meest populaire “ziekten” vanuit het perspectief van de terreintheorie die nieuwe vrijdenkers terecht in twijfel zouden kunnen trekken of aanvechten. (en we moeten eerlijk onzekerheid toegeven en vasthouden aan het voortdurende streven naar waarheid en de wetenschappelijke methode als we iets nog niet volledig begrijpen).

dus hier is het idee: ik zou graag een soort “gezond verstand ‘kiemtheorie’ versus ’terrein theorie’ pamflet” willen maken.

het boostershots news team is op zoek naar ervaren onderzoekers, redacteuren, grafische ontwerpers en meme lords. wij betalen u met wodka, haring en besluiteloosheid.

terwijl ik slechts lichtelijk geïrriteerd was toen ik ontdekte dat zowel “niveau 1 igor chudov” als “niveau 2 steve kirsch” zich hadden ontpopt als ziektekiemgelovige huurlingen, was ik absoluut laaiend toen ik later ontdekte dat mijn meest bewonderde “niveau 3” substack-held precies dezelfde onzin uithaalde.

Dit ging een tijdje door, maar het lijkt erop dat de auteur zijn of haar pogingen om deze psyop uit te voeren vanaf 25 september 2022 heeft gestaakt.

De instructies zijn zeer leerzaam voor iedereen die een psyop wil proberen uit te voeren.

Waarom is de “Geen-Virus Psyop” mislukt?

Deze psyop is echter mislukt. Waarom? Naar mijn mening was deze hele operatie een poging om een dood paard te spannen (de geen-virus theorie), dit dode paard te berijden en de kar aan de gang te krijgen. Het dode paard kwam niet ver, en dat verklaart waarom de boostershots-campagne uiteindelijk werd opgegeven. De geen-virus theorie is niet bepaald nieuw (ze dateert van vóór de virustheorie), en ze is in de afgelopen 100 jaar nooit ver gekomen, op of buiten Substack.

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: ongerustheid is de oorzaak van bijwerkingen, niet de experimentele mRNA en virale vector injecties

Onze eigen anti-vaccin campagne is een geweldig tegenvoorbeeld: we hebben een veelheid aan meningen, kunnen omgaan met onenigheid, onze gedachten worden voortdurend aangescherpt door die onenigheid, en de brede waarheid ligt achter ons. Ons “paard” is springlevend!

Laatste opmerking aan alle virusontkenners

Beste virusontkenners: hoewel ik stellig geloof dat virussen bestaan, wil ik ook herhalen dat ieder van u, inclusief mensen die boosterhots expliciet noemde, een welkome lezer is van mijn substack, en ik hoor graag uw toekomstige meningen over wat dan ook!

Ook ben ik op geen enkele manier boos op iemand. Het was een leuke poging. Het was leuk zolang het duurde, en het hele verhaal was een interessante poging van een waarschijnlijk jong individu om zijn persoonlijke en zeer onschuldige operatie te runnen. Het geeft ons veel stof tot nadenken en toont een anatomie van een beïnvloedingsoperatie die in de volksmond wordt omschreven als een “psyop”. Er is uiteindelijk niemand gekwetst.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 – 2024 bekend gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiologische oorlog op komst? Rusland identificeert onbemande luchtvaartuigen boven de Oekraïense havenstad Kherson die zijn uitgerust met containers die bioagentia kunnen sproeien
Volgend artikelDe grafiek die alles verklaart
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

98 REACTIES

  • Gelijk heb je, virus is DODE materie.
   Zo is dit zelfs door de medici decennia lang verkondigd ,
   Hoe het dan gevaarlijk zou kunnen zijn, is de vraag .
   Maar …. Covid is een naampje voor een moordwapen. Psychologisch en fysiek. Event 201 in oktober 2019 New York ; liet een groen plussen balletje zien met uitsteeksels. En we noemen hem …. Geen Floortje maar Covid

 1. Virussen bestaan niet. De aarde is plat. Nooit was de mens op de maan. De mens is een geëvolueerde aap. Dit is mijn 356e incarnatie. In mijn vorige leven was ik een wasmachine. Meneer Rutte is een reptiel. 🥱

  • Je bedoelt waarschijnlijk (?) dat je je rijtje beweringen stuk voor stuk onzin vindt, en wilt daarmee laten zien dat je met beide benen op de grond staat (en misschien zelfs wel héél slim bent).
   Nogal een blunder dan, om minstens twee beweringen op te nemen die gewoon klip en klaar WAAR zijn. Die wasmachine geef ik overigens ook nog een kans.

     • Lunatic klopt. Het Apollo project was een langdurende, uitgebreide en slimme miljarden roof uit de VS belastingkist. NASA beweert nu met droge ogen ”dat ALLE info over de fantastische maanlandingen (de Race tegen de Russen) per ongeluk is weggegooid. Of kwijt. En alle filmmateriaal gewist. En alle werktekeningen verdwenen. Jee…..Op wat rommel in een maf maan museum na. Regisseur Stanley Kubrick moest een deel van de filmopnames maken. In Britse studio’s en Amerikaanse woestijngebieden.
      Daarbij…volgens ‘de metingen’ van NASA zelf is leven op de maan vrij lastig. Temperatuurschommelingen van +235 graden C. in zon naar -127 C. in het donker. Heftig!
      En er groeit helemaal niks. En geen drinkwater.
      Gewichtloosheid: loden schoenzolen. Anders wordt je het universum ingezogen. Echt lastig! En hoe moet je daar douchen? Of tandenpoetsen?
      Omgerekend naar deze tijd: 257 triljoen $ …kassa!
      Dat CGI, fotoshop Maan programma (Venus, Pluto Mars niet meegerekend (a dream came true..) was lucratiever dan welke ingenieuze bankroof ooit. (zo 1930)
      Voor veel NASA medewerkers is de droom zeker uitgekomen.
      257 triljoen…is gewoon veel geld.

   • Vraag dat maar aan de vele dode meisjes die een puntje aan hun penseeltje likten om het druppeltje radiumverf mooi op de wijzertjes te kunnen zetten. Ioniserende straling doet exact dat: Ioniseren. En dat heeft een nogal grappig effect op levende weefsels.

