Uit een onderzoek is gebleken dat het nieuwe product “synthetische melk” dat Bill Gates het grote publiek wil voorschotelen 92 “onbekende” chemicaliën bevat.

Gates dringt er bij overheden op aan om traditionele vlees- en zuivelproducten te vervangen door zijn synthetische “voedingsmiddelen”, zoals in laboratoria gekweekt “rundvlees” en nepmelk, schrijft Hunter Fielding.

De medeoprichter van Microsoft staat erop dat het publiek zijn “voedingsmiddelen” moet consumeren voor het “algemeen welzijn” om “de planeet te redden” van de “klimaatverandering”.

Een laboratorium in Iowa heeft 92 onbekende bestanddelen ontdekt in het alternatieve zuivelproduct van Gates, dat is geproduceerd met behulp van een “precisiefermentatieproces” waarbij gebruik wordt gemaakt van genetische manipulatie.

Health Research Institute (HRI) testte een product van Gates’ synthetische zuivel start-up Bored Cow.

Het bedrijf beschrijft het product als “een melkalternatief gemaakt met melkeiwit van fermentatie in plaats van koeien.”

Met behulp van full spectrum moleculaire analysetechnologie vond HRI 92 kleine moleculen in het product die onbekend zijn bij de wetenschap, zegt HRI Chief Science Officer John Fagan.

Bored Cow is een melkalternatief gemaakt met melkeiwit uit fermentatie in plaats van koeien.

“Ze zijn compleet nieuw voor ons voedsel,” zei Fagan.

“Het zijn dingen die we als mensen nog nooit hebben geconsumeerd.”

Fagan scande wetenschappelijke literatuur en databases om te bepalen of de moleculen voedings- of andere gunstige eigenschappen hadden en vond niets.

“Ik kon niet eens de wetenschappelijke naam vinden voor de overgrote meerderheid van de moleculen in het Bored Cow product,” zei Fagan.

“Het zijn dark matter voedingsstoffen.”

De onbekende moleculen zouden voedingsstoffen kunnen zijn of afvalproducten die ontstaan tijdens het fermentatieproces.

  Bill Gates laat plotseling narratief over klimaatdoom varen nu bevolkingen terugslaan tegen globalisme

Over dat laatste zei Fagan: “Je wilt ze niet echt in je eten hebben.”

Vanaf het kruispunt van kapitalisme en veganisme in de jaren 70 en 80 zijn deze nepmelk en nepvlees steeds gewoner geworden, met zuivel- en vleesvrije alternatieven op elke afdeling van de supermarkt.

De bedrijven die alternatieve dierlijke producten maken, beweren dat hun synthetische producten identiek zijn aan de echte – maar dat is niet zo.

De bestanddelen van koemelk zoals vitaminen, mineralen, suikers en koolhydraten staan bekend als veilig en voedzaam, aldus Fagan.

HRI, dat voedingsmiddelen test op residuen van bestrijdingsmiddelen, vond tijdens de test ook aanzienlijke fungiciden.

Fagan denkt dat het toegevoegd kan zijn aan het fermentatieproces om de groei van micro-organismen te voorkomen tijdens de productie van zuiveleiwit.

Fungiciden worden in de landbouw gebruikt om schimmels te doden.

Volgens Fagan zijn de 92 onbekende moleculen “meegekomen” met het melkeiwit van Perfect Day in het product van Bored Cow.

Perfect Day en Bored Cow beweren allebei dat het melkeiwit identiek is aan het eiwit in koemelk, maar uit de tests van HRI is gebleken dat het eiwit in de melk van Bored Cow grotendeels afkomstig was van de GGO-gist en niet van het melkeiwit.

Onafhankelijke voedselveiligheidscoalities hebben ook de synthetische melk van Bored Cow getest in supermarkten in de Verenigde Staten.

Zij ontdekten dat riboflavine, Omega-3 vetzuren en verschillende andere belangrijke vitaminen en mineralen die van nature in koemelk voorkomen, ontbraken.

Gezondheidsvoorstanders zijn van mening dat er veel af te dingen valt op het “moderne” voedselproductiesysteem, maar het creëren van synthetisch geproduceerd voedsel is niet de oplossing.

  Bill Gates, "Aerogel" en het volgende stadium van mRNA-"vaccins"

Het is beter om altijd te overwegen om biologische producten van lokale boeren te kopen – met dien verstande dat als je meer betaalt voor voedsel dat niet in de fabriek is verbouwd, dit beter is voor elke stap in de voedselproductieketen en de gezondheid van je gezin.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInlichtingengebouw in Kharkov verwoest door Russische raket als vergelding voor bloedbad onder burgers in Belgorod
Volgend artikelDr. Pierre Kory: Symptomatische shedding komt voor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

39 REACTIES

  • Misschien kunnen ze billies stamcelletjes gebruiken voor een lekkere rat-steak voor op t menu van de volgende davos vergadering..

