Het World Economic Forum roept nu op om wereldwijd miljoenen katten en honden af te slachten in een poging om de “koolstofvoetafdruk” die zij produceren als gevolg van het eten van vlees te verminderen, meldt Newspunch.com.

Het WEF, dat de mainstream media heeft opgedragen dit narratief te promoten, wil een internationaal beleid invoeren dat de meerderheid van huisdiereigenaren zou verplichten hun dieren te euthanaseren.

CNN, dat altijd voorop loopt in het doordrukken van de globalistische agenda, is begonnen haar kijkers aan te sporen hun huisdieren uit te hongeren in een poging de klimaatverandering tegen te gaan.

CNN publiceerde onlangs een artikel op hun website met de titel: Onze huisdieren maken deel uit van het klimaatprobleem. Met deze tips kunt u hun ecologische voetafdruk minimaliseren. In het artikel stellen de liberale sadisten van CNN dat het vleesrijke dieet van veel huisdieren de oorzaak is van het vrijkomen van broeikasgassen in de atmosfeer.

Verantwoordelijke huisdiereigenaren zouden hun beste vriend ten behoeve van de planeet moeten inruilen voor een schildpad. “Slangen, schildpadden en reptielen hebben een zeer lage impact”, aldus CNN.

Uw kat en hond, legt CNN uit, zullen net als u insecten moeten eten, ervan uitgaande dat Klaus Schwab u überhaupt toestaat ze in de toekomst te houden.

Bloomberg, een andere spreekbuis van de mondiale elite, sprong op hetzelfde moment op de bandwagon en spoorde huisdiereigenaren aan hun huisdieren te laten sterven om de inflatie te bestrijden.

Hollywood beroemdheid Emma Thompson is zelfs nog verder gegaan door eigenaren van huisdieren te vertellen hun eigen huisdieren op te eten om de zogenaamde klimaatcrisis te overleven.

Het voorgestelde beleid werd met verontwaardiging ontvangen door dierenrechtengroeperingen en huisdiereigenaren die stellen dat het onethisch en onnodig is. Velen zijn ook bezorgd over het gebrek aan overleg met huisdiereigenaren voordat zo’n drastische beslissing werd genomen.

Ondanks het verzet houdt het WEF vol dat deze maatregel noodzakelijk is, omdat het van mening is dat een vermindering van het aantal huisdieren in de wereld de opwarming van de aarde en andere milieuproblemen als gevolg van overbevolking zal helpen verminderen. Het beweert ook dat het beleid zal helpen om dierenmishandeling te verminderen, omdat het ervoor zal zorgen dat geen enkel huisdier wordt verwaarloosd of mishandeld.

  Barbie en de mobilisatie van imbecielen

Het WEF is ook onder vuur komen te liggen vanwege het gebrek aan transparantie in de wijze waarop dit initiatief is voorgesteld en ontwikkeld. De organisatie heeft nog geen enkel bewijs geleverd dat euthanasie van huisdieren een positief effect heeft op het milieu of wreedheid tegengaat.

Als u echter de afgelopen tijd aandacht hebt besteed aan het beleid van het WEF, zult u zich realiseren dat het hier niet echt gaat om het redden van de wereld. Het beleid van het WEF heeft allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, vernederen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om ons allemaal de geneugten van het leven te ontnemen en maximale pijn toe te brengen.

De campagne om de mensheid te dwingen vlees op te geven en te leven op kevers en krekels is een goed voorbeeld. Een insider van het WEF gaf toe dat het gaat om “het verpletteren van de menselijke ziel.”

Waarom zouden het gepeupel in de dreigende dystopie gezelschap mogen hebben van huisdieren als een manier om om te gaan met de zieltogende hopeloosheid en vervreemding? Daar zijn “ineffectieve en potentieel schadelijke” psychiatrische antidepressiva voor, gekkie.

Dan is er nog de ontvolkingsdrang, die lange tijd een complottheorie was, maar nu volledig openlijk is. Ze proberen het niet eens meer geheim te houden.

Volgens deze twee stromannen van het WEF zijn alle religieuze groepen tegen het World Economic Forum omdat religies “meer zielen” willen en het WEF “minder op de planeet.”

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moet het World Economic Forum zijn sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

  Verwoesting van de 4e Generatie: Het Westen is het doelwit van een laffe, globalistische geestesoorlog

De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, heeft een geschiedenis van het hardop zeggen van het stille deel, en vorige week gaf hij toe wat velen al lang vermoedden.

Volgens Harari, die zijn nieuwe boek aan het promoten was, is de grote politieke vraag van de 21e eeuw: “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

En het is niet eens de eerste keer dat Yuval Noah Harari iets loslaat over zijn plannen voor de mensheid. Onlangs verklaarde hij dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als verouderd, nutteloos en overbodig beschouwt.

Volgens de WEF-adviseur is de wijdverbreide angst onder “gewone mensen” geworteld in de angst om “achter te blijven” in een toekomst die wordt geleid door “slimme mensen.”

Dergelijke angsten zijn terecht, aldus Harari, die namens de elites sprak en bevestigde: “We hebben de overgrote meerderheid van jullie gewoon niet nodig.”

Natuurlijk is de mainstream gecoöpteerd door het World Economic Forum, en zij zullen proberen u te cancelen als u het waagt over een van deze kwesties zinnige dingen te zeggen. Volgens de mainstream in 2020 is obesitas gezond. De vaccins zorgen er niet voor dat mensen omvallen en sterven. En abortus is liefde.

George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat ze ons zouden overtuigen dat oorlog vrede is. Hij had gelijk.

Nu proberen ze ons ervan te overtuigen dat het euthanaseren van huisdieren een manier is om dierenmishandeling te verminderen.

De tijd zal leren of dit controversiële beleid wordt overgenomen door landen over de hele wereld, maar één ding is zeker: eigenaren van huisdieren laten zich niet onbetuigd.

En dat zouden ze ook niet moeten doen.

Het World Economic Forum heeft een reeks angstaanjagende waarschuwingen afgegeven aan de mensen in de wereld: geef uw soevereiniteit over aan de mondiale elite, of wacht een zekere dood.

  FvD: "Verwerp het WEF, de Grote Reset en hun Transhumanistische Agenda" (Nederlands transcript)

Deze machtswellusteling van miljardairs en politici is al lang van plan de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

Als we hun eisen niet inwilligen, waarschuwt het WEF, gaan we een zekere ondergang tegemoet. Zij beweren dat we alleen door onze vrijheid en autonomie over te dragen aan de elite kunnen hopen de catastrofes te voorkomen die aan de horizon opdoemen.

Maar steeds meer mensen weigeren zich te onderwerpen aan de tirannieke eisen van het WEF. Dappere activisten en rebellen staan op om terug te vechten tegen de mondiale elite, vastbesloten om hun soevereiniteit koste wat het kost te verdedigen, vastbesloten om hun gezinnen en hun dierbaren te beschermen.

Sluit u zich bij hen aan in de strijd voor vrijheid, of geeft u zich over aan de eisen van de mondiale elite? De keuze is aan u. Maar wat u ook doet, onderschat de gevolgen van uw keuzes niet.

Als u ervoor kiest om op te staan en te vechten, welkom in de roedel. Ik weet dat het soms donker en eenzaam kan voelen, maar de massa wordt wakker en de elite zal de macht niet zo gemakkelijk kunnen overnemen als ze dacht. Like en abonneer u op dit kanaal, zodat wij het nieuws kunnen blijven delen dat de mainstream niet durft aan te raken. En deel alstublieft deze video met iedereen waarvan u denkt dat hij of zij ontvankelijk is om de waarheid te horen. Blijf sterk. We zullen deze strijd winnen.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: “Ze willen niet dat u een huis bezit”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKinderarts slaat alarm: Bijsluiters bij COVID-19 “vaccins” opzettelijk blanco gelaten (Video)
Volgend artikelSchokkende cijfers over COVID-vaccin sterfgevallen: 1 op 73 overleden in mei 2022, 1 op 246 overleden binnen 60 dagen, & 1 op 482 overleden binnen een maand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

202 REACTIES

  • Laat ze maar komen. Laat ze maar proberen. Diegene(n) die het waagt om ook maar in de buurt van mijn oogappeltjes te komen gaat daar zeer zeker spijt van krijgen. Al moet het mij mijn kop kosten. Smerig duivels drek.