    Ga alsjeblieft je punt aan jezelf bewijzen en ga een tijdje op een oude opslafplaats van de Areva wonen en kijk hoelang je dat gezond volhouden zal. De mensen die indertijd dit puin ‘gratis’ van de Areva kregen om hun terrein op te hogen hebben dit allemaal al met hun leven of gezondheid betaald.

    Ophouden met je kwatsverhalen.

    • Casse november 10, 2022 at 20:51

     Juist velen lullen uit dat gat in hun nek, ioniserende straling door de lichtgevende cijfers van West Clock, top dat je dit even aanhaalt en het mooiste is het verhaal is te verifieren.👍

 2. Wat moeten de lezers van deze site met dit debiele niet onderbouwde stuk? Is dit om mij en anderen die NIET virusGELOVIGEN zijn in een hoek te zetten? Er is NOOIT enig bewijs geleverd van die virusjes, net zomin als van welke god dan ook of de (on-)eindigheid van het heelal. Wát een achterlijk artikel, Frontnieuws onwaardig. Valt me zwaar tegen, hoe jaag je lezers weg.

   • Precies… dit is maximale polarisatie. De wakkeren worden net zo waus als de slapers. De uitersten verworden tot extremisten. We worden van alle kanten bestookt met info en disinfo. Stop om alles zomaar op te eten. Het internet is niet de dagelijkse realiteit. Alles op internet is een psyop. In de realiteit zijn we allemaal mensen, een planeet. Stop om zo agressief te worden. Alleen rust en liefde kunnen ons redden. Samen zijn we onverslaanbaar. Uit stelligheid ontstaat oorlog. Wees de volwassene, blijf rustig, blijf liefdevol.

  • Er is een felle Informatie en desinformatie oorlog aan de gang door ontelbare Bots op de social media die het publiek verdelen tot op het bot,ben dat is nu precies wat de machthebbers willen een verdeeld publiek, devide et impera.

   Even voor degene die Martin Vrijland voor gek verslijten, hij is een ervaren onderzoeks journalist die het meestal bij het rechte eind heeft en hij heeft de convid-19 angst theorie onderuit gehaald.

   Virussen bestaan inderdaad niet ook voor degene die virussen met de platte aarde vergelijken.

   • Voor een deel kan ik Martin Vrijland wel waarderen. Maar zijn overtuiging van een matrix simulatie die zichzelf blijft rebooten (over duizenden jaren) vind ik toch echt te kort door de bocht. In plaats van dat het verheldering zou moeten opleveren, blijft men toch met veel meer vragen zitten dan onze huidige realiteit al doet.

    Maar ik houd altijd een open mind en probeer verschillende invalshoeken te volgen zodat ik mijn gedachten kan vernieuwen. Iets wat iedereen zou moeten doen.

  • Nou getuigen genoeg geweest die de messias aan het werk gezien hebben.kijk naar de dna en voorwaarden die nodig zijn. Geen toeval mogelijk

  • Ik vind het artikel ook onwaardig voor frontnieuws en als het echt gemeend is, is dat jammer.. Het gaat voorbij aan het feit dat een “virus” een maçonniek verzinsel is van de netwerker Louis Pasteur met de keizer van Frankrijk een zekere keizer Napoleon de Derde? die een virus lanceerde uit jaloezie en winstbejag. Dat laatste is nog steeds het geval met die “vaccinaties” als verdienmodel en genocidemiddel. Als ik het V woord gebruik wordt deze reactie niet geplaatst dus dan maar zo: VM hebben een “virus” verzonnen en de VM dringen er steeds op aan om je te laten injecteren: “Murder by Injection”.

   • U bedoelt de VRIJMETSELAARS DEATHCULT?
    Voor zover ik weet is het woord vrijmetselaars hier op Frontnieuws nog nooit verboden verklaard.

   • Helemaal mee eens!

    Tom Cowan en Adrew Kauffman willen al heel lang een discussie met viruswetenschappers. Maar niemand durft het aan….. en dat heeft een reden.

   • Ik zelf ben er ook van overtuigd dat virussen nog nooit bewezen zijn vlg de koch postulaten. En wel om het volgende.
    Louis pasteur zou degene zijn die de besmettingstheorie zou hebben uitgevonden maar er waren in die tijd nog 2 andere wetenschappers die de theorie van pasteur wetenschappelijk hadden weerlegd,echter word tot op de dag van vandaag de virus theorie nog steeds gebruikt? Ook heeft hij op zijn sterfbed voor dat hij stierf toegegeven dat zijn studies niet klopte??
    En hoe dat tot stand is gekomen staat in het “Flexner Report” Abraham flexner had totaal geen medische achtergrond of wat dan ook maar had een degree in kunst?
    In 1904, the American Medical Association (AMA) created the Council on Medical Education (CME) whose objective was to restructure American medical education.
    In 1908 Henry Pritchett, president of the Carnegie Foundation and a staunch advocate of medical school reform, chose Abraham Flexner to conduct the survey.
    Dit plan was om het amerikaanse medische systeem te herstruktureren en de gouden standaard te maken voor de rest van de wereld!
    Omdat de scholen en universiteiten een klein budget hadden hebben de rockefellers voorgesteld om het project financieel te steunen.
    To help with the transition and change the minds of other doctors and scientists, John D. Rockefeller gave many millions to colleges, hospitals and founded a philanthropic front group called “General Education Board” (GEB)
    In het kort the steenrijke olieboeren zagen een verdienmodel en hebben feitelijk de medische wereld gekocht incl de universiteiten labs bigpharma,s ect ect…!
    En die virus theorie van louis Pasteur hebben ze misbruikt als verdienmodel voor het kunnen maken van vaccins en medicijnen. Het woord virus betekent letterlijk GIF!
    Dr thomas Cowan heeft het boek geschreven “The contagion Myth” Ook is er een video waarin hij het verband legt tussen de 1ste industriele revolutie de uitvinding radiogolven(TESLA) tot en met het ontstaan van het internet de auto industrie en hoe ons lichaamscellen continu vergiftigd worden door invloeden van buitenaf met geklooi met ons eten en drinkwater (Lees het boek The Fluoride Deception.) Maar vooral door luchtvervuiling NOX van auto,s stookovens het gebruik van landbouwgiffen maar ook microplastics metalen en giftige stoffen in vaccins en medicijnen zijn een groot probleem. De CDC en FDA hebben talloze patenten op alle bekende virussen? Dat kan alleen maar als ze gemaakt zijn dus? Het pentagon heeft labs in 25 landen wereldwijd (Ook de Ukraine!) de CDC en FDA zijn geen overheids instellingen maar gekoppeld aan amerikaanse militaire labs? Ook kary muller vertelt in een interview over zijn uitvinding van de PCR test omdat hij een tool wilde ontwikkelen die in staat was om een stukje viraal materiaal te kunnen vermenigvuldigen zodat het zichtbaar word voor verder onderzoek via een bloedtest en microscoop. Luc montagnier had een pulitzer prijs gekregen omdat hij het bewijs had dat het HIV verantwoordelijk was voor AIDS echter toen hij om de studies vroeg die hij als leidraad wilde gebruiken voor de PCR werd hij ver wezen naar allerlei niet op wetenschap gebaseerde onderzoeken gewezen? Hij dacht nou Luc Montagnier moet die studies wel hebben dan? HADDEN ZE NIET??? Fauci is de moderne van mechelen en is schatrijk geworden door de bigpharma maffia. Kary Muller wilde hem exposen dat het gewoon een oplichter is die over lijken gaan voor het grote geld. In 2019 vlak voor de uitbraak komt hij onverwachts te overlijden? Vlg de media aan een luchtweg infectie?? Connec the Dots!!