 1. U moet en U zult afhankelijk worden van het fake voedsel waar zij patent op hebben en U zult vergeten dat er natuurlijke voeding bestaat!!!

 2. Al eens opgemerkt dat de “tegenwoordige” melk VER over de datum (een volle week) nog steeds gewoon te drinken is?

  En dat er zoetstoffen in worden gedaan?

  Ik wens u een gezond 2024.

 3. Waar blijven de zgn. ‘consumentenbonden’, ‘hygiëneLABOS’, ‘voedingswaakhonden’ …… WÁÁR ????

  “*Vero Nihil Verius *” “* Nemo Me Impune Lacessit *” timeless

  • In mijn optiek is de Consumentenbond (anno 1953) onderdeel van de uit te rollen tot mislukking gedoemde New World Order. Voorzitter is D666-mutsje Lousewies van der Laan en zij had ooit de ambitie de eerste vrouwelijke premier van ons land te worden.
   Foodwatch (2002) is een consumentenrechtenorganisatie, ook actief in Frankrijk & Oostenrijk en ze strijden o.a. tegen glyfosaat. Zoals bekend mag glyfosaat in de EU gebruikt worden tot 2033 en dit is een groot succes voor de goedbetaalde lobbyisten, alleen wordt door dit Jekyll and Hyde-gif ons leefmilieu structureel vernietigd.

 4. https://tryboredcow.com/
  Hier staat de info over die ‘melk’. Vraag is waarom mensen ueberhaupt zo graag melk drinken. Melk is voor het kalf, niet voor de mens. Het is super smerige troep, dat een soort van plastic wordt in je darmen, kijk maar hoe opgewarmde melk aan je pan kleeft. Deze Bored Cow ‘melk’ is gewoon een totaal ander soort vloeistof dat niks met melk te maken heeft, obv plantaardige eiwitten waar ‘whey’ van gemaakt wordt. Ze noemen het melk om je aan het idee te laten wennen. Maar niemand hoeft iets te slikken, te snuiven of te spuiten wat hij niet wilt.

  Maar waar de echte smiechterij ‘em zit, is dat “ze” weten dat er in de toekomst geen koeien meer zullen zijn als het eea doorgaat zoals het loopt. Happy 2024.

  • Beste Immortal,
   Hier ook zoiets;
   In vroeger tijden maakte men in Frankrijk een product om ganzen vlugger vet te mesten omwille van het verkrijgen van de vette lever voor hogere productie van Ganzenpaté.
   Uiteindelijk werden de ganzen ziek en gingen dood.
   Het product is wat aangepast naar menselijke smaak en is op de markt gekomen in de vorm van margarine !!!
   Naar verluid heeft het spul slechts 1 molecuul verschil met plastic. n.b. ( pin mij niet vast op de bewering, had het jaren terug eens gelezen)

  • Ik hoorde van meerdere ouderen in Nederland dat de pharmaffiadealers hun aanzetten dagelijks bizar veel zuivel te nuttigen.

   Wetende dat dit de wand van het MDK afsluit denk ik dat het ook is om die stumpers met meer medicijnen vol te proppen want een overdosis komt er niet als die zooi in het riool verdwijnt.
   Ook voor longpatiënten schadelijk.

   Gewoon pervers om zoveel kalfjesvoer te drinken.

   • Het was toch niet zo lang geleden de gewoonte dat de NLse regering de overtollige melk en kaas van de boeren kocht? Iaw er werd zoveel van die smerige troep geproduceerd dat je het niet in de mens kon gieten met trechters. Ik weet nog dat we melk moesten drinken op de lagere school. Gadverdamme, die vieze troep in die driehoekige pakjes met een rietje. Nu krijg ik zware krampen als ik koemelk producten eet. Verder betreur ik die arme koe die maar melk produceert en aan machines gemolken wordt en injecties krijgt om nog meer melk te produceren. Wat een belachelijk gedoe als je er zwart-wit naar kijkt.

    • Ik kreeg het op de kleuterschool nog in glazen flesjes. Omdat alles slechter wordt verwacht ik dat je wat jonger bent dan ik. Of ik woonde als kleuter in een rijkere gemeente, of de juffrouw was gek op me. Denk het laatste.

     Maar om op je te reageren. Ik moet van deze zeldzame keren dat ik melk drink, altijd na een kater, dus toch best vaak altijd rennen als je begrijp wat ik bedoel.