   • Dit is gewoon China in herhaling. Die deed dat ook. Nadat ze alle honden hadden uitgeroeid kwamen de katten aan de beurt. Ik zei het jullie hier vorig jaar al.
    Lees “De Culturele Revolutie: een volksgeschiedenis 1962-1972” van Frank Dikötter maar eens.
    Interessant boek, er staat in wat ons allemaal nog te wachten staat.
    Bloemen mochten niet meer op graven, huisdieren werden verboden en uitgeroeid, letterlijk doodgeslagen, duiven mochten niet meer omdat die graan opaten enzovoort. Echt, je leest daar onze toekomst.

    Toch, wie aan mijn huisdieren komt die zal voelen dat hij heeft geleefd.

    • @caro,

     Je vergeet het honden en katten festival. Het feit alleen al dat ze dit een festival noemen zegt alweer genoeg! China kent (erkend) ook geen dierenrechten!

     Deze sadistische festivals worden niet alleen in China gehouden, in Korea ook!

     Ik zal de (zeer schokkende) bronnen hier maar niet plaatsen.

      • Ja ik heb het (helaas) ook voorbij zien komen hoe die Aziaten met dieren omgaan. Krijg het ook niet meer uit mijn geest. Eigenlijk zou je met een turbo-vlammenwerper over die luitjes moeten gaan.
       Maar dat geld voor de Palestijnen ook. Hoe die met honden omgaan wil je ook niet weten. Het zijn varkens.

     • dat gebeurt bijna overal in de wereld
      op de wadden knoppelde ze ook de jonge zeehonden dood voor het wit pelsje.
      in de arabische landen is er ook een feest waar ze schapen , geiten en kamelen afslachten enkel om hun status te bewijzen.

    • China hier buiten laten graag, china is altijd beter geweest dan het westen eigen Volk eerst een nu is meer dan 90% een zeer tevreden Chinees en dat heb ik uit eerste hand, ze willen alles zo houden zoals het nu is. Al het andere is propaganda van heet westen omdat niet doet wat hun willen.

     • Die Chinezen lijden dan aan het Stockholm syndroom lijkt me. Of ze weten dat ze wel positief over het regime moeten vertellen omdat anders…

    • Mao en Stalin verboden ook huisdieren. Alleen op het platteland mochten geregistreerde landbouwhuisdieren zoals koeien, geiten en schapen gehouden worden. Op het stiekum houden van een huisdier stond bij Mao de doodstraf.

    • De rijkste 1% is verantwoordelijk voor net zo veel uitstoot van CO2 en NOx als de armste 50% van de wereldbevolking. De rijkste 10% is verantwoordelijk voor net zo veel uitstoot als de armste twee derde van de wereldbevolking. Hun chemische industrieën zijn voor het overgrootste deel verantwoordelijk voor de vergiftiging van onze planeet, want niemand zou deze toxische rommel kunnen benutten als het niet bestond.

     Ergo, als deze rijkste 1 tot 10 %, oftewel het dwingelanderige crapuul, onze planeet zo graag willen redden van wat dan ook, hoeven ze alleen maar 5 minuten hun adem in te houden, aan zelfdoding voor crapuul te gaan doen, of zichzelf verplicht op de lijst voor vrijwillige euthanasie te plaatsen.

     De wereld zou daarmee van de meeste en zeker ernstigste problemen bevrijd zijn. Ik dank het crapuul bij voorbaat voor hun medewerking. Als ze een handje hulp behoeven ben ik bereid dat kosteloos te doen.

   • K bescherm ze met mijn leven , zulke pure beestjes , blijven ze met hun ver rotte tengels vanaf !
    Vieze lafbekken durven ze wel tegen zulke lieve wezens , k hoop dat de schepper gauw ingrijpt , duurt al te lang en word van kwaad tot erger , of wij moeten ingrijpen gezamelijk !

    • Jezus komt terug op het moment dat de duivel op zijn sterkst is geworden en denkt het gewonnen te hebben. Want dan heeft de duivel geen excuus, en een mooiere overwinning is niet mogelijk (de winnende scoren in de laatste minuut is ook het zoetst). Nu is de machtsontplooiing van de duivel nog niet op zijn grootst.

   • Zou me niet kunnen voorstellen hoe ze dit hier in dit kloteland zouden kunnen bewerkstelligen echter wel een opmerking hierover….

    Ik weet niet of jullie de criminelen in China aan het werk hebben gezien….hoe er eentje met een stalen lus aan een lange stok een herder de mond (ik zeg mond en voeten, ook bij honden!)vastzette en hem daarna gelijk de nek omdraaide……na wat stuiptrekkingen was het beestje dood….

    Vinden we niet fijn hè, zijn we het niet mee eens hè, laat ze maar komen hè…..en geloof me, als ze komen DOET NIEMAND iets…..NIEMAND…

    Wie gaat dat doen dan….iemand van de eeuwige praatjesmakers en toetsenbordridders alhier….

    Man man man….kom eens even snel terug in de realiteit…

    Op het malle veld in den haag slaan ze Godverdomme oude mensen, kinderen en vrouwen met stokken, vuisten en waterkanonnen tegen de vlakte en nu zouden jullie voor honden WEL wat gaan doen……..

    Beetje laat nietwaar……..echter zéér ongeloofwaardig….ik ben al 3 jaar van de daken aan het schreeuwen, via mails aan het verkondigen, middels groepjes wat ik hier zelf benader aan het vertellen om eens eindelijk iets te gaan doen…
    Het enige wat ik tot nu toe gekregen heb zijn ongelooflijk domme blikken in mijn richting en wel met koeienogen…..

    Geloof me, ik heb een heerlijke lieve trouwe mooie en daarbij ook nog de meest gehoorzame hond, een Mechelse herder dame zoals jullie wel zullen weten, Britt heet ze en we zijn 24/7 samen……denken jullie dat ik niet zo denk als jullie…..

    Ik ben alleen een realist….wat doen jullie als ze met een man of 10 tot 15 voor jullie deur staan en eisen jullie hond….en kom me nou niet met wat achterlijk gezwam…..

    Denk eens na…..NIETS doen jullie, kijk naar de man en vrouw die ze hun kind in het ziekenhuis in schurkenstaat NZ kwamen ophalen…een paar eikels in kogelvrije vesten gaan voor jullie staan en raak je dit tuig aan dan worden jullie ingeladen, op naar een gesloten inrichting alwaar een spuitje op jullie wacht

    En dan…..wie DENKEN jullie wie jullie dan gaat helpen…………IK….HIJ, ZIJ…

    Think…organize……plan……take action!

    Ongelooflijk dit….praatjes praatjes praatjes…..maar die vullen geen gaatjes…..

    Als het te laat is gaat geklaagd worden….en zouden jullie dat doen….prima, echter doe dit dan in Godsnaam voor een SPIEGEL!!!!!!!!!

    Gladiator…..
    ps…..laat ze bij mij beginnen, ik woon in de taille van Limburg…..kom op dan….

    • Oh ja, was nog ff iets vergeten,

     Denk eraan, ALLES wat deze wefkleppertjes tot nu toe hebben gezegd dat gaat gebeuren IS GEBEURD OF IS IN UITVOERING…….thuis typen op reacties en topics……

     Tja, nog vragen….kom maar op dan…….lijk ik een beetje agressiever dan anders…….zou kunnen, zou heel goed kunnen…..heb vandaag namelijk weer nieuws door mijn strot geduwd gekregen waar ik nogal van ondersteboven ben geraakt, daar kom ik wel weer overheen,,,,,hoop ik dan…..

     Mensen, jullie zeggen wakkere te zijn…..ben dat dan ook en als dat zo is kun je mij niet meer wijsmaken dat jullie zelf niet doorhebben dat dit zoo niet langer kan, niet langer mak en in mijn optiek ook direct een einde aan moet komen.