  • Gelijk heb je, virus is dode materie.
   Zo is dit zelfs door de medici decennia lang verkondigd ,
   Hoe het dan gevaarlijk zou kunnen zijn, is de vraag .
   Maar …. Covid is een naampje voor een moordwapen. Psychologisch en fysiek. Event 201 in oktober 2019 New York ; liet een groen plussen balletje zien met uitsteeksels. En we noemen hem …. Covid

 3. Kijk op drrobertyoug.com, daar wordt door de cdc uitgelegd dat er nog nooit een enkel virus is geïsoleerd. Daarmee vervalt ook de besmettingstheorie. Tijdens wetenschappelijk tijdens de Spaanse griep is het geen enkele keer gelukt om een gezond persoon te besmetten. Er werden verschillende methodes gebruikt om gezonde mensen te infecteren. Praten, in de mond niezen, speeksel drinken, bloed injecteren enz. Geen enkele poging slaagde om de gezonde persoon ziek te maken.

  • Verdeel en Heers
   Zegt iets over frontnieuws deze plaatsing. En de wijze hoe dit gepresenteerd is.
   Als een nieuwe waarheid.

   Ik ga ervan uit dat covid een biowapen is , niets te maken heeft met een virus.
   De prik is eveneens een biowapen, niets te maken met een vaccin.
   De behandeling , is geschied door moordclub witte jassen brigade.
   Niets net gezondheidszorg te maken.
   Een big registratie , mi niet meer wil betekenen dat;
   Iemand een collegebank heeft gezien, laat staan heeft deelgenomen.
   Niets zegt over het kunnen of willen interpreteren van lab uitslagen, die verdere actie vereist.

 4. Kunt u mij zowel het geïsoleerde aidsvirus en het coronavirus laten zien?

  Nee, dat kunt u niet

  Ik geloof ook niet in blauwe smurfen.

  • Er zij allerlei dingen die mensen niet met het blote oog kunnen zien.
   Zoals electronen en electriciteit , maar in het donker zien we wel de vonken van onze wollen trui.

   Er zijn virus soorten die heel groot zijn zoals die kunnen voorkomen in de tabaksplant en in yoghurt culturen
   (Yoghurt cultuur is metk met zeer veel yoghurt bactrien die grbruikt word om de fermentatie van melk tot yoghurt te starten).

   Kunnen we virussen zien? JA DAT KAN met 1000x vergroting op optische microscoop en kleuringsmethoden:

   GOogle: Can light microscopy detect viruses?
   “Mimivirus and other giant viruses are visible by light microscopy and bona fide microbes that differ from other viruses and from cells that have a ribosome.’
   https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1369527416000023

   Op youtube:
   T4 Phage attacking E.coli
   https://www.youtube.com/watch?v=V73nEGXUeBY

   Google : largest bacteriophage
   Bacillus megaterium phage G
   Giant, Myoviridae, Pseudomonas
   Scientists discover largest bacteria-eating virus.
   Clades of huge phages from across Earth’s ecosystems – Nature
   Jumbo Bacteriophages: An Overview – PMC – NCBI

   Ook leuk noor nationale trots, hoewel russen waren eerder
   https://www.micropia.nl/nl/ontdek/microbiologie/martinus-beijerinck/
   “Martinus Willem Beijerinck (1851-1931) ontdekte voor het eerst een ziekteverwekker die kleiner was dan een bacterie. Hij noemde dit een virus en is daarmee de vader van de virologie.’

   KOrtom deze hele hoax rondom niet bestaande viriussen was echt heel erg dom
   Alt media is ook gewoon weer een extra psyop

   • Light microscopy is GEEN bewijs van het bestaan van welk zogenaamd “virus” dan ook. Je ziet simpel gezegd licht afbuigen of geabsorbeerd worden met zo’n microscoop. Waardoor? Een “virus” roepen die idioten dan. Ja, virus m’n neus. Je haalf filmpjes aan via Google en Youtube. Kom eens met ECHT bewijs van het betreffende onderzoek waarin 100% bewijs wordt geleverd. Succes met zoeken….

    Als dit zogenaamde coronavirus echt bestaat had ik het allang opgelopen en morsdood geweest. Ik en velen met mij, houd me niet aan afstandsregels, heb gewoon mensen gekust, omhelst en NORMAAL gedaan. En uiteraard NIET ingespoten met geninjecties. Velen om mij heen die braaf de overheid volgden zijn constant ziek, mankeren hier en daar wat er er vallen er zat om met kankers en gevalletjes #plotselingenonverwacht. De niet ingespoten NORMALE mensen hebben GEEN last van dit killervirus. Hoe zou dat toch komen? OMDAT HET NIET BESTAAT! Ei!

    • Ben 7 (Zeven) Jaar opgeleid in dat spul, heeft tonnen gekost in guldens nog
     Maar geen bewijs is goed genoeg.