     Kortom, het spul kan niet helemaal goed zijn. Of het was de drank? Ik zal het ooit eens aan Ai gaan vragen. Karnemelk ben ik in de zomer wel gek op. Soms. Net als zure haring. Soms

  • Ja beste Immortal het is onbegrijpelijk. Het is gewoon treurig dat er nog altijd mensen zijn die denken dat ze koemelk MOETEN drinken als je bedenkt welke kwalen je van koemelk kunt krijgen. Osteoporose, hart en vaatziekten, allergieën, ontstekingen, Candida infectie, Leaky Gut, etc etc. (Geiten en Paardenmelk is een iets ander verhaal)

   Dat koemelk niet gezond is en zelfs een ernstige belasting is voor een mens(en dier) wordt al zo ongeveer 50 jaar voor gewaarschuwd. Baby’s kunnen er al helemaal niet tegen en liggen vaak te gillen van de buikkrampen terwijl de ouders vaak koemelk als laatste oorzaak verdenken. Daarom deze aanvullende links van deskundige bronnen. gr, marco

   Barbara O’Neill Fantastic Fat;
   https://www.youtube.com/watch?v=E-c-xfEVtns&t=1677s

   Tros Radar onderzoek over melk
   https://www.youtube.com/watch?v=WTQhoaMcU4w

 5. Zij noemde de Coronaprik een ” vaccin” terwijl het dat niet was.
  Zij noemen het “melk” terwijl het dat niet is.
  Zij noemen het “opwarming” terwijl het dat niet is.
  Zij noemen het “Democratie” terwijl het dat niet is.
  Zij noemen Co2 een gevaar terwijl het dat niet is.
  Zij noemen het hun “vlees” terwijl het dat niet is.
  En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Tussen ” RESET” en ” RESIST” lijkt v.w.b. de letters een klein verschil.
  Het is echter in realiteit wel een verschil tussen leven en dood.
  Zij noemen het ” redden ”
  Wij noemen het ” reductie”

  • Tigron januari 1, 2024 Bij 16:33
   Heel goeie opsomming Tigron! Die toont duidelijk aan dat de corporate world er op uit is geld te boeren obv patenten. Uiteraard hoef je niks van ze te kopen, maar de schappen zullen zo langzamerhand wel gevuld raken met allerlei vrolijke, aantrekkelijke verpakkingen met zeer minderwaardige rotzooi er in.

   Wb de margarine en plastic, ik weet dat beide uit olies gemaakt worden, en gehydrogeneerd worden om te harden. Sommige margarines doen dat verharden nu niet meer nu, bijv dat Flower Farm smeersel, of de Becel. En die ganzelever, ughh… die beesten werden ook volgestouwd totdat de lever knapte.

  • Helaas worden wij nog steeds belazerd door de who en aanverwante Zakenpartners, zodat niemand meer iets zal bezitten, ook geen gezonde mensen meer zijn door gifstoffen in prikken en onze voeding toe te voegen, ook in crèmes, zonnebrandcrème, scheerschuim door Nano troep en IJzer Sulfiet Zink en Alluminium in onze voeding toe te voegen, zelfs Steen, zoals Mangaan! Ook in Babyflesvoeding, het is te schandalig voor woorden! Ook wordt er in Vega/Vegan veel gebruik gemaakt van Cocosvet en Palmvet, dit Verteerd Niet en blijft plakken in de Luchtwegen en kan zelfs de Maag afsluiten, waardoor je geen eetlust hebt! In voeding en snoepjes, ook in Dierenvoeding! Het is zooo schadelijk dat ook wij en dieren hierdoor kunnen stikken!!!

  • Klopt Adriaan. Dat is ons aan geluld. Melk is helemaal niet goed voor een mens. Na de jeugd word je er ook automatisch intolerant voor, de een sneller als de ander, maar als je melk drinken niet dagelijks traint zal het je niet veel meer opleveren dan darmkramp

   Daarmaast verloor dit artikel zijn geloofwaardigheid bij het plaatsen van de term “dark matter” inzijnde iets onbekends. Dark matter is niet iets onbekends en past totaal niet in de context…sailant detail maarja daar val ik nou eenmaal steeds over. Details..

   • Erwin januari 1, 2024 Bij 20:53

    Precies Erwin, veel kinderen worden steeds meer intolerant voor veel voedsel producten, waarvan de oude stomp zoals ik zelf vroeger nooit van had gehoord.

 6. eens je plus 5 jaar bent is melk vergif je moet op echt vlees en groenten al de rest laat je maar liggen en verslechterd de toestand sla de aanhangers van het WEF in de boeien en gebruik hun fortuinen om het weer normaal te laten draaien. en ondertussen hang die smeerlappen gewoon op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in