     Rechtsspraak is er FEITELIJK niet meer, politie is volledig corrupt en daarbij volledig de weg kwijt en houdt zich daarbij ook niet meer aan de wet welke ook gewoon voor hun zou moeten gelden!!!!

     Over de politiek praat ik niet langer meer want deze bestaat niet meer voor mij……

     Wat zou er dan moeten gebeuren….tja, ik kan jullie vertellen, dat is voor mij een weet en voor jullie een vraag….helaas!

     Degene die ook wil weten kan zich melden……maar dat zal niet gebeuren……want niemand kent mij, niemand weet wie ik ben….misschien ben ik wel een bot, of een staatstrol, of iets anders……een alien misschien…..allemaal verschrikkelijk….maybe maybe…..

     Gladiator gaat slapen!

    • Lol. Niemand doet iets? Als er iemand aan mijn dieren komt zal die dat wel merken. Honden, katten, kippen, konijnen, volgend jaar hopelijk ook bijen.
     En een aardig arsenaal intussen. Ze kunnen me wat

     • @Johan P.

      Goed zo, alvast 1 held die straks als eerste uitgeschakeld wordt……

      Met deze opmerking concludeer ik dat u absoluut geen enkel idee heeft wat er nu op dit moment werkelijk aan de hand is…

      Daarbij vind ik het nogal vrij erg te moeten constateren dat u in uw reactie in zijn geheel NIET ingaat op mijn statement inzake ouderen, vrouwen en kinderen welke bruut tegen de vlakte geslagen worden….

      Goed om te weten!

      En @Chip,

      Beste, u bent er helemaal klaar voor…..prima, wanner maken we een afspraak…..kijk…….dit en absoluut niets anders zet zoden aan de dijk echter ben bang dat ik ook na meer dan 3 jaar actief bezig zijn om mensen te ontmoeten ook nu we in very deep shit zitten het merendeel liever thuis op de bank blijft en eens zo af en toe toch stiekem naar SLETNIX kijkt ipv actief bij elkaar te komen en plannen te maken hoe we hier uitkomen en of we hier uitkomen en zo niet nadenken over een alternatief.

      Heb niet gereageerd op topics de laatste tijd maar blijf wel alles (ja echt alles) volgen en zeker hier….

      De bek vol over Marokkanen hè………maar FEIT is dat als 1 van hen in deep shit zit deze er in no time weer helemaal uit is….daartoe is geen enkele Neanderlander nog in staat….geloof me….geen een maar natuurlijk wél met de mond!
      Bah bah bah…..

      Hele fijne en vooral rustige zondag gewenst!!!!!!

      Gladiator
      ps zo, ga eens nadenken hoe ik wat problemen zou kunnen oplossen….en type nog wat hier….en ja, heb niet zo’n heel goed humeur maar dat heeft zijn reden…..

    • Dan ken je mij niet gladiator rustige wateren maar met heel diepe gronden dan ga ik door het lint als zij aan gezin of hond komen ex bajesklant

    • Bla bla bla gladiator, kom aan mijn dieren en je zult het ondervinden.

     Wij hebben thuis meer met dieren dan met mensen, onze hond zal ons trouw zijn tot zijn dood en wij zullen er alles aan doen om hem een zo mooi en fijn mogelijk leven te geven, maar dat geld voor al onze dieren.

   • Denk dat elke huisdierbezitter zo reageert..ik ook.
    Men vergeet dat in westerse landen de huisdieren ( vooral honden, katten en paardachtigen) op kind-niveau staan.
    Daar ga je voor door het vuur..

  • Best een goed idee.
   Laat Klauss SSchwab eerst beginnen met z’n eigen hondje, ik bedoel schoot hondje Markie Rutte af te Slachten
   En de MSM van TV, en de Telegraaf verslag laten doen.
   Record kijkcijfer.

  • Het meest liefdevolle en de mooie natuur inruilen door het kapitaal en een prehistorisch volk met de opdracht zich te gedragen als ratten, en dat in de meest brede zin. Zij zijn de oorzaak van de opwarming van de aarde, dat is bewijsbaar, want natuur en klimaat zijn niet hetzelfde. Het klimaat heeft niemand macht over ook de rijke bepalende wereldmacht met hun blinde volgens niet, de natuur word door de mens vernietigd maar dan wel de mens die rijk is en denkt dat ze god kunnen spelen omdat wij ontwikkeld (ip onze jongeren) volk dom gemaakt zijn door indoctrinatie vanaf de eerste schooldag, (dit is niet door hun ouders bijgestelt en dat blijkt dus heden gevaarlijk) dit gebeurt al vanaf de afbraak van het onderwijs middels de mamoetwet. De tweede reden van het opwarmen van de aarde, het volk met de opdracht zich als ratten voort te planten op kosten van anderen. (de eninge manier te helpen is zichzelf in hun land te laten ontwikkelen zonder geld van anderen daar koop je namelijk geen kennis/wijsheid mee wel wapens) Mambisa Moyo. De bewijzen zijn overal te vinden oa in lezingen en echte nieuwsbladen/nieuwsuitzendingen die niet in de brievenbus vallen, er is 1 omroep die gasten uitnodigd om HUN kennis, zij mogen hun verhaal komen doen, vele anderen wensen niet ondervraagd te worden omdat zij hun kennis van dwaallichten hebben doorgekregen.

 1. Is er nu echt niemand die deze zieke psychopathische klootzakken het zwijgen kan opleggen? Wie heeft deze onmensen verkozen? Met welk recht willen zij ons hun ideeën opleggen?

  • De duivel regeert hier op deze aardbol omdat we hier als straf zijn neergezet door God door de zonde en nu zijn we onderworpen aan die mongool hier. Dus zorg dat je opnieuw geboren wordt anders moet je door de laatste 7 jaar heen waar de duivel zelf zal regeren hier.

     • @Antichrist Zit in´t Vaticaan,

      Zwakkelingen bekeren zich tot religies en ideologieën. Mijn maag functioneert prima, die draait alleen maar om wanneer ik die giftige hypocriete gelovige cult predikers weer bezig zie waarvan die de schuld neerleggen bij fictieve verzonnen goden en duivelse karikaturen in plaats van de fysiek bestaande corrupte mens(heid) aan te wijzen, al biddend op hun knietjes hun riedeltje opzeggen en telkens weer de verantwoordelijkheid afschuiven op een door dezelfde mens gecreëerde illusie!

      Met andere woorden, (God) lost het wel op, dan hoeven ze zelf niets te doen!

      De (Duivel) regeert hier niet, de fysieke mens regeert!

      https://www.listland.com/top-10-reasons-no-one-believe-god/

      • Dank voor het etiketje. Zelf ben ik in 2019 tot het geloof gekomen door alles te onderzoeken en het goede te behouden. Ter informatie. Einde discussie.

       • Sorry … voor het inbreken op mijn laatste woorden. Geloof is synoniem aan het erkennen van de Schepper. Ter volledigheid.

        • @Antichrist Zit in´t Vaticaan,

         Het goede kan je ook onderhouden zonder al die religieuze onzin. Religies en ideologieën daar is niets goeds aan, het drijft mensen uitelkaar in plaats van verbinding. Het veroorzaakt wrijving en irritaties tussen al die verschillende soorten religies en ideologieën. Religies en ideologieën zijn puur en alleen gecreëerd om controle uit te oefenen! Jouw onderzoek is gebasseerd op leugens en indoctrinatie! Waarom onderzoek je dit niet even:

         https://skepticsannotatedbible.com/index.htm#gsc.tab=0

         https://www.dailymaverick.co.za/opinionista/2015-02-26-the-five-best-reasons-not-to-believe-in-god/

         https://www.listland.com/top-10-reasons-no-one-believe-god/

        • @Antichrist Zit in´t Vaticaan,

         Quote, Antichrist Zit in´t Vaticaan: “Jij hebt je niet verdiept in de Bijbel noch in andere geloofsstromingen noch in het Vaticaan” Einde quote. Dat heb ik juist wel, vandaar mijn betoog!

         Quote, Antichrist Zit in´t Vaticaan: “Daarbij laat je mooi ff je ware gezicht zien. Als ongelovige ben jij degene die oorlog zoekt.” Einde Quote.