     Als je mijn links volg kom je op artikelen van springer nature science, nch, nih, sciencedirect.
     Voor mij goed genoeg.

     PS:
     Kommentaren maken De artikelen van frontnieuws vaak interessanter,
     De uitzondering daargelaten helpen ze de lezer ook met meningvorming en verdere zoektocht.

 5. Beste vertaler van een artikel,
  Je vergeet in dit alles de leugen waar de Bigpharma ons bijna meer dan een eeuw in onderdompelen.
  Dit om de verkoop te stimuleren.
  Het lichaam beschikt over een afweersysteem tegen indringers van buiten uit (bacteriën, giftige producten zoals vele vaccinstoffen, enz.) of van binnen in zoals kanker.

  Dit immuunsysteem bestaat uit organen (bijv. de milt), cellen (bijv. de witte bloedcellen),
  moleculen (bijv. antilichamen).
  Deze verschillende elementen communiceren met elkaar om gecoördineerd op de uiteenlopende bedreigingen te reageren.

  In een eerste fase treedt een zogenaamde aangeboren of niet-specifieke immuniteit op. Witte bloedcellen circuleren doorlopend in het bloed en in de lymfe, en “verorberen” alles wat ze lichaamsvreemd vinden.

  De stoffen worden op allerlei wijzen uit ons lichaam verwijderd door bvba Lymfocyten in velerlei maten en soorten en door de wetenschap beschreven als zijnde … Je raad het reeds, virussen.

  Zo, beste vertaler, wil je wellicht je ook daar eens in verdiepen en dan ben ik wel eens benieuwd naar je conclusie.

 6. Virussen bestaan wel, alleen niet die virussen die nooit zijn geïsoleerd, waaronder Covid-19.

  Corona bestaat wel degelijk, dit is voor het eerst ontdekt in de mens in het jaar 1961, dit betrof een schooljongen om precies te zijn, toendertijd woonachtig in Epsom, Engeland. Hoe deze jongen heet is niet bekend. Wat wel bekend is dat deze jongen last had van een gewone verkoudheid. Het coronavirus op zich bestaat al veel langer, maar werd voor het eerst ontdekt in de mens in 1961.

  Corona valt dan ook onder een verkoudhoudsvirus waarvan er verschillende mutaties zijn. Ow, wacht eens even, net als de Griep dus! En ja, waar is de Griep ineens gebleven. Hmm, dat zal wel komen omdat de Griep nu is hergedefinieerd alszijnde Corona?

  Om te beweren dat virussen niet bestaan is niet waar, en het is jammer dat er aan dit soort onzin aandacht wordt besteedt! Dit soort onzin hoort thuis in de Qanon hoek, niet in de hoek van mensen met gezond verstand!

  Dat er wordt beweerd dat virussen niet bestaan is nu juist de psyop, niet andersom! Dit hoort bij de Qanon techniek, om de mensen die de waarheid verspreiden in een kwaad daglicht te zetten, en om verwarring te zaaien waardoor de term Wappie weer even wordt benadrukt als zijnde verspreiders van onzinverhalen. Dat beste mensen is de psyop!

  Trap niet in die Qanon onzin!

  • Je hebt je duidelijk helemaal niet verdiept in Q en Qanon. Geeft niet, maar roep niks over dingen waar je duidelijk niets van begrijpt. Q is al jaren niet meer actief en in de jaren dat Q wel actief was, is de huidige groep wakkeren ontstaan. Ik heb alles van Q gevolgd en toen Q stopte was er bijna niemand in NL die Q kende en er was amper iemand wakker in NL. Toen corona begon was ik één van de weinigen die zoveel wist. Ik heb tijdens corona 3jr non-stop informatie gedeeld. Dat deed ik omdat ik 4jr lang door Q ben geïnformeerd. Op een dag zul jij beseffen dat het huidige verzet is begonnen bij Q. Drie jaar geleden was ik één van de weinigen in NL die zoveel wist, na 3jr corona moet ik zoeken naar mensen die niet wakker zijn. De deepstate heeft juist een psyop gelanceerd om Q en de Qanons in diskrediet te brengen. Jij zit zo te lezen vol in die psyop. Als Q echt een psyop was, dan had de media Q keihard aangepakt. Maar de media doet juist ALLES om niet over Q te hoeven praten. Snap out of it… wake up… U bent gehersenspoeld om het grootste verzetsplatform op aarde neer te halen. Ga maar eens 1 voor 1 alle Qdrops lezen voordat U zonder enige kennis wat om U heen roept. Q wees ons op ALLES wat we nu weten, Q voorspelde alles waar we nu tegen strijden. Q was een deprogrammering. U heeft die deprogrammering niet doorlopen, waardoor U nog in de bubbel zit waarin de deepstate U laat denken en roepen dat Q list en bedrog is.

  • “Virussen bestaan wel, alleen niet die virussen die nooit zijn geïsoleerd, waaronder Covid-19.”

   Dat is een voorwaarde om het bestaan aan te tonen, anders valt het onder verzinsels als ‘ether’ waardoor de electromagnetische golven zich zouden verplaatsen, waar de wetenschap lang in geloofd heeft. Of verder terug, concepten als ‘kou’ en ‘duisternis’. ‘De duisternis valt over het land.’ Er valt echter niets, iets verdwijnt.

 7. Virussen zijn bedacht om geld en macht te creëren, als je eigen immuunsysteem goed is dan word je niet ziek of je hersteld gewoon, onze atmosfeer bestaat alleen maar uit giftige deeltjes die heb je nodig om je immuunmsyteem op pijl te houden dat is de natuur. Louis Pasteur heeft zgn het griepvirus ontdekt de farmacie dacht aha geld vaxinaties.
  Toen Louis stierf vonden zij een dubbele boekhouding en wat bleek hij had helemaal niets uitgevonden.
  Daarom is alles verzonnen door de mens voor geld en geld is macht.