         Ho ho, wie begon er met “Zo´n zwakke maag Druif ?!” Nou niet de boel gaan omdraaien he’ Ten tweede reageerde ik op Tim, jij was diegene die op mij reageerde terwijl mijn reactie gericht was aan Tim.

         Quote, Antichrist Zit in´t Vaticaan: “De paus heb ik ondertussen geïdentificeerd als een antichrist en daar ben jij er ook één van. Daar val ik jou niet op aan.” Einde quote.

         Daar val je mij nu dus wel op aan door dat aan te geven. Ten tweede, daar raak je mij niet, ik ben er wel trots op eigenlijk, dus ik zie dat meer als een compliment.

         Quote, Antichrist Zit in´t Vaticaan: Ik heb een aantal van je linken bekeken en aan die content heb ik dan weer geen boodschap. Einde quote.

         En daar zit nou net het probleem, je neemt niet eens de moeite om je daarin te verdiepen, laat staan eens helemaal door te spitten!

         Verder nog iets?

       • Als laatste.

        Quote, Antichrist Zit in´t Vaticaan: “Zelf ben ik in 2019 tot het geloof gekomen door alles te onderzoeken en het goede te behouden.” Einde quote.

        Nogal tegenstrijdig gezien de naam (nick) die jij gebruikt, namelijk, ‘Antichrist Zit in´t Vaticaan’

        Dan hebben we hier dus te maken met een misselijke Islamaanhager zeker! Goh, dan heb ik het toch wel goed he’ wanneer ik spreek over de verdeeldheid tussen al die verschillende soorten religies en ideologieën. Je nick bevestigt dat maar weer eens!

        “het goede te behouden” Donder toch man, hypocriet!

        Einde discussie!

        • Druif, je snapt er serieus weinig van. Jij hebt je niet verdiept in de Bijbel noch in andere geloofsstromingen noch in het Vaticaan, dat blijkt hier wel. Ikzelf wel overigens. Daarbij laat je mooi ff je ware gezicht zien. Als ongelovige ben jij degene die oorlog zoekt. Gast, je kent me niet en hebt ook niet alles van mij gelezen hier. Ik loop pas zeven jaren mee op Frontnieuws en voorgangers. Ruim zes jaren schreef ik hier mee onder een andere nickname en mijn metamorfose heb ik ergens op een draadje aangegeven. De paus heb ik ondertussen geïdentificeerd als een antichrist en daar ben jij er ook één van. Daar val ik jou niet op aan. Vrije keuze weet je wel. De paus is andere koek; die waant zich plaatsvervangend god op aarde en aan Christus heeft hij geen boodschap. Het Vaticaan stelt zichzelf boven de Bijbel dus dat zegt nogal wat. Ik heb een aantal van je linken bekeken en aan die content heb ik dan weer geen boodschap. Vandaag de dag niet meer. Misschien zo´n dertig jaren geleden nog wel. Jij hebt geen weet van mijn levenspad. Laten we dat vooral zo houden.

      • Zo is het, lekker makkelijk om te wachten op hun god,jij hebt volkomen gelijk. Ik ben pas zeker als dingen zie, geloven is niet zeker weten het is twijfel

    • Nou dat kan er nog wel bij hoor voor het WEF…hoeraa…de verdeeldheid is gelukt. Nu gaan ongelovigen tekeer tegen de gelovigen en vice versa, net nu in Nederland de geloofsstrijd gestreden leek te zijn. Laat iedereen zijn eigen ding doen, je moet toch jezelf verantwoorden voor wie dan ook. Wel interessant op dit onderwerp zijn de boeken van de (nederlandse) Jozef Rulof. Voor de ongelovigen een kwelling voor de gelovigen “thuiskomen”. Het doet me denken aan de anekdote die hij verteld over de begrafenisondernemer die ook nergens in geloofde, lees alleen dat stukje en verbaas je.

     • Met “hun” EGO. Het Pausje heeft totaal geen macht op deze wereld anders dan op een stelletje idioten die zich katholiek noemen (Katholiek uber alles).
      Will je meer weten wat er nu werkelijk speelt op deze wereld https://natassavassiliou.eu/
      Zonder gezeur over Antichrist of wat voor geloof dan ook, of wiens land of leger het beste of sterkste is. Nee, hier worden feiten besproken. Beiden voeten op de grond.

    • Het is zo dat alles aan het uitkomen is wat in de Bijbel staat en is absoluut geen onzin ga het zelf eens lezen dan kom je er achter wat er aan de hand is.

     • Ooit over nagedacht dat de lui achter de schermen de bijbel gebruiken als scenario om ons een loer te draaien? Ze doen namelijk niet anders dan dat, en geven best wel veel aanwijzingen, zelfs al voordat een plan ten uitvoer wordt gebracht.

 2. Dit gaat verdomme (weer eens) veel té ver. Als we de zaken nu eens omdraaien en in plaats daarvan die Wefklootzakken afslachten met hun schandalig hoge koolstofvoetafdruk (overigens ook weer zo’n fabeltje).
  Hen dan weer opeten staat mij persoonlijk tegen.
  Je zou er een bloedvergiftiging aan kunnen overhouden.

 3. VVD, CDA en D66 partijleden als schoothondjes van Claus Swaab of hoe die ook heten mag, mogen ze van mij ……………….. (vul op de puntjes het meest logische woord in.

 4. dit gaat te ver ook vacinatie voor kinderen vindt ik te ver gaan, ik vecht tot de dood voor mijn dierbaren en mijn dieren Zij zijn gek aan het worden, en dat drinkt alleen koffie met elkaar ja ja
  Zij mogen alles wij niets laten hun op een eiland gaan wonen

  • Zet die smeerlappen maar allemaal op Texel. Daar wonen toch alleen maar patjepeeërs met teveel geld die de toeristen uitzuigen, dus die viezeriken passen daar mooi bij. Groot hek eromheen en sleuteltje aan een ballon naar de zon.

 5. Gelukkig is Koningin Elizabeth met haar vele honden dood. Er is geen overpopulatie op de planeet. De elite bezat jaren geleden al 75 % van alle grond wereldwijd. Bill Gates koopt alle US landbouwgrond langs rivieren op. Mijn honden krijgen behalve mijn stress niets van deze dystopie mee en houden mij nog enigszins geestelijk stabiel, normaal.

 6. Los de problemen op door bij uzelf te beginnen , dus Klaus Schwab , u kan alvast beginnen met uw persoonlijke gigantische ecologische voetafdruk te elimineren door uzelf te elimineren.

 7. Maar kijk hoe de spreker in de vid zijn handen houdt. Precies hetzelfde als Schwab op de achtergrond. Gecontroleerde oppositie die het Illuminatihandsignaal gebruikt om te laten weten dat hij 1 van hen is. Trollen dus overal om onze frequentie te verlagen, ons meer gevoelig te maken voor ziektes en alles wat ze bedacht hebben om de gewone mensheid uit te roeien. Harari gaf niet AI mensen, alleen toegankelijk voor de rijken, nog 200 jaar voordat ze uitgestorven zijn. Aldus Harari in een NL tv uitzending over AI een paar jaar geleden. Geen enkele elite echter heeft uiteindelijk de evolutie van de mensheid tegen kunnen houden. Aan het einde van een tijdperk lijken ze even supersterk om als het nieuwe tijdperk begint in de vergetelheid te raken.

 8. Ze proberen de mensen juist tot wanhoop te brengen zodat mensen geweld gaan gebruiken zodat zij hard in kunnen grijpen.

  Als mensen nu eens massaal hun stem mandaat op zouden zeggen, burgerlijk ongehoorzaam zijn, DigiD opzeggen, emails van belastingdienst blokkeren.
  Daar doe je niets strafbaars mee en je laat op die manier het hele systeem in elkaar storten.

  Niemand kan mijn verplichten alles digitaal te doen. Ik ben te dom om mijn mobieltje te gebruiken. Ik wis alle msmjes net als Rutte doet.

  Niemand kan mij verbieden een mobieltje te nemen of om internet te nemen.