 8. ‘verkoudsheid-‘ “” virussen”” bestaan niet , en voorál niet C-19 ,
  is gewoon de opruiming van cellen ; tegengesteld aan bv parasieten/bacterieen ;
  maar inderdaad de verwarring die gezaaid wordt is onbeschrijflijk …

  • Gelukkig is er een kleine groep mensen die het wel ziet/ wil zien. Het gros helaas niet en blijft vol in de ontkenning zitten en blijft hangen in wat ze geleerd hebben (geïndoctrineerd gekregen). 90% van alles wat ons geleerd is op scholen, universiteiten over geschiedenis, aardrijkskunde etc kun je zo de prullenbak inkieperen. Maar dat is teveel voor de meesten, te moeilijk om te willen accepteren.

 9. @Joka,

  Quote, Joka: “Louis Pasteur heeft zgn het griepvirus ontdekt”

  Nee, maar dit wel:

  Louis Pasteur is vooral bekend voor het uitvinden van het proces dat zijn naam draagt, pasteurisatie. Pasteurisatie doodt microben en voorkomt bederf in bier, melk en andere goederen. In zijn werk met zijderupsen ontwikkelde Pasteur manieren die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt voor het voorkomen van ziekten in zijderupseieren. Met behulp van zijn ziektekiemtheorie ontwikkelde hij ook vaccins voor kippencholera, miltvuur en hondsdolheid.

  https://www.sciencehistory.org/historical-profile/louis-pasteur

  Louis Pasteur heeft helemaal niet het griepvirus ontdekt. De eerste identificatie van het menselijke influenzavirus kwam tot stand in 1933, door het werk van onderzoekers Wilson Smith, Christopher Andrews en Patrick Laidrow.

  https://www.brighthub.com/science/genetics/articles/29659/

 10. Het gaat er niet om wat wij eenvoudige kritische zielen vinden van allerlei micro-organismen, het gaat erom wat super-wetenschappers zoals Mark Rutte erover weten en te zeggen hebben.
  Wij begonnen bijvoorbeeld door op DuckDuckGo “Louis Pasteur + virussen” in te toetsen.
  Je leerproces werd daarmee opgestart, je gedachten werden dan alle kanten opgeslingerd en je fantasie sloeg op hol. Uiteindelijk kreeg je een mening zonder ooit een microscoop in je handen gehad te hebben. Dat was simpel, leerzaam en prettig, want nu kon je meepraten over het het onderwerp.
  Maar wat doet het ertoe als je een “premier” hebt die alles al weet?
  Rutte weet alles van al dan niet bestaande virussen, en samen met viruswetenschapper Hugo de Jonge kon hij miljoenen Nederlanders overtuigen van de Olympische springkracht van cojonavirussen: één meter en 49 cm!
  Door ons netjes aan hun ‘anderhalve meter wet’ te houden konden de blijkbaar niet goed getrainde cojonavirussen niet overSPRINGEN (jawel, Rutte zei ‘springen’, zoals een vlo zeg maar) van mens naar mens, geweldig Rutte, wat knap!
  Ook zijn kennis over de effectiviteit van smoeldoeken was een openbaring: “het helpt allemaal een klein beetje tegen verspreiding van HET virus”. Rutte wist dus al gauw gewoon ontzettend veel over micro-organismen en ook basisschoolonderwijzer Hugo de Jonge liet zich niet onbetuigd en Ab Oosterluis kon met de eer strijken.
  Daar draait het allemaal om, onze alwetende politici werden verkopers van HET “vaccin”, het wondermiddel tegen HET virus, of dat nu bestaat of niet.

 11. Sluit me in eerste opwelling zonder meer aan bij Hervé Bogers, Shem 65, Adriaan W. …
  Maar Druif en zélfs Naam geven me toch weer wat te denken… Maar weet je dat het mij eigenlijk geen moer uitmaakt ? Ik heb nu al rúim 22 jáár lang, sinds ik begon–na een serieuze fysieke Waarschuwing–met écht gezonde voeding en gezonde leefstijl, nog geen gríepje of zelfs serieuze verkoudheid meer gehad… Zonder één pil (Paracetamol ? Wat is dat ook alweer ?) of andere medicatie of vaccinatie of zelfs maar supplement…Kom nog steeds–en tijdens de héle hoax, óngemaskerd en zonder handgesmeer–óveral en raak en raakte alles en iedereen aan zonder enige schrik of afveegmanie.. Geen centje pijn !! Word deze maand 73, haha ! Er is maar één blijkbaar nogal eeuwige pandemie–van de oudste tijden af–en dat is die van de Kwakzalverij, de Volksverlakkerij en de Goedgelovigheid… Dus vooralsnog Joka, geef me de vijf !! Amén !

  • P.S.
   Lees ‘Vaccin Vrij’ van Door Frankema, ‘Dodelijke Leugens’ van C.F. van der Horst en/of ‘Dodelijke Medicijnen’ van prof. Peter C. Götzsche of ook ‘De Gevaarlijkste dr. Op Aarde’ (vertaling van ‘The Real Anyhony Fauci’), van Robert F. Kennedy jr. (ja, de zoon van en beroemd advocaat…en één van de zogenaamde ‘dirty dozen’, haha).. Lees wat zij allemaal schrijven over de zogenaamd door vaccinaties verdwenen polio en andere kwalen, inclusief de beruchte Spaanse Griep na WO1, over HIV en Aids enz. enz. En je bent voorgoed genezen !!

  • @Rudolf,

   Quote, Rudolf: “Dus vooralsnog Joka, geef me de vijf !! Amén !” Laat die “high five” en dat “Amen” maar achterwege want Joka heeft het goed mis!

   (Zie reply en bronvermelding @Joka)

   • Sorry, was daar inderdaad iets te snel mee blijkbaar, haha ! Maar wat jezelf betreft en dat dan wél geïsoleerde verkoudheidsvirus e.d. blijft staan dat het mij–of een en ander nu wél of niet bestaat–al 22 jaar lang helemaal níets doet…. Het heeft dus voor niemand die gezond leeft ook maar énige betekenis ! En alle kostbare ingewikkelde gepruts en geprul om een en ander tegen te gaan, te bestrijden is dus inderdaad alleen goed voor het vullen van de zakken der kwakzalvers net als het zolang mogelijk met allerlei trucs chronische kwalen en kwaaltjes blijven stimuleren onder de massa’s…

  • Juist, gewoon een redelijk gezond leven leiden, geen in laboratoria gemaakte troep slikken (zoals nepvitamientjes DE grootste hoax na cojona) en lekker NORMAAL doen. Daar wordt je oud mee 🙂

 12. Even een opmerking mijnerzijds,

  In dit hele stuk van virussen die “bestaan” wat ze dus NIET DOEN!!!!…..wordt nergens maar dan ook nergens melding gemaakt van de absolute top inzake het bewijzen en aantonen en voorlichten van het vaststaande FEIT DAT VIRUSSEN NIET BESTAAN namelijk…..