  Mensen ga onderhand eens actie ondernemen en niet alleen op internet zitten klagen.

 9. Knetter en knettergek die smeerlappen. Totaal wereldvreemd en maar één doel: het onderwerpen van het volk aan de zgn elitebende. Op allerlei schofterige manieren wordt geprobeerd het volk te verarmen, uit te roeien en wat er overblijft mag als slaaf voor die bende werken.
  Volk wordt WAKKER!!!

 10. Het gros laat dit gebeuren, denken jullie nu echt dat er verzet komt van het gros. Er wordt toch ook altijd gezegd ‘ wie aan mijn kinderen komt ‘ , dat hebben we gezien. Kinderen met mondkapjes, vaccins, afstand etc. Te weinig ouders die in opstand kwamen. Degene die dat wel deden werden door de media, leraren etc verguist als slechte ouders. Afpakken die kinderen werd er gezegd. Dat deed de ogen van het gros nog steeds niet open gaan, velen vonden dat zelfs goed. Ze vonden het ook goed dat wij tijdens protesten in elkaar geslagen werden en meer.
  En nu zullen ze wel verzet plegen, de broek zit met die gedachte bij het gros gelijk vol. Verzet zal nog steeds uit een kleine groep moeten komen.
  Huisdieren slachten om dierenmishandeling te voorkomen, klinkt als abortus om kindermishandeling te voorkomen. En dat mag van de wet, kinderen vermoorden mag, denk je dat ze ds nu moeite hebben met huisdieren.

 11. “Het beweert ook dat het beleid zal helpen om dierenmishandeling te verminderen, omdat het ervoor zal zorgen dat geen enkel huisdier wordt verwaarloosd of mishandeld.”
  De manier waarop ze dit blijkbaar willen bewerkstelligen is: huisdieren uithongeren, opeten of insecten laten eten terwijl dit niet het natuurlijke dieet is. Welke verwaarlozing en mishandeling zij hiermee denken te voorkomen is mij een groot raadsel…
  Mocht er ooit een tribunaal komen dan vind ik het wel een passende straf om ze levend te voeren aan o.a. honden, varkens en ratten (wel met zekerheid dat ze echt ongevaccineerd zijn want ik wil de dieren niet vergiftigen).

 12. Die zieke psychopathische klootzakken van het WEF hun koolstofafdruk is hoger dan de hele bevolking dus een stuk touw om hun dikke nekken , en de regeringsleden die ermee mee doen idem . Niemand komt aan mijn hond en kat. Daarbij 1000 jaar geleden liepen er miljoenen bizons rond en oerossen en allerhande dieren meer dan nu en toch hebben we de kleine ijstijd gehad dus wat voor leugens verkopen die idioten aan ons. Alles voor het WEF en niets voor een ander .

 13. Zullen we maar eens beginnen met Klaus Schwab en co. Ik zal deze met het grootste vergenoegen eten. Dit ongedierte wat zich met prive vliegtuig laat bevorderen en zelf het edelste voedsel geniet zouden de eersten zijn om zelf op het menu te komen.

  • Sorry, zeg je nu dat je tot kanibalisme over zou gaan als je de kans krijgt om (hele) korte metten te maken met de elite?

   Ik geloof niet dat je dan onderdeel van de oplossing kan zijn.

 14. Ik vind dat alle volwassen burgers die mee hebben geholpen aan de totstandkoming en voortzetting coronamaatregelen ook hier gewoon de bevelen van WEF-ers op moeten volgen. Zonder ook nog maar een keer tegen te blaffen.

 15. Dieren kunnen niet gevaxxed worden met de GMO-gifspuit omdat ze meteen dood gaan (zie Pfizer trials). Die zullen dus nooit GMO worden, zoals mensen dat wel worden. Mensen moeten er nu maar alvast aan gewend worden dat er straks ook vrijwel geen dieren meer zullen zijn, in de nieuwe wereld in 2030 waar alleen de met de gifspuit gecreëerde GMO-mens nog kan overleven. Het vee wordt ook al drastisch gereduceerd onder de stikstof vlag. Mensen beginnen er langzaam aan te wennen, en met tien jaar zijn ze totaal vergeten hoeveel dieren er ooit waren, als ze op een verduisterde aarde toeven, niks hebben en zich gelukkig voelen. Hoe het ooit was zullen ze vergeten zijn.

  (Als je nog steeds niet kan zien wat er komen gaat, dan is het niet meer te stoppen.)

 16. Verder was dit alles uiteraard te verwachten.. Ik heb er wat vegetarische hondenbezitters mee geconfronteerd.. die er niet zo mee zaten dat de agrariërs plaats moesten maken. Die moesten simpelweg even worden wakker geschud. Eén plus één optellen, valt voor ´sommigen´ niet mee..

  Dat ik het niet eens kan zijn met WEF´s stellingen staat als een paal boven water en elimineren in de zin van afmaken, druist tegen alles in wat humaan en/of gewenst is, maar wanneer het plebs wat zich elitair noemt of beschouwt hierin gaat doorzetten, is mijn voorstel om deze (huis)dieren te steriliseren en het leven te laten voltooien i.p.v. deze te doden. Uiteraard dient de polizei de Mechelse herders, etc. af te staan en niet langer in gebruik te houden.

 17. De clown wereld waarin wij leven is als maar gekker en gekker aan ’t worden en de meeste mensen doen gewoon mee. Maar ik vraag me af hoeveel deugers daadwerkelijk zo ver gaan om hun huisdier te euthaniseren, misschien worden ze voor het eerst wakker.

 18. “De organisatie heeft nog geen enkel bewijs geleverd dat euthanasie van huisdieren een positief effect heeft op het milieu of wreedheid tegengaat.”

  Stel dat ze daar wel ” bewijs” voor hadden, zouden we het dan wel accepteren?
  Ik haat het WEF !

  • Ze hebben geen bewijs nodig.
   Dat is alleen maar lastig en houd de zaak alleen maar op.
   Iedere tegenspraak is automatisch een complottheorie.
   Een ieder die zijn punt probeert te maken wordt direct afgemaakt in msm en weggezet als klimaat ontkenner, putinlover en ga zo maar door.

 19. Met onze mooie planeet is er niets verkeerd maar wel met de mensen die zo een zaken bedenken waarom laten wij dit allemaal toe weg ermee

 20. Mijn kleintjes blijven ze met hun gore poten vanaf. Die verdedig ik met hand en tand en wil ik graag voor zitten. Ze zijn gewaarschuwd. Niet aan mijn poort komen. Eigen risico als je er gestrekt vanaf gaat.

 21. Die Klaus koekwaus is als het goed is al ff dood. Mijn dieren zijn mijn kinderen en daar blijven die WEF mongolen vanaf. Het wordt tijd voor daden i.p.v woorden. Kom maar op Claus….💪

 22. Knettergek die lui. Binnenkort komt wellicht de mededeling dat de mensheid massaal geruimd moet worden omdat zij teveel CO2 uitademen.
  Mijn hond is een volwaardige huisgenoot. Wat denken die idioten, dat ik op bevel mijn trouwe huisgenoot laat vermoorden?!
  Dream on, stelletje machtswellustelingen dat gaat dus nooit gebeuren!!

   • @Mdlr.

    Nee zeker niet vergeten. Waar ik op doel is genocide via de gifspuiten en voor de overgebleven ongeprikten t.z.t verplichte euthanasie vanwege het uitademen van CO2…
    Die lui zijn immers compleet gestoord dus kun je van hen de meest bizarre maatregelen verwachten.
    Alleen intelligenten mogen volgens hen overleven, de rest kan geruimd worden wegens overbodigheid.
    Terwijl m.n handenarbeid ( ook eenvoudige ) de wereld draaiende houdt dus is die ” deep state ” club per definitie knettergek!

 23. Dat moeten ze niet in Engeland proberen 🙂
  Paarden en honden zijn heilig.

  Isle of Dogs (2018) is het verhaal van de twaalfjarige Atari Kobayashi. Als de corrupte burgemeester bedenkt dat alle honden van Megasaki City verbannen moeten worden naar Trash Island, besluit Atari er naartoe te gaan om zijn bodyguard-hond Spots te zoeken.

 24. Die vleespet op de afbeelding is verdwenen ! Degene die zijn plaats inneemt of het slecht voorhebben met alle leven zullen hetzelfde lot ondergaan!

 25. Katten vangen veel meer ratten en muizen dan wef types beseffen, zodra katten verdwijnen vieren de ratten en muizen feest.
  Besef hoeveel niet te bestrijden ratten en muizen nu al in de historische stadscentra van de grote steden leven.
  Dit soort ideeen wordt meestal geuit door salongeleerden die geen realiteitszin hebben.

  • Zo was er eens een staatshoofd ergens in het Aziatische deel van de wereld die alle vogels liet afvangen/afschieten en daarna met een insectenprobleem zat.

 26. Voordat ik heel erg boos word over zo’n plan van het WEF: Hebben jullie documenten van het WEF waarin hieraan wordt gerefereerd? Heb gezocht, maar kon ze zelf (nog) niet vinden.

 27. Klaus Schwab en de hele dekselse bende zijn allemaal hardcore satanisten. Wij mogen dat raar vinden maar hun geloven er heilig in en zullen er alles aan doen om de wereld te vernietigen om Lucifer tevreden te stellen.

 28. Misschien gaat er nu een lampje branden bij de slaapkoppen. Dierenliefhebbers zijn nogal gefixeerd op huisdieren, meer nog dan op mensen. Als dit geen trigger is weet ik het niet meer.

 29. Met alle commentaren eens. Niet nieuwe info, maar ik dacht dat dit in de Agenda 2030 (of eerdere versies) al is opgenomen. Wordt dus stap voor stap verder geïntroduceerd volgens de planning
  Net als wat ik las over dat de CBCD maar tijdelijk geldig is en niet mag worden gespaard.
  Niet alle honden en katten staan geregistreerd. Dus let op met welke info je hier prijs geeft over je persoonlijke situatie.
  Ben overigens wel blij met de gegeven info over wat je zelf kunt doen. En hoe het zich ontwikkelt zullen we wel ontdekken, vrees ik.
  Goed weekend!

   • Degenen die zich verdiepen in diervaccins zullen tot besluit komen dat vaccineren pure onzin is en niets anders dan een zoveelste verdienmodel voor de pharmakia. Chippen ook onzin, al kom je er niet onderuit wanneer je een hondje uit het buitenland adopteert. Dan ook zijn ze volledig gevaxxed.

    • Een splinter in uw vinger, gaat dat niet heel veel pijn doen en als het tegenzit …ook nog ontsteken ?

     Vergelijk die chip daar maar mee.

     • Toevallig heb ik een adoptiehond uit het buitenland. Gechipt, gesteriliseerd, gevaxxed. Net als ik is hij gevoelig voor EMF. Weigert bepaalde trajecten te lopen waar masten zijn. Neen, ik zou zelf niet kiezen voor een chip, maar had niet veel te kiezen aangezien deze hond gechipt was in het land van geboorte. Mijn hele leven katten gehad; nooit gechipt of gevaxxed. Waren ook nooit ziek en zijn thuis in rust overleden.

      • Dat begrijp ik, maar er moet een eind komen aan dat achterlijke gedoe, waarmee die misbaksels hun geld verdienen.

       Eind jaren 60 vorige eeuw nam ik mijn kat mee naar het buitenland waar ik ging wonen en werken.
       Liet de kat vaccineren om problemen bij de grens te voorkomen,
       In 1973 is de kat overleden aan kanker.

       • Ja dat dus. Veel dieren die kanker krijgen en ikzelf leg de schuld daarvan bij de vaxxinaties én verkeerde voeding. De pharma en voedingsindustrie gaan tenslotte hand in hand. Maar dat hoef ik jou niet te vertellen aangezien jijzelf dat net zo goed weet als ik.

        In het jaar 1912 hebben Rockefeller/Carnegie de basis gelegd en afgedwongen om ziekten te behandelen met hun pharmakia. Natuurgenezers waren in diens ogen kwakzalvers en werden vervolgd en verguisd. Nog zijn er mensen die pretenderen dat ´de Westerse wereld´ de medicijnen heeft uitgevonden en waar niet westerlingen gelukkig en dankbaar voor zouden moeten zijn. De indoctrinatie en domheid zit diep…

        • @ Anti: Helemaal met je eens. Dat van 1912 wist ik niet, wel dat er veel vanuit achterkamertjes gewerkt moest worden totdat er acceptatie kwam. Later weer veel regels en tegenwerking. Ook goed werkzame stoffen mochten niet meer worden gebruikt tenzij geregistreerd. Maar dat kostte voor veel kleine firma’s teveel geld, dus failliet of overgenomen. Goed werkzame producten zijn nu overgenomen door farmaceutische bedrijven (oa in Duitsland). Maar ook achter diverse bedrijven in NL zitten intussen de grootgrutters als Nestle. Tja en wie heeft daar zijn graaihanden weer in zitten. Dat weten we allemaal intussen wel. Vele jaren geleden heb ik al gewaarschuwd dat men zich niet zo moet voegen naar die regels, maar zelf beleid moet uitzetten. Maar was tegen dovemans oren. Hoe gaat het in de nabije toekomst als er nog meer “regels” worden uitgerold?

   • Dieren hoeven ook geen vaccinatie. Dieren in het wild krijgen ook nooit een vaccinatie en redden het ook. Het is alleen dat wij zo gehersenspoeld zijn dat huisdieren vaccinaties moeten hebben. Hoe meer vaccinaties ze je geeft hoe eerder ze aan hun einde zijn.

 30. Die smerige Paus is vriendjes geworden met Klaus Swab en zijn ideeen alsmede met de Islam. Wat Klaus Swab uitkraamt word door de meesten opgevolgd, niemand die zich verzet. De spirit van de Duivel waart rond op aarde. Degenen die zich proberen te verzetten tegen al die schandalige regels en wetten botsen telkens tegen een betonnen muur. Het kwaad op aarde heeft een vrijbrief gekregen om iedere aardbewoner tot slaaf te maken. Het lijkt erop dat we op een verkeerde plaats en op een verkeerd moment geboren zijn om dit alles te moeten ondergaan. De rechteloosheid begon in maart 2020 met Corona. De doelstelling van het kwaad is om in 2030 alles rond te hebben aangaande het tot slaaf maken van de mensheid. Volgens de Bijbel duurt deze slechte tijd 7 jaar. Ik ben benieuwd of in maart 2027 het recht weer van zich doet gelden.

  • De rechteloosheid begon niet in maart 2020 met Corona. Maar al heel ver daarvoor. Patenten voor zogenaamde corona en/of injecties zijn al sinds 2000 en later uitgegeven. Alles lag al klaar op de plank om uit te voeren. Lukte niet in 2009 (de zgn “Mexicogriep”), maar dus wel in 2020.
   Patenten zijn uitgegeven aan Fauci, Osterhaus, Koopmans en, naast de farmaceutische firma’s wellicht nog aan meer criminele figuren die hier goed aan verdienen. Maar als hun werk is gedaan, gaan zij er ook aan want ze zijn alleen maar “uitvoerders” (net als Rutte en consorten) van de grote criminelen die achter deze troep zitten. Het gezegde: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat dan ook een ander niet” is hier ook van toepassing. Dan komt boontje om zijn loontje. (Sorry ben nog beetje in Sinterklaasstemming..)
   Kijk eens bij niburu.co, die gaat regelmatig uitgebreid in op wie er achter deze shitzooi zit.

   • Het klopt wat je daar zegt, dat is ook mij allang bekend. Maar dat waren de voorbereidingen. Het experiment begon (na die leugens over de Mexicaanse griep) opnieuw in maart 2020. Een oefenperiode om te kijken hoe ver ze zouden kunnen gaan. De meesten trapten er in. Na deze oefenperiode hebben ze de Corona in de ijskast gezet en passen hun tactieken nu toe met de stikstof en klimaatleugens. Precies dezelfde leugens als de voorspelling van een kleine ijstijd (begin jaren 70) en verderop jaren 70 de opwarming van de aarde, omdat de leugen van de kleine ijstijd niet aansloeg. Ook mochten we kennismaken met het Ozongat en de zure regen. Zolang de massa mee blijft doen met deze baarlijke nonsens, blijven we met dit gezeik zitten.