  Dr. Stefan Lanka, Dr. Andrew Kaufman, Dr. Thomas Cowen, Dr, Robert Young, Dr. Ariane Love en hier stop ik maar!!!

  @Adriaan W.
  Inderdaad beste, die klereleier van ene Borger had nog wel een streepje verdiend bij mij toen hij november 2020 de PCR test onderuit haalde middels een paper ingediend bij Eurosurveillance echter nu mag hij voor mij down the drain….hij zal wel bezoek hebben gehad en zijn bankrekening hebben zien groeien met een 7 cijferig bedrag die verdomde klootviool!

  De virusleugen blijft op deze enorm stomme manier van berichtgeving gewoon bestaan en dat is m.i. heel erg dom, eigenlijk OERDOM.

  Degene die nog steeds roeptoetert dat een virus bestaat…..prima, echter wel onderbouwen die onzin en degelijk…..anders gewoon bekkie houden….dit ben ik zo zat…..

  Mijn God wat een onzin ……

  En als laatste @Druif,

  Kijk nog wat meer naar BLCKBX (en consorten maar die heb ik al eerder genoemd!!!!)…..daar wordt U dus totaal gebrainwashed en wel heel zeker!! Daar geloven ze namelijk ook nog steeds in deze onzin!

  Gladiator
  ps. ik reageer helemaal nergens meer op in deze!

  • Nog ff 1 opmerking omtrent deze BULLSHIT!!!

   Ik heb echt op dit moment het vermoeden dat dit artikel geplaatst is om een “meting” door te voeren…….en dat is……..ja wat dan…….zwaar kut natuurlijk……ik heb er schijt aan, ik sta voor mijn zaak en wel 100%!!!

   Gladiator

  • Blij dat er mensen zijn die het wél zien en kunnen nadenken. Al is “ons” groepje (als ik het zo mag noemen :-)) wel verdomde klein. Ik geef sommige “alternatieve” media nog altijd het voordeel van de twijfel, maar daar valt Zwarte Doos inderdaad absoluut niet onder! Gladiator, mocht je dit lezen, heb je tips voor sites waar wél de waarheid wodt verkondigd en waar normale discussies mogelijk zijn? Ook hier lijken steeds meer gelovigen zich te verzamelen die blij lijken te zijn met een totalitaire dictatuur.

   • Ja idd “Zwarte Doos” en co zijn zoals ‘Amazing Polly’ het omschrijft gewoon onderdeel van de “New Establishment Media”. Ik vind het wel een goede graadmeter al die kanalen die netjes binnen het kader van besmettelijke ziektes blijven daar hoef je uiteindelijk niet veel van te verwachten.

    Sites waar wel de waarheid wordt verkondigt, zijn er niet veel. Ik ben ze iig niet echt tegen gekomen en je kunt ook steeds minder zeggen overal. Ja je hebt burgerfront maar daar valt dan weer niet te discussiëren. Ik heb wel eens het idee gehad zou het niet fijn zijn als je een browser add-on/extension kon gebruiken die je de mogelijkheid geeft om op elke URL een “overlay comment section” kan oproepen, waar je gewoon vrij commentaar kunt leveren zonder “moderatie” ook wel bekend als censuur. Helaas heb ik niet de technische know how om zoiets te realiseren en proberen door te spelen aan lui die dat wel hebben heeft ook nog niks opgeleverd.

 13. Het is nog nooit iemand gelukt om een betrouwbaar isolaat ve ‘virus’ te leveren, terwijl dit wel de hoofdvoorwaarde is voor het bestaan ve virus. Zo’n betrouwbaar isolaat is er trouwens ook niet voor het cojonafakevirus. Wat is het dan wel? Het zijn exosomen. Dat zijn de kleine cirkelvormige bolletjes, soms met stekelige puntjes eraan. Ze worden afgebeeld alsof dát het virus is, maar dat is het dus beslist niet.
  Exosomen zijn stofjes die door je eigen lichaam aangemaakt worden als je ziek bent en je lichaam hard aan het werk is om de boel op te schonen. En daar gaat de wetenschap dus de fout in. Je wordt ziek, ze zien exosomen in een microscoop en zeggen dat dit het virus, en dus de veroorzaker, is van de ziekte. Griep bijvoorbeeld bestaat, maar het griepvirus niet. De mythe over virussen wordt in stand gehouden door degenen die de wereldwijde gezondheidsindustrie onder controle hebben, nl. de Rockefellers, Gates en Big Farma. Die bepalen ook wat in de boeken komt over algemene geneeskunde en ‘virologie’ aangaande ‘virussen’.

  • Die exosomen met stekeltjes zijn ook nooit bewezen… ALLE zogenaamde foto’s die je overal ziet zijn computeranimaties. Ook veel goede mensen trappen hier helaas vol in…

 14. Hahaha..welkom bij de psy-op..voorstanders en tegenstanders,verdeel en heers.Het is toch weer gelukt als ik de reacties hier zo lees!

 15. Virussen bestaan niet, dat is voor het poliovirus bewezen. Verder is er een consistent verhaal, waarom de virusbesmettingsleugen ontstaan is en in stand wordt gehouden: de Rockefeller- alias Westerse patentgeneeskunde.

  Tijdens één van de meest wijdverspreide polio-epidemieën (1949) werd in een uitgebreide studie door het New York Health Department vastgesteld dat er geen besmetting plaatsvond van polio via contact met besmette personen. De United States Public Health Service kwam in haar studies van de opeenvolgende polio uitbraken tot dezelfde conclusie. Kortom, polio is niet besmettelijk.

  https://wakkereburgers.be/blog/virus-bedrog

  “8: De afgelegen Braziliaanse stam Xavante had in grote mate drie stammen poliomyelitis in het spijsverteringskanaal zonder ooit verschijnselen van polio te krijgen.
  (Dit spreekt ogenschijnlijk tegen, dat (besmettelijke) virussen niet bestaan, maar er wordt gezegd, dat er geen verklaring voor gegeven kan worden, dat de stam niet ziek is geweest, terwijl er wel antistoffen zijn. De enige verklaring is dan, dat je uitgangspunt onjuist is. Virussen bestaan niet en Westerlingen worden ziek door hun levenswijze (overmatige hygiëne, bewerkt voedsel en bestrijdingsmiddelen)).
  10: Onder ‘polio’ werden tot 1958 een hele resem ziekten geschaard.
  11. Een recente wetenschappelijke publicatie heeft zelfs serieuze twijfels geuit bij de polio diagnose van President Franklin Roosevelt. De conclusie van een team onderzoekers was dat hij waarschijnlijk Guillain-Barré had en geen polio.
  14. In de veertiger jaren werden fysiotherapie en ‘mobilisaties’ gangbare behandelmethoden voor polio. Daarvoor werden barbaarse methoden gebruikt, die tot blijvende invaliditeit leiden.
  15. Vandaag de dag wordt polio nog op de barbaarse wijze behandeld in Gaza, Nigeria en India.
  18: DDT vergiftiging: een veroorzaker van een polio-achtig beeld
  32: Het Cutter-incident: onder hoge druk werd er een poliovaccin gemaakt, dat het juist veroorzaakte.”

  Hoofdstuk polio uit Dissolving Illusions van Dr. Suzanne Humphries

  “1. Sleutelfiguren in 1907: Simon Flexner en Paul Lewis van Rockefellerinstituut.
  2. En 1907, un brote de la enfermedad en la ciudad de Nueva York, dio al director del Instituto Rockefeller, Simon Flexner, una oportunidad de oro para reivindicar el descubrimiento de un “virus” invisible causado por lo que se llamó arbitrariamente poliomielitis.
  3. También contenía una cantidad desconocida de contaminantes. Incluía “puré de médula espinal, cerebro, materia fecal e incluso moscas molidas e inyectadas en los monos para causarles parálisis”.
  4. El Instituto Rockefeller se fundó en 1901 con la fortuna de John D. Rockefeller (Standard Oil), para ser el primer instituto biomédico estadounidense. Se inspiró en el Instituto Pasteur de Francia (1888) y en el Instituto Robert Koch de Alemania (1891).
  5. El objetivo de los Rockefeller era controlar por completo la práctica médica estadounidense y convertirla en un instrumento, al menos inicialmente, para la promoción de medicamentos aprobados por los intereses de los Rockefeller. En ese momento, pretendían monopolizar los medicamentos derivados del refinado del petróleo, como habían hecho con el petróleo.
  6. El dinero de Rockefeller se destinó a las escuelas seleccionadas con la condición de que los profesores fueran aprobados por el Instituto Rockefeller y que el plan de estudios se centrara en los fármacos y la cirugía como tratamiento, y no en la prevención, la nutrición o la toxicología como posibles causas y soluciones.
  7. En 1919, el Rockefeller General Education Board y la Fundación Rockefeller habían donado más de 5 millones de dólares a las facultades de medicina de Johns Hopkins.
  8. Los vínculos entre el bien dotado Instituto Rockefeller y la AMA eran a través del corrupto jefe de la AMA, George H. Simmons.
  9. permitió a Simon Flexner crear literalmente la virología moderna bajo el dominio de Rockefeller.
  10. La virología, un fraude médico reduccionista, es una creación de la cábala médica de los Rockefeller.
  11. Simmons en la AMA y su igualmente corrupto sucesor, Morris Fishbein
  12. Dr. Henry Kumm
  13. Thomas M. Rivers
  14. Los casos de poliomielitis registrados oficialmente pasaron de unos 25.000 en 1943, antes del uso civil del DDT en EE.UU., a más de 280.000 casos en 1952, en el punto álgido de la epidemia, lo que supone un aumento de más de diez veces.
  15. En 1951 Morton Biskind, un médico que había tratado con éxito a varios centenares de pacientes con envenenamiento por DDT, testificó ante la Cámara de Representantes de Estados Unidos sobre la posible relación entre la poliomielitis paralítica y las toxinas, en particular el DDT y el BHC.
  16. También se observó que los casos de poliomielitis eran siempre mayores en los meses de verano, cuando la fumigación con DDT contra los insectos estaba en su punto álgido.
  17. En la actualidad, este control de la salud pública y del complejo médico industrial lo ejerce el protegido de David Rockefeller y defensor de la eugenesia, Bill Gates, autoproclamado zar de la OMS y de las vacunas mundiales.”

  https://mpr21.info/rockefeller-fabrico-el-gran-mito-de-la-polio/

  Er is ook een Engelse vertaling, zie link onder artikel.

 16. Wat een dom en niet geverifieerd artikel. Virussen en bacterien zijn de theorie van Louis Pasteur. Al 100 jaar volledig ontkracht en door hem zelf op zijn sterfbed toegegeven niet te kloppen, maar dat het om het Terrein ging. Dr Stefan Lanka won een rechtszaak in Duitsland dat het Mazelenvirus niet bestaat. Geen enkele wetenschapper wist het tegendeel te bewijzen. Dr Andrew Kaufman. Dr Tom Cowan en anderen hebben allemaal duidelijk laten zien hoe het zgn virus detecteren protocol in een laboratorium eraan toe gaat. Inmiddels kunnen pathogenen aan regen toegevoegd worden en worden die op de vijand neergeregend. Ken Caldera. Zijn er met dodelijk gif besmette muggen. Robot muggen die kunnen vaccineren, Chemtrails en andere troep in lucht, water en voedsel. Dit zegt natuurlijk alles over deze site.

 17. Dr. Stefan Lanka: “Alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist”

  Mijn stelling is niet complex: alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist en zijn gebaseerd op eenvoudig te herkennen, begrijpelijke en verifieerbaar onjuiste interpretaties.

  De ware oorzaken van de aan virussen toegeschreven ziekten en verschijnselen hebben inmiddels een andere verklaring en nota bene één die veel duidelijker is dan de huidige pseudo-verklaringen.