    • ´Zolang de massa mee blijft doen met deze baarlijke nonsens, blijven we met dit gezeik zitten.´

     En dus zullen we met dit gezeik blijven zitten, aangezien de massa inderdaad de aangestuurde media blijft slikken als zoete koek. Daar zie ik niets aan veranderen. Jij wel? Voordien was het de leugenachtige katholieke kerk die de mensen ´voorlichtte´. De tentakels van het Kwaad zijn er velen en praktisch overal verspreid. Het Beest is niet te elimineren. Niet door de mensheid.

     • Hetgeen ´we´ wel kunnen doen, is het Kwaad in het licht brengen. Zal niet dat opleveren wat velen hopen, maar het zal zeker wel effect sorteren.

 31. Emma Thompson kan haar oude afgelebberde kop onder de trein leggen om nog even wat huisdieren te voeden. Haar gezinsleden mogen ook meedoen met het voeren van dieren, graag!

 32. Meer pijn kan je iemand met gevoel niet doen, dus ik geloof dit ongetwijfeld. Fadsig kindje KlauSS zal als snotneus al wel genoten hebben van poten uit een langpoot trekken en….waar we allemaal niet eens aan willen denken.

  Maar: bewijs graag om halfdolende schapen wakker te maken!!!!

  Enneh…mijn geweren liggen startklaar om zijn marionetten te imploderen!!! Mijn dieren en ik gaan niet alleen

 33. ´Kinderen worden bij honderden afgeslacht´

  Maak daar maar miljoenen van wanneer het er geen miljarden zijn ondertussen.

 34. Dit is alleen maar de zoveelste provocatie, om de gewone mensen zo kwaad te krijgen dat ze terug gaan slaan, zo dat er een excuus is om met geweld op te treden,
  Het is niet zo moeilijk om dat te zien.

  • Zo zie ik dat ook. Ze hebben de overname van de wereld al jaren (eeuwen) lang voorgenomen. Ze hebben alles verfijnd. Alles staat op zijn plaats, alle techniek is er, alle psychologische tactieken zijn uitgekristaliseerd.

   Het is aan ons om er niet op in te gaan. Blijf bij jezelf (zucht), doe gewoon niet mee. Maar ga zeker niet actief de boel laten escaleren. Dat is waar ze op rekenen.

   Ze willen een Wereldorde, Wereldleger, Wereldbank, Wereldkerk, Wereldwhatever. Elke stap weten ze hoe ze ons zover kunnen krijgen.

   Het voor de hand liggende doen (protesteren) is ze eerder hun zin laten krijgen. Laat ze het maar komen halen.

 35. Die lul opsluiten in een kooi met een aantal wilde honden die dagen geen eten hebben gehad en hem levend laten verscheuren. En dan weddenschappen afsluiten hoe lang het duurt eer er niets meer van hem over is.

 36. Klaus Schwab wil het zelfde als Nancy Lieder.

  Nancy Lieder had het fout, maar haar volgelingen hadden hun huisdier al gedood.

  En Klaun SCHWABenland kunnen we het best maar snel aan de honden voeren

 37. Over mijn lijk, dan zal klaus schwab en zijn nageslacht niet lang meer leven als ze aan mn beesjes komen. In eigen persoonlijkheid met mn blote handen nijp ik zijn strot dicht met liefde en plezier. De zieke geest.

 38. Stop gewoon met fokken en ga zélf werken voor je geld!!
  Hou op met pups en kittens kopen, asiels zitten vol en op MP worden dagelijks honden gedumpt wegens, we zijn ‘m al weer zat of, we willen een nieuwe/andere
  Eerst “opmaken” wat er al is!
  Die dieren hebben ook niet om het leven gevraagd😠

  • Waar heb je het over. De asiels zitten vol met adoptiehonden uit het buitenland. Die dermate grote gedragsproblemen hebben dat simpele mensen met een redderssyndroom er niet in slaagden ze te heropvoeden/trainen. Ook de handel van Puppyfabrieken uit buitenland en Nederland is nog steeds niet in NL verboden. Met een marktvraag van 200.000 pups per jaar kunnen mensen die in NL nestjes fokken, zei het door stamboomfokkers of niet stamboomfokkers, daar niet aan voldoen en houden zo de handel vanuit puppyfabrieken in stand. Veel vaccineren en chemisch ontwormen vernietigd Microbioom en Enzymsysteem en kwalificeert pups al vanaf jonge leeftijd voor veel DA behandelingen. Voeg daar goedkope supermarkt brokken aan toe en met 10 jaar hebben ze allemaal kanker vlgs Australische dierenarts. KVV gevoerde honden hebben nauwelijks kanker. Huisdieren voorkomen dure behandelingen ivm PTSS, Depressie, Autisme etc. etc.
   Wat zou moeten gebeuren is de Genetische diversiteit verbeteren om zo het ras Hond gezonder te maken, want dat ras is ernstig in gevaar door het hele Rashonden/Eugenetica experiment. Verder wordt er door mensen die eerlijk pups fokken alleen maar geld toegelegd op nestjes en is het keihard werken, in het begin zelfs dag en nacht, iedere 2 uur. Vermoedelijk is die hele adoptiehandel ook gewoon frauduleuze handel van pups uit puppyfabrieken die over zijn en niet, nog niet via de gewone Bemiddelaar kanalen verkocht.

   • Mee eens. “Truth about cancer for pets” lichte een tipje van de sluier op over de industrie achter huisdieren. Als je dacht dat het voor mensen al erg is, dan is het voor dieren nog vele malen erger. Immers is er geen dierenbond, bestaande uit dieren die voor dieren opkomt.

    Dus de industrie kan hun winsten vele malen doen verhogen door (slecht en goedkoop) voedsel, (verplichte) vaccinatie of andere behandelingen enz.

    Het is echt verschrikkelijk en de dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen.

 39. Het wordt tijd dat wij hun gaan pakken ik meld me aan als er een rebellen leger oprukt om de monsters te pakken die hier mee bezig zijn. Ik geef graag mij leven voor de kinderen en dieren die hier nog meer last van gaan krijgen!

 40. Dat zal hun ondergang worden. Overal ter wereld hebben mensen geliefde huisdieren. Hier in de landelijke US heeft elk huis minstens 1 en meestal meerdere honden, en sommigen hebben ook 1 of meer katten. Wij houden van onze dieren net als van kinderen. Over my dead body ! wie mijn hond raakt, raakt mijn lief, mijn kind, mijn zus. Geen geweer hier, maar een stevige kandelaar klaart de klus ook.

  • Nog beter ware het om al deze gewetenloze en koude figuren met een raket naar de Zon te sturen. Zijn ze ineens opgeruimd en krijgen we er ook nog warmte voor terug.

 41. En ik wil Herr Klaus Schwab laten zijn dat ik met een ernstige handicap, zijn nek kan breken.
  Dat ik ook nog de nekjes van zijn hulpjes kan breken!

 42. Wordt tijd dat ze herr Klaus (en de rest van zijn ilk) een paar betonnen sloffen aanmeten en dumpen boven de oceaan..

  maar dat heb ik niet gezegd 😉

 43. @ Antichrist Zit in´t Vaticaan december 10, 2022 at 18:30
  Nog even apart als vervolg op mijn eerdere reactie. Zelf kopieer ik een onleesbaar draadje en plak het even in Word, zodat ik het nog kan lezen.
  Maar even over kanker bij (huis)dieren. Behalve medicatie, vaccins ed zitten er ook overal in het milieu, gifspuiten op “onkruid”, groente, chemtrails, etc. In huis ook veel gifstoffen. Denk aan vloerbedekking, laminaat, chemische schoonmaakmiddelen, kunststoffen in auto’s [meestal niet in huis :-)], etc. Allemaal chemisch behandeld. En dat wordt ingeademd. En dan speciaal honden- of kattenvoer, waarvan is dat gemaakt? Ook van dieren en andere stoffen die ook weer behandeld zijn.
  Is een wonder als een dier gezond oud wordt.
  Ook hier is het weer de onwetendheid en goedgelovigheid van veel mensen dat fabrikanten het beste voor hebben met hun dier. Net zoals met mensen, lang chronisch ziek houden????