  Terwijl wetenschappers in laboratoria namelijk denken met virussen te werken, werken ze in feite enkel met bepaalde componenten van stervende, in zeer speciale omstandigheden verworven weefsels of cellen. Hun basisgeloof is dat deze weefsels en cellen afsterven omdat ze besmet zijn met een virus.

  https://www.transitieweb.nl/vaccinaties/dr-stefan-lanka-alle-claims-over-virussen-als-ziekteverwekkers-zijn-onjuist/

 18. Rommel, het lijkt me zeer onvoorzichtig om dergelijke artikels zomaar over te nemen.
  De bedoeling van zulkdanige niet onderbouwde berichtgeving is verdeeldheid te zaaien onder het kritisch denkende deel van de medemensen.
  Met zo’n desinformatie sluit je FN aan bij de horde van aangestuurde oppositie (controlled opposition).
  Geen goed idee, als je het mij vraagt.
  Trouwens, in deze materie geldt slechts één simpele regel: HET BESTAAN VAN EEN VIRUS WERD NOG NOOIT BEWEZEN. Hou het simpel!

 19. Toen mensen naar me toe kwamen met “pas op hoor, ik heb corona!” Kroop ik altijd direct in hun binnenzak met ” ach gut wat zielig” en nog een knuffel. Stonden ze me altijd vreemd aan te kijken. Nooit of te nimmer heb ik corona achtige symptomen vertoond. Sterkte met de discussie 🙂

 20. Veel mensen begrijpen het argument “geen virus” verkeerd!
  Het is geen theorie of alternatieve verklaring. Het geeft geen hypothese.
  Het is een weerlegging. Een bezwaar. Het betekent dat de oorspronkelijke claim (van virale besmetting) niet goed genoeg is en niet voldoet aan de wetenschappelijke methode.

 21. En toch geloof ik dat virussen niet bestaan, toch niet in de ziekmakende draagwijdte die er aan gegeven wordt. Volgens wat ik gelezen heb, zijn virussen enkel hulpmiddelen, een soort pre-bacterie zonder genetisch materiaal. Daarom moet er zoveel aan worden toegevoegd in het labo om enige reactie te krijgen. Bacteriën kunnen wel ziekte veroorzaken, maar dan meestal toch alleen maar bij mensen met een verzwakt immuunsysteem. Ik denk dat we dat stilaan allemaal wel hebben. Maar of die virussen nu wel dan niet bestaan is niet belangrijk, zolang je maar verwarring creëert. Dat werkt altijd;

 22. OK, Druif !
  Ik ben wel niet Gertrude, maar heb het artikel achter de link ook gelezen. Heel interessant,
  wil het ergens nog eens vertaald lezen want mijn engels is nogal slecht…Waar het om ging kwam niettemin voldoende over. Punt is nu voor ons natuurlijk dat het helemaal niet zo van belang is of Pasteur het betreffende wel of niet gezegd heeft. Het eerlijke verhaal is dat grof gesteld wát voor ziektekiem het ook betreft, die alléén maar enige kans krijgt bij een lichaam in slechte conditie, met verzwakte weerstand. Ergo : éérste en belangrijkste voorwaarde om praktisch álle kwalen te voorkomen en zelfs ook te genezen is gezonde voeding en leefstijl en leefomgeving…
  Daarná pas, in extreme nood, zouden medicijnen, enig soort vaccinatie en/of supplementen acceptabel mogen zijn. Zoals het artikel ook toegaf is in ieder geval vanaf de tijd van Pasteur níet gefocust op gezond(er) preventief leven, primair ‘als conditio sine qua non’ op saneren van voeding en leefsijl, maar op het ontwikkelen van goed geld opleverende medicijnen, medicaties, lápmiddelen… Dáárin zit het Grote Bedrog en de in feite corrupte, criminele nalatigheid…waar de hele huidige corona-hoax (en aanverwante misleidingen, volksverlakkerijen, (zelf)bedrog) gewoon de logische consequentie en uitloper van is…Die niet kon uitblijven ! De postulaten van Koch waren streng genoeg, daar ligt het niet aan…De verleiding van groot geld en status op álle gebied was en is gewoon te groot. Faust die zijn ziel aan de Duivel verkocht… Nog steeds en wéér geldt als enig eerlijk alternatief : ‘leve Hippocrates !!’ En : ’terúg naar Hippocrates !’ De modernste arts met de beste oplossingen van en voor nú even goed als zo’n 2500 jaar geleden !
  Nooit achterhaald !! Lách al 22 jaar met álle virussen/bacteriën etc. zónder medicatie of spuiten !!

 23. Natuurlijk bestaan ​​er virussen.irussen worden weliswaar niet als levende organismen beschouwd, maar vormen wel een wezenlijk onderdeel van de biosfeer.Ademen, voeden, zelfstandig voortplanten, een virus doet er niet aan mee. Virussen hebben geen eigen voortplantingsapparaat en geen eigen metabolisme. Ze zijn volledig afhankelijk van een gastheer-organisme, dat moeten ze binnendringen om zichzelf te vermenigvuldigen. Conclusie: ze leven niet.Het virus is zo primitief dat het niet zelfstandig kan leven. Op zichzelf kan een virus niets behalve een beetje rondwaaien in waterdruppeltjes zodat ze niet uitdrogen, of lijdzaam ergens in het milieu liggen tot het in een levend lichaam wordt opgenomen en een passende levende cel vindt. Pas als ze in een levend wezen terechtkomen en de juiste uitsteeksels hebben om te blijven plakken aan een lichaamscel, kunnen ze binnendringen en zich vermeerderen. Virussen zijn gedoemd om te leven als parasieten.De virussen zijn onze ‘vrienden’, ze passen bij ons. Helaas zijn er ook virussen die we niet bij ons willen hebben, omdat we er ziek van kunnen worden.Als een virus in contact komt met een geschikte cel dan kan het virus binnendringen, zijn genetische informatie vrijlaten en de cel kapen. Het virus neemt de besturing van de cel als het ware over om vervolgens heel veel virussen te vormen. Over het algemeen overleeft de gastheercel dit niet. De gevormde nieuwe virusdeeltjes maken zich los van de cel en kunnen zich verder verspreiden en nieuwe cellen infecteren.Virusen infecteren vooral cellen van algen in het water. Deze algen, en de stoffen die ze maken, zijn belangrijk voor de gezondheid van het water.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in