  • KVV gevoerde honden vlgs australische holistische dierenarts bij hoge uitzondering kanker, brokkengevoerde honden met 10 jaar allemaal kanker. Een pup om de paar weken chemisch ontwormd, gevaccineerd terwijl dat geen zin heeft zolang maternale antistoffen actief zijn, voor mensen afgekeurde medicijnen getransformeerd naar dierenmedicijnen, en hondeneigenaren die een verzekering hebben en in de rij staan voor een chemobehandeling om hun hond nog een paar mnd langer te geven hebben die verzekeringen onbetaalbaar gemaakt. Voor Euthanasie vragen ze op dit moment 160 euro. Voor niet stamboom gefokte pups hebben de meeste mensen niet meer over dan broodfokprijzen die bij lange na geen holistische voeding plus supplementen dekken. 1000 verlies per pup. Arbeid geen cent voor gerekend.

 44. wat schuilt er achter zijn bedoelingen ?
  als er geen honden en katten meer zijn dan krijgen we een muizen en rattenplaag.
  voorbeelden genoeg gezien in India waar het toen krioelde van de muizen , in Bombay de ratten die ziektes veroorzaakten dat er miljoenen stierven.
  de Shabber heeft uit de geschiedenis geleerd op welke manier de mens uitmoorden.
  we weten wat er ons te doen staat en moeten het ook doen ook al is het tegen onze religie.

 45. Laat ze zich zelf van kant maken die WEFHonden. Dat is beter voor de planeet, natuur, mens en huisdieren. Wie er aan mijn hond, vogel en bidsprinkhanen komt, komt aan mij.

 46. Dus homo’s euthanaseren om het kwaad van potenrammen uit te roeien? Bedoelt homo Harari dat ook?
  Het zit allemaal heel anders: God droeg de mensheid op zich mateloos te vermenigvuldigen:
  ‘En gij, weest vruchtbaar en wordt talrijk, wemelt op de aarde, ja wordt talrijk daarop’ (Gen. 9:7).
  Daar past geen WEF bij die uitvoering van dit Gods bevel in de weg staat.

 47. Ten eerste: Over my dead body! Maar dat zal ze een rotzorg zijn.

  Het geniepige wederom is dat reptielen, schildpadden, slangen in een terratium moeten welke verwarmd moet worden met, JAWEL: electriciteit …

  Think!

 48. Huisdieren hebben een positieve invloed op PTSS, Autisme, Depressie en vele andere ziekten. Helpt bij eenzaamheid en immobiliteit, te veel zitten. Euthaniseer die allemaal, 5 G torens die Depressie veroorzaken, Covid vaccins die bij mijn zus psychoses veroorzaakten en er lopen straks zoveel verwarde en gestoorde mensen rond dat zij middels hun vibratie die van de overigen zullen verlagen. Ik heb nu al het gevoel dat sinds Corona Lockdowns/vacx de agressie, gebrek aan cohesie enorm is toegenomen.

 49. Geeuthaniseerde huisdieren worden al vele jaren in droge brokken verwerkt. Dat noem ik nu eens van Cradle to Cradle concept goed uitvoeren. Net als in Dierentuinen al vele jaren de discussie is om daar gestorven dieren aan de andere dieren te voeren, niet uitgevoerd kan worden vanwege morele bezwaren. In sommige culturen was het gebruikelijk om overleden personen onder de stam te verdelen en op te eten om zo hun energie weer in de stam op te nemen.

 50. men moet Schwab dringend gaan stoppen ,die man is echt een psychopaat ,berechten en nooit meer vrijlaten ,en al dat daar op de koffie geweest is eveneens ,dit zijn geen mensen meer

 51. Doe het met de Neger Nazi’s.
  Die zeikers met hun “slaven-syndroom.
  Ja, onze voorouders…
  Ze verkiezen Nederland boven het land van hun voorouders!
  Ze blijven in Nederland en laten hun vermeende volk in de steek.
  Dat maakt ze enorme “volksverraders”.
  En volksverraders zijn de oorzaak van vele conflicten!

  Vreemd dat het Vierde Rijk niet wordt aangevallen door die Neger-Nazi’s!
  Waarschijnlijk helpen de Neger-Nazi’s het Vierde Rijk.

  Roei ’t Verraad uit en vele problemen lossen vanzelf op!

 52. Om het wereldwijde leefklimaat te verbeteren en de satanische uitstoot te verminderen is het zaak dat er goed wordt huisgehouden onder alles en iedereen die de wens hebben de wereldmacht te bezitten. Daar zal het klimaat heel erg van opknappen en kunnen mens en dier weer opgelucht ademhalen. De Weffies en al hun volgelingen denken dat de rest van de mensheid dom is. Zij voelen zich superieur en omdat ze onnoembaar veel geld en goed bezitten verkeren zijn ze in de veronderstelling dat zij de waarheid in pacht hebben en dat de rest van de mensheid naar hun pijpen moet dansen. Helaas zijn er onder die rest van de mensheid ook figuren die alles doen voor geld en een klein beetje ‘macht’, maar ze hebben niet door dat er een moment komt dat ook zij overbodig zullen worden als ze niet meer van nut kunnen zijn. Die groep vindt je in de meeste bestuurlijke overheden. Rechten van mensen worden heden ten dage op grote schaal geschonden door die bestuurlijke overheden en niet alleen in Nederland. Nederland is helaas wel ‘uitverkoren’ als proeftuin voor het WEF en de Nederlandse mp werkt daar maar al te graag aan mee en met hem zijn volgelingen. Ik ben geen waarzegster, maar ik kan wel een beetje vooruit zien zoals iedereen met een beetje boerenverstand. Helaas is de strijdlust van de hedendaagse Nederlandse burger niet op dat niveau zoals dat diverse decennia geleden het geval was. De mens Schwab en co. die menen dat zij de wereldbevolking de wet kunnen voorschrijven zijn echt rijp voor een gesloten inrichting onder 24-uursbewaking. Uiteindelijk zal hun hoogmoed hen zelf ten val brengen.

 53. Dat is hun kinderlijke ai hivemind conclusie.
  Deze wezens kunnen alleen met data werken en dat is vaak nog geen 10%.
  Ze zijn zo ver van de realiteit dat ze zich echt goden wanen
  Met hun collectieve hivemind-Star-link up-link.
  dat de mensheid ze aanbid tot vrijwillige executie aan toe.
  Juigend aan de koolaid.

  Als niemand huisdieren heeft…
  Dat is er ook minder dierenmishandeling.
  Goh.

  En als alle dieren op de wereld weg zijn is er ook geen dierenmishandeling meer.
  Win win roepen ze en kijken in het publiek wachtend op adoratie en gejuich.
  We zijn geniaal !!

  Queens of the stoneage.
  All kings have been Queens.
  U gaat nog wat beleven in normie land.

  WEF .: En van deze word u vast echt heel gelukkig.
  Als er geen mensen meer zijn….
  Is er ook geen oorlog meer.
  Win win
  laten wij aarde als mars achter en dan gaan wij verder doei, Elon start de vliegende dildo .

 54. We werden toch gewaarschuwd.

  Die super intelligente professor in de rolstoel schreef een boek dat hij pas na zn dood liet vrijgeven dat we als mens naar andere planeten moesten gaan kijken om te ontsnappen aan super intelligente ai.

  En die singulairity van ia Ziohpia met de cloud was volgens sommige als in 2018
  Ze heeft een burgerschap en Sophie nr die haar het recht op kopen geeft.
  De wereld veranderd in 1 groot bedrijf in rap tempo.

  Tel op dat is toch niet meer te intekenen.

 55. Schwab, ik nodig u uit om persoonlijk mijn hond te komen afhalen. Ik zou het fijn vinden om u te leren kennen en tegelijk de wereld van een groot probleem af te helpen.
  Groetjes, hopelijk tot snel